DotA 2 [پست اول خوانده شود]

2y6rofla3rjywpigletl.png

cs9kkjyxonbjsgoy88hj.gif

Category: PC
Language: English
Genre: MOBA
Publisher: Valve Corporation
Designer: IceFrog

بازی Dota2 توسط Valve در سال 2010 برگرفته از یکی از مپ های معروف Warcraft 3 یعنی (Defense of the Ancients(DOTA ساخته شد و به نوعی ادامه همون مپ در یک بازی کامل هست .سبک بازی در ژانر Action RTS قرار میگیره که بعد ها خودش زیر ژانری جداگونه MOBA رو پدید آورد.بازی به طور رسمی در سال 2013 از حالت بتا خارج و برای پلت فرم های Windows/Linux/Mac OS عرضه شد.

اطلاعات پایه: این روزها در سبک MOBA بازیهای زیادی از جمله League of Legends -Heroes of Newerth - Heroes of the Storm میشه پیدا کرد که تقریبا الگو های مشترکی دارند.شما در یک مپ به همراه 9 نفر دیگه در قالب دو تیم Radiant and Dire بصورت 5v5 قرار میگیرید.هر دو سمت Radiant و Dire دارای یک Ancients هستند که با نابودی اون تیم مقابل برنده بازی خواهد بود.
مپ بازی به سه لاین اصلی تقسیم شده و در هر کدوم از آنها 3 Tower از هر تیم وظیفه محافظت از اون رو در مقابل تیم دشمن به عهده داره.

seeshu2mm2rgc7iy08lw.png

Ancients دو تیم (Radiant در سمت راست --- Dire در سمت چپ)
2pw7aqqig1s8mtrble2q.png

Tower دو تیم (Radiant سمت چپ ---Dire سمت راست )

هر بازیکن کنترل یکی از هیرو های بازی (هم اکنون 110 هیرو رو شامل میشه) بر عهده میگیره که هر کدوم دارای استراتژی و اسکیل های منحصر به فرده خودشه.با کشتن Creep های بازی و دیگر هیرو ها شما XP دریافت میکنید و LVLUP میشید و میتونید از اسکیل های خودتون استفاده کنید.(Max لول در بازی 25 هست)همچنین شما با Gold میتونید برای هیروی خود از Shop های بازی آیتم خریده و اونو قویترش کنید.(غیر از کشتن کریپ و هیروهای دشمن هر ثانیه یک گلد هم به شما داده میشه).

e0lf5cgix05anwnbbsox.png

Map بازی

Fountain:محل respawn شدن هیروها و Shop اصلی(دارا بودن تمامی آیتم های اصلی).همچنین تو محدودش HP وMana هیروها رو با سرعت زیاد پر میکنه.
Tower:توضیح در بالا!
Side Shop: محل خرید آیتم که در لاین های بالا و پایین هست(آیتم های محدودتری نسبت به Fountain داره)
Secret Shop:یک سری آیتم که در shop اصلی نیست
Ancient:توضیح در بالا!
Barracks:سربازخانه ها که در کنار تاور های آخر و سوم هر لاین قرار داره که Creep های بازی رو تولید میکنه.در ابتدای بازی و در ثانیه 30 اولین Wave و بعد از اون در ابتدای هر دقیقه یک wave رو روانه لاین ها میکنه.با نابود کردن سربازخانه های تیم مقابل کریپ های خودی قوی تر میشن.همچنین هرچی از بازی بیشتر بگذره و طولانی تر بشه تعداد اونها در هر wave هم افزایش پیدا میکنه.
Roshan:محل قرار گرفتن Roshan!
Rune Spot:محل قرار گرفتن Rune ها که در 2 سمت رودخانه هست.rune ها یک سری قابلیت ویژه رو برای مدت محدودی به هیرو ها میدن و در ابتدای بازی و هر 2 دقیقه یکبار پدیدار میشن.6 نوع rune داریم:

