DotA 2 [پست اول خوانده شود]

2y6rofla3rjywpigletl.png

cs9kkjyxonbjsgoy88hj.gif

Category: PC
Language: English
Genre: MOBA
Publisher: Valve Corporation
Designer: IceFrog

بازی Dota2 توسط Valve در سال 2010 برگرفته از یکی از مپ های معروف Warcraft 3 یعنی (Defense of the Ancients(DOTA ساخته شد و به نوعی ادامه همون مپ در یک بازی کامل هست .سبک بازی در ژانر Action RTS قرار میگیره که بعد ها خودش زیر ژانری جداگونه MOBA رو پدید آورد.بازی به طور رسمی در سال 2013 از حالت بتا خارج و برای پلت فرم های Windows/Linux/Mac OS عرضه شد.

اطلاعات پایه: این روزها در سبک MOBA بازیهای زیادی از جمله League of Legends -Heroes of Newerth - Heroes of the Storm میشه پیدا کرد که تقریبا الگو های مشترکی دارند.شما در یک مپ به همراه 9 نفر دیگه در قالب دو تیم Radiant and Dire بصورت 5v5 قرار میگیرید.هر دو سمت Radiant و Dire دارای یک Ancients هستند که با نابودی اون تیم مقابل برنده بازی خواهد بود.
مپ بازی به سه لاین اصلی تقسیم شده و در هر کدوم از آنها 3 Tower از هر تیم وظیفه محافظت از اون رو در مقابل تیم دشمن به عهده داره.

seeshu2mm2rgc7iy08lw.png

Ancients دو تیم (Radiant در سمت راست --- Dire در سمت چپ)
2pw7aqqig1s8mtrble2q.png

Tower دو تیم (Radiant سمت چپ ---Dire سمت راست )

هر بازیکن کنترل یکی از هیرو های بازی (هم اکنون 110 هیرو رو شامل میشه) بر عهده میگیره که هر کدوم دارای استراتژی و اسکیل های منحصر به فرده خودشه.با کشتن Creep های بازی و دیگر هیرو ها شما XP دریافت میکنید و LVLUP میشید و میتونید از اسکیل های خودتون استفاده کنید.(Max لول در بازی 25 هست)همچنین شما با Gold میتونید برای هیروی خود از Shop های بازی آیتم خریده و اونو قویترش کنید.(غیر از کشتن کریپ و هیروهای دشمن هر ثانیه یک گلد هم به شما داده میشه).

e0lf5cgix05anwnbbsox.png

Map بازی

Fountain:محل respawn شدن هیروها و Shop اصلی(دارا بودن تمامی آیتم های اصلی).همچنین تو محدودش HP وMana هیروها رو با سرعت زیاد پر میکنه.
Tower:توضیح در بالا!
Side Shop: محل خرید آیتم که در لاین های بالا و پایین هست(آیتم های محدودتری نسبت به Fountain داره)
Secret Shop:یک سری آیتم که در shop اصلی نیست
Ancient:توضیح در بالا!
Barracks:سربازخانه ها که در کنار تاور های آخر و سوم هر لاین قرار داره که Creep های بازی رو تولید میکنه.در ابتدای بازی و در ثانیه 30 اولین Wave و بعد از اون در ابتدای هر دقیقه یک wave رو روانه لاین ها میکنه.با نابود کردن سربازخانه های تیم مقابل کریپ های خودی قوی تر میشن.همچنین هرچی از بازی بیشتر بگذره و طولانی تر بشه تعداد اونها در هر wave هم افزایش پیدا میکنه.
Roshan:محل قرار گرفتن Roshan!
Rune Spot:محل قرار گرفتن Rune ها که در 2 سمت رودخانه هست.rune ها یک سری قابلیت ویژه رو برای مدت محدودی به هیرو ها میدن و در ابتدای بازی و هر 2 دقیقه یکبار پدیدار میشن.6 نوع rune داریم:

