Multi Platform Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons

سازنده
Secret Base
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Modus Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
1-min_orrm.png

خب بدون هیچ حاشیه میرم سر اصل مطلب .. دابل دراگون (دَبل درَگِن ) جدید معرفی شد..
شرکت Arc system work که این سال های اخیرحق مالکیت معنوی این عنوان رو در اختیار داشت ..این حق رو تالاپی انداخت تو بغل modos games...نمی دونم این انتقال دائمه یا موقت ! ولی هر چی که هست ناشر نسخه جدید ایشونه..!

سازنده بازی استدیویی هست Secret Base نام ..که سال 2010 توسط یک نفر تاسیس شده در سنگاپور..که تا همین چند هفته پیش هم همسایه ها از پنجره همون یک نفر رو داخل استدیو دیدن..!! تنها بازی جدی عرضه شده این عزیز یا عزیزان عنوانیست مهجور و غریبانه در همین سبک به نام Streets of Red: Devil's Dar که اون هم با همکاری یک استدیوی دیگه به منصه ظهور رسیده..!

داستان هم همون همیشگی ! یعنی بیلی لی، در سال هزار و نهصد ایکس، رفتش خونه شون دیدش زنش نیست...!!.. ..نه نه نه.. عذر خواهی میکنم گویا بالاخره تغییر وتحولات بنیادین در روند داستانی مجموعه پیش اومده.. همون در سال هزارو نهصد و ایکس رو داشته باشید منتها اینبار موضوع فراتر از دعواهای ناموسی هست !

..شهر نیویوک درگیر مقداری جنگ هسته ای شده و چهار پاره گشته و هر پاره اون به دست گروهک های خلاف کار و گنگ های هتاک افتاده وهمه وارد فاز بقا و کشیدن گیس همدیگه شدند.. در این جهان پسا آخرزمانی ،دو جوان باغیرت و خوش پوش از سمت جنوب شهر که همون billy و jimmy از خانواده lee باشند این شرایط رو بر نمی تابند .
پس پا میشند و چادر نَنه رو می بوسند و پاشنه ها رو ور میکشند و از خونه میزنند بیرون .. تا با پاکسازی خیابون ها از لوث وجود اشرار ، شهرشون رو از دست اراذل جنایتکار این چهار گروه پس بگیرند..

این وسط ماریان دوست بیلی به همراه شخصیتی جدید تحت نام عمو متین! و احتمالا 9 نفر دیگه از بچه محل ها که هویت اونها به دلیل مسائل امنیتی! فعلا بر ما پوشیده است ،داداشی ها رو همراهی میکنند... بازی قابلیت تگ تیم دو نفره در بازی تک نفره و جابجایی بین دو کاراکتر انتخابی برای شما رو هم در نظر گرفته..
پس شد چی ..؟ 13 کاراکتر قابل بازی ...به علاه تگ تیم..

حالا تیم سازنده در کنارخوردن سوگند وفاداری و دادن قول احیای نام بازی ، صحبت هایی هم از متفاوت بودن playthrough برای هر شخص حقیقی یا حقوقی با با بکار بردن واژه های dynamic mission select function به میان کشیده که میشه اون رو به سمت المان های بازی های روگ لایک هدایت کرد و بسط داد ...
مثل انتخاب بین ده ها آیتم و آپگریدی که داخل این بازی ها جلوی روی شما قرار میده و تاثیر مستقیم روی نحوه بازی شما میگذاره.. پویایی و دشواری ماموریت ها حتی تعداد دشمن ها با توجه به انتخاب های شما در هر بارتغییر پیدا میکنه..پس میشه حدس زد احتمالا با یک بازی بیت ام آپ روگ لایک طرف باشیم..!!

بازی برای همه پلتفرم های موجود فعلی میاد و از کوآپ دو نفره پشتیبانی می کنه و باید برای تجربه اون تا 27 جولای 2023 صبر کنید..
باید دید که این استدیوی تازه کار میتونه نام افسانه ای بازی رو دوباره سر زبون ها بندازه..نمی دونم..!!! فقط می تونم آرزو کنم خدا کمک شون کنه و ابالفضل نگه دارشون باشه...!

آخرین ویرایش:
t2-min_(1)_iv1x.png

خب دوستان عزیز و همراهان همیشگی..! بازی تا کمتر از 48 ساعت دیگه میاد و چند روزی هم میشه که به چنگ استریمرها افتاده وچپ و راست پیش نمایش میره رو یوتیوب بنابراین تقریبا چیزی نمونده که بخواد اسپویل بشه..حتی 4 تا شخصیت قابل بازی دیگه هم مشخص شدند متاسفانه .. نمرات هم احتمالا همون روزعرضه میاد ..

من حسم نسبت به بازی خوب و مثبته و بازه متای 7 تا 7.5 اینا رو پیش بینی میکنم...

درست نیست قبل تجربه بازی اینها رو بگم ولی خب چند نقطه ضعف از اولین نمایش ها برای خودم مطرح شد که امید داشتم بهتر بشه که نشد...

