ارسال پاسخ

دوستان کسی دی ال سی های بازی رو بازی کرده؟ سوالاتی برای من راجب خط داستانی بازی پیش اومده که بیان میکنم شاید کسی باشه بتونه توضیح بده راجبشون

[ISPOILER]در انتهای بازی دارک لرد چندتا واقعیت رو هویدا میکنه، اینکه اون خالق تمام موجودات بوده و میکرها و فادر به دروغ اون هارو منتسب به خودشون کردن. منتها سوال اینجاست که پس چرا پس از شکست و مرگش  تنها شیاطینی که خارج از جهنم و در قلمروهای ارداک و سنتینل پرایم و زمین بودن از بین رفتن ؟ و میکرها و انسان ها باقی موندن؟ البته دووم اسلیر هم از بین رفت که خب از نظر من نماد و آواتار خود دارک لرد بوده در تمام این مدت. سوال دیگه اینکه اگر تمام اتفاقات دو نسخه اخیر دووم برای انتقام جویی دارک لرد از میکرها بوده و برای این بوده که دارک لرد ماهیت خودش رو بازیابی کنه، اینکه دیوینیتی مشین رو علم کرد تا نیروهای خودش رو به دووم اسلیر انتقال بده تا در رسیدن به هدفش موفق بشه، چرا بعد از اینکه به قدرت رسید دووم اسلیر  خود به خود از بین نرفت؟! اصلا سوال اصلی اینجاس که چرا اساسا دشمن اصلی دووم اسلیر شیاطین بودن؟! در تمام نسخه های ۱ و ۲ و ۶۴ و نسخه ۲۰۱۶ و اترنال این شیاطین هستن که به دست دووم اسلیر لت و پار شدن، و این برای من و با توجه به هدف دارک لرد واقعا بی معنیه. نکته دیگه اینکه اگر تمام این ها نقشه و پلان دارک لرد بوده نسخه های ابتدایی دووم ابهاماتی پیدا میکنه چونکه همونطور که میدونیم داستان نسخه های اول و دوم بازی دووم اینطور بوده که تحقیقات uac به طور ناخواسته پرتالی رو به جهنم باز میکنه، یعنی یه اتفاق باعث این رویداد میشه و دووم گای انسانی بوده که بطور اتفاقی در زمان و مکتن نادرست قرار گرفته. و در نسخه دوم دووم گای برای انتقام خون انسان ها و البته خرگوشش daisy (😄)به جهنم میره و شیاطین رو نابود میکنه. پس دارک لرد داره به دروغ میگه که مخلوق اول بوده که با توجه به عقبه فریبکارانش در قبال سامور میکر و القای این واقعیت که کان میکر داره میکرهارو به زوال میکشونه و فریبکاریش در قبال اولیویا پیرس و... میشه حدس زد که این هم دروغ گفته باشه. و اینجا من دچار سردرگمی شدم که آیا باید دووم اسلیر رو دوست داشت یا ازش متنفر بود؟😄 اگر دارک لرد واقعیت هارو تحریف کرده باشه میتونیم از اسلیر به عنوان قهرمان یاد کنیم که البته بازی دچار پلات هول های فراوان میشه، اگر دارک لرد درست گفته باشه پس دووم اسلیر نه تنها ناجی بشریت نبوده، بلکه حتی خائن به خالق خودش هم محسوب میشه و در مرحله بالاتر داستان به یک پوچی بزرگ میرسه و اون اینه که اگر اسلیر نمود خود دارک لرد باشه که هست و در انتهای بازی و تدفینش در تابوت آرم بزرگ demon rune  رو روی تابوتش هم میبینیم، پس چرا دارک لرد خودش رو به دست خودش نابود میکنه و اصلا چرا تمام این نبرد رو برای انتقام به دست دووم اسلیر به راه انداخت؟! واقعا داستان پیچیدگی های عجیبی داره که من نمیتونم ارتباط منطقی بین قسمت های مختلفش پیدا کنم... هرکسی از دوستان بهتر داستان بازی رو متوجه شده راهنمایی کنه.   [/ISPOILER]

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or