DotA 2 [پست اول خوانده شود]

2y6rofla3rjywpigletl.png

cs9kkjyxonbjsgoy88hj.gif

Category: PC
Language: English
Genre: MOBA
Publisher: Valve Corporation
Designer: IceFrog

بازی Dota2 توسط Valve در سال 2010 برگرفته از یکی از مپ های معروف Warcraft 3 یعنی (Defense of the Ancients(DOTA ساخته شد و به نوعی ادامه همون مپ در یک بازی کامل هست .سبک بازی در ژانر Action RTS قرار میگیره که بعد ها خودش زیر ژانری جداگونه MOBA رو پدید آورد.بازی به طور رسمی در سال 2013 از حالت بتا خارج و برای پلت فرم های Windows/Linux/Mac OS عرضه شد.

اطلاعات پایه: این روزها در سبک MOBA بازیهای زیادی از جمله League of Legends -Heroes of Newerth - Heroes of the Storm میشه پیدا کرد که تقریبا الگو های مشترکی دارند.شما در یک مپ به همراه 9 نفر دیگه در قالب دو تیم Radiant and Dire بصورت 5v5 قرار میگیرید.هر دو سمت Radiant و Dire دارای یک Ancients هستند که با نابودی اون تیم مقابل برنده بازی خواهد بود.
مپ بازی به سه لاین اصلی تقسیم شده و در هر کدوم از آنها 3 Tower از هر تیم وظیفه محافظت از اون رو در مقابل تیم دشمن به عهده داره.

seeshu2mm2rgc7iy08lw.png

Ancients دو تیم (Radiant در سمت راست --- Dire در سمت چپ)
2pw7aqqig1s8mtrble2q.png

Tower دو تیم (Radiant سمت چپ ---Dire سمت راست )

هر بازیکن کنترل یکی از هیرو های بازی (هم اکنون 110 هیرو رو شامل میشه) بر عهده میگیره که هر کدوم دارای استراتژی و اسکیل های منحصر به فرده خودشه.با کشتن Creep های بازی و دیگر هیرو ها شما XP دریافت میکنید و LVLUP میشید و میتونید از اسکیل های خودتون استفاده کنید.(Max لول در بازی 25 هست)همچنین شما با Gold میتونید برای هیروی خود از Shop های بازی آیتم خریده و اونو قویترش کنید.(غیر از کشتن کریپ و هیروهای دشمن هر ثانیه یک گلد هم به شما داده میشه).

e0lf5cgix05anwnbbsox.png

Map بازی

Fountain:محل respawn شدن هیروها و Shop اصلی(دارا بودن تمامی آیتم های اصلی).همچنین تو محدودش HP وMana هیروها رو با سرعت زیاد پر میکنه.
Tower:توضیح در بالا!
Side Shop: محل خرید آیتم که در لاین های بالا و پایین هست(آیتم های محدودتری نسبت به Fountain داره)
Secret Shop:یک سری آیتم که در shop اصلی نیست
Ancient:توضیح در بالا!
Barracks:سربازخانه ها که در کنار تاور های آخر و سوم هر لاین قرار داره که Creep های بازی رو تولید میکنه.در ابتدای بازی و در ثانیه 30 اولین Wave و بعد از اون در ابتدای هر دقیقه یک wave رو روانه لاین ها میکنه.با نابود کردن سربازخانه های تیم مقابل کریپ های خودی قوی تر میشن.همچنین هرچی از بازی بیشتر بگذره و طولانی تر بشه تعداد اونها در هر wave هم افزایش پیدا میکنه.
Roshan:محل قرار گرفتن Roshan!
Rune Spot:محل قرار گرفتن Rune ها که در 2 سمت رودخانه هست.rune ها یک سری قابلیت ویژه رو برای مدت محدودی به هیرو ها میدن و در ابتدای بازی و هر 2 دقیقه یکبار پدیدار میشن.6 نوع rune داریم:

