dota allstar بازها بریزن اینجا

سلام بر همهء دوستان.

این تاپیک ویژهء گفتگوی تخصصی در مورد Map مهم و مسابقاتی Dota Allstar در بازی استراتژیک Warcraft III ایجاد شده. با وجود قدیمی بودن این بازی و همچنین وجود تاپیکهایی دیگر در مورد خود Warcraft III، به دلیل مسابقاتی بودن این مپ لازم دیدم که این بحث رو آغاز کنم؛ تا کسانی که این بازی و مخصوصاً این مپ به خصوص رو به طور حرفه ای بازی می کنند بیان اینجا و بتونن از نظرات همدیگه استفاده کنند و به ذکر استراتژی ها و تاکتیکهای جدید در مورد این نقشهء جذاب بپردازند

سلام تو گیم نت ما همه از 1 hero بنام tiny که تو نایت الف هاست استفاده میکنند میخوام ببینم ضد این چیه و در ضمن به نظر شما قویترین hero از هر گروه(نایت الف و آندد)چیه؟ با تشکر

خیلی از heroها مثل viper و sand king و ... فقط یادت نره جلوش نباید heroی atack که melee باشه ور داری. چون level 3 ش نمیزاره از نزدیک بزنیش.

همه heroها خوبن یادت نره. فقط باید بدونی باهاش چیکار کنی.

مرسی آراز جان . هیروی من sand king هست منتهی با این goblin teaches بد مشکل دارم یا همه جا مین میزاره یا اینکه هر موقع من بهش نزدیک میشم میترکه و دخله خودش و من رو می اره حالا من هی armor&hitpoint زیاد می کنم ولی هیچی به هیچی.

فقط چشم بخر. دیدی بهت نزدیک شد هم impale برو روش و در رو. با چشم مینهاشو ببین وبزن. فقط موقع زدن به مین نچسب چون damage میخوری بزار creep ها بزنن.

بد نبود. ولی hero جدیده باحاله. معلوم شما agility باز نیستیا.
item جدیده که orb efect داره خیلی خیلی برا agility ها خفنه. البته برا agility های melee نه range.
item های جدید که یکیش مثل mekanism میمونه فقط جای health حدود 130 تا mana پر میکنه.
اون یکی هم که aura داره خیلی خفنه. 23 تا یا 13 درصد hifesteal به بقلیهات که melee باشن میده با 5 تا armour و 80 درصد mana پر کن. خیلی خوف.
مرغه هم بد نیست چون هم mana برای teleport و ... داره و هم level ش بهش speed میده.
منجنیق ها هم بیشتر برای این گذاشتن که بشه پول در آورد. چون نمیتونی خودت بزنیش که یارو پولشو نگیره !! تازه 50 - 80 تا پول میده.
درضمن مگه من تو 7 پست قبل یعنی پست 77 توضیح ندادم اون همه.:eek:

سلام آزار جان
من هیرو اگیلیتی تا حالا bloodseeker و razor برداشتم
فعلا که خفن دارم با night stalker حال میکنم تا ببینم چی میشه
شما تو پست 77 توضیح دادی
اما کی انگلیسی بلده ؟!!
در مورد آیتم هایه جدید و هیرویه جدید یه توضیحی بدی ممنون میشم
یه سوال
این هیرویی که تویه 6.36 اضافه شد به نام Aichemist
تویه گیم نت شما چه وضعی داره؟
آخه میگن بعضی جاها ممنوعش کردن و نمیزارن کسی برداره

مرسی آراز جان . هیروی من sand king هست منتهی با این goblin teaches بد مشکل دارم یا همه جا مین میزاره یا اینکه هر موقع من بهش نزدیک میشم میترکه و دخله خودش و من رو می اره حالا من هی armor&hitpoint زیاد می کنم ولی هیچی به هیچی.

جناب فانزون جان
هیرویه sand king که خیلی بهتر از goblin هستش
کافیه شما از همون چشم ها که فکر کنم 375 تا پولش باشه بزاری تا تمامه مینهاش رو ببینی
در ضمن عزیز دل من اون لول این هیرو که میگی تا مقداری به شما صدمه میزنه
سعی کن لول دوم سند کینگ رو نگیری و به جاش از state ها بگیری تا ظرفیت جونت زیاد بشه
اونوقت اگه خودشه به شما بزنه فقط خودش میمیره و شما سالم و سرحال زنده میمونی
در ضمن شما تو لول 6 شده برو تو بیس تا جون و مانا کامل کنی
موقعی که برگشتی یه سیخ بزن زیر پاش و بلافاصله لول شیشت رو بزن اینجوری دخلشو میاری
فقط مواظب باش که سیخت رو اشتباه نری چون مانا کم میاری
از لول 6 تا 11 برای سیخ و زلزله سرجمع 315 تا مانا مایخوای
در ضمن یه کریستال سبز هسا با قیمت 750 که هرجا مین باشه مین هارو میبینی
اما اگه بمیری دراپ میشه و میفته
موفق باشی