• 16px-Rune_icon_Bounty.png
    Bounty:
    با گرفتنش بهتون Gold و Xp میده.در ابتدای بازی هر دو rune از این نوع هستند و از دقیقه 2 به بعد همیشه یکی از rune هم Bounty هست.
  • 16px-Rune_icon_Double_Damage.png
    Double Damage:
    با گرفتنش DMG هیروتون رو 100% افزایش میده.
  • 16px-Rune_icon_Haste.png
    Haste:
    با گرفتنش هیرو شما به نهایت سرعت خود بازی میرسه و به هیچوجه slow نمیشه در این مدت.
  • 16px-Rune_icon_Regeneration.png
    Regeneration:
    با گرفتن این Rune هیرو شما HP و Mana تا وقتی که ضربه نخوره پر میشه.
  • 16px-Rune_icon_Invisibility.png
    Invisibility:
    با گرفتنش هیرو شما بعد از 1 ثانیه نامرئی میشه.
  • 16px-Rune_icon_Illusion.png
    Illusion:
    با گرفتنش 2تا ایلوژن از هیرو شما بوجود میاد.

Hero:
هم اکنون 110 هیرو از 112 هیروی DOTA در بازی وجود داره که در سه گروه Strength - Agility - Intelligence قرار میگیرند.

[TABLE="class: grid, width: 800"]
[TR]
[TD="align: center"]
d8z48prv5ysy71rc3s2w.png
[/TD]
l730rlv6c80j5hudkq25.png
[/TD]
f1elh9cnzgqec6hgz5bf.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
STRENGTH
rg7m0d3pxc4muywwt5vm.png
[/TD]
[TD]
sven_sb.png
tiny_sb.png
kunkka_sb.png
beastmaster_sb.png
dragon_knight_sb.png
rattletrap_sb.png
omniknight_sb.png
huskar_sb.png
alchemist_sb.png
brewmaster_sb.png
treant_sb.png
wisp_sb.png
centaur_sb.png
shredder_sb.png
bristleback_sb.png
tusk_sb.png
elder_titan_sb.png
legion_commander_sb.png
earth_spirit_sb.png
phoenix_sb.png
[/TD]
[TD]
axe_sb.png
pudge_sb.png
sand_king_sb.png
slardar_sb.png
tidehunter_sb.png
skeleton_king_sb.png
life_stealer_sb.png
night_stalker_sb.png
doom_bringer_sb.png
spirit_breaker_sb.png
lycan_sb.png
chaos_knight_sb.png
undying_sb.png
magnataur_sb.png
abaddon_sb.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]AGILITY
5lk71o82c8x0ahzn2z3y.png
[/TD]
[TD]
antimage_sb.png
drow_ranger_sb.png
juggernaut_sb.png
mirana_sb.png
morphling_sb.png
phantom_lancer_sb.png
vengefulspirit_sb.png
riki_sb.png
sniper_sb.png
templar_assassin_sb.png
luna_sb.png
bounty_hunter_sb.png
ursa_sb.png
gyrocopter_sb.png
lone_druid_sb.png
naga_siren_sb.png
troll_warlord_sb.png
ember_spirit_sb.png
[/TD]
[TD]
bloodseeker_sb.png
nevermore_sb.png
razor_sb.png
venomancer_sb.png
faceless_void_sb.png
phantom_assassin_sb.png
viper_sb.png
clinkz_sb.png
broodmother_sb.png
weaver_sb.png
spectre_sb.png
meepo_sb.png
nyx_assassin_sb.png
slark_sb.png
medusa_sb.png
terrorblade_sb.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]INTELLIGENCE
9k3hlxpvbu8z35sa3yue.png
[/TD]
[TD]
crystal_maiden_sb.png
puck_sb.png
storm_spirit_sb.png
windrunner_sb.png
zuus_sb.png
lina_sb.png
shadow_shaman_sb.png
tinker_sb.png
furion_sb.png
enchantress_sb.png
jakiro_sb.png
chen_sb.png
silencer_sb.png
ogre_magi_sb.png
rubick_sb.png
disruptor_sb.png
keeper_of_the_light_sb.png
skywrath_mage_sb.png
oracle_sb.png
techies_sb.png
[/TD]
[TD]
bane_sb.png
lich_sb.png
lion_sb.png
witch_doctor_sb.png
enigma_sb.png
necrolyte_sb.png
warlock_sb.png
queenofpain_sb.png
death_prophet_sb.png
pugna_sb.png
dazzle_sb.png
leshrac_sb.png
dark_seer_sb.png
batrider_sb.png
ancient_apparition_sb.png
invoker_sb.png
obsidian_destroyer_sb.png
shadow_demon_sb.png
visage_sb.png
winter_wyvern_sb.png
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نکات:
  1. با افزایش هر یک عدد Strength هیرو شما 19 HP دریافت میکند و 0.03 HP regen(یعنی با افزایش 33 عدد هیرو شما در هر ثانیه 1 عدد HP پر میکنه).همچنین هیروهای Strength خودشون 1 عدد به DMG اضافه میشه.
  2. با افزایش هر یک عدد Agility هیرو شما 1 عدد Attack speed دریافت میکنه و 0.14 Armor (یعنی با افزایش 7 عدد به هیرو شما 1 Armor اضافه میشه).همچنین هیروهای Agility خودشون 1 عدد به DMG اضافه میشه.
  3. با افزایش هر یک عدد Intelligence هیرو شما 13 Mana دریافت میکنه و 0.04 Mana regen(یعنی با افزایش 25 عدد هیرو شما در هر ثانیه 1 عدد ماناش پر میشه).همچنین هیروهای Intelligence خودشون 1 عدد به DMG اضافه میشه.