اول اینکه نمایش های بازی تا به امروز هیچ حس نوستالژی بهم منتقل نکرده، شاید بهتره بگم اصلا روح مجموعه رو نداره ..اگر اسم بازی هر چیز دیگه ای بود، خیلی فرقی نمی کرد ..بازم میگم این بازی بیشتر شبیه بازی قبلی خودشونه تا دبل درگن...

با طراحی کاراکترهای پیکسلی مشکلی ندارم اتفاقا ظاهر کیوت و چیبی شون رو خیلی دوست دارم..بویژه خود بیلی خیلی خوشجله! و حس و وایب مایتی فاینال فایت به من میده ..حتی تا حدی به بتل تودز دبل درگن هم نزدیک میشه..ولی بخدا اگه از بک گراندها کوتاه بیام..

مجموعه دبل دِرَگِن حدااقل روی nes خیلی خوش رنگ و لعاب بود.. ولی اینجا دیوار ها همه سیمانی .. لامپ نئونی و مهتابی صورتی سبز بخوره تو سرشون..رنگ قالب اکثرمحیط ها مُرده و چرکه و خلاصه شده به قهوه ای و کِرم و طوسی..محیط ها به هیچ عنوان حال و هوای دهه نود رو زنده نمیکنه ..حتی دهه نود پسا آخرزمانی هم اینقدر بی رنگ نیست بخدا..!

گفتم 4 تا کاراکتر دیگه هم مشخص شدند و متاسفانه بقیه کاراکترهای قابل بازی هم به طبع بقیه باس فایت های اصلی هستند..یعنی همون سردسته ارازل که بالاتر خدمت تون عرض کردم.. ویلی و دوک و اوکادا ...
این حرکت واقعا حرکت شنیع و دور از انسانیتی بود، اونجوری توی تبلیغ روی 13 تا کاراکتر مانور میدی آدم حالی به حالی میشه بعد باس فایت ها رو آنلاک می کنی من ضایع بشم بی ناموس...

آوردن باس ها به عنوان کاراکتر قابل بازی نه تنها جنبه های داستانی رو داخل ذهن مخاطب نابود میکنه، بلکه ابهت و هیبت و قبح رویارویی با اون باس رو هم فرو میریزه..

اینها به کنار قابل بازی شدن یک کاراکتر گولاخ که تا چند دقیقه قبل باس بوده ،بالانس مبارزات رو هم قطعا به هم می زنه..حواله تون میدم به ویدئوی ویلی انتهای پست ...

نکته جالب اینه که بیوگرافی آدم بد ها یک جوریه انگار آنتاگونیست ماجرا جیمی و بیلی هستند.. مثلا ابوبو داخل بیوگرافیش اومده مرد خانواده..!! کی؟ ابوبو...!!
هنوز جای کبودی مشت هاش روی تنمونه.. مرد خانواده..!! رجوع می کنم به آپارتمان ابوبو در ریور سیتی گرلز 2 ...خونه مجردی ..سی دی مستهجن ، پایپ و قُل قولی...در کنار استیل بوک بازی leisure suit larry...روی میز...
این رو میشه سر و تهش رو با تعارض بین تعریف ما و غرب از خانواده هم آورد ...ولی من از این ناکس چیزهایی دیدم که اگه چندتا بچه سال تو تاپیک رفت و آمد نمی کرد !! میگفتم تا متوجه بشید با کی طرفید ....

اما خوشبختانه هنوز یک کاراکتر باقی مونده که هویتش مشخص نیست ..احتمال داره باس فایت آخر باشه که اونم معلوم نیست کدوم بی پدری هست..شاید هم سانی .. شاید هم یک وزغ زشت با آبله های چرکین روی پوستش!..جدی واقعا من هنوز امید دارم تو بازی قورباغه باشه..!! خدایا یک نفر رو چقدر می تونی احمق بیآفرینی...!!

t-min_(2)_dhhb.png

حالا درست نیست اینقدر هم پشت بازی ای که نیومده بد بگم..بدش رو گفتم اجازه بدید خوبش رو هم بگم ...

به نظرم مبارزات بازی خیلی خوبه و حس ضربه زدن کاملا ارضا کننده نشون می ده ، چی میگن ایمپکت ضربه ها در اومده ، و مشت لگد ها به فک و تحال و قلوه دشمنان و همزمان به دل شما می نشینه...از انصاف بدوره اگر بگم حرکات بیلی نوستالژی نداره ..زیر زانو ها و تاتسوماکی هاش انصافا عالی در اومده ..فقط یک حرکتی داشت روی هوا ملق میزد رو نگذاشتن نامردا...

استفاده از ابزار و یراق آلات افتیده در محیط هم از تنوع و کیفیت انیمیشن بالایی برخورداره..
بویژه فرو کرده بطری ماشعیر شکسته در شیکم اون ارازل کوچولوی مادر مرده بی پدر..!! که خوشبختانه دبل دراگن به عنوان یکی از پیش تازان این امر هنوز هم حرف اول رو در بین رقیبان می زنه.. البته هنوز ازنانچیکو به عنوان آیکونیک ترین آیتم بازی چیزی ندیدیم...

