DotA 2 [پست اول خوانده شود]

2y6rofla3rjywpigletl.png


cs9kkjyxonbjsgoy88hj.gif



Category: PC
Language: English
Genre: MOBA
Publisher: Valve Corporation
Designer: IceFrog


بازی Dota2 توسط Valve در سال 2010 برگرفته از یکی از مپ های معروف Warcraft 3 یعنی (Defense of the Ancients(DOTA ساخته شد و به نوعی ادامه همون مپ در یک بازی کامل هست .سبک بازی در ژانر Action RTS قرار میگیره که بعد ها خودش زیر ژانری جداگونه MOBA رو پدید آورد.بازی به طور رسمی در سال 2013 از حالت بتا خارج و برای پلت فرم های Windows/Linux/Mac OS عرضه شد.

اطلاعات پایه: این روزها در سبک MOBA بازیهای زیادی از جمله League of Legends -Heroes of Newerth - Heroes of the Storm میشه پیدا کرد که تقریبا الگو های مشترکی دارند.شما در یک مپ به همراه 9 نفر دیگه در قالب دو تیم Radiant and Dire بصورت 5v5 قرار میگیرید.هر دو سمت Radiant و Dire دارای یک Ancients هستند که با نابودی اون تیم مقابل برنده بازی خواهد بود.
مپ بازی به سه لاین اصلی تقسیم شده و در هر کدوم از آنها 3 Tower از هر تیم وظیفه محافظت از اون رو در مقابل تیم دشمن به عهده داره.

seeshu2mm2rgc7iy08lw.png

Ancients دو تیم (Radiant در سمت راست --- Dire در سمت چپ)
2pw7aqqig1s8mtrble2q.png


Tower دو تیم (Radiant سمت چپ ---Dire سمت راست )


هر بازیکن کنترل یکی از هیرو های بازی (هم اکنون 110 هیرو رو شامل میشه) بر عهده میگیره که هر کدوم دارای استراتژی و اسکیل های منحصر به فرده خودشه.با کشتن Creep های بازی و دیگر هیرو ها شما XP دریافت میکنید و LVLUP میشید و میتونید از اسکیل های خودتون استفاده کنید.(Max لول در بازی 25 هست)همچنین شما با Gold میتونید برای هیروی خود از Shop های بازی آیتم خریده و اونو قویترش کنید.(غیر از کشتن کریپ و هیروهای دشمن هر ثانیه یک گلد هم به شما داده میشه).

e0lf5cgix05anwnbbsox.png

Map بازی

Fountain:محل respawn شدن هیروها و Shop اصلی(دارا بودن تمامی آیتم های اصلی).همچنین تو محدودش HP وMana هیروها رو با سرعت زیاد پر میکنه.
Tower:توضیح در بالا!
Side Shop: محل خرید آیتم که در لاین های بالا و پایین هست(آیتم های محدودتری نسبت به Fountain داره)
Secret Shop:یک سری آیتم که در shop اصلی نیست
Ancient:توضیح در بالا!
Barracks:سربازخانه ها که در کنار تاور های آخر و سوم هر لاین قرار داره که Creep های بازی رو تولید میکنه.در ابتدای بازی و در ثانیه 30 اولین Wave و بعد از اون در ابتدای هر دقیقه یک wave رو روانه لاین ها میکنه.با نابود کردن سربازخانه های تیم مقابل کریپ های خودی قوی تر میشن.همچنین هرچی از بازی بیشتر بگذره و طولانی تر بشه تعداد اونها در هر wave هم افزایش پیدا میکنه.
Roshan:محل قرار گرفتن Roshan!
Rune Spot:محل قرار گرفتن Rune ها که در 2 سمت رودخانه هست.rune ها یک سری قابلیت ویژه رو برای مدت محدودی به هیرو ها میدن و در ابتدای بازی و هر 2 دقیقه یکبار پدیدار میشن.6 نوع rune داریم:

  • 16px-Rune_icon_Bounty.png
    Bounty:
    با گرفتنش بهتون Gold و Xp میده.در ابتدای بازی هر دو rune از این نوع هستند و از دقیقه 2 به بعد همیشه یکی از rune هم Bounty هست.
  • 16px-Rune_icon_Double_Damage.png
    Double Damage:
    با گرفتنش DMG هیروتون رو 100% افزایش میده.
  • 16px-Rune_icon_Haste.png
    Haste:
    با گرفتنش هیرو شما به نهایت سرعت خود بازی میرسه و به هیچوجه slow نمیشه در این مدت.
  • 16px-Rune_icon_Regeneration.png
    Regeneration:
    با گرفتن این Rune هیرو شما HP و Mana تا وقتی که ضربه نخوره پر میشه.
  • 16px-Rune_icon_Invisibility.png
    Invisibility:
    با گرفتنش هیرو شما بعد از 1 ثانیه نامرئی میشه.
  • 16px-Rune_icon_Illusion.png
    Illusion:
    با گرفتنش 2تا ایلوژن از هیرو شما بوجود میاد.