• 16px-Rune_icon_Bounty.png
    Bounty:
    با گرفتنش بهتون Gold و Xp میده.در ابتدای بازی هر دو rune از این نوع هستند و از دقیقه 2 به بعد همیشه یکی از rune هم Bounty هست.
  • 16px-Rune_icon_Double_Damage.png
    Double Damage:
    با گرفتنش DMG هیروتون رو 100% افزایش میده.
  • 16px-Rune_icon_Haste.png
    Haste:
    با گرفتنش هیرو شما به نهایت سرعت خود بازی میرسه و به هیچوجه slow نمیشه در این مدت.
  • 16px-Rune_icon_Regeneration.png
    Regeneration:
    با گرفتن این Rune هیرو شما HP و Mana تا وقتی که ضربه نخوره پر میشه.
  • 16px-Rune_icon_Invisibility.png
    Invisibility:
    با گرفتنش هیرو شما بعد از 1 ثانیه نامرئی میشه.
  • 16px-Rune_icon_Illusion.png
    Illusion:
    با گرفتنش 2تا ایلوژن از هیرو شما بوجود میاد.

Hero:
هم اکنون 110 هیرو از 112 هیروی DOTA در بازی وجود داره که در سه گروه Strength - Agility - Intelligence قرار میگیرند.

[TABLE="class: grid, width: 800"]
[TR]
[TD="align: center"]
d8z48prv5ysy71rc3s2w.png
[/TD]
l730rlv6c80j5hudkq25.png
[/TD]
f1elh9cnzgqec6hgz5bf.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
STRENGTH
rg7m0d3pxc4muywwt5vm.png
[/TD]
[TD]
sven_sb.png
tiny_sb.png
kunkka_sb.png
beastmaster_sb.png
dragon_knight_sb.png
rattletrap_sb.png
omniknight_sb.png
huskar_sb.png
alchemist_sb.png
brewmaster_sb.png
treant_sb.png
wisp_sb.png
centaur_sb.png
shredder_sb.png
bristleback_sb.png
tusk_sb.png
elder_titan_sb.png
legion_commander_sb.png
earth_spirit_sb.png
phoenix_sb.png
[/TD]
[TD]
axe_sb.png
pudge_sb.png
sand_king_sb.png
slardar_sb.png
tidehunter_sb.png
skeleton_king_sb.png
life_stealer_sb.png
night_stalker_sb.png
doom_bringer_sb.png
spirit_breaker_sb.png
lycan_sb.png
chaos_knight_sb.png
undying_sb.png
magnataur_sb.png
abaddon_sb.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]AGILITY
5lk71o82c8x0ahzn2z3y.png
[/TD]
[TD]
antimage_sb.png
drow_ranger_sb.png
juggernaut_sb.png
mirana_sb.png
morphling_sb.png
phantom_lancer_sb.png
vengefulspirit_sb.png
riki_sb.png
sniper_sb.png
templar_assassin_sb.png
luna_sb.png
bounty_hunter_sb.png
ursa_sb.png
gyrocopter_sb.png
lone_druid_sb.png
naga_siren_sb.png
troll_warlord_sb.png
ember_spirit_sb.png
[/TD]
[TD]
bloodseeker_sb.png
nevermore_sb.png
razor_sb.png
venomancer_sb.png
faceless_void_sb.png
phantom_assassin_sb.png
viper_sb.png
clinkz_sb.png
broodmother_sb.png
weaver_sb.png
spectre_sb.png
meepo_sb.png
nyx_assassin_sb.png
slark_sb.png
medusa_sb.png
terrorblade_sb.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]INTELLIGENCE
9k3hlxpvbu8z35sa3yue.png
[/TD]
[TD]
crystal_maiden_sb.png
puck_sb.png
storm_spirit_sb.png
windrunner_sb.png
zuus_sb.png
lina_sb.png
shadow_shaman_sb.png
tinker_sb.png
furion_sb.png
enchantress_sb.png
jakiro_sb.png
chen_sb.png
silencer_sb.png
ogre_magi_sb.png
rubick_sb.png
disruptor_sb.png
keeper_of_the_light_sb.png
skywrath_mage_sb.png
oracle_sb.png
techies_sb.png
[/TD]
[TD]
bane_sb.png
lich_sb.png
lion_sb.png
witch_doctor_sb.png
enigma_sb.png
necrolyte_sb.png
warlock_sb.png
queenofpain_sb.png
death_prophet_sb.png
pugna_sb.png
dazzle_sb.png
leshrac_sb.png
dark_seer_sb.png
batrider_sb.png
ancient_apparition_sb.png
invoker_sb.png
obsidian_destroyer_sb.png
shadow_demon_sb.png
visage_sb.png
winter_wyvern_sb.png
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نکات:
  1. با افزایش هر یک عدد Strength هیرو شما 19 HP دریافت میکند و 0.03 HP regen(یعنی با افزایش 33 عدد هیرو شما در هر ثانیه 1 عدد HP پر میکنه).همچنین هیروهای Strength خودشون 1 عدد به DMG اضافه میشه.
  2. با افزایش هر یک عدد Agility هیرو شما 1 عدد Attack speed دریافت میکنه و 0.14 Armor (یعنی با افزایش 7 عدد به هیرو شما 1 Armor اضافه میشه).همچنین هیروهای Agility خودشون 1 عدد به DMG اضافه میشه.
  3. با افزایش هر یک عدد Intelligence هیرو شما 13 Mana دریافت میکنه و 0.04 Mana regen(یعنی با افزایش 25 عدد هیرو شما در هر ثانیه 1 عدد ماناش پر میشه).همچنین هیروهای Intelligence خودشون 1 عدد به DMG اضافه میشه.

