dota allstar بازها بریزن اینجا

سلام بر همهء دوستان.

این تاپیک ویژهء گفتگوی تخصصی در مورد Map مهم و مسابقاتی Dota Allstar در بازی استراتژیک Warcraft III ایجاد شده. با وجود قدیمی بودن این بازی و همچنین وجود تاپیکهایی دیگر در مورد خود Warcraft III، به دلیل مسابقاتی بودن این مپ لازم دیدم که این بحث رو آغاز کنم؛ تا کسانی که این بازی و مخصوصاً این مپ به خصوص رو به طور حرفه ای بازی می کنند بیان اینجا و بتونن از نظرات همدیگه استفاده کنند و به ذکر استراتژی ها و تاکتیکهای جدید در مورد این نقشهء جذاب بپردازند

خوب انگاری از دوتا هیچی حالیت نمیشه (البته جسارت نباشه).

اگه می خوای دوتا واقعی رو نشونت بدم یه سر به اکسو بزن اونجا دوتا واقعی رو یادت می دم.

تا بگم واسه چی چون واسه همه هیروها S&Y جمع می کنی (نمونه بود).

خوب من کوچیک شما هستم ولی یکی رو می شناسم احساس شاخی می کنه زیادن نه یکی بلکه 30-40 هستن .

اگه شما به زیر نوشت توضیحات Sange توجه کنید متوجه می شید که واسه چی نباید این ایتم رو واسه کمتر هیروه ای بست .

اگه احساس شاخی می کنی بیا اکسو تا معنی دوتا رو بهت یاد بدن.

ببخشید ابلیون رو 100% تموم کردید؟

بعد من کوچیک تمام شما ها هم هستم من تو عمرم دوتا بازی نکردم ولی شاخش رو سراغ دارم تو تمام شهر ها.

حالا کوچک تر از اون چیزی هستید که من بگم واسه چی S&y واسه بیشتر هیرو ها خوب نیست.

بعد اگه اعدا هم داری بیا اکسو من از بچه ها اینجا خوشم نمی یاد .:

تا جواب کاملت رو بدم.

اقا شما خوبی بچه ها تشویقش کنید
226.gif
104.gif
85.gif

اگه کاری جز دعوا داری بگو. اگه نداری bye bye

با سلام

من هم این map رو خیلی بازی کردم

از ورژن 6.10 تا 6.37

همش هم تو eurobattle.net

الان نزدیکه 50 تا replay خوب تا عالی دارم

و یه banlist با کلی ban و info و game و ...

معرفی item هاتون خوب بود
فقط اکثرا برای گیمهای طولانی و em خوبن
قابلِ شما رو نداشت.
من هم برایِ gameهایِ طولانی گفتم. البته با بعضی heroها مانند alchemist میشه زود پول درآورد.تازه وقتی قانون خرید نکردن برایِ هم نبود که همون30 دقیقه اول یه hero رو خفن میکردن.

من هم فکر کنم اولین versionی که بازی کردم 5.18 یا این حدودا بود. اگه بخواید میتونم linke دانلودشو بزارم. الان هم جدید ترین version که mulltiplaye باشه 6.37 وجدید ترین که single(یعنی بشه با cumputer بازیش کرد.) باشه 6.36b ai هست. اگه خواستید link اینا رو هم میزارم. اگه خوستید بگید;) .

سلام بچه ها یه سوال داشتم به احتمال زیاد می دونین که Rap_game.com کجاست من برای بازی Online Warcraftfrozentroin به مشکل بر خوردم زمانی که میخوام لینک اولی و سومی دانلود کنم سیستمم ریست می شه لطفا بگید مشکل از چیه

سلام بچه ها یه سوال داشتم به احتمال زیاد می دونین که Rap_game.com کجاست من برای بازی Online Warcraftfrozentroin به مشکل بر خوردم زمانی که میخوام لینک اولی و سومی دانلود کنم سیستمم ریست می شه لطفا بگید مشکل از چیه
وقتی میخوای linkهای دیگرو هم download کنی همینجوری میشه ؟

من وار بازم ... ولی می خوام یواش یواش یکم هم داتا بزنم ... یه چند باری بازی کردم ... واقعا مپ تکمیلیه ... هیروی مورد علاقه ام هم (البته فکر کنم تو داتا اسمش یه چیز دیگه باشه ) abomination ...

من وار بازم ... ولی می خوام یواش یواش یکم هم داتا بزنم ... یه چند باری بازی کردم ... واقعا مپ تکمیلیه ... هیروی مورد علاقه ام هم (البته فکر کنم تو داتا اسمش یه چیز دیگه باشه ) abomination ...
چه عجب یه مشتری دیگه هم پیدا شد.
سلام اگه میخوای dota یاد بگیری بیا اینجا وهر سوالی داری بپرس . ما هستیم در خدمت شما.;)

خیلی معذرت میخوام
اما من فکر میکنم اینها واقعا چنج های غیر تخصصیه
آخه مگه اول بازی چقدر گلد داری که

بگیری؟ اصلا به هیچ دردی نمیخوره boots of travel
بعدش کی واسه هیرویه اینتلیجنس سنگ و یاشا چنج میکنه؟
واقعا چنج های ناکارامدیه

جناب داگ جان
چوب تویه مپ نداریم
چنج هایی که چوب میخواهند منظورشون اینه که از جمع کردن اینونتوری های لازم همون ها به اون چنج تبدیل میشن
زیرشو بخون ببین برای همون چنجی که میخواهی چه چیز هایی رو لازم داره
اونارو بخر تا تبدیل به یه چیز دیگه بشه
اگه کمک دیگه ای هم میخوای بگو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or