Hero:
هم اکنون 110 هیرو از 112 هیروی DOTA در بازی وجود داره که در سه گروه Strength - Agility - Intelligence قرار میگیرند.



[TABLE="class: grid, width: 800"]
[TR]
[TD="align: center"]
d8z48prv5ysy71rc3s2w.png
[/TD]
[TD="align: center"]
l730rlv6c80j5hudkq25.png
[/TD]
[TD="align: center"]
f1elh9cnzgqec6hgz5bf.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
STRENGTH
rg7m0d3pxc4muywwt5vm.png
[/TD]
[TD]
sven_sb.png
tiny_sb.png
kunkka_sb.png
beastmaster_sb.png
dragon_knight_sb.png
rattletrap_sb.png
omniknight_sb.png
huskar_sb.png
alchemist_sb.png
brewmaster_sb.png
treant_sb.png
wisp_sb.png
centaur_sb.png
shredder_sb.png
bristleback_sb.png
tusk_sb.png
elder_titan_sb.png
legion_commander_sb.png
earth_spirit_sb.png
phoenix_sb.png
[/TD]
[TD]
axe_sb.png
pudge_sb.png
sand_king_sb.png
slardar_sb.png
tidehunter_sb.png
skeleton_king_sb.png
life_stealer_sb.png
night_stalker_sb.png
doom_bringer_sb.png
spirit_breaker_sb.png
lycan_sb.png
chaos_knight_sb.png
undying_sb.png
magnataur_sb.png
abaddon_sb.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]AGILITY
5lk71o82c8x0ahzn2z3y.png
[/TD]
[TD]
antimage_sb.png
drow_ranger_sb.png
juggernaut_sb.png
mirana_sb.png
morphling_sb.png
phantom_lancer_sb.png
vengefulspirit_sb.png
riki_sb.png
sniper_sb.png
templar_assassin_sb.png
luna_sb.png
bounty_hunter_sb.png
ursa_sb.png
gyrocopter_sb.png
lone_druid_sb.png
naga_siren_sb.png
troll_warlord_sb.png
ember_spirit_sb.png
[/TD]
[TD]
bloodseeker_sb.png
nevermore_sb.png
razor_sb.png
venomancer_sb.png
faceless_void_sb.png
phantom_assassin_sb.png
viper_sb.png
clinkz_sb.png
broodmother_sb.png
weaver_sb.png
spectre_sb.png
meepo_sb.png
nyx_assassin_sb.png
slark_sb.png
medusa_sb.png
terrorblade_sb.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]INTELLIGENCE
9k3hlxpvbu8z35sa3yue.png
[/TD]
[TD]
crystal_maiden_sb.png
puck_sb.png
storm_spirit_sb.png
windrunner_sb.png
zuus_sb.png
lina_sb.png
shadow_shaman_sb.png
tinker_sb.png
furion_sb.png
enchantress_sb.png
jakiro_sb.png
chen_sb.png
silencer_sb.png
ogre_magi_sb.png
rubick_sb.png
disruptor_sb.png
keeper_of_the_light_sb.png
skywrath_mage_sb.png
oracle_sb.png
techies_sb.png
[/TD]
[TD]
bane_sb.png
lich_sb.png
lion_sb.png
witch_doctor_sb.png
enigma_sb.png
necrolyte_sb.png
warlock_sb.png
queenofpain_sb.png
death_prophet_sb.png
pugna_sb.png
dazzle_sb.png
leshrac_sb.png
dark_seer_sb.png
batrider_sb.png
ancient_apparition_sb.png
invoker_sb.png
obsidian_destroyer_sb.png
shadow_demon_sb.png
visage_sb.png
winter_wyvern_sb.png
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نکات:
  1. با افزایش هر یک عدد Strength هیرو شما 19 HP دریافت میکند و 0.03 HP regen(یعنی با افزایش 33 عدد هیرو شما در هر ثانیه 1 عدد HP پر میکنه).همچنین هیروهای Strength خودشون 1 عدد به DMG اضافه میشه.
  2. با افزایش هر یک عدد Agility هیرو شما 1 عدد Attack speed دریافت میکنه و 0.14 Armor (یعنی با افزایش 7 عدد به هیرو شما 1 Armor اضافه میشه).همچنین هیروهای Agility خودشون 1 عدد به DMG اضافه میشه.
  3. با افزایش هر یک عدد Intelligence هیرو شما 13 Mana دریافت میکنه و 0.04 Mana regen(یعنی با افزایش 25 عدد هیرو شما در هر ثانیه 1 عدد ماناش پر میشه).همچنین هیروهای Intelligence خودشون 1 عدد به DMG اضافه میشه.