حالت تگ خیلی ایده دلنشینی هست ..فکر کنید داخل sor یا tmnt قابلیت تگ و و بهم چسبوندن کمبو در مقابل دشمنان بیشتر و سخت تر داشتید ،چی میشد ..ولی اینجا گویا میشه..

حالا بریم سر عناصر روگ لایک و ایضا امکان انتخاب مراحل از ابتدا ..
مرحله ها امکان انتخاب از اول به سان مگامن رو دارند ولی انتخاب شما ، انتخابیست سرنوشت ساز..
...مثلا دیدم مرحله مترو یک بار تا ته داخل واگن می رسید باس میاد و تموم میشه ..یک بار دیگه نه اونجا ساب باس میاد و ادامه مرحله روی سقف قطار در جریانه..

پس ترتیب انتخاب شما روی طول مراحل و چیزهایی که داخلش می بینید هم تاثیر می گذاره ..مثلا هر کدوم از مراحل رو انتخاب کنید به عنوان شروع کار کوتاه تر از بقیه هست...ولی مرحله بعد دو قسمتیه.. بعدیش 3 قسمتی ..به علاوه ساب باس های بیشتر..
و این کار ارزش تکرار مراحل و ریپلیبیلیتی...(اگه تونستید بخونید!)..رو بالا می بره

پول جمع کردن و خرید توکن ، تگ تیم و المنت های روگ لایت و تغییر مراحل و.. حسابی گیمپلی بازی رو از یکنواختی در میاره و جلا می بخشه..
سازنده با اینکه تازه کاره ولی کاملا مشخصه تلاش زیادی برای عمیق تر و درگیرکننده تر کردن گیمپلی انجام داده ...کاش سازنده های بتل تودز یا استریکس هم نیمی از شعور این عزیزان رو داشتند..

خب به عنوان یک پیش نمایش شخصی خیلی وِر زدم..کافیه دیگه ...

پس وعده دیدار ما ..صبح 27 ...

پ ن : اوووم ..راستش به عنوان یکی از فن های قدیمی رچت اند کلنک ! که به دلیل ناتوانی هکرها در هک ps3 در زمان مقتضی, و فقر و تهیدستی و کمی خساست..! سال ها حسرت ادامه ماجراهای تنها لومبکس کهکشان به دل داشته , و مقارن شدن عرضه این دو گیم با فاصله یک روزه شاید نتونم تاپیک رو جلوتر از اینجا ببرم ...پیشاپیش پوزش...می دونم این بازی برای کسی اهمیت نداره ولی ادب حکم می کرد اطلاع رسانی کنم..^:)^

آخرین ویرایش:
داش سعید مثل همیشه ترکوندی و دمت گرم! :D
اصلاً حواسم نبود که انقدر به انتشار بازی نزدیک هستیم. یادش بخیر نسخه‌های قدیمی رو چقدر با همسایه‌مون روی NES بازی می‌کردیم. از اون بازی‌هایی بودن که من و داداشم تا مدت‌ها نداشتیم و برای تجربه‌ش می‌رفتیم خونه همسایه و اون هم به شدت فن این بازی بود و خیلی بهتر از ما جلو می‌رفت. :D یعنی ما همیشه در حال نیمرو شدن بودیم و اون یه جوری بازی می‌کرد که انگار داره تتریس می‌زنه!
بعد به دلایل ناشناخته‌ای برای یکی از کاراکترها، لقب «دست خرسی» گذاشته بود (با سکون روی حرف «ت»). علتش رو هیچ‌وقت نفهمیدم و مجبور بودم در دوران کودکی، توی ذهنم این‌طوری شبیه‌سازی کنم که مثلاً یکی از دست‌های طرف قطع شده و دست خرس به جاش وصل کرده! :| فکر کنم کاراکتر موردنظر Chin Seimei بود و الآن که عکسش رو دیدم، به این نتیجه رسیدم که شاید مثلاً از دید ایشون مدل انگشت‌های دست این بنده خدا شبیه پنجه‌ی حیوانات بوده و این لقب زیبا رو براش اختراع کرده بوده!

