dota allstar بازها بریزن اینجا

سلام بر همهء دوستان.

این تاپیک ویژهء گفتگوی تخصصی در مورد Map مهم و مسابقاتی Dota Allstar در بازی استراتژیک Warcraft III ایجاد شده. با وجود قدیمی بودن این بازی و همچنین وجود تاپیکهایی دیگر در مورد خود Warcraft III، به دلیل مسابقاتی بودن این مپ لازم دیدم که این بحث رو آغاز کنم؛ تا کسانی که این بازی و مخصوصاً این مپ به خصوص رو به طور حرفه ای بازی می کنند بیان اینجا و بتونن از نظرات همدیگه استفاده کنند و به ذکر استراتژی ها و تاکتیکهای جدید در مورد این نقشهء جذاب بپردازند

سلام

سلام ببخشید من میخواهم این dota رو بازی کنم ولی وقتی میخواهم برم داخلش errorمیده یک نفر لطف کنه هرکاری که از نصب وارکرفت سه به بعد باید بکنم بهم پی ام بده

سلام دوستان ، من الان با نرم افزار Garena GG client آنلاين شدم و هيچ مشکلی ندارم اما مسئله پچ بازی هست ، آخرين پچ چنده؟ چقدر حجم داره؟ لينک دانلود + کرک رو هم زحمتشو بکشيد :دی

اخرین پچ 1.24 هست
بستگی به ورژن بازیت داره اگر قدیمی باشه باید پچ های دیگه رو هم نصب کنی
اگر از یک نفر بازی پچ شده رو بتونی گیر بیاری خیلی بهتره ، چون نصب پچ ها دردسر داره

روم ایران تو قسمت International هست که 4 تا روم اصلی داریم 1 دونه High lvl room واسه افراد لول بالا یکی clan war روم واسه مسابقات بین کلن ها...یه TD روم واسه بازی های از این قبیل و یکی هم DDay روم که همه این روم ها واسه ایرانی هاست .

منم دو تا آی دی دارم

Telenord
Lvl 33

c09ff0000Rage|.

Lvl 33

کلن هم اگه میخواین عضو شین بیاین یه چند دست بازی کنیم اگه خوب باشین Okeye :D .

روم ایران تو قسمت International هست که 4 تا روم اصلی داریم 1 دونه High lvl room واسه افراد لول بالا یکی clan war روم واسه مسابقات بین کلن ها...یه TD روم واسه بازی های از این قبیل و یکی هم DDay روم که همه این روم ها واسه ایرانی هاست .

منم دو تا آی دی دارم

Telenord
Lvl 33

c09ff0000Rage|.

Lvl 33

کلن هم اگه میخواین عضو شین بیاین یه چند دست بازی کنیم اگه خوب باشین Okeye :D .

اگر کسی رو برای کلن می خواهی من هستم بازیم هم خوب هست ای دی ( id ) هم razor12532
راستی اگر خواستی پی ام بده قرار بزاریم بازی کنم بازیم را پسندیدی من عضو کلنت کن

سلام به دوستان!!
آقا ما 2 سال پيش اين Dot a رو بازي ميكرديم و ديگه رفتيم رو كنسول!!
حالا حوس كرديم ميخوايم يه بار ديگه نصب كنيم اما طرز نصب پچ ها يادم رفته!!؟؟
من 2تا سي دي دارم كه پچ 1.20 و 1.21 توش هستش و با يه مشت مپ!!
حالا اگه يكي بياد اين رو كه چه جوري اينا را بايد كپي و نصب كنم توضيح بده ممنون ميشم!!
پ.خ هم بديد بد نيست فقط بدجور عجله دارم!!
مرسي!

سلام به دوستان!!
آقا ما 2 سال پيش اين Dot a رو بازي ميكرديم و ديگه رفتيم رو كنسول!!
حالا حوس كرديم ميخوايم يه بار ديگه نصب كنيم اما طرز نصب پچ ها يادم رفته!!؟؟
من 2تا سي دي دارم كه پچ 1.20 و 1.21 توش هستش و با يه مشت مپ!!
حالا اگه يكي بياد اين رو كه چه جوري اينا را بايد كپي و نصب كنم توضيح بده ممنون ميشم!!
پ.خ هم بديد بد نيست فقط بدجور عجله دارم!!
مرسي!
نبود كسي كمك كنه؟؟ :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or