همینطور که در جدول بالا میبینید هر هیرو دارای یک ویژگی اصلی(Attribute) هست اما میزان رشد هر یک از این ویژگی ها در هیرو مختلف متفاوت هست به عنوان مثال در هیروی Anti mage به اضای هر level که میگیرید Agility شما 2.8 عدد اضافه میشه اما برای هیروی Drow Ranger این مقدار 1.9 هست.
*جدول بالا در حال آپدیت هست و به زودی تمام هیروها با توضیح و ترجمه اسکیل ها آپدیت خواهند شد به عنوان مثال اگه روی هیروی Earthshaker کلیک کنید میتونید مشخصات و توضیح اسکیل هاشو ببینید.


در حال آپدیت....
 
آخرین ویرایش:
سلام دوستان

دو سوال:

1. راهی هست که بشه پینگ های داخل بازی رو هم به صورت دیداری و هم شنیداری غیر فعال کرد؟ یعنی وقتی کسی پینگ کرد نه صداشو بشنوی و نه علامتشو ببینی!

2. سایتی هست که بشه داخلش تعداد رمپیج های خودت و با چه هیرو هایی بودن و اینکه تو چه مچی اتفاق افتادن و چه آیتم هایی داشتی و... رو دید؟

:)
 
سلام دوستان

دو سوال:

1. راهی هست که بشه پینگ های داخل بازی رو هم به صورت دیداری و هم شنیداری غیر فعال کرد؟ یعنی وقتی کسی پینگ کرد نه صداشو بشنوی و نه علامتشو ببینی!

2. سایتی هست که بشه داخلش تعداد رمپیج های خودت و با چه هیرو هایی بودن و اینکه تو چه مچی اتفاق افتادن و چه آیتم هایی داشتی و... رو دید؟

:)
در بازی اون گوشه سمت چپ بالا بزن که لیست هیروهای دو تیم بیاد بعد روی ایکون صدا کلیک کن تا هر بازیکنی که بخای صدا یا پیامش رو نبینی سایلنس بشه

این رمپیج ها رو توی خون بازیم نشون میده ،من که زیاد اهل امار نیستم ولی از سایت dotabuffاستفاده کن
 
  • Like
Reactions: Malware
Twitch

حتما بازی invokerـش رو ببینید...قشنگ از همون بازی های 1vs9 بودا ! :دی تا چند دقیقه اول یه خورده لگ داره ولی از مین 10 اینا درست میشه...واقعا یکی از بهترین بازی هایی هست که ذهنیتتون رو درست کنه!(یا برعکس...کلا نابودتون کنه :دی) به هیچ عنوان از دستش ندید. ( اسمارفه، از دقیقه 28ـه ویدئو تقریبا بازی invo شروع میشه...همونطور که گفتم اولش لگ داره ولی بعد درست میشه و مطمئن باشید که اگه نبینیدش هم ضرر کردین :دی)
 
Twitch

حتما بازی invokerـش رو ببینید...قشنگ از همون بازی های 1vs9 بودا ! :D تا چند دقیقه اول یه خورده لگ داره ولی از مین 10 اینا درست میشه...واقعا یکی از بهترین بازی هایی هست که ذهنیتتون رو درست کنه!(یا برعکس...کلا نابودتون کنه :D) به هیچ عنوان از دستش ندید. ( اسمارفه، از دقیقه 28ـه ویدئو تقریبا بازی invo شروع میشه...همونطور که گفتم اولش لگ داره ولی بعد درست میشه و مطمئن باشید که اگه نبینیدش هم ضرر کردین :D)
salam
nisti chand vaghte
che chabar ?
 