do.php

-----------------
واقعاً دوران خوبی داشتیم و خیلی از همسایه‌ها بچه هم‌سن و سال ما داشتن و همه هم گیمر! مثلاً زمان آتاری 2600، سه تا از همسایه‌ها (در کنار ما) این کنسول رو داشتن و همه‌ش ولو بودیم خونه همدیگه و مثلاً خونه ما River Raid و Pitfall بازی می‌کردیم و خونه یکی دیگه Smurfs و یه جای دیگه هم قایم موشک(!) که الآن رفتم دیدم اسم بازی Sneak N Peek بوده.
بعدش توی دوران NES هم نصف ساختمون این کنسول رو داشتن و مثلاً خونه یکی Contra می‌زدیم و یه جای دیگه TMNT و یه جا Double Dragon و... اواخر اون دوران هم یه خونواده پولداری وارد ساختمون شده بود که اینا دیگه سطح کنسول‌شون بالاتر از ماها بود و در حالی که ما فوتبالیست‌های NES بازی می‌کردیم، توی خونه اینا بساط فوتبالیست‌های سگا جنسیس به راه بود (البته Captain Tsubasa نبود و یه چیز دیگه بود) که از نظر سمعی و بصری توی یه بُعد دیگه‌ای جریان داشت، یا مثلاً Street Fighter 2 می‌زدیم که کلاً یه فضای متفاوتی نسبت به بازی‌های NES داشت و انگار وارد یه دنیای دیگه‌ای می‌شدیم! :D
چقدر چرت و پرت بی‌ارتباط به تاپیک گفتم، شرمنده! :D

1-min_q3hj.png

داشتم پیش نمایش ign رو میدیدم یهو دیدم دست آقای مسئول اونجای آی جی ان! ناغافل خورد به آنالوگ و کاراکتر آخر رو هم نشون داد ..
و در کمال ناباوری، سیزدهمین نفر هم قورباغه نبود...!!

هیچی دیگه دنیا روی سرم هوار شد و چشمام سیاهی رفت و نفهمیدم چی شد بیهوش شدم..
بعد 20 دقیقه که پشت مانیتور به هوش اومدم.. گفتم خب ببینم حداقل این یارو کیه .. !
در نگاه اول و با توجه به سبقه تیم خلاق سازنده، مشخصه که این مرد نَکَره زشت و بد ادا ،غول آخر بازی هست ..

حالا یادتونه گفتم هویت نفر دوم و سردسته گروهک تروریستی رویال مشخص نیست ..
خب اون مشخص شد ایشون آقای دوک بودند باس فایت نهایی نسخه سوپرِ دابل درگن برای snes...

حالا یادتونه گفتم اگه موهاش سبز باشه می شناسمش...
دقیقا از رو نمی رم و دوباره همون تئوری رو برای ایشون مطرح میکنم..بالاخره یک خری باید تو این بازی موهاش سبز باشه....!!

ببینید ویلی باس نهایی شماره اول بوده و دوم آرکید.. اوکادا اون دختره کاتانا داره، باس نهایی شماره چهارم بوده ..اون یارو مصریه اسمش آنوبیسه و کاراکتری جدیده ولی به نمایندگی و خون خواهی از کلئوپاترا باس نهایی شماره سوم پا به میدان نهاده ..دوک هم که گفتم ..

می مونه باس نهایی شماره دوم nes که به گواه تاریخ و خیلی از طرفدارها بهترین شماره مجموعه هست..
به نام Mysterious Warrior ..

اون بی پدری که میگم موهاش سبزه چمنی هست همین مرتیکه نالوطی هست..
البته موهاش داخل کات سین قهوه ای هست! داخل بازی سبزه این از معجزات nes هست..

قدیما تخصصش فنون ژیمناستیک و جفتک زدن بود و خیلی بد هم میزد در کنارش به ماریان هم نظر بد داشت..!!..
لباس و اون شانه بند هاش به علاوه صورت استخوانی و مثل میمونش (جدا شبیه بازی شاه میمون ها نیست..؟) هر چه بیشتر تئوری بنده رو تقویت می کنه...به نظر میاد ریش هم داشته باشه که قدیمیه نداشت ..ولی این مسئله ای نیست، کریتوس هم که بدنش یک مو نداشت پول دستش اومد رفت ریش کاشت..!
امیدوارم خود کثافتش باشه ،حداقل یک حرف من تو این تاپیک نکبتی درست از آب دربیاد و این قدر ضایع نشم...!
اضافه کنم که شبیه یکی از مسئولین شهر شون هم هست که احتمالا توییست داستان باشه و اسپویله..یعنی اون آقاهه که در ظاهر خوبه در باطن...

اگه این بی پدر، همون بی پدر باشه! ، فقط اسکول ماگدون بیچاره ، که از همه شون کول تر و خفن تر بود به عنوان باس نهایی نسخه نئون ، قطعا پارتی نداشته که برای پروژه جدید دعوت به همکاری نشده...نمی دونم ریور سیتی گرلز 2 انجام دادید یا نه، حیوونی اونجا برای گذران زندگیش تو یک زیر پله به دختر ها سیگار در کنار نوارهای غیرمجاز و غیربهداشتی می فروشه..!!

picture3-min_3f7t.png

picture9_boj.jpg

آخرین ویرایش:
picture6-min_1nk6.png

یک مصاحبه کوچولو با کارگردان بازی آقای Raymond Teo پیدا کردم ..باحال بود

آقاهه ایشونه، کارگردان و پایه گذار استدیوی secret base در سنگاپور..
چقدر کیوته چهره اش ،به نظر آدم خوبی هم میاد ..

خب ایشون اذعان داشته بازی حدود 3 سال نیمه در حال ساخته...