همینطور که در جدول بالا میبینید هر هیرو دارای یک ویژگی اصلی(Attribute) هست اما میزان رشد هر یک از این ویژگی ها در هیرو مختلف متفاوت هست به عنوان مثال در هیروی Anti mage به اضای هر level که میگیرید Agility شما 2.8 عدد اضافه میشه اما برای هیروی Drow Ranger این مقدار 1.9 هست.
*جدول بالا در حال آپدیت هست و به زودی تمام هیروها با توضیح و ترجمه اسکیل ها آپدیت خواهند شد به عنوان مثال اگه روی هیروی Earthshaker کلیک کنید میتونید مشخصات و توضیح اسکیل هاشو ببینید.

در حال آپدیت....

آخرین ویرایش:
آقایون یه Guild خوب برای Lycan سراغ دارین؟
ما هر Guild ـی رو که رفتیم هر فوش و Please Report ـی بود شنیدیم
:d :d :d
لایکن guild خاصی نداره اول vladmir بعد bkb بعدش هم میتونی skull basher بری اگه اتکر خرکی توی تیم حریف نیست میتونی armlet و یا heart بری بعد skull basher
من armlet رو ترجیح میدم واسته اپ کردن skill ها هم من همیشه اول اسکیل 2 رو فقط 1 بار اپ میکنم که بتونم توی lane راحت lh بزنم بعدشم اولویت با اسکیل 1 و 3 هست لول 7 یا 8 که شدی راحت solo روشان میتونی فقط کافیه مانای کافی برای 2 بار اسپل کردن اسکیل یکت داشته باشی و نباید بزاری
گرگات سری بمیرن هروقت اچ پی گرگ کم شد میتونی برش گردونی عقب تا روشان به lycan اتک بده

این guild انگلیسی هست Lycanthrope Build Guide DOTA 2: Das Tier in Mir مخصوص فول کری کردن lycan
واسه پوشر کردن هم میتونی boots of travel و necro book بگیری

به نظر من پوشر کردن lycan بهتره necro book و boots of travel بگری مین 25 حداقل 1 lane مگا شده

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

نمیگم همیشه بد بودن , ولی بعضیا خیلی ببخشید این حرف میزنم , روانین دیگه ... دقیقه اول بازی هنوز هیچی نشده بهت فحش بدن عکس العملت چیه شما!؟
اتفاقن من 4 5 نفر پلیرای خیلی خوبم پیدا کردم ولی کم پیدا میشن اینطوری
بعضیا که معلومه تنشون میخاره هی میپرسن ایرانی ایرانی جوابشونُ نمیدم و گرنه من مشکلی با کسی ندارم!
طرف سوتی بده ولی ببفهمم از قصد نیست بخدا اگه بهش چیزی بگم تازه سعی میکنم بیشتر کمکش کنم تا از عمدم طرف میخواد اذیت کنه من هیچی نمیگم بازم فوق فوقش اعصابمُ خورد کنه ریپورتش کنم!! :دی
مسئله ام فقط بازی خوب و بد نیست , خوب آدم شعور و اخلاق داشته باشه ... متاسفانه خیلی همچین چیزی کمرنگ شده!