salam
nisti chand vaghte
che chabar ?
سلام، والا از یه مدت قبل عید وقت واسه بازی کردن رو اصلا نداشتم...حالا یه اکانت سابقم که دادمش به داداشم رو گرفتم یکم باز با اون بازی کنم تنوعی بشه بعد اگر حسش بود با اکانت خودمم گیم بزنم(البته چند تا گیم زدم با اکانت خودم ولی استیم رو گذاشتم رو افلاین مود کسی متوجه نمیشه :D)...فعلا اوضاع یه طوریه از استریم نگاه کردن بیشتر از بازی کردن لذت میبرم :D

پ.ن: سال نو شما هم مبارک :D
 
Twitch

حتما بازی invokerـش رو ببینید...قشنگ از همون بازی های 1vs9 بودا ! :D تا چند دقیقه اول یه خورده لگ داره ولی از مین 10 اینا درست میشه...واقعا یکی از بهترین بازی هایی هست که ذهنیتتون رو درست کنه!(یا برعکس...کلا نابودتون کنه :D) به هیچ عنوان از دستش ندید. ( اسمارفه، از دقیقه 28ـه ویدئو تقریبا بازی invo شروع میشه...همونطور که گفتم اولش لگ داره ولی بعد درست میشه و مطمئن باشید که اگه نبینیدش هم ضرر کردین :D)
سلام دیدیم:Dو همون نابودمون کرد :Dپینگش عالی بود کاره خوبی هم که کرده بود گرافیکو آورده پایین فریم بالا میگرفت به این ترتیب شما تو فریم 60 16.6ms تاخیردارید ولی فریم 100 که اوایل بازی هم ثابت داشت که خیلی مهم بود 10 ms تاخیر پس باز اینجا 6 میلی ثانیه به پینگ خوبش اضافه میکنه که این نشون میده کاملا پلیره و حالت فنی پلیرو رعایت کرده.
اینکه اینوکر تو مغز این بشر فرو رفته و نشسته هیچ شکی نیست:D فاصله خیلی زیاده. حواسش به همه چی هست.پادج مثلا اومد بود گنک اینوکر رو بکشه سری همون تبدیل به کیل کرد.
و از همه جالب تر تو بازی اول میگه من sf بر نمیدارم چون خیلی قویه و ضد نداره و فلان...:Dالبته راست میگفت فقط واسه خودش:Dمهارت آدم تو یک هیرو که فرق بکنه ببینید چقدر دیدگاها متفاوت میشه از من بیان بپرسن میگم اصلا sf برندارید بهش میگم عامل lose:Dهمین طور به اینوکر هم همینو میگم:Dخب طبیعیه چون سر درنمیارم.
الان با دیدن این استریم فهمیدم که دیگه اصلا نباید طرف این دوتا رفت یعنی اگر هم می خواستم برم دیگه نباید برم:D
خیلی جالب بود مرسی>:D<
 
در بازی اون گوشه سمت چپ بالا بزن که لیست هیروهای دو تیم بیاد بعد روی ایکون صدا کلیک کن تا هر بازیکنی که بخای صدا یا پیامش رو نبینی سایلنس بشه
این رمپیج ها رو توی خون بازیم نشون میده ،من که زیاد اهل امار نیستم ولی از سایت dotabuffاستفاده کن
تو دوتاباف چنین قسمتی پیدا نکردم..
 
سلام دیدیم:Dو همون نابودمون کرد :Dپینگش عالی بود کاره خوبی هم که کرده بود گرافیکو آورده پایین فریم بالا میگرفت به این ترتیب شما تو فریم 60 16.6ms تاخیردارید ولی فریم 100 که اوایل بازی هم ثابت داشت که خیلی مهم بود 10 ms تاخیر پس باز اینجا 6 میلی ثانیه به پینگ خوبش اضافه میکنه که این نشون میده کاملا پلیره و حالت فنی پلیرو رعایت کرده.
اینکه اینوکر تو مغز این بشر فرو رفته و نشسته هیچ شکی نیست:D فاصله خیلی زیاده. حواسش به همه چی هست.پادج مثلا اومد بود گنک اینوکر رو بکشه سری همون تبدیل به کیل کرد.
و از همه جالب تر تو بازی اول میگه من sf بر نمیدارم چون خیلی قویه و ضد نداره و فلان...:Dالبته راست میگفت فقط واسه خودش:Dمهارت آدم تو یک هیرو که فرق بکنه ببینید چقدر دیدگاها متفاوت میشه از من بیان بپرسن میگم اصلا sf برندارید بهش میگم عامل lose:Dهمین طور به اینوکر هم همینو میگم:Dخب طبیعیه چون سر درنمیارم.
الان با دیدن این استریم فهمیدم که دیگه اصلا نباید طرف این دوتا رفت یعنی اگر هم می خواستم برم دیگه نباید برم:D
خیلی جالب بود مرسی>:D<
دقیقا! ادم این اختلاف سطح در مهارت رو که میبینه کلا ناامید میشه از همه چی :دی
 