یک مقدار برگردیم به دوران کودکیشون..
میگه قدیم تو سنگاپور دستگاه های آرکید خیلی کم بوده و آشناییش با مجموعه برمی گرده به نسخه nes اونم زمانی که تعطیلات خونه پسر عموش اینا چتر باز کرده بودن .. چون فن فیلم های رزمی هم بوده بازی محبوب کودکیش شده این مجموعه..
اگه تو عکسش نگاه کنید کارتریج دابل درگنی که از پسرعموش پیچونده! کاملا مشهود و هویداست..

و ماشاالله تعالی تا الان هم گیمر بوده و در بین بیت‌های ام آپ سال‌های اخیر، از DLC حالت بقا شورش 4 بیشترین لذت رو برده...

کارش رو از 2006 به عنوان طراح چند رسانه ای آغاز کرده ..
تا چند سال بعد که اولین بازیشو به نام Tobe’s Vertical Adventure روی استیم در کرده...

یک بازی ios هم ساخته بعد هم اون یکی بازیشون ..اسمش هم یادم رفت حالا..! ولی خودش میگه اون موقع Arc System Works چشمش بازی منو گرفته..! هیچی دیگه میره تا زمانی که آرک امتیاز دبل درگن را بدست میاره و نسخه 4 رو می سازه..نسخه چهارم که گند می زنه این آقاهه ، ریموند، که منتظر فرصت بوده، میگه بهشون پیشنهاد دادم که بازی رو به مسیر جدیدی وارد کنند...و چون چهره معصومی داشته ! آرک هم بهش اجازه ساخت داده...

بعد که شروع کردن به ساخت وساز ، تیمشون شامل خودش بوده و دوست برنامه نویسش سیان یو..!و گربه ولگردی که شب ها تو استدیوشون می خوابیده..! دو عدد دانش آموز/کارآموز پاره وقت هم داشته به نام ری و نیکلاس که تهدیدشون کرده یا مثل سگ اینجا کار میکنید یا نمره قبولی نمی گیرید...!

با همین ها تا مرحله پری آلفا بازی رو جلو آوردن..ولی خب بعد دیدن بازی با این وسعت رو نمی تونه 4 نفری به علاوه یک گربه! جلو ببره ..پس دست یاری به سمت طراح ها و انیماتور ها و آهنگ سازهای مستقل دراز نموده..

بعد گفته اول می خواستن دابل دراگن آل استار درست کنند و بازی بسیار تحت تأثیر فیلم کلاسیک کالت، The Warriors بوده، بنابراین می خواسته باندهایی با ظاهر و هویت متفاوت ایجاد کنه و در نهایت کاری که انجام داده این بوده که هر باند نماینده یکی از شرورهای کلاسیک باشه که خب تهش شده این...و این نسخه رو یک نسخه فرعی با داستانی در یک دنیای موازی دونسته ولی تقریبا تایم لاینش بین یک و دو هست گویا...

از شخصیت ماریان هم ازش سوال کردن که چرا مارین شما سوئ تغذیه داره در حالیکه ماریان wayforward زن زندگیه! گفته بخدا ما نمی دونستیم ماریان قراره داخل ریور سیتی 2 قابل بازی باشه و ماریان ما قبل از اونها طراحی و گلد شده بوده..و همینیه که هست نمی خواهید برید ریور سیتی گرلز دو بازی کنید..!

هیچ شخصیت ،ارجاع یا کمئو از مجموعه استغفرالله کو...ن..یو کو...ن در بازی نیست با اینکه خیلی علاقه به کراس اور در آینده داره و گفته کاراکترهایی میخواستیم وارد کنیم ولی وقت نداشتیم بنابراین وجود dlc رو در صورت موفقیت بازی بصورت ضمنی تایید کرده..

..و کوآپ آنلاین هم برای آینده در نظر گرفته انشاالله..

و در آخر حضور یا عدم حضور هر گونه غوک ،وزغ یا قورباغه ای رو هم در آینده رد یا تایید نکرده..!

خلاصه اش که این بازی رو امروز از اراده این مرد و چهره دلنشینش! داریم.. رضي الله عنه و جزاکم الله خیرا....

آخرین ویرایش:
خب
ign به بازی 7 داد.
nintendo life به همون 7 بسنده کرد.
XBOXERA نیز نمره 7 رو برگزید.
hardcoregamer کمی متفاوت عمل کرده و3.5 از 5 داده که در عمل همون 7 هست.
nintendoworldreport نیز 7..
gameinformer در نهایت گشاده دستی 7.25..
pushsquare اگه گفتید چند؟.. .. 7
cogconnected نه این دیگه7 نداده .. 8 داده..
shacknews هم 7..
cgmagonline نمیدونم کدوم خراب شده ای هست ولی اونم 7..
windowscentral شاید باورتون نشه 4.5 از 5 داده که می کنه به عبارتی 9..
psu با بازی حال کرده 8.5 داده...
destructoid نمره اش رو 6.5 انتخاب کرده...