پ.ن : یه سوال , نمیشه خودمون با هم لابی بزنیم؟!
میدونم قبلا زدین یه مشکلاتی پیش اومده ولی یه کاریش نمیشه کرد!؟!؟

کاش یه مرد پیدا میشد یه guild میساخت بقیه رو inv میکرد که با هم بازی کنیم :-$
یه نفر که همه رو بشناسه و inv کنه همه رو

من از‌Guild های Lycan اونی رو دوست دارم که پیروانش فقط Dagon & mask of madness می‌رن و Sing sing رو عبادت می‌کنن.مرکزش روسیه هست.
======
ظاهراً بلک میره Mushi,Liquid هم برمیگرد مالزی،FY هم از VG نمیره و فعلا هستش،احتمال اینکه Ferrari بره DK خیلی‌ زیاد شد الان.:d

من از‌Guild های Lycan اونی رو دوست دارم که پیروانش فقط Dagon & mask of madness می‌رن و Sing sing رو عبادت می‌کنن.مرکزش روسیه هست.
======
ظاهراً بلک میره Mushi,Liquid هم برمیگرد مالزی،FY هم از VG نمیره و فعلا هستش،احتمال اینکه Ferrari بره DK خیلی‌ زیاد شد الان.:d

میگم 430 بره DK تو دیگه IG فن نیستی؟ :-/
uhopgq6d9u76csz6s93f.png

یعنی من به واقعیت پی بردم تنها تو بازی lp ادم هایی پیدا میشه که حداقل بلدن چجوری کرکترشون رو کنترل کنن , میری تو رنک shadow shaman ور میداری یارو رو 3vs1 گنک میکنی اونم با شاکلس همه فرار میکنن , من شخصا که بیشتر ساپورت بازی میکنم , پی بردم کری تو پابلیک بازی کنم موفق ترم

Death Prophet :|

من موندم چرا از هرکس سوال میشه از چه هیرویی بدت میاد که توی تیک حریف باشه همه در میان میگن اسناپر :| تا حالا dead prophet دیدین ؟؟؟
تا حالا شده حریف dead prophet پیک کنه و ادم گاوی هم نباشه و بتونه یه blood stone ببنده ( به موقع نه مین 50 ) بعد بتونی ببری ؟

لطفا نگین ارمور و blade mail و از این ... چیزا :-$ چون خودتون خوب میدونین هیچ کدوم از اینا جواب نمیده ...
لطفا نگین اولتی omni چون خودتون خوب میدونین جواب نمیده ... :-s پیک کردن omni همون قضیه ی شمشیر 2 لبه هست اولا اولتی omni بدونه aghanim گلوبال رینج نیست ! و فقط چند ثانیه duration داره و به همین خاطر مجبور هستین دقیقا وقتی dp توی چند قدمیتون هست اولتی کنین که این یعنی ممکنه silence بشین و برای خریدن aghanim روی ساپورتی که قراره lh نزنه اگه بوت رو هم اپ نکنی حدودا 20 مین طول میکشه که تازه اگه گنک نشین
لطفا نگین enchantress و chen چون هیچ کدوم نمیتونن پوش رو کانتر کنن شاید فقط بتونن وقتی میخوان پوش بدن چند تا creeps رو ببرن تا اثر اولتی dp کم بشه
dp هم که اول همه ی تاور هارو میزنه بعد میره تیم فایت وقتی هم میری واسه کانتر پوش همه مثل بز وای میسن به تاور خیره میشن و کسی جرعت نداره نزدیکه او روح ها بشه به اونجا که میرسه همه میرن تو کاره ladys first
حالا این dp هیچی silencer که دیگه واقعا $$pain in the a :|

