DotA 2 [پست اول خوانده شود]

2y6rofla3rjywpigletl.png

cs9kkjyxonbjsgoy88hj.gif

Category: PC
Language: English
Genre: MOBA
Publisher: Valve Corporation
Designer: IceFrog

بازی Dota2 توسط Valve در سال 2010 برگرفته از یکی از مپ های معروف Warcraft 3 یعنی (Defense of the Ancients(DOTA ساخته شد و به نوعی ادامه همون مپ در یک بازی کامل هست .سبک بازی در ژانر Action RTS قرار میگیره که بعد ها خودش زیر ژانری جداگونه MOBA رو پدید آورد.بازی به طور رسمی در سال 2013 از حالت بتا خارج و برای پلت فرم های Windows/Linux/Mac OS عرضه شد.

اطلاعات پایه: این روزها در سبک MOBA بازیهای زیادی از جمله League of Legends -Heroes of Newerth - Heroes of the Storm میشه پیدا کرد که تقریبا الگو های مشترکی دارند.شما در یک مپ به همراه 9 نفر دیگه در قالب دو تیم Radiant and Dire بصورت 5v5 قرار میگیرید.هر دو سمت Radiant و Dire دارای یک Ancients هستند که با نابودی اون تیم مقابل برنده بازی خواهد بود.
مپ بازی به سه لاین اصلی تقسیم شده و در هر کدوم از آنها 3 Tower از هر تیم وظیفه محافظت از اون رو در مقابل تیم دشمن به عهده داره.

seeshu2mm2rgc7iy08lw.png

Ancients دو تیم (Radiant در سمت راست --- Dire در سمت چپ)
2pw7aqqig1s8mtrble2q.png

Tower دو تیم (Radiant سمت چپ ---Dire سمت راست )

هر بازیکن کنترل یکی از هیرو های بازی (هم اکنون 110 هیرو رو شامل میشه) بر عهده میگیره که هر کدوم دارای استراتژی و اسکیل های منحصر به فرده خودشه.با کشتن Creep های بازی و دیگر هیرو ها شما XP دریافت میکنید و LVLUP میشید و میتونید از اسکیل های خودتون استفاده کنید.(Max لول در بازی 25 هست)همچنین شما با Gold میتونید برای هیروی خود از Shop های بازی آیتم خریده و اونو قویترش کنید.(غیر از کشتن کریپ و هیروهای دشمن هر ثانیه یک گلد هم به شما داده میشه).

e0lf5cgix05anwnbbsox.png

Map بازی

Fountain:محل respawn شدن هیروها و Shop اصلی(دارا بودن تمامی آیتم های اصلی).همچنین تو محدودش HP وMana هیروها رو با سرعت زیاد پر میکنه.
Tower:توضیح در بالا!
Side Shop: محل خرید آیتم که در لاین های بالا و پایین هست(آیتم های محدودتری نسبت به Fountain داره)
Secret Shop:یک سری آیتم که در shop اصلی نیست
Ancient:توضیح در بالا!
Barracks:سربازخانه ها که در کنار تاور های آخر و سوم هر لاین قرار داره که Creep های بازی رو تولید میکنه.در ابتدای بازی و در ثانیه 30 اولین Wave و بعد از اون در ابتدای هر دقیقه یک wave رو روانه لاین ها میکنه.با نابود کردن سربازخانه های تیم مقابل کریپ های خودی قوی تر میشن.همچنین هرچی از بازی بیشتر بگذره و طولانی تر بشه تعداد اونها در هر wave هم افزایش پیدا میکنه.
Roshan:محل قرار گرفتن Roshan!
Rune Spot:محل قرار گرفتن Rune ها که در 2 سمت رودخانه هست.rune ها یک سری قابلیت ویژه رو برای مدت محدودی به هیرو ها میدن و در ابتدای بازی و هر 2 دقیقه یکبار پدیدار میشن.6 نوع rune داریم:

• 16px-Rune_icon_Bounty.png
    Bounty:
    با گرفتنش بهتون Gold و Xp میده.در ابتدای بازی هر دو rune از این نوع هستند و از دقیقه 2 به بعد همیشه یکی از rune هم Bounty هست.
  • 16px-Rune_icon_Double_Damage.png
    Double Damage:
    با گرفتنش DMG هیروتون رو 100% افزایش میده.
  • 16px-Rune_icon_Haste.png
    Haste:
    با گرفتنش هیرو شما به نهایت سرعت خود بازی میرسه و به هیچوجه slow نمیشه در این مدت.
  • 16px-Rune_icon_Regeneration.png
    Regeneration:
    با گرفتن این Rune هیرو شما HP و Mana تا وقتی که ضربه نخوره پر میشه.
  • 16px-Rune_icon_Invisibility.png
    Invisibility:
    با گرفتنش هیرو شما بعد از 1 ثانیه نامرئی میشه.
  • 16px-Rune_icon_Illusion.png
    Illusion:
    با گرفتنش 2تا ایلوژن از هیرو شما بوجود میاد.

Hero:
هم اکنون 110 هیرو از 112 هیروی DOTA در بازی وجود داره که در سه گروه Strength - Agility - Intelligence قرار میگیرند.

[TABLE="class: grid, width: 800"]
[TR]
[TD="align: center"]
d8z48prv5ysy71rc3s2w.png
[/TD]
l730rlv6c80j5hudkq25.png
[/TD]
f1elh9cnzgqec6hgz5bf.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
STRENGTH
rg7m0d3pxc4muywwt5vm.png
[/TD]
[TD]
sven_sb.png
tiny_sb.png
kunkka_sb.png
beastmaster_sb.png
dragon_knight_sb.png
rattletrap_sb.png
omniknight_sb.png
huskar_sb.png
alchemist_sb.png
brewmaster_sb.png
treant_sb.png
wisp_sb.png
centaur_sb.png
shredder_sb.png
bristleback_sb.png
tusk_sb.png
elder_titan_sb.png
legion_commander_sb.png
earth_spirit_sb.png
phoenix_sb.png
[/TD]
[TD]
axe_sb.png
pudge_sb.png
sand_king_sb.png
slardar_sb.png
tidehunter_sb.png
skeleton_king_sb.png
life_stealer_sb.png
night_stalker_sb.png
doom_bringer_sb.png
spirit_breaker_sb.png
lycan_sb.png
chaos_knight_sb.png
undying_sb.png
magnataur_sb.png
abaddon_sb.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]AGILITY
5lk71o82c8x0ahzn2z3y.png
[/TD]
[TD]
antimage_sb.png
drow_ranger_sb.png
juggernaut_sb.png
mirana_sb.png
morphling_sb.png
phantom_lancer_sb.png
vengefulspirit_sb.png
riki_sb.png
sniper_sb.png
templar_assassin_sb.png
luna_sb.png
bounty_hunter_sb.png
ursa_sb.png
gyrocopter_sb.png
lone_druid_sb.png
naga_siren_sb.png
troll_warlord_sb.png
ember_spirit_sb.png
[/TD]
[TD]
bloodseeker_sb.png
nevermore_sb.png
razor_sb.png
venomancer_sb.png
faceless_void_sb.png
phantom_assassin_sb.png
viper_sb.png
clinkz_sb.png
broodmother_sb.png
weaver_sb.png
spectre_sb.png
meepo_sb.png
nyx_assassin_sb.png
slark_sb.png
medusa_sb.png
terrorblade_sb.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]INTELLIGENCE
9k3hlxpvbu8z35sa3yue.png
[/TD]
[TD]
crystal_maiden_sb.png
puck_sb.png
storm_spirit_sb.png
windrunner_sb.png
zuus_sb.png
lina_sb.png
shadow_shaman_sb.png
tinker_sb.png
furion_sb.png
enchantress_sb.png
jakiro_sb.png
chen_sb.png
silencer_sb.png
ogre_magi_sb.png
rubick_sb.png
disruptor_sb.png
keeper_of_the_light_sb.png
skywrath_mage_sb.png
oracle_sb.png
techies_sb.png
[/TD]
[TD]
bane_sb.png
lich_sb.png
lion_sb.png
witch_doctor_sb.png
enigma_sb.png
necrolyte_sb.png
warlock_sb.png
queenofpain_sb.png
death_prophet_sb.png
pugna_sb.png
dazzle_sb.png
leshrac_sb.png
dark_seer_sb.png
batrider_sb.png
ancient_apparition_sb.png
invoker_sb.png
obsidian_destroyer_sb.png
shadow_demon_sb.png
visage_sb.png
winter_wyvern_sb.png
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نکات:
  1. با افزایش هر یک عدد Strength هیرو شما 19 HP دریافت میکند و 0.03 HP regen(یعنی با افزایش 33 عدد هیرو شما در هر ثانیه 1 عدد HP پر میکنه).همچنین هیروهای Strength خودشون 1 عدد به DMG اضافه میشه.
  2. با افزایش هر یک عدد Agility هیرو شما 1 عدد Attack speed دریافت میکنه و 0.14 Armor (یعنی با افزایش 7 عدد به هیرو شما 1 Armor اضافه میشه).همچنین هیروهای Agility خودشون 1 عدد به DMG اضافه میشه.
  3. با افزایش هر یک عدد Intelligence هیرو شما 13 Mana دریافت میکنه و 0.04 Mana regen(یعنی با افزایش 25 عدد هیرو شما در هر ثانیه 1 عدد ماناش پر میشه).همچنین هیروهای Intelligence خودشون 1 عدد به DMG اضافه میشه.