خیلی نمره اومده ..ولی متا هنوز نیومده ...بیاد تقدیم میکنم...
ولی احتمالا همون دور و بر 7 باشه ..

ccc_3igw.jpg

آخرین ویرایش:
picture2-min_8cgr.png
خب من این چند روز تا اونجایی که تونستم فقط این بازی رو انجام دادم..

حس میکردم رچت بیاد این بازی رو میاندازم کنار..ولی کلا رچت رو بی خیال شدم قفلی نشستم رو این.. بس که حال میده.. از قرار معلوم متاسفانه بازی اینجا زیاد طرفدار نداره ،ولی این هیچی از ارزش های بازی به این توپی کم نمی کنه..نه متا نه بی تفاوتی شما...

ابتدای بازی به شما این امکان رو میده که برای خودتون چالش ها رو بیشتر یا کمتر کنید در ازاش قیمت خرید توکن ها افزایش و کاهش پیدا میکنه..حالا یعنی چی ..مثلا میتونید دشمن ها رو اَگرسیو تر و جونشون رو بیشتر کنید و عمر خودتون رو بیشتر و قیمت آپگرید ها و قیمت کانتینیو رو متوسط نگه دارید..این شیوه خودمه که بازی حادثه خیزتر و مردونه تر بشه..پیشنهادم به شما هم همینه حتی اگر عمر کاراکترتون رو هم متوسط نگه دارید چه بهتر..!

بعد مبارزه های بازی خیلی خوبه..به زعم خود بازی unbelievable

اولش ممکنه حس کنید چرا کنترل کاراکتر اینقدر سفته..دست و پاشون کوچولویه ! اصلا اجازه بدید این طوری بگم ..نوستالژی همینجا میزنه بیرون. مجموعه دابل درگن مبارزاتش خیلی متفاوت تر از سایر عناوین هست..همیشه کند تر و کلانکی تر با دست و پای کوچولوتر بوده...!!
ولی اینم در نظر بگیرید بازی قراره روگ لایک باشه و انتهای هر بخش به شما چیز میز بده ..پس سرعت و قدرت هم درراهه، نگران نباشید..شما فقط تمرکزتون روی پول جمع کردن باشه..

picture3-min_3z5u.png

4 تا شخصیت اصلی بازی واقعا سبک مبارزه متفاوت و بازی متفاوت طلب میکنند..
بیلی و جیمی برخلاف تمامی عناوین گذشته هیچ حرکت مشترکی که ندارند هیچ حتی با هم لج هم هستند! به طوریکه بیلی دست هاش توقیفه ! و داخل یکایک حرکاتش فقط از پا استفاده میکنه و جفتک می اندازه و سریع تره در مقابل جیمی فقط و فقط مشت به سک و صورت اشرار فرود میاره و عمرا اگه لنگ و لقدی بتونه بندازه و کمی کندتر و اما قدرتی عمل می کنه ،

ماریان هم که قبلا گفتم از پاسگاه اومده و جو رزیدنت اویل داره من اصلا نمی تونم باهاش بازی کنم ، ولی مبارزه با اسلحه برای تازه کارها راحت تره اما در مقابل ضعیف تره ..عمو متین هم بیشتر سپر چهل کیلوییش رو روی دشمنان استعمال میکنه و در بقیه حالات در حال شکوندن کمر حریفه ..بعد ماریان و عمو نمی تونند از رو زمین چاقو چکش بردارند.. ماریان رول داره عوضش عمو زور و بازو داره کله پر مو داره..!

من با اولین توکن هایی که بدستم اومد لیندا جون رو هم خریدم ! وعجب چیزیه..!! خیال بد نکنید نه بخدا من ازوناش نیستم..!! سبک مبارزه اش منظورمه که به وسیله یک شلاقه که به سرش چاقو بسته..ویدئوشو دیدین دیگه ..خیلی حال میده..باز ماریان و لیندا قابلیت گرب و گرفتن کاراکتردشمن رو در حالت نرمال ندارن...

خلاصه منظورم اینه که کنترل هر کدوم از کاراکترها به معنی واقعی کلمه متفاوت و گیمپلی خودش رو داره و صرفا تغییر 4 تا انیمیشن نیست..

انصافا وقتی قلق مبارزه ها و ترکیب اسپشیال ها دستتون بیاد دلتون نمی خواد دسته رو زمین بگذارید..مگه اینکه دست به آب گریبان گیرتون بشه یا یک فوریت ویژه در حد همون دست به آب پیش بیاد چون خیلی مبارزه ها لذت بخشه..
به نظرم این سبک هنری انتخابی برای بازی با این کارکترهای بامزه و کیوت خیلی روی بازی و بویژه مبارزه ها نشسته ...دوباره تاکید میکنم دشمن ها رو اگرسیو کنید و جونشون رو بیشتر که مجبور بشید خوب بازی کنید تا حال واقعی بازی نصیبتون بشه ..

picture4-min_38gw.png

بعد بازی از یک سیستم تغذیه ای بین مبارزه بهره میبره که گیمپلی رو درگیر کننده تر میکنه.. ببینید داخل بازی خبری از سیب ، گیلاس یا موز نیست این بچه آمریکایی ها فقط فست فود زهر مار میکنند..اون کودی و گای بنده خدا ژاپنی بودند که یک موز لهیده از کف خیابون بر میداشتند با پوست میخوردند و مثل سگ براتون فایت می کردن..