• 16px-Rune_icon_Bounty.png
    Bounty:
    با گرفتنش بهتون Gold و Xp میده.در ابتدای بازی هر دو rune از این نوع هستند و از دقیقه 2 به بعد همیشه یکی از rune هم Bounty هست.
  • 16px-Rune_icon_Double_Damage.png
    Double Damage:
    با گرفتنش DMG هیروتون رو 100% افزایش میده.
  • 16px-Rune_icon_Haste.png
    Haste:
    با گرفتنش هیرو شما به نهایت سرعت خود بازی میرسه و به هیچوجه slow نمیشه در این مدت.
  • 16px-Rune_icon_Regeneration.png
    Regeneration:
    با گرفتن این Rune هیرو شما HP و Mana تا وقتی که ضربه نخوره پر میشه.
  • 16px-Rune_icon_Invisibility.png
    Invisibility:
    با گرفتنش هیرو شما بعد از 1 ثانیه نامرئی میشه.
  • 16px-Rune_icon_Illusion.png
    Illusion:
    با گرفتنش 2تا ایلوژن از هیرو شما بوجود میاد.

Hero:
هم اکنون 110 هیرو از 112 هیروی DOTA در بازی وجود داره که در سه گروه Strength - Agility - Intelligence قرار میگیرند.

[TABLE="class: grid, width: 800"]
[TR]
[TD="align: center"]
d8z48prv5ysy71rc3s2w.png
[/TD]
l730rlv6c80j5hudkq25.png
[/TD]
f1elh9cnzgqec6hgz5bf.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
STRENGTH
rg7m0d3pxc4muywwt5vm.png
[/TD]
[TD]
sven_sb.png
tiny_sb.png
kunkka_sb.png
beastmaster_sb.png
dragon_knight_sb.png
rattletrap_sb.png
omniknight_sb.png
huskar_sb.png
alchemist_sb.png
brewmaster_sb.png
treant_sb.png
wisp_sb.png
centaur_sb.png
shredder_sb.png
bristleback_sb.png
tusk_sb.png
elder_titan_sb.png
legion_commander_sb.png
earth_spirit_sb.png
phoenix_sb.png
[/TD]
[TD]
axe_sb.png
pudge_sb.png
sand_king_sb.png
slardar_sb.png
tidehunter_sb.png
skeleton_king_sb.png
life_stealer_sb.png
night_stalker_sb.png
doom_bringer_sb.png
spirit_breaker_sb.png
lycan_sb.png
chaos_knight_sb.png
undying_sb.png
magnataur_sb.png
abaddon_sb.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]AGILITY
5lk71o82c8x0ahzn2z3y.png
[/TD]
[TD]
antimage_sb.png
drow_ranger_sb.png
juggernaut_sb.png
mirana_sb.png
morphling_sb.png
phantom_lancer_sb.png
vengefulspirit_sb.png
riki_sb.png
sniper_sb.png
templar_assassin_sb.png
luna_sb.png
bounty_hunter_sb.png
ursa_sb.png
gyrocopter_sb.png
lone_druid_sb.png
naga_siren_sb.png
troll_warlord_sb.png
ember_spirit_sb.png
[/TD]
[TD]
bloodseeker_sb.png
nevermore_sb.png
razor_sb.png
venomancer_sb.png
faceless_void_sb.png
phantom_assassin_sb.png
viper_sb.png
clinkz_sb.png
broodmother_sb.png
weaver_sb.png
spectre_sb.png
meepo_sb.png
nyx_assassin_sb.png
slark_sb.png
medusa_sb.png
terrorblade_sb.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]INTELLIGENCE
9k3hlxpvbu8z35sa3yue.png
[/TD]
[TD]
crystal_maiden_sb.png
puck_sb.png
storm_spirit_sb.png
windrunner_sb.png
zuus_sb.png
lina_sb.png
shadow_shaman_sb.png
tinker_sb.png
furion_sb.png
enchantress_sb.png
jakiro_sb.png
chen_sb.png
silencer_sb.png
ogre_magi_sb.png
rubick_sb.png
disruptor_sb.png
keeper_of_the_light_sb.png
skywrath_mage_sb.png
oracle_sb.png
techies_sb.png
[/TD]
[TD]
bane_sb.png
lich_sb.png
lion_sb.png
witch_doctor_sb.png
enigma_sb.png
necrolyte_sb.png
warlock_sb.png
queenofpain_sb.png
death_prophet_sb.png
pugna_sb.png
dazzle_sb.png
leshrac_sb.png
dark_seer_sb.png
batrider_sb.png
ancient_apparition_sb.png
invoker_sb.png
obsidian_destroyer_sb.png
shadow_demon_sb.png
visage_sb.png
winter_wyvern_sb.png
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نکات:
  1. با افزایش هر یک عدد Strength هیرو شما 19 HP دریافت میکند و 0.03 HP regen(یعنی با افزایش 33 عدد هیرو شما در هر ثانیه 1 عدد HP پر میکنه).همچنین هیروهای Strength خودشون 1 عدد به DMG اضافه میشه.
  2. با افزایش هر یک عدد Agility هیرو شما 1 عدد Attack speed دریافت میکنه و 0.14 Armor (یعنی با افزایش 7 عدد به هیرو شما 1 Armor اضافه میشه).همچنین هیروهای Agility خودشون 1 عدد به DMG اضافه میشه.
  3. با افزایش هر یک عدد Intelligence هیرو شما 13 Mana دریافت میکنه و 0.04 Mana regen(یعنی با افزایش 25 عدد هیرو شما در هر ثانیه 1 عدد ماناش پر میشه).همچنین هیروهای Intelligence خودشون 1 عدد به DMG اضافه میشه.