  • Like
Reactions: Ac66 and x-x
تو دوتاباف چنین قسمتی پیدا نکردم..
سلام
فکر کنم استاد تو خود بازی رو گفت همونجایی که صدای همه رو میشه بست نمیدونم ولی میشه پینگ کردن رو هم بست یا نه:-?
اتفاقا منم دنبال همین بودم با چه هیرویی چند تا رمپیج گرفتم ولی میدونم که تو بازی نیست.ولی فکر کنم تو دوتا باف باشه اما نه برای ما برای اعضا که زیادم نیست مبلغ ماهیانش.ولی اگر عضو شی یعنی از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو برات میاره ،هر کاری کردی خیلی دقیق مو به مو با آنالیز، خیلی وسیعه ولی بازم مطمئن نیستم با کدوم هیرو چندتا رمپیج رو میگه یا نه:D
ماشالله همیشه صدر اخبار پروفایل من رمپیج شماست فقط نمیدونم با بونتی چجوری زدی دمت گرم:D
 
  • Like
Reactions: Malware
سلام
فکر کنم استاد تو خود بازی رو گفت همونجایی که صدای همه رو میشه بست نمیدونم ولی میشه پینگ کردن رو هم بست یا نه:-?
اتفاقا منم دنبال همین بودم با چه هیرویی چند تا رمپیج گرفتم ولی میدونم که تو بازی نیست.ولی فکر کنم تو دوتا باف باشه اما نه برای ما برای اعضا که زیادم نیست مبلغ ماهیانش.ولی اگر عضو شی یعنی از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو برات میاره ،هر کاری کردی خیلی دقیق مو به مو با آنالیز، خیلی وسیعه ولی بازم مطمئن نیستم با کدوم هیرو چندتا رمپیج رو میگه یا نه:D
ماشالله همیشه صدر اخبار پروفایل من رمپیج شماست فقط نمیدونم با بونتی چجوری زدی دمت گرم:D
سلام :)

چت و ویسِ حریف و هم تیمی ها رو یه مدته از تو option بستم.. ولی متاسفانه هر کاری میکنم پینگ بسته نمیشه.. حتی تو خودِ گیم از همون جایی که میگید همه رو mute میکنم ولی باز صدا پینگ کردن و علامتش میاد برام..

همینجوری 4$ ماهانه باید واسه plus بدیم.. علاقه شدیدی هم دارم لباس و ایمورتال و... بخرم تنِ هیرو هام کنم :D 6$ هم بخوام ماهانه برای دوتاباف بدم دیگه چیزی برام نمیمونه :D
حالا از دوستانی که "دوتاباف پلاس" عضون کسی دیده چنین چیزی داخلش؟ که رمپیج ها رو نشون بده؟

lol :D والا طبق معمول اولین پیک bh برداشتم که roam بازی کنم. بازی شروع شد و برخلاف همیشه که سر mid جنگ بود دیدم مید کلا خالیه.. هیشکی هم واسش مهم نبود مث اینکه.. هیچی دیگه منم از خدا خواسه همچین خیلی ریز از گوشه رفتم مید بازی کردم. :-":D

Match 3800587794 - Overview
 
آخرین ویرایش:
Match 3807738907 - Overview
یکی از بهترین کامبک های چند وقت گذشته ای که داشتم
مید رو بدجوری باختم .... خودمم اشتباه داشتم نمیگم نداشتم اما first blood رو سر این دادم که هیچی ویژن نداشتیم slardar اینویزیبل برداشته بود اومدن منو کشتن
دفعه دوم هم بازم slardar + dazzle اومدن مید و منو کشتن
دیگه امیدم رو کامل از دست دادم
همه تاور هامون یکی یکی داشت میفتاد و بالا رو نصفه نیمه مگا کرده بودن
اسنایپر آمارش شده بود 12 - 0 اما بالاخره واسه اولین بار axe تونست با blademail بکشتش و کلی پول گیرش اومد و از اونجا به بعد روحیه مون برگشت و ترکوندیمشون <:-P
Comeback is real #:-S هیچوقت امیدتون رو از دست ندید
 