همینطور که در جدول بالا میبینید هر هیرو دارای یک ویژگی اصلی(Attribute) هست اما میزان رشد هر یک از این ویژگی ها در هیرو مختلف متفاوت هست به عنوان مثال در هیروی Anti mage به اضای هر level که میگیرید Agility شما 2.8 عدد اضافه میشه اما برای هیروی Drow Ranger این مقدار 1.9 هست.
*جدول بالا در حال آپدیت هست و به زودی تمام هیروها با توضیح و ترجمه اسکیل ها آپدیت خواهند شد به عنوان مثال اگه روی هیروی Earthshaker کلیک کنید میتونید مشخصات و توضیح اسکیل هاشو ببینید.

در حال آپدیت....

آخرین ویرایش:
سالارتون تو GPM خودمم نگاه کن کیف کن :d
رو دست اینا Kill و GPM هست؟/:)
از این بیشتر هم هست ولی چون این استیم شیلتره و من هم یارو پی ان ندارم نمیشه رفتو اسکرین شات جدیدی اورد فلا تو کف اینا بمونین تا جدیدشم بیارم:d
5959AD4705CE6C5E9EACD2895B2B35024FD193E3

3DC8E0BB178F0E8F71258B7D8E45D177A7776F57

CE01755CA00D0C3654027756DB30F230CBFCD170

5591B5D28BEF5F3046B3862ED60A01307910CDA5

سالارتون تو GPM خودمم نگاه کن کیف کن :d
رو دست اینا Kill و GPM هست؟/:)
از این بیشتر هم هست ولی چون این استیم شیلتره و من هم یارو پی ان ندارم نمیشه رفتو اسکرین شات جدیدی اورد فلا تو کف اینا بمونین تا جدیدشم بیارم:d
LOL
بله هست مال خودم از تو بیشتره - به جیز رو روشن کنم شما هنوز طعم High Bracket نچشیدی :d که داری اسکرین شات میزاری :d

حیف وین هام کمه و نمیتونم با های براکت بازی کنم وگرنه میدیدی چه جور با sf سوراخشون میکردم
تو هم زیاد گرفتی با sven گرفتی یا keper یا با کسایی که کریپ دارن =))
sf و invoker و pudge به نظر من از سخت ترین هیرو هان چون برای زدن اسپل هاشون فکر کردن لازمه دانست فاصله لازمه باید بدونی کی اسپل بزنی کی نزنی سرعت عمل بالا میخاد
الان باز چند نفر جمع میشن میگن هیرو هایی که کریپ دارن سخت مثل chen
خب ادم برو تو هات کی ها هات کی عوض کردن یونیت رو بزار سر tap یا هر چیز دیگه اون موقع مثل موشک یونیت هارو عوض کن و بزن