همینطور که در جدول بالا میبینید هر هیرو دارای یک ویژگی اصلی(Attribute) هست اما میزان رشد هر یک از این ویژگی ها در هیرو مختلف متفاوت هست به عنوان مثال در هیروی Anti mage به اضای هر level که میگیرید Agility شما 2.8 عدد اضافه میشه اما برای هیروی Drow Ranger این مقدار 1.9 هست.
*جدول بالا در حال آپدیت هست و به زودی تمام هیروها با توضیح و ترجمه اسکیل ها آپدیت خواهند شد به عنوان مثال اگه روی هیروی Earthshaker کلیک کنید میتونید مشخصات و توضیح اسکیل هاشو ببینید.

در حال آپدیت....

آخرین ویرایش:
امروز پیرو راهنمایی اساتید که گفته بودند خودت بازی کن تا چم و خم بازی دستت بیاد . دل رو زدم به دریا و شروع کردم ولی مگه این روسا میزارن ادم از بازی لذت ببره نمیدونم چه حکمتی داره هر چی اوشکول می خوره به پست من . اولای بازی تو یکی از بتل ها دوتاشون غیر فعال شدن . بقیه شون هم مثل گوسفند میرفتن این ور اونور . احمقا یه زره اسیب میدیدند از وسط نقشه می کوبیدند میرفتن اون قسمت فروشگاه و افزایش سریع خون . کلا چند تا هیروی دشمن رو با هم میدیدن میگرخیدن . هر چقدر بهشون با زبون خوش میگفتم تو مبارزه شرکت کنن بیفایده بود . بعدش بهشون فحش دادم . علی رغم تلاش من باختیم . سه مبارزه دیگه هم به همین منوال سپری شد . راستی یکی از دوستان فکر کنم اسمش سامان بود فرموده بودند که از میپو استفاده کنم . رفتم یه دست با میپو بازی کردم . یکی از قدرتاش باعث میشد . دوتا هیرو داشته باشم از میپو . دیگه از همون وقتی که دوتا شدن دیگه له شدم اصلا نمیشد با هر دوتاشون کار کنم با هم . بعدش رفتم با اون اژدها دوسر بازی کردم . اون خوب بود اگه روسا خر بازی در نمیاوردن و تنهام نمیزاشتن جهنمی براشون درست می کردم . این بود داستان من و روسا . :D
شماره ایدیتو بده تا ادت کنم .بریم با هم بازیی کنیم ببینم چرا میگی میپو سخته!

با این روسا باید کنار بیای ... توی لول های بالا هم همینجوری نوبن :دی
بیخیاله میپو شو اصلاااااا هیرو خوبی برای شروع نیست ... کار باهاش سخته ... من خودم معمولا به تازه کارا پیشنهاد میکنم Spirit Breaker رو برش دارن :دی به نظرم اسپیریت رو هم یک امتحان بزن :) (الان یک نفر باز پیداش میشه میگه اسپیریت تو بازی های بالا هیروی سختیه و این حرفا :دی )

اسی بشر هیرو کلیک راستی معروفه بابا! کافیه اول بازی پا بگیره. البته آخر بازیم ضعیف کشی کنه راحت پا میگیره. فقط لازمه یه ساپ خوب وارد براش بکاره.