همینطور که در جدول بالا میبینید هر هیرو دارای یک ویژگی اصلی(Attribute) هست اما میزان رشد هر یک از این ویژگی ها در هیرو مختلف متفاوت هست به عنوان مثال در هیروی Anti mage به اضای هر level که میگیرید Agility شما 2.8 عدد اضافه میشه اما برای هیروی Drow Ranger این مقدار 1.9 هست.
*جدول بالا در حال آپدیت هست و به زودی تمام هیروها با توضیح و ترجمه اسکیل ها آپدیت خواهند شد به عنوان مثال اگه روی هیروی Earthshaker کلیک کنید میتونید مشخصات و توضیح اسکیل هاشو ببینید.

در حال آپدیت....

آخرین ویرایش:
این سیستم Abandon punishment خیلی مسخرس.یهو کار واسه ادم پیش میاد مجبور میشیم leave بدیم برمیگردیم میبینیم زده تا 24 ساعت نمیتونی پوینت بگیری:|
حداقل مدت زمانشو کمتر کنن ادم اینقد زده نشه.
اگر سابقه ت خراب نباشه با یه بار لیو دادن abandoned نمیشی کلا

بچه ها استیم چرا یهو میزنه جاده خاکی؟! :دی
یه بار وسط بازی دقیقن یهو شروع کرد آپپدیت کردن ... تازه بعد از آپدیت کلاینتش , یه آپدیت 40 مگی ام واسه خود دوتا اومد :| هیچی دیگه 5 دقیقه ام گذشت نشد برگردم :|

دیروز بازی DK و iG بود که 2-0 به نفع DK تموم شد.
بازی دوم که من دیدم تیم DK اسپریت بریکر (SB) داشتن. بعد این TP میکرد بعد سریع شارژ میکرد. یا یه همچین چیزی:d علتش چی بود؟ چون تا به حریف برسه میرفت base. :d مگه با هر حرکتی TP کنسل نمیشه؟