مکانیکش به این صورت که برای بدست آوردن همبرگر دوبل ، سوسیس بندری و در نهایت بوقلمون باید بالای 3 یا 4 یا 5 و هر چی کرمتونه ، دزد ها رو همزمان با اسپشیال به هلاکت برسونید.. به عنوان پاداش غذا دریافت کنید این سیستم مخصوصا اگه ابتدای ران برای خودتون چالش بیشتر کرده باشید خیلی نیازه واگر هم به خود غذا نیاز نداشته باشید باز به پولش نیازه مندید..

در مورد حس نوستالژی فقط همینو بگم..
داشتم بازی میکردم مامانم اومد تو اتاقم گفت " اِ این آشغاله که قدیم تو میکرو بازی می کردی..!! "

بخدا راست میگم ! نمی دونم از کجا متوجه شد این همون اونه! چون اصلا شباهت زیادی ندارن شاید دارن ولی من از درکش عاجزم..
البته قلمروی بانو اوکادا بخش هاییش شباهت هایی عجیب به مرحله سوم و ژاپنه نسخه سوم داره..
وگرنه که مرحله مترو عینا واگن قطار فاینال فایته که اونجا تمش آبی و سرده و اینجا قهوه ای طوره
به این بیل بیلک ها که از میله ها آویزونه در هر دو دقت کنید ...

بازی بدون نقطه ضعف هم نیست ..مثلا وردهاش کم هستند به طبع اون تنوع بصری مراحل محدود به 4 تا قلمرو شده و کاش وردها بیشتری داشت یا هیچ جوره نمی تونم با قابل بازی شدن 5 تا باس اصلی کنار بیام و از همه مهم تر اینکه یک قورباغه مگه جای چه کسی رو تنگ میکرد که از آوردنش امتناع ورزیدید..!

ولی در کل من خیلی با بازی حال کردم و لحظه شماری میکنم dlc براش بیاد و الان حس میکنم نمره ها یک مقدار کمه ..
انصاف نیست متای بتل تودز حتی نزدیک این بازی باشه...

پایین ترین متا مربوط به نسخه سوییچه ..یک سایتی به نام The Jimquisition اومده به نسخه سوییچ 3 داده و متای سوییچ مورد عنایت قرار گرفته..تعداد نقد های نسخه ps5 15 تاست فقط یدونه از نسخه pc بیشتر با 14 تا نقد...
داخل استیم هم در حالت very Positive قرار گرفته .. درود بر شرف آریاییت ریموند تپلی..!

آ...لانچ تریلر رو یادم رفت قرار بدم .. لانچ تریلر رو ببینید شاید هدایت شدید و در مسیر رستگاری قدم برداشتید...

z-min_4i6b.png

خب احتمالا تا بحال متوجه شدید که برای پایان دادن به بازی باید 4 تا هدکوآرتر یا قلمروی تحت سلطه اون 4 تا عمله و اَکَره ظلم رو پاکسازی کنید . به این ترتیب ، قلمروی اول شامل یک قسمت، دوم دو قسمت و سوم و چهارم هر کدوم سه قسمت یا مرحله..که میشه جمعا 9 مرحله یا قسمت..

حالا بنا به ترتیب انتخاب مرحله شما با ساب باس های رندوم و با باس های نهایی هر منطقه در لوکیشن های متفاوت رو به رو میشد..به طبع هر کسی آخر تر باشه قوی تر و خط عمر بیشتری داره و رویارویی باهاش استخوان سوز تره.... پس از هر کدوم بیشتر می ترسید زودتر به مصاف تن به تن باهاش برید تا فایت تون به درازا و فضاحت و سرشکستگی نکشه ...!!

باز هم تاکید میکنم هر قلمرو یا منطقه امکان گسترش تا 3 لوکیشن رو داره که بنا به ترتیب انتخاب شما در هر ران 3 تاشو نمی بینید..

ولی گفتم قلمروی سوم و چهارم هر دو 3 قسمتی هستند و انتظار میره دیگه تغییر خاصی رو روی مکان و باس نبینیم..اما سخت در اشتباه هستید..اینجا سوپرایز های بازی رو میبینید..

فرض کنید اگه با گنگ کیلر ها که سردسته شون ویلی نانجیب!هست درگیر بشید ..

به عنوان ورد انتخابی سوم ،باید انتهای یک آسمانخراش مخروبه به مصاف ویلی با دو تا نوچه تا دندان مسلحش برید و عجیب فایت سخت رو پیش رو داشته باشید ..

حالا اگه مثلا این گروهک نامسلمون انتخاب دوم شما بود ، ویلی وسطای ساختمون با دوتا دزد چاقالو و چندتا ِدرون می اومد و اونجوری اذیت تون نمی کرد..فقط در حد خوابوندن چند تا گوله داغ تخت سینه شما..!!