هیرویی که تازه کارا بهش نباید "عادت" کنن: ریکی و درو رنجر هست.
اگه یه تازه کار به ریکی عادت کنه با هیرو های دیگه نمی تونه بازی کنه درست حسابی. چون وقتی ریکی بوده بدون فکر و سیف اینور اونور میرفته برای هیرو های دیگه اینکار مشکل زا هست.
درو هم کافیه یه تازه کار پیک کنه و ملت رو تنها گیر بیاره اول بازی! ممکنه از لول 1 تا 10 جلو نوب ها جواب بده ولی بعدا خیلی ضربه میخوره و جز وقت تلف کردن سود دیگه ای از دوتا نبرده! :دی

@hoshicameron
من خودم با نیچر پرافت و ارث شیکر شروع کردم.
با نیچر میتونی موقعیت یابی و لین کشی و استک و وارد گذاری و کری بودن و با ارث بازی کردن میتونی استفاده صحیح از مانا و دگر کردن به موقع رو یاد بگیری مثلاً! :دی
رول های بازی رو امتحان کن (موقعی که انتخاب میاد ctrl رو بزن و رول ها رو فـیلـ تر کن هر بار یکی رو امتحان کن)
ببین با کدوم راحت تری.
سعی هم کن هیرو ها رو 2-3 دست تو پرکتیس و بعدش 2-3 دست توی co-op bot و بعد تو مچ امتحان کنی. یراست با هیرو جدید نرو رو مچ.
اگه واقعاً گیج شدی کدومو انتخاب کنی بازی co-op bot برو بزار روی sd.

امروز پیرو راهنمایی اساتید که گفته بودند خودت بازی کن تا چم و خم بازی دستت بیاد . دل رو زدم به دریا و شروع کردم ولی مگه این روسا میزارن ادم از بازی لذت ببره نمیدونم چه حکمتی داره هر چی اوشکول می خوره به پست من . اولای بازی تو یکی از بتل ها دوتاشون غیر فعال شدن . بقیه شون هم مثل گوسفند میرفتن این ور اونور . احمقا یه زره اسیب میدیدند از وسط نقشه می کوبیدند میرفتن اون قسمت فروشگاه و افزایش سریع خون . کلا چند تا هیروی دشمن رو با هم میدیدن میگرخیدن . هر چقدر بهشون با زبون خوش میگفتم تو مبارزه شرکت کنن بیفایده بود . بعدش بهشون فحش دادم . علی رغم تلاش من باختیم . سه مبارزه دیگه هم به همین منوال سپری شد . راستی یکی از دوستان فکر کنم اسمش سامان بود فرموده بودند که از میپو استفاده کنم . رفتم یه دست با میپو بازی کردم . یکی از قدرتاش باعث میشد . دوتا هیرو داشته باشم از میپو . دیگه از همون وقتی که دوتا شدن دیگه له شدم اصلا نمیشد با هر دوتاشون کار کنم با هم . بعدش رفتم با اون اژدها دوسر بازی کردم . اون خوب بود اگه روسا خر بازی در نمیاوردن و تنهام نمیزاشتن جهنمی براشون درست می کردم . این بود داستان من و روسا . :D

من خودم یه هفتس دارم بازی میکنم اولین پیکم هم اسنایپ بود هیرو مورد علاقه منم بلاد سیکر هست به نظر من کار باهاش راحته :d یکم لولت بره بالا مود least played برات باز میشه اونجا واسه آشنایی با هیرو ها جای خوبیه چون همه هیرو هایی رو بر میدارن که کم باهاش بازی کردن هرچی میگیری اینوکر نگیر من یه دست راندوم بازی کردم اینوکر افتاد برم کلا هنگ کردم چی به چی هست :))

اسی بشر هیرو کلیک راستی معروفه بابا! کافیه اول بازی پا بگیره. البته آخر بازیم ضعیف کشی کنه راحت پا میگیره. فقط لازمه یه ساپ خوب وارد براش بکاره.

