Double Dragon Neon | PC

Double-Dragon-Neon-feature-672x372.jpg

Developer : WayForward Technologies
Publisher :
Majesco Entertainment
Genre :Beat'em Up
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
TBA
​

بنابر اعلام استودیو Majesco Entertainment، پس از گذشت سال ها از عرضه عناوین کلاسیک سری معروف Double Dragon، جدیدترین عنوان این سری با نام Double Dragon Neon به زودی از طریق Steam بر روی PC نیز منتشر خواهد شد.

این عنوان شامل بخش های جدیدی چون Co-op آنلاین نیز خواهد بود.

بازی شامل 10 مرحله و 6 محیط مختلف خواهد بود. گیم پلی بازی نیز دست خوش تغییراتی از جمله کمبوهای مختلف، استفاده از انواع مخلف سلاح های سرد و ... شده است.

Double Dragon Neon Coming To Steam, Will Support Online Co-Op Gameplay | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

آخرین ویرایش:
Double Dragon 3 یکی از سخت ترین بازی های کنسول NES بود. ازنظر سختی (مالیخولیایی!:d)، با Batman & Robin کنسول Mega Drive برابری می کرد. ولی باز هم ازش لذت می بردیم. امیدوارم به خوبی DD های NES باشه.

من یادمه Doubler Dragon رو روی Commodore 64 بازی می کردم. خیلی هم سخت بود :p

این جدیده هم متاسفانه شخصیت هاش سه بعدیه. من دوست داشتم دوبعدی می بود. امتیازهای نسخه های کنسولیش هم میانگین 66-71 گرفته!

tba-double-dragon-neon-20120403044154613.jpeg

Double-Dragon-Neon-Screen-3.jpg
Double-Dragon-Neon-Screen-7.jpg

dd_002.jpeg

Double Dragon 3 یکی از سخت ترین بازی های کنسول NES بود. ازنظر سختی (مالیخولیایی!:d)، با Batman & Robin کنسول Mega Drive برابری می کرد. ولی باز هم ازش لذت می بردیم. امیدوارم به خوبی DD های NES باشه.

واقعا کیه که با Double Dragon قدیمی خاطره نداشته باشه اما میدونی تجربه همه بازیهای بازسازی شده قدیمی یا ادامه عناوین قدیمی میگه که این بازی هم دیگه نهایتا یه بازی معمولی میشه.بعید میدونم بتونه در حد و اندازه های نسخه کلاسیک ظاهر بشه.
فقط تو ای زمینه یه استثنا هست اونم ماریو هست

من بازیش کردم متاسفانه خیلی خوب کار نشده(البته نمرات هم اینو می گن) کنترل بازی هم تا حدی سخته درجه ی سختی بازی هم سوپر سخت هست به قدری بازی سخته که نسخه ی اصلیشم می ذاره جیبش من که نسخه ی اصلیش رو 10 بار تموم کردم روی میکرو به همراه خیلی از بازی های سخت دیگه اصلا نتونستم تمومش کنم البته نچسب بودنشم باعث شد خیلی پیگیرش نشم اما توی نقدهاش با فروم ها که می خوندم همه از سختی بازی ناله می کردن دیگه وای به حال گیمرهای دید(البته pc می شه چیت زد کار رو راحت کرد:d)

- - -ویرایش - - -

واقعا کیه که با Double Dragon قدیمی خاطره نداشته باشه اما میدونی تجربه همه بازیهای بازسازی شده قدیمی یا ادامه عناوین قدیمی میگه که این بازی هم دیگه نهایتا یه بازی معمولی میشه.بعید میدونم بتونه در حد و اندازه های نسخه کلاسیک ظاهر بشه.
فقط تو ای زمینه یه استثنا هست اونم ماریو هست

استثنا که زیاده همین تام ریدر یا بهتر بگم توم بعد از سال ها که از اوجش فاصله گرفته بود چنان برگشتی داشت که کمتر کسی دیگه باورش می شد یا همین متال گیر که همیشه در اوج بوده اگه منظورتون عنوان های 2 بعدی هست یا pop sands of time یا mortal combat 9 یا diablo های همیشه پر صدا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or