اصلا نمیدونم چرا از ایرانی جماعت متنرفم :|
اصلا حال نمیکنم تو یه بازی به جز من یه ایرانی دیگه باشه :|
5 تا روس زبان نفهم که فید بدن بهتر از ایرانی هان که تو تیمت باشن
دیروز یه بازی پیدا کردم
یارو تو تیم دشمن بود اسمش Armin بود فهمیدم ایرانیه
اقا با یه یابو دیگه زدن ursa shaman
اقا اینا یه 2 تا کیل گرفتن چنان حوشخال شدن انگار که به خر تیتاب دادی
بعد من تو چت گفتم Ursa + Shaman kids combo
بعد یارو به فارسی شروع کرد به فهش دادن:|
منم اصلا به رو خودم نیاوردم که ایرانیم
بعد فک کنم فهمیده بود من ایرانیم میگفت من تو ایرانی (فهش) نیستمو .... تو ایرانو....... با خودش درگیر بود بدبخت :|

خدا وکیلی یعنی ایرانی جماعت .....
ایرانی هست که ادم باشه ولی در این اندازست . اینقد
یا یارو تو تیم افتاده خوب
بعد من تاید هانتر بودم طرف یابو اسناپر اورده براش بوت نخریده به جاش یاشا رفته
میگم یابو بوتت که میگه این بوت نمیخاد(نه که سرعت اولیه اسنایپر 350 برا همین بوت نمیخاد:|)
بعد اقا ریده به من میگه تو ساپرتی بیا خودتو بنداز جلو منوبرا من شیلد بشو من کاور کنو .....
گفتم بابا یابئ مگه cod داری بازی میکنی که کاورت کنم
چه قدر ای ایرانی هااااا....
یا او امیر فانتومه اقا زدیم تو استار لدر جررررر دادیم بعد اون روز اددش کردم برا من گنده گ..... میکنه میگه غریبه تو فرند لیست من جا نداره
اخه یکی نیست بگه بابا تو مگه نبودی تا چند روز پیش هی تر تر واسطه میفرستادی یا زنگ میزدی بهم یا تو یاهوو پیام میدادی که بیا تو تیم سناریو
بعد منم ... کردم گفتم بیام تو سناریو ابروم میره
حالا دیگه مارو نمیشناسه اقا :|
ایرانیه دیگه کاریش نمیشه کرد
یا یارو ادد میکنه ادمو بعد فهش میده :|
یا یارو میاد میرینه میگه داداشم بود داشت بازی میکرد - پسر خالم بود - عمم بود - نت ریده بود - پینگ 99999999 بود - لگ داشتم
همه ایناره میگه جز یه کلمه (ریدمممم)
اصن یه وضی
I feel you man!
قبول دارم. قدیم می‌گفتن: "یه سرخپوست خوب، یه سرخپوست مرده هست." الان باید بگن: "یه پلیر خوب، یه پلیر لال هست."!!

میگم این باگه ؟؟؟ چیه ؟
دیروز من natures prophet بودم ...وسط جنگل hp کم .. دیدم یکی مث جت داره میاد طرف ... دیدم sb هست .... سریع tp خودش رو زدم به base...
اول بهم خورد بعدش من tp کردم .... من اومدم base ولی اون یولتی کرده بود .. یهو دیدم اون هم تو بیس ماست !!!!!!!:d

پخ پخ شد ....

I feel you man!
قبول دارم. قدیم می‌گفتن: "یه سرخپوست خوب، یه سرخپوست مرده هست." الان باید بگن: "یه پلیر خوب، یه پلیر لال هست."!!