اگه یه تازه کار به ریکی عادت کنه با هیرو های دیگه نمی تونه بازی کنه درست حسابی. چون وقتی ریکی بوده بدون فکر و سیف اینور اونور میرفته برای هیرو های دیگه اینکار مشکل زا هست.
درو هم کافیه یه تازه کار پیک کنه و ملت رو تنها گیر بیاره اول بازی! ممکنه از لول 1 تا 10 جلو نوب ها جواب بده ولی بعدا خیلی ضربه میخوره و جز وقت تلف کردن سود دیگه ای از دوتا نبرده! :دی

@hoshicameron
با نیچر میتونی موقعیت یابی و لین کشی و استک و وارد گذاری و کری بودن و با ارث بازی کردن میتونی استفاده صحیح از مانا و دگر کردن به موقع رو یاد بگیری مثلاً! :دی
رول های بازی رو امتحان کن (موقعی که انتخاب میاد ctrl رو بزن و رول ها رو فـیلـ تر کن هر بار یکی رو امتحان کن)
ببین با کدوم راحت تری.
سعی هم کن هیرو ها رو 2-3 دست تو پرکتیس و بعدش 2-3 دست توی co-op bot و بعد تو مچ امتحان کنی. یراست با هیرو جدید نرو رو مچ.
راهنمایی خوبیه!:d
الان بازی ناوی و الیانس رو دیدم زیاد سطحشون بالا نیست

من خودم یه هفتس دارم بازی میکنم اولین پیکم هم اسنایپ بود هیرو مورد علاقه منم بلاد سیکر هست به نظر من کار باهاش راحته :d یکم لولت بره بالا مود least played برات باز میشه اونجا واسه آشنایی با هیرو ها جای خوبیه چون همه هیرو هایی رو بر میدارن که کم باهاش بازی کردن هرچی میگیری اینوکر نگیر من یه دست راندوم بازی کردم اینوکر افتاد برم کلا هنگ کردم چی به چی هست :))
منم با بلاد خیلی حال میکنم...اما کلا خیلی راحت کانتر میشه.
INV لامصب در ثانیه باید اسپل بزنی..بسازی ..چنج کنی و.. :d

02284700149219020996.gif

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها این ای دی استیم منه لطفا من رو به لیست دوستانتون اضافه کنید تا راحت تر در ارتباط باشم . hoshicameron

این هم آی دیم تو دوتا :101968153

آخرین ویرایش:
منم با بلاد خیلی حال میکنم...اما کلا خیلی راحت کانتر میشه.
INV لامصب در ثانیه باید اسپل بزنی..بسازی ..چنج کنی و.. :d

02284700149219020996.gif
منم از بلاد خوشم مياد ... تنها كارى كه بايد بكنى اينه كه يك bf ببندى قبل تيم فايت هم يك ات رو بندازى رو خودت ديگه مردن نداره :دى

- - -ویرایش - - -

@hoshicameron
ببین با کدوم راحت تری.
آره ديگه كلا هيرو ساده ايه ... ميره ١ ميكنه رو طرف ماسك ميزنه لازم شد ult هم ميزنه .. كلا ساده ست پا گرفتنش (خوراكه كشتن هيرو هاى pusher ه ! :دى )

شماره ایدیتو بده تا ادت کنم .بریم با هم بازیی کنیم ببینم چرا میگی میپو سخته!

بابا شما مدت هاست داری بازی میکنی واست میپو آسونه چرا قبول نمیکنی میپو برای یک تازه وارد سخته آخه ؟ :دی میپو خیلی سرعت عمل بالایی میخواد برای اینکه بتونی همشون رو کنترل کنی که این از دست یک تازه وارد ساخته نیست ... مطمئنا بعد یک مدت که بازی کنه و سرعت عملش بالا بره میتونه بره سراع میپو (کلا 3 تا هیرو Invoker و Meepo و Chen هیرو های خوبی برای شروع نیستن)

نه خو به سطح تو که نمیرسن :دی تو یه فیلم بگیری از بازیت بزاری تو یوتیوب فید بکای میلیاردی خواهی داشت :دی شما هنوز اصطلاحات ساده ی بازی رو هم بلد نیستی بعد اومدی اینجا در مورد سطح پایین بودن تیمای بزرگ دنیا حرف میزنی؟شک دارم که بدونی دینای چیه:دی
آی دیت چیه؟

- - -ویرایش - - -

دوستان این رو دانلود کنید خیلی جالبه یارو صدای همه هیروهارو در میاره حتی wisp! عینه خودشون!
دانلود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or