آخرین ویرایش:
Match 3812533270 - Overview
واقعا دلم برا خودم سوخت که چرا این بازی رو باختم! :دی
یعنی دقیقا کری ما هیچ نقشی تو بازی نداشت ما مگا کریپ بودیم اون تو جانگل میمرد تو بازی که 100% ما ریدینس نیاز داشتیم بالا نیاورد هرچقدم بهش گفتم بجای سیو برای هارت بی کی بی بیاره تو کتش نرفت!
واقعا حیف واقعا حیف هر کویلی که میزدم 570 تا دمیج بود خیلی بازی خوبی بود بسی کیف داد! :دی
 
Match 3812533270 - Overview
واقعا دلم برا خودم سوخت که چرا این بازی رو باختم! :D
یعنی دقیقا کری ما هیچ نقشی تو بازی نداشت ما مگا کریپ بودیم اون تو جانگل میمرد تو بازی که 100% ما ریدینس نیاز داشتیم بالا نیاورد هرچقدم بهش گفتم بجای سیو برای هارت بی کی بی بیاره تو کتش نرفت!
واقعا حیف واقعا حیف هر کویلی که میزدم 570 تا دمیج بود خیلی بازی خوبی بود بسی کیف داد! :D
واقعا خوب بود یه ده دقیقه ای راحت مگارو تحمل کردین.حیف که اوایل بازی لاین های دیگه باخته بودن وگرنه آمار خوبی داشتی دیگه زورشون بهتون نمیرسید میرفتن بهancient
اتک میدادن.تا بازی تموم شد سریع نوشتی ریپورت عالی بود اون تیکه:D
Match 3807738907 - Overview
یکی از بهترین کامبک های چند وقت گذشته ای که داشتم
مید رو بدجوری باختم .... خودمم اشتباه داشتم نمیگم نداشتم اما first blood رو سر این دادم که هیچی ویژن نداشتیم slardar اینویزیبل برداشته بود اومدن منو کشتن
دفعه دوم هم بازم slardar + dazzle اومدن مید و منو کشتن
دیگه امیدم رو کامل از دست دادم
همه تاور هامون یکی یکی داشت میفتاد و بالا رو نصفه نیمه مگا کرده بودن
اسنایپر آمارش شده بود 12 - 0 اما بالاخره واسه اولین بار axe تونست با blademail بکشتش و کلی پول گیرش اومد و از اونجا به بعد روحیه مون برگشت و ترکوندیمشون <:-P
Comeback is real #:-S هیچوقت امیدتون رو از دست ندید
این گیم عالی بود.آخه چرا انقدر نا امید:pensive: وضعیت تو مید سخت بود ولی خراب نشده بود آنچنان، چون لست هیت ها و کلا آیتمات بد نبود اصلا، ولی با 3 بار مردن نوشتی gg im done:Dفکر میکردم میخواستی تیم حریف رو شل کنی با این حرف و نقشه داشتی براشون ولی وقتی دیگه به طور رسمی میرفتی فید میدادی مطمئن شدم واقعا ناامید شده بودی.
متاسفانه بدیه sf هم همینه پتانسیل comeback بازی رو اصلا نداره و با چند بار مردن احساس لوز به آدم دست میده چون حقیقتا نمیشه کار خاصی کرد.از اون ور قضیه axe وjugger نهایت تلاششون رو برای بازی میکردن و پتانسیل برگردوندن بازی رو به راحتی داشتن و دوتا ساپورتا با اینکه گیج شده بودن ولی دست نمیکشیدن از مبارزه.وقتی تیمت داشت با وجود شرایط بد نهایت تلاشش رو میکرد اینجا من هم احساسی شده بودم و همینطور شما که بهشون پیوستی.
بازی سراغ ندارم که حس نا امیدی رو بشه داخلش تجربه کرد. چقدر زیباست این حس ها که میان و میرن و تجربه شیرینشون برای ما باقی میمونه.
حس ناامیدی میشه محرک ولی بی نهایت خلاقیت برای پاسخ به این محرک وجود داره%%-
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or