حالا اگه این ورد به عنوان اتنخاب چهارم شما باشه درست مثل ،سومین انتخاب می رسید انتهای آسمان خراش، ولی این بار ویلی با هلیکوپتر میاد و از همون بالا شصت تیرو آتیش میکنه رو سرتون و مثل شماره دوم باید با دست خالی به مصاف هلیکوپتر برید..!!

z2-min_z0by.png

خیلی این سیستم باحاله و بازی رو برای خوره هایی مثل من که یک بازی بیت ام آپ رو شونصد بار از اول تا آخر میرن از یک نواختی بیرون میاره..فقط کاش قلمروها بیشتر بود و تنوع محیطی بیشتری رو داخل مرحله ها میدیدیم.. باورتون میشه بازی خیابون نداره از اون بدتر مرحله شب نداره..!!!

ولی اگه نیمه پر لیوان رو ببینیم این قلمرو قلمرو بودن بازی و عدم پیوستگی بین ورد ها می تونه سبب ساز اومدن dlc های خفنی باشه ،بازی قشنگ قابلیت اینو داره که تو ورد های دیگه مثل بتل تودز یا ریور سیتی هم ورود کنه..
اگه فقط یک نوک پا می رفتن تو سفینه دارک کوئین و همرزم یک قورباغه می شدند بخداهیچی دیگه از خدا نمی خواستم..

حالا گفتم 9 مرحله.. ولی باید عرض کنم وقتی 4 تا گنگ رو شکست دادید یکی از مسئولین رده بالای شهر به شما پیشنهاد رشوه سنگین و کار دولتی به همراه دو دست کوپن تا نخورده میده.. می تونید مثل یک ترسوی بدبخت دریافت کنید و بازی تموم بشه .. یا نه مثل یک جوانمرد پیشنهاد رو رد کنید و مرحله دهم رو آغاز کنید..

مرحله ای که تا حالا تو هیچ تصویر و تریلری نمایش داده نشده و فقط اینطور بگم زیباترین طراحی ،زیباترین موسیقی و دشمنان متفاوت و سخت ترین سخت ترین باس رو داره.... یعنی قبل از درگیری با اون وجود فاسد! باید یک بار دیگه اون 4 نفر سردسته ارازل از خدا بی خبر رو شکست بدید منتها نه مثل بازی های قدیمی یکی یکی ..هر 4 تا با هم ...جلوی چشم باس نهایی..

حالا بپردازیم به باس نهایی ..که خیلی حس مستر ایکس داره و... ...
دیدین پیش بینی ام درست بود....فقط بازم موهاش سبز نیست...!!!!
بی پدر دربه در موهاشو شرابی کرده...!!

یک سایت کثافت! که نمی خوام اسم کثیفش رو بیارم و اینجا رو نجس کنم، اومده به بازی نمره 4 داده و عملا خِشتک متا رو کشیده پایین ..!!
متای ps5 با 17 نقد شده 67 ..در صورتیکه هنوز متای pc با 15 نقد 78 هست..یعنی فقط و فقط دو تا نقد کمتر..اَه..
بعد ایراد های بازی اینه »»» کوآپ آنلاین نداره ، قسمت های پلتفرمرش سخته ، نمره 4..ای تو اون روحت..!!

1-min_(2)_kmxi.png

2-min_(1)_ol45.png

3-min_(1)_pwjd.png

6-min_(1)_9u9s.png

یک سایت کثافت! که نمی خوام اسم کثیفش رو بیارم و اینجا رو نجس کنم، اومده به بازی نمره 4 داده و عملا خشتک متا رو کشیده پایین ..!!
متای ps5 با 17 نقد شده 67 ..در صورتیکه هنوز متای pc با 15 نقد 78 هست..یعنی فقط و فقط دو تا نقد کمتر..اَه..
بعد ایراد های بازی اینه »»» کوآپ آنلاین نداره ، قسمت های پلتفرمرش سخته ، نمره 4..ای تو اون روحت..!!

1-min_(2)_kmxi.png

2-min_(1)_ol45.png

3-min_(1)_pwjd.png

6-min_(1)_9u9s.png
متا از آب بینی بزی بی ارزشتره

انقدر خودتون رو اذیت نکنید سر یه نمره

123_qp9.jpg

Ranzou و Survival Mode و versus تایید شده ..
اطلاعات از دو کاراکتر و مد های دیگه بعدا...
(تریلر رو ببینید از رو سایه آقایان ، مشخصه چه کسانی هستند...!این همه پنهان کاری نداره که!)
(اصلا غیر از سانی و دس خرسی! کسی باقی مونده مگه؟)
(و همچنان از قورباغه خبری نیست....!!!)

dlc مجانی هست و 4 آپریل میاد..

YouTube

View attachment Double+Dragon+Gaiden_+Rise+of+the+Dragons+-+DLC+_Sacred+Reunion_+Announce+Trailer+GiveFastLink.mp4

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or