حیف وین هام کمه و نمیتونم با های براکت بازی کنم وگرنه میدیدی چه جور با sf سوراخشون میکردم
sf و invoker و pudge به نظر من از سخت ترین هیرو هان چون برای زدن اسپل هاشون فکر کردن لازمه دانست فاصله لازمه باید بدونی کی اسپل بزنی کی نزنی سرعت عمل بالا میخاد
خب ادم برو تو هات کی ها هات کی عوض کردن یونیت رو بزار سر tap یا هر چیز دیگه اون موقع مثل موشک یونیت هارو عوض کن و بزن
LOL [2]s
من که با Sven نگرفتم
بعدش سختی Chen مگه فقط به استفاده از اسپل های Jungle Creep هست؟ کلا ساپورت سختیه .شما تویه سرور SEA بیا Chen یا Ench بازی کن اگه درست ساپورت نکنی حرف های بدی بت میزنن پیشنهاد میکنم نری :d

881 وجود نداره تویه تاریخ دوتایی که بازی کرده تا الان

سخت ترین هیرو ها اینان بنظرم : Visage . Meepo . Ancient/Chen
بالاخره شک ام برطرف شد و الان مطمئن ام شما از گارنا اومدی >:d<

آخرین ویرایش:

چرا اون 881 رو نزاشتی ؟ :دی منم چیز زیادی سرم نمیشه ولی یه چیزیم میگم با sf سخته چون همون جور که رامین گفت نیاز به فاصله داره که ببینی کجا بزنی که به اون بخوره شمام که هی گیر میدین به های برکت نرفتی خب رامین شما رو دعوت کرد به 1vs1 خب بیان باش بازی کنین البته پینگش *** هست دیروز بازی کردیم ایرو های حریف رو نمیدید :|

Axis@
شما مشكلي با گارنا پلير ها داري؟

Amiro2013@
1v1 بازي كردن و بردن هيچ ربطي به برتري بازي طرف تو دوتا نداره . حال و حوصله توضيح ندارم . فقط بدون با 1v1 چيزي مشخص نميشه.

Axis@

Amiro2013@
1v1 بازي كردن و بردن هيچ ربطي به برتري بازي طرف تو دوتا نداره . حال و حوصله توضيح ندارم . فقط بدون با 1v1 چيزي مشخص نميشه.

@M4JiD مشکلی داشته باشم لزومی نمیبینم تویه تاپیک مطرحش کنم
طی یک منبع معتبر قرار سروری برای Middle East زده بشه اسم اختصاریش هم اینه Kuwait KW1 که از قرار معلوم کویت هست
برای ژاپنی ها هم همینطور سرور فعلا راه افتاده ولی Down هست

Axis@

Amiro2013@

منظورم این نبود هر کی برد pro تر هست گفتم باد بازی رامین رو ببینه که بش ثابت بشه های برکت رفته شما همه که به ضد رامین پست میدین اصلا بازیش رو دیدن ؟ :دی

منظورم این نبود هر کی برد pro تر هست گفتم باد بازی رامین رو ببینه که بش ثابت بشه های برکت رفته شما همه که به ضد رامین پست میدین اصلا بازیش رو دیدن ؟ :دی
کسی‌ ضدش پست نداد، ولی‌ اینکه یه نفر بگهSF هیرو سختی هست چیز خیلی‌ غیر منطقی‌‌ای هست. به نظر شخصی‌ من هم سخت‌ترین هیرو‌ها از نظر کاری که تو تیم انجام میدن ( نه کنترل ) هیرو‌های offlaner هستن، Dark seer,Bounty Hunter, Brood mother اینا ( Bounty واقعی‌، نه اینی که دو تا Crit می‌بندن روش احساس خفن بودن می‌کنن لول). هیرو‌های Support هم در رده دوم هستن.:biggrin1:
خود هیرو رو نمیگم، منظورم کاری هست که باید انجام بدن :دی