ولی این rus ها بدترن میان سرور اروپا روسی حرف میزنن روسی تایپ می کنن انتظار دارن همه هم بفهمن
به روسه میگم type eng
برگشته میگه go and lern rus
میگم همینم مونده بود دیگه :|

- - -ویرایش - - -

میگم این باگه ؟؟؟ چیه ؟
دیروز من natures prophet بودم ...وسط جنگل hp کم .. دیدم یکی مث جت داره میاد طرف ... دیدم sb هست .... سریع tp خودش رو زدم به base...
اول بهم خورد بعدش من tp کردم .... من اومدم base ولی اون یولتی کرده بود .. یهو دیدم اون هم تو بیس ماست !!!!!!!:d

پخ پخ شد ....

اوه اوه با سیستم باگ پیدا کنیه ایرانی ها راه افتاد :>

دیروز یه بازی پیدا کردم
بعد فک کنم فهمیده بود من ایرانیم میگفت من تو ایرانی (فهش) نیستمو .... تو ایرانو....... با خودش درگیر بود بدبخت :|

میگم یابو بوتت که میگه این بوت نمیخاد(نه که سرعت اولیه اسنایپر 350 برا همین بوت نمیخاد:|)
بعد اقا ریده به من میگه تو ساپرتی بیا خودتو بنداز جلو منوبرا من شیلد بشو من کاور کنو .....
یا او امیر فانتومه اقا زدیم تو استار لدر جررررر دادیم بعد اون روز اددش کردم برا من گنده گ..... میکنه میگه غریبه تو فرند لیست من جا نداره
اخه یکی نیست بگه بابا تو مگه نبودی تا چند روز پیش هی تر تر واسطه میفرستادی یا زنگ میزدی بهم یا تو یاهوو پیام میدادی که بیا تو تیم سناریو
یا یارو میاد میرینه میگه داداشم بود داشت بازی میکرد - پسر خالم بود - عمم بود - نت ریده بود - پینگ 99999999 بود - لگ داشتم
اصن یه وضی

حالا اینا که همه اقتضای سن هست ناراحتی نداره.
بحث ایران هم فقط نیست همه جا همینجوریه. طرف بچه باشه همین چیزا رو میگه. البته خوب طبیعی هم هست یکی تو این سن هیچ کاری تو زندگیش نکرده و در همه ی زمینه ها هم یک geek کامل بوده که صبح تا شب پشته PC میشینه، بعد احساس خفنیت کاذب میکنند. طبیعیه، گفتم اقتضای سنه بعضی از اینا حتی دانشگاه هم نرفتن هنوز.
اما در ضمینه فحش من یک چیز بهت بگم:دی
اولا که تقصیر کار خودت بودی که تیکه میندازی. اصلا گیریم طرف هر هیرویی دوست داره برداره، تورو اینجا چه سند که تیکه میندازی؟
دوما اینکه اونا نمیدونستند که تو ایرانیی:دی چون من خودمم بعضی وقت ها اعصابم خورد میشه و نمیخوام بی احترامی کنم، به ایرانی فحش میدم. همینجور چرت و پرت میگم فقط خودم خالی بشم چون اعصابم خورد شده. بعضی وقت ها هم همینجوری فان فحش میدم حال میده :دی
البته یک سری ایرانیا هستند که کلا بی اعصابن، اونا قضیشون جداست.
البته اگه من تو تیم مقابلت بودم بهم همچین چیزی میگفتی، به انگلیسی فحش میدادم که بفهمی. یعنی چی این حرف که Kids combo و ... 2بار میمیری دلیل نمیشه که عقده ای بشی چرت و پرت بگی. حالا اگه اونا وقتی 2 تا کیل گرفتن تیکه انداختن و تو جواب دادی، آره حق داری، بدترم جواب بده :دی. ولی نکه دارن بازی میکنند یکدفعه بشون تیکه بندازی.
در ضمن من خودم هراز گاهی با دوستان که میایم IO + Ursa میریم، هیچ ترکیب بچه گانه (ترکیب بچه گانه دیگه چه صیغه ایه!) نیست همین امروز LGD همین ترکیب رو رفت. اتفاقا وقتی لول 1 roshan میزنی بعدش میری لاین لول 4 هستی و کیل میگیری، اینقدر حال میده که یک هفته درس خوندن و کار و زندگی یادت میره.