در مورد sand king با چه هیرویی میشه اونو راحت زد

زدن سند کینگ مثل آب خوردن میمونه
اکثر کسایی که سند کینگ برمیدارن با یه سیخ میان زیر پاتون و همون موقع زلزله میزنن
جلویه این هیرو باید هیروهایی برداشت که بتونن بگیرنش یعنی موقعی که سیخ رفت زیر پاتون اگه دمش سبز شد یهنی شروع زلزله
موقعی که دمش سبز شد شما باید اونو نگه دارید یعنی stun کنید
خیلی از هیرو ها stun یا شبیه اون رو دارند
مثلا
skeleton king...night stalker...lina...crystal...dragon
وخیلی های دیگه که الان اسمشون خاطرم نیست
اگه زلزله سند کینگ خنثی بشه هیچی نیست
من که خودم با night stalker و sven راحت میزنمش

شرمنده بازم سوال

آقا این IMPALE که گفتی چیه ؟ ماله SAND KING هست؟
میشه یه توضیح راجب کاربرد linke sepher بدی . شرمنده که ما اینقدر مبتدی هستیم.

سلام میشه 1 نفر replay خودش رو با ورژن 1.20 آپلود کنه تا ما هم استفاده کنیم(بهترین بازیتون رو بزارید) با تشکر

و اگر میشه بگید این سندکینگ تو کدوم گروهه؟

سلام آزار جان
من هیرو اگیلیتی تا حالا bloodseeker و razor برداشتم
فعلا که خفن دارم با night stalker حال میکنم تا ببینم چی میشه
شما تو پست 77 توضیح دادی
اما کی انگلیسی بلده ؟!!
در مورد آیتم هایه جدید و هیرویه جدید یه توضیحی بدی ممنون میشم
یه سوال
این هیرویی که تویه 6.36 اضافه شد به نام Aichemist
تویه گیم نت شما چه وضعی داره؟
آخه میگن بعضی جاها ممنوعش کردن و نمیزارن کسی برداره
باشه سر فرصت ترجمشو میزارم.
در مورد item ها و hero هم تو 13 پست قبل توضیح دادم.
در مورد alchemist باید بگم که ممنوع نیست. heroیی که تو game net ما ممنوع auishta هست.
چون با هیچ hero یی نمیشه گرفتش. ما اون دفعه 4 به تک ریختیم سرش ولی باز هم در رفت.

آقا این IMPALE که گفتی چیه ؟ ماله SAND KING هست؟
میشه یه توضیح راجب کاربرد linke sepher بدی . شرمنده که ما اینقدر مبتدی هستیم.
با منی اگه :
impale همون level 1 همون sand kin هست.
link sepher یه item هست که مثلا اگر goblin خودشو بترکونه تو damage نمیخوری. ولی فقط یه با و بار بعد بعد از 1 دقیقه حاضر میشه.
در ضمن دشمنت شرمنده هر چی خواستی بگو خجالت نداره که منم یه روز مبتدی بودم. الانم زیاد شاخ نیستم.;)

سلام میشه 1 نفر replay خودش رو با ورژن 1.20 آپلود کنه تا ما هم استفاده کنیم(بهترین بازیتون رو بزارید) با تشکر

و اگر میشه بگید این سندکینگ تو کدوم گروهه؟
چشم من که اگر شد میزارم.:cheesygri
sand king تو team 2 یا همون dark ها هست. همون یارو مثل خرچنگ میمونه.

زدن سند کینگ مثل آب خوردن میمونه
اکثر کسایی که سند کینگ برمیدارن با یه سیخ میان زیر پاتون و همون موقع زلزله میزنن
جلویه این هیرو باید هیروهایی برداشت که بتونن بگیرنش یعنی موقعی که سیخ رفت زیر پاتون اگه دمش سبز شد یهنی شروع زلزله
موقعی که دمش سبز شد شما باید اونو نگه دارید یعنی stun کنید
خیلی از هیرو ها stun یا شبیه اون رو دارند
مثلا
skeleton king...night stalker...lina...crystal...dragon
وخیلی های دیگه که الان اسمشون خاطرم نیست
اگه زلزله سند کینگ خنثی بشه هیچی نیست
من که خودم با night stalker و sven راحت میزنمش
اینهایی که شما گفتی درسته ولی dragon و skeleton و sven و از این دسته hero ها نمیتونن چون speed اون stunشون کمه. فقط crystal که 100 درصد میتونه چون speed یخش زیاده.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or