DotA 2 کاملا رایگان خواهد بود

.Evanescence.

کاربر سایت
96465536036852178404.jpg

استودیو Valve امروز تایید کرد که یکی از بهترین بازی‌های خود یعنی Dota 2 برای بازی کردن رایگان خواهد بود. بله، بازی Dota 2 یک free-to-play خواهد بود و درآمد آن از طریق فروشگاه درون خود بازی به دست می‌آید.

این خبر در سایت رسمی Dota 2 اعلام شد. آن‌ها بیان کردند:

"Dota 2 یک عنوان پولی نخواهد بود. تمام جنس‌ها و آیتم‌ها در فروشگاه جنبه تزیینی خواهند داشت، و گیم‌پلی بازی را تغییر نخواهند داد. تمام قهرمان‌ها به صورت رایگان در دسترس خواهند بود. ما اعتقاد داریم محدود کردن دسترسی بازیبازان به قهرمان‌ها می‌تواند مخرب طراحی بازی باشد، پس ما از این تخریب جلوگیری خواهیم کرد.

شما می‌توانید برای دعوت نامه نسخه بتا Dota 2 از اینجا ثبت نام کنید.
بازی‌سنتر | اخبار | DotA 2 کاملا رایگان خواهد بود

خوب شد که این عنوان دست ea اکتی نیوفتاد وگرنه این مپو رو علاوه بر اینکه میفروختن حرکت میخواستی بکنی ازت مالیات هم میگرفتن

با وجود بازی مثل League Of Legends راه دیگه ای نداشتند .

تازه بازم بعید میدونم بتونه رقابت کنه . تا زمانی که یه چیزی شبیه به Ability Power توی LOL نداشته باشه بدرد نمیخوره .

تازه بازم بعید میدونم بتونه رقابت کنه . تا زمانی که یه چیزی شبیه به Ability Power توی LOL نداشته باشه بدرد نمیخوره .

نه شما که داری زیاده روی می کنی.

اما کلا دلیل f2p شدن hon هم همین lol بود.

یادمون باشه که lol رو feak سازنده اصلی dota ساخته.

ice_forge فقط یک توسعه گر dota بوده نه چیز دیگه اما feak سازده dota هست و به استخدام riot در اومده.

رقابت با lol واقعا سخته و با این اوضاعی که dota2 داره پیش می ره می تونه hon رو بزنه کنار اما lol رو بعید بدونم.

lol کل esl رو گرفته الان.

عجب!

:lol:
همینجوریشم با اینکه بازی دست هر کس نیست داره از LoL میافته جلو, حداقل فقط Skin اینا پولی‌ هست نه چیزی دیگه , البته اونارو هم راحت می‌شه گیر آورد تو بازی بدون پول.

آخرین ویرایش:
عجب!

:lol:
همینجوریشم با اینکه بازی دست هر کس نیست داره از LoL میافته جلو, حداقل فقط Skin اینا پولی‌ هست نه چیزی دیگه , البته اونارو هم راحت می‌شه گیر آورد تو بازی بدون پول.

کاوه جالب تر از همه اینه که یه بازی بتا میاد توی xfire جایگاه 12 رو میگیره در صورتی که بتا هست و جالب تر از اون تمام کسایی که الان dota 2 بازی میکنن از xfire استفاده نمیکنن و چنین جایگاهی رو گرفته حالا ببین بازی که اماده بشه چی میشه بعد از الان برنده رقابت معلوم شده.:x

کاوه جالب تر از همه اینه که یه بازی بتا میاد توی xfire جایگاه 12 رو میگیره در صورتی که بتا هست و جالب تر از اون تمام کسایی که الان dota 2 بازی میکنن از xfire استفاده نمیکنن و چنین جایگاهی رو گرفته حالا ببین بازی که اماده بشه چی میشه بعد از الان برنده رقابت معلوم شده.:x
جالب تر اینکه هیج وقت زیر 50 هزار نیست بازیکناهای DOta2 واقعا بازی باز بشه LOL هیچ جایی نداره من کسی هستم که 1200 ساعت لیگ بازی کردم از وقتی Beta این Dota رو بازی کردم رفبت نکردم دیگه LOL بازی کنم جدیدا هم که همه چی بازییه شده پول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or