اینا درست ولی یارو مثلا 2 تا کیل گذفته کم مونده بود تو چت ال خود کشی کنه از عنواع لول گرفته تا .......
بعدم مزه دوتا به همین تیکه هاشه :d
خالا جالب اینجا بود من ترول بودم بعد یه دفعه با یورسا 1 به 1 زدم جرش دادم یعنی دیگه ابرو طرف رفت بعد اون ایرانی ه که هی زرت زرت میکرد لیو داد :d
خدایی خیلی حال دادن او لیو داد :d

- - -ویرایش - - -

اقا کیا پاین فردا یه دست لابی مود All Random فان بزنیم؟

همین امشب بزنیم...ساعت 10 من لابی میسازم به نام بازی سنتر بدون پسورد
kia_palang

دیروز یه بازی پیدا کردم

اصن یه وضی
تو با خودت چند چندی ؟
gpm + full item in min 30 + kill + dead نبوووووودددددددددد؟
حال کنید combo رو ursa + shaman یعنی ......
طرف ترول برداشت منو بزنه خاک شیر شد بیچاره >:)
dsluha5ua3mpcu8lvu9.png

تقریباً همه Multiplayer باز ها می دونن که بد ترین کامیونیتی تاریخ بازی های کامپیوتری کامیونیتی وارکرفت 3/دوتا1 ودر نتیجه دوتا 2 هست. این مسائل چیز جدید یا عجیبی نیست. با این پلیر ها و این جور رفتار ها هر روز مواجه هستیم، به ملیت هم خیلی ربطی نداره و تو بعضی از مواقع خود ما هم جزوشون می شیم. مسائلی که بین شما و فانتوم یا دیگران اتفاق میفته هم فکر می کنم بین خودتون بمونه بهتر باشه. به نظرم بهتره بحث های مفید تری رو تو تاپیک داشته باشیم.
---
منتظر چه تغییراتی تو پچ جدید(6.79) هستید؟
چیزی که به نظرم الان خیلی لازمه نرف Spirit breaker یا Huskar هست که دیگه از حد Pubstomp های معمولی هم گذشتن و Winrateـشون تو پاب های Very high بالای 58%ـه. Huskar کلاً خیلی جالب شده تو این پچ. تنها راه کشتنش الان Physical Damageـه در حالی که یه هیل خیلی قوی داره و با اتک اسپید بالاش + لایف استیل بیشتر کری های Right clicker رو به راحتی میزنه. اگه این کافی نیست میتونه Ghost scepter بگیره و در حالی که تو Ghost form هست با Orbـش اتک بده.
Batrider هم یکم بیشتر باید نرف بشه. به نظرم Mana costـه Sticky Napalm رو بیارن رو 40 بالانس میشه.
باف کردن Base damage اینوکر هم لازمه به نظرم چون با این وضع بیلد Quas wexـش کاملاً بی استفاده شده.
Naixرو هم میتونن Base damageـش رو کم کنن یا زمان Rage رو کمتر کنن.
---
دوستان void رو چطور میشه کانتر کرد ؟
اول بازی Gankـش کنید و نزارید راحت فارم کنه. قبل از مین 40-45 Push کنید و سعی کنید بازی رو تموم کنید.
میتونید Heavens Halbard بگیرید و Disarmـش کنید تو Chrono. اگه Hex بگیرید هم Free kill هست چون اکثر Void ها Full damage میرن.
هیرو هایی کهBanish spell دارن، مثل OD یا SD میتونن جلوش انتخاب خوبی باشن چون میتونن هدف Void رو Banish کنن و Chrono ـش رو هدر بدن.
ِDisabler ها و کری هایی که آرمور بالایی دارن هم جلوش موفق هستن معمولاً.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or