dota allstar بازها بریزن اینجا

سلام بر همهء دوستان.

این تاپیک ویژهء گفتگوی تخصصی در مورد Map مهم و مسابقاتی Dota Allstar در بازی استراتژیک Warcraft III ایجاد شده. با وجود قدیمی بودن این بازی و همچنین وجود تاپیکهایی دیگر در مورد خود Warcraft III، به دلیل مسابقاتی بودن این مپ لازم دیدم که این بحث رو آغاز کنم؛ تا کسانی که این بازی و مخصوصاً این مپ به خصوص رو به طور حرفه ای بازی می کنند بیان اینجا و بتونن از نظرات همدیگه استفاده کنند و به ذکر استراتژی ها و تاکتیکهای جدید در مورد این نقشهء جذاب بپردازند

لامذهب نمیشه انلاین بازی کرد یعنی سخت میشه بیشتر کیفش به اینه بری گیم نت پول بدی و ببازی:d
یادش بخیر 1 مدت مثل تراویان گیر داده بودیم به این Dota روزی 10 ساعت بازی میکردیم!!ا

سلام

من امروز برای اولین بار با گارنا خواستم آنلاین بازی کنم ولی منو 3 دفعه که رفتم تو بازی بعد اجرا منو دیسکانکت کرد !

مشکل چیه ؟

پچ هم 1.24 هست .

سلام

من امروز برای اولین بار با گارنا خواستم آنلاین بازی کنم ولی منو 3 دفعه که رفتم تو بازی بعد اجرا منو دیسکانکت کرد !

مشکل چیه ؟

پچ هم 1.24 هست .

سوال عجیب غریب به این میگن.وقتی میگی بعد اجرا دیسکانکت کرد باید توضیح بدی که چیرو اجرا کردی که دیسکانکت کرد؟بعد اجرا گارنا؟اجرا بازی؟اگه منظور اجرا بازی هست وسط بازی یا اینکه وقتی رو Start game کلیک کردی؟درست توضیح بده

معلومه دیگه!روم های HLR01,HLR02,Iran Dota Room 2 همه پچ E بازی می کنن که اگه بری تو بازی نوشته:1.24.4
ولی بقیه روم های پچ B بازی می کنن که همون صفحه اول اون پایین نوشته:1.24.1

سلام

مشکل چیه ؟

پچ هم 1.24 هست .

خوب اگر بلافاصله بعد ورود به بازی DC بشید دلیلش اینه که پـَچ شما با Host یکی نبوده.
ما دوتا patch در حال حاضر داریم ، 1.24b و 1.24e.
PAtch روم های 3,4 و 5 B و روم های 2 و HLR 1 و HLR 2 هم E هست.

سلام بر دوستان وار باز خودم!
دوستان ، پیشنهاد میکنم برای لذت بردن بیشتر از بازی ، بیان تو گیم رنجر بپلکین! :d
سرعت بازی تو گیم رنجر خیلی بیشتر از گارناست!
من خودم چون تست کردم دارم اینو میگم!
خداوکیلی خیلی لگش کمتر از گارنا بود . . .
اگه پایه ای ، بسم الله ، برو تو این لینک و حالشو ببر . . .

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=34304

معمولا هم برای بازی نیاز به پچ 1.24 هستش و آخرین مپی که تو WWW.GETDOTA.COM قرار داده شده . . .

اکانت منم تو گیم رنجر ، 1235710 اسم >>> IR-=H_D=- خودمم ویا برادرم با IR-=M-= هستش!
اگه نبودم ، ایــــــــــــــــن >>>> 424588 اسم >>> ~¥IR¥~P£r§ia

یا حـــــــــــــــــق . . .

Avajang ICT Group | Competition | Avajang Zotac Gaming Dota

DOTA بازهای عزیز بد نیست به لینک بالایه نگاهی بندازید.
یه مسابقه روی DOTA است.

39470225352033092641.jpg

آخرین ویرایش:
سلام یه سوال داشتم اساسی
من دوتام بد نیست و با یکی دوتا از دوستام همیشه بازی می کنیم.
سوالم خیلی خفنه چون یکی از دوستام حالا شانسی یه هیرو پیدا کرده و ایتم هاشم می دونه و توش حرفه ای شده نسبتا ولی مشکل اینجاس که من ضد اون هیرو رو نمی دونم و همیشه بخواطر همین کیل می شم.
اسم هیروش void هست و منم همیشه با rikimaru جلوش می رم و مقاومتم خوب بوده ولی در اخر بخواطر لول شیش می خورم ازش.
حالا می خوام یه هیرو ضدش بهم معرفی کنین و ایتم هایی رو که باید بهش ببندم رو بهم بگین.
مرسی منتظرما.

اگه با تمام هیرو ها بازی کرده باشی کرت اسون میشه بهتره تینی برداری اگه باهاش بلد باشی بازی کنی کسی نمیتونه الکی بکشتت
راستی پچ 1.25b
و 1.26 اومده

سلام یه سوال داشتم اساسی
من دوتام بد نیست و با یکی دوتا از دوستام همیشه بازی می کنیم.
سوالم خیلی خفنه چون یکی از دوستام حالا شانسی یه هیرو پیدا کرده و ایتم هاشم می دونه و توش حرفه ای شده نسبتا ولی مشکل اینجاس که من ضد اون هیرو رو نمی دونم و همیشه بخواطر همین کیل می شم.
اسم هیروش void هست و منم همیشه با rikimaru جلوش می رم و مقاومتم خوب بوده ولی در اخر بخواطر لول شیش می خورم ازش.
حالا می خوام یه هیرو ضدش بهم معرفی کنین و ایتم هایی رو که باید بهش ببندم رو بهم بگین.
مرسی منتظرما.
ضدهای قوی-tiny-dragon knight-
ضدهای متوسط(بستگی به خودت داره):mirana-viper-nerubian weaver-axe-husker-obsidan-silthirian guard

اقا میشه اسم اصلی شونم بگی
tiny رو میشناسم اون یکی هم اشناست ولی یادم رفته کدومه.
من بیشتر با axe یا night stalker یا rikimaru بازی میکنم
اگر کسی اسنایپر sniper رو میشناسه لطف کنه ایتم هایی رو که براش خوبه بنویسه من ببندم روش چون هیرو توپیه

اقا میشه اسم اصلی شونم بگی
tiny رو میشناسم اون یکی هم اشناست ولی یادم رفته کدومه.
من بیشتر با axe یا night stalker یا rikimaru بازی میکنم
اگر کسی اسنایپر sniper رو میشناسه لطف کنه ایتم هایی رو که براش خوبه بنویسه من ببندم روش چون هیرو توپیه
dragon night دوتا اسم داره
یکیش همون dragon night یکی هم knight davion تو قسمته strength هست
davion.gif

اگه با death prophet تمرین کنی و اول بازی بهش محلت بازی کردن ندی(لول 1ش) راحت میبری
krobelus.gif

واسش DAGON + power treads ببندی راحت میبری

واسه sniper :
powertreads.gif
power treads
thebutterfly.gif
butterfly
stygian
stygiandesolator.gif

واسه فرار کردن هم یه lothers Edge ببند(اگر بازی دسته اون بود-یعنی قوی تر از تو بود)
lotharsedge.gif

همین ایتم هاررو ببندی واسه بازی تک به تک کافیه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or