اشغال ترین و اعصاب خورد کن ترین هیرو های دوتا این 2 نفر هستن خانم Krobelus و اقای Nortrom

به هر حال اینارو نگفتم که راهه حل پیشنهاد بدین فقط خواستم درد دل کنم :((
من که عهد بستم با خودم که جلوی dp فقط و فقط meepo پیک کنم هرچند که meepo باز نیستم ولی این سایلنسر که پیک میشه دیگه رسما gg مگر اینکه doom یا LC داشته باشی که البته اگه سایلنسی شدی دیگه gg هم شدی

آخرین ویرایش:
من تازه فهمیدم این پوگنا علیه Void بدفرم جواب میده:d
یه دست بازی کردم بار چهارمم بود که تا حالا پوگنا برداشته بودم.توی تیم فایت یه کمی عقب تر بودم که اگه void اولتی زد من ساپورت کنم(شما بخونین همه بمیرن من فرار کنم:d.)خلاصه یه بار اولتی زد رفت همه رو بزنه دیدم این اولتی کرده دلش نمیاد حرومش کنه منم روش اولتی زدم.بیچاره mask هم که بسته بود به طرز وحشتناکی له شد:d.تو کل بازی دو سه بار دیگه 6 زد منم باز همین کارو کردم دیگه نفهمیدم چی شد AFK شد یا نه inactive شد از بازی رفت=))
یه بارم Axe افتاد دنبالم اسکیل یکش بم نخورد منم 6 کردم بدبخت چنتا اتک داد دید نمیتونه حین فرار مرد:d
واقعا نمیدونستم اینقدر هیروی خوش دستیه

خیلی ها اشتباهشون اینه که وقتی pugna التیمت میزنه در میرن در حالی که باید برن بزننش (البته اگه تنها بود)...همینجوری چند باری PA رو سرویس کردم هم اون 6 بود هم من crit هم میزد باز من پر میشدم

kuro و puppey که از Na'vi رفتن. احتمال میره vanskor و alwayswannafly جاشونو بگیرن.

مثل اینکه قراره pinoy ها هم یه Dream Team واسه ti5 بفرستن :d:d:d
99000654525463116767.jpg
اسم Newbee هم رفت تو کتاب گینس بخاطر بردن بزرگترین جایزه ویدئو گیم و شکستن رکوردش...
22476090067611444932.png

----
هنوز شایعست ولی اسپانسر جدید Vitus.Pro :
90016390121640045518.jpg

اگه ایرانیا ازین اسپانسرا داشتن، الان ti رو هم برده بودن :lol:

آخرین ویرایش:
:( کی آپدیت جدید میاد میخوای آپدیت بدن تا فیها خالدون منتظرت میذارن میخوای ندن همونجا آپدیت میدن فرداش آپدیت پس فرداش آپدیت .....

یعنی اون جمله ای که ته عکس vp نوشته تو حلقم=))
من بعد نرف با tb بازی نکرده بودم ولی امروز بازی کردم 18/2 شدم مین 20 فهمیدم هنوز مرده . نمیدنم چرا یه سری به این هیرو کم توجه ای میکنن با shadow demon تو یه لاین بودم لول یه ر متای من میزد منم یار رو اسلو میکردم میترکید ولی خدای str کم شده hp زیاد رشد نمیکنه

راستی منبع داری میگی puppy kuro رفتن؟

یه جوون مردی بیاد این لیست نقل انتقال بزاره وارد کنیم تو compendium

آخرین ویرایش:
سلام
یک مشکل ( زیاد به اینجا مربوط نیست ولی بی ربط هم نیست :d)
اقا من هر وقت dc میشم وقتی مودمو خاموش روشن میکنم خیلی طول میکشه و حدود 6 دقیقه میشه و بازی رو abandon میکنم . کسی نمیدونه واسه چی اینقدر طول میکشه ؟ :(
اگرم دیدید خیلی بی ربطه به اینجا خصوصی جواب بدید ( جایی جز اینجا پیدا نکردم بگم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or