اخه چن کجاش سخته؟ فرستادن یارو به بیس سخته؟ یا گریپ گرفتن
یا هیل دادن؟ کدوم؟
بعد تو که این قدر دور برداشتی بیا گارنا روم 2 بیا یه بازی راندوم نه که من بگم ببینم سوراخت میکنن یا بدون سوراخ شدن در میری
من 4 سال گارنا بازی کردم اون هم دور من دوتا ورژنش این بود اینو همین الان از پوشه وار کرافتم کپی کردم DotA Allstars v6.27b.w3x
الان شده 7.77
بعد هم این ایرانی ها که تو گارنا بودن 100 تای این های براکت ها بازی میکنن تو بیا با هرکی بگی من 5v5 بازی میکنم
یه تیم میارم از همین گارنا ببین چطور سوراخ کنن
تو خودت فکر نکنم 1 روز هم دوتا 1 بازی کرده باشی یه 4 ماه دوتا 2 بازی کردی الان این طور دور برداشتی اومدی برا کسی که 4 سال دوتا بازی کرده دور بر میداری؟
والا به خدا

یا هیل دادن؟ کدوم؟
بعد تو که این قدر دور برداشتی بیا گارنا روم 2 بیا یه بازی راندوم نه که من بگم ببینم سوراخت میکنن یا بدون سوراخ شدن در میری
من 4 سال گارنا بازی کردم اون هم دور من دوتا ورژنش این بود اینو همین الان از پوشه وار کرافتم کپی کردم DotA Allstars v6.27b.w3x
الان شده 7.77
بعد هم این ایرانی ها که تو گارنا بودن 100 تای این های براکت ها بازی میکنن تو بیا با هرکی بگی من 5v5 بازی میکنم
تو خودت فکر نکنم 1 روز هم دوتا 1 بازی کرده باشی یه 4 ماه دوتا 2 بازی کردی الان این طور دور برداشتی اومدی برا کسی که 4 سال دوتا بازی کرده دور بر میداری؟
والا به خدا
دوست عزیز نظر خودت رو با احترام بیان کن .

حالا چرا عصبانی میشی اشکال نداره من رو هم گارنا که فکر نکنم بیام ولی RCG ادد کن تا ببینی بازی واقعی یعنی چی .
1 روز بازی کردن دوتا با هدف خیلی ارزشمند تر از 4 سال بازی کردن دوتا بی هدف هست امیدوارم منظور منو فهمیده باشی
mouz AliCall -> RCG ID

از این حرفت مطمئنی؟ 100 تای های براکت های دوتا 2 بازی میکنن؟ واقعا؟ یعنی Maelk , Fear , Scandal , Dendi , Mania همه اینا رو با هم جارو میکنن ؟ (جدا از های براکت Compete های براکت پابلیک هم هستن )

کسی‌ ضدش پست نداد، ولی‌ اینکه یه نفر بگهSF هیرو سختی هست چیز خیلی‌ غیر منطقی‌‌ای هست. به نظر شخصی‌ من هم سخت‌ترین هیرو‌ها از نظر کاری که تو تیم انجام میدن ( نه کنترل ) هیرو‌های offlaner هستن، Dark seer,Bounty Hunter, Brood mother اینا ( Bounty واقعی‌، نه اینی که دو تا Crit می‌بندن روش احساس خفن بودن می‌کنن لول). هیرو‌های Support هم در رده دوم هستن.:biggrin1:
خود هیرو رو نمیگم، منظورم کاری هست که باید انجام بدن :دی
به نظر من هر Role که تو بازی داشته باشین , اگه بخواین درست و صحیح انجامش بدین سخته!
حتی همون Hero فارمر هم سخته , چون اگه تو بازی نتونه خوب فارم کنه فاتح بقیه خوندست
یا همون Hero های Sup , با یک اشتباه می تونن کل نتیجه بازی رو عوض کنن(دیدم که می گم)
یا هیروهای Jungler , اونا هم سختی خودشونو دارن
یادمه یه سری تو یه بازی WOlf , Cm دادن به من گفتن برو Jungle
منم که اصلا Jungle بازی نکرده بودم!!
اقا از ما انکار از اونا اصرار..
خلاصه بعد چند min بازی کردن دیدم جفت ساپورتاشون فرستاده بودن تو Jungle تا حساب من رو برسن:neutral:
هیچی دیگه , اینا اینقدر کرم ریختن تو جانگل که اصلا نتونستم هیچی بیارم
اخرم بازی سرم من به F رفت
:shifty:

---------- نوشته در 12:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:32 PM ارسال شده بود ----------

یا هیل دادن؟ کدوم؟
الان شده 7.77
والا به خدا
دوست عزیز به سال نیست بازی کردن اصلا ربطی نداره!
من خودم 5 ساله بازی می کنم , ولی اصلا در اون حدی نیستم که باید باشم..
در حد یه gn رفتن و ... خلاصه میشه
کلا دوتا رو برای تفریح انجام می دم نه برای زندگی:happy:
با این وجود
کسی رو هم می شناسم که 12 سال بیشتر نداشته
کلا 1 سال هم نبوده دوتا یاد گرفته بوده
ولی تو مسابقات شیراز که رفته بودیم بازیشو دیدیم و اینجوری شدیم:shocked:
زدن همرو ترکوندن و رفتن:gunner: :headband:
تو گارنا هم نوب زیاده..فک و فراوون
ولی هستن کسایی که بازیشون واقعا در سطح بالاییه
این حرف ها رو زدم تا بگم هیچ وقت همه چیزو جمع نبندیم

دوست عزیز نظر خودت رو با احترام بیان کن .

حالا چرا عصبانی میشی اشکال نداره من رو هم گارنا که فکر نکنم بیام ولی RCG ادد کن تا ببینی بازی واقعی یعنی چی .
1 روز بازی کردن دوتا با هدف خیلی ارزشمند تر از 4 سال بازی کردن دوتا بی هدف هست امیدوارم منظور منو فهمیده باشی
mouz AliCall -> RCG ID

از این حرفت مطمئنی؟ 100 تای های براکت های دوتا 2 بازی میکنن؟ واقعا؟ یعنی Maelk , Fear , Scandal , Dendi , Mania همه اینا رو با هم جارو میکنن ؟ (جدا از های براکت Compete های براکت پابلیک هم هستن )

اقا این برا بار 100 من لابی میسازم تو هر کی که دلت خاست بگو بیاد
بعدش میگین به 1v1 نیست من لابی میسازم یه تیم میارم تیم بیارین
بعد هم تو همه نازت به های براکت
اونا بازیشون خوبه به تو چیزی میرسه؟ که این قدر داری خودتو میکشی برا اونا
yahoo_24.gif

ی
ه نفر بوداون موقع که من بازی میکردم لول 36 بودم اون لولش 73 بود امد یه دست با sf بازی کرد
من تو یه کلن بودم اون موقع اون کلن که من افتاده بودم با هاشون کلفت ترین کلن ایران بودن

حاجی این یارو sf مارو 1v3 زد من huskar داشتم رفتم اول من زدمش الت هسکار قبلا مدوید میزد با سر به یارو الان میپره تو دوتا 2
اون یارو منو تو اون فاصله دوید هاسکار که اندازه پرشش تو الان طول میکشه با اسپل هاش منو زد
یعنی تو کل عمرم هر بازی که دیدم هیچ کس رو رو دست اون ندیدم

اقا این برا بار 100 من لابی میسازم تو هر کی که دلت خاست بگو بیاد
بعدش میگین به 1v1 نیست من لابی میسازم یه تیم میارم تیم بیارین
بعد هم تو همه نازت به های براکت
اونا بازیشون خوبه به تو چیزی میرسه؟ که این قدر داری خودتو میکشی برا اونا=))
نه شما مثل اینکه یه Pubstomp میخوای . شما هر موقع اونایی رو گفتم شناختی بیا بم بگو دوتا یعنی چی .
من هستم 1vs1 هم میرنم خوبه؟ تیم 5vs5 هم میزنم . نظرت چیه" ؟
شما از Normal Bracket هم میخوری چه برسه به های براکت مثل Ferrari .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or