Doom 4 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سوژه بعدی گرافیک خفن و کف و آب لوچه DoooooooM4!

مقایسه :

گرافیک
Rage سه کیلو
Doooom4 نه کیلو

فریم
Rage شصت دانَه
ِDoom4 سی دانَه
توضیحات : گرافیک DoooooooM4 خفن تر می باشه برای همین دانه های فریم کمتَرَ
نتیجه یام رفت
DoooooooM4 به جان کامرک خیلی بیتِرَ

آخرین ویرایش:
عزیزم تو پست اول گفتم از سال 2008 دارن روی این بازی کار میکنن ولی بعد rage تمام کمال همه تیم میرزن رو سرش تا کاملش کنن :biggrin1:

منظور منم تقریباً یه همچین چیزی بود، خوب معلومه که تا الان هم روی بازی کار کردن!:|:d

سوژه بعدی گرافیک خفن و کف و آب لوچه DoooooooM4!

مقایسه :

گرافیک
Rage سه کیلو
Doooom4 نه کیلو

فریم
Rage شصت دانه
ِDoom4 سی دانه
توضیحات : گرافیک DoooooooM4 خفن تر می باشه برای همین دانه های فریم کمترَ

خلی بامزه شدی تازگی ها :lol:
شما برو مانیتورت را بزار کنار tv ببین هرکدومش چند کیلو هستن و چند تا پیکسل دارند :lol:

اخه این چه حرفیه که سازنده های این بازی گفتن چون با توجه به تریلرای ریج غیر ممکنه بشه گرافیک سه برابر بیشتر از اون رو روی کنسولای این نسل پدید اورد مگر اینکه معجزه ای رخ بده و یا ریج اون چیزی که میگن نباشه

اخه این چه حرفیه که سازنده های این بازی گفتن چون با توجه به تریلرای ریج غیر ممکنه بشه گرافیک سه برابر بیشتر از اون رو روی کنسولای این نسل پدید اورد مگر اینکه معجزه ای رخ بده و یا ریج اون چیزی که میگن نباشه
دقیقا ... شاید منظورشون pc بوده که بازم بعیده ....

فرخ جان مطمئنی گفتن اطلاعات جامع؟ من الان حالم دست خودم نیست یعنی نمیدونم تا آخر هفته چجوری تحمل کنم. پس با این تفاسیر فکر کنم یه تیزری چیزی نشون بدن ازش.
واقعا تصور گرافیک DOOM 4 واسم غیر ممکنه، با وجود عظمتی که تو rage دیدم واقعا گرافیک DOOM 4 باید فک برانداز باشه.

نه اتفاقا، یه تیم دیگه از سال 2008-2009 داره رو این کار میکنه. Rage که عرضه شه همشون میریزن سر این بازی که زودتر تموم شه.
این پیش بینی رو از من داشته باشید، Doom 4 اواخر سال دیگه عرضه میشه...:دی

پ.ن: راستی ما (343) از تیم Doom 4 هم آدم گرفتیم...b-):دی

ماله ما رو خوب اومدی :lol:

توبه کن میثم ! :دی
من فقط دوست دارم جو بازی مثل قبل باشه و الکی نخوان علمیش کنن و Demon ها رو زیاد تغییر بدن و ...
ولی بعید نیست کلآ ریبوت بشه و یه دفعه تحت عنوان Doom معرفی بشه !

این برای فیلم داغونش هست (چقدر چرت بود این فیلم ! :دی) و ایشالله 2 نسل دیگه همچین چیزی رو می بینیم ! :دی
مومن خودت داری حرف منو میزنی دیگه :دی.

آقا فیلمش یه صحنه داشت خیلی قشنگ بود وقتی اول شخص می شد کل فیلم رو ولش کنی همین یه صحنه برام خیلی چسبید :دی.

Doom 3 is still one of the best looking games to date
با اضافه کردن فقط یه pack textures به بازی doom3 به صورت باور نکردنی گرافیک بازی ارتقاء یافه سایته مذکور به اینه که باز doom3 هنوز هم یکی از بهترین گرافیک های تاریخ را داره . و از بسیاری از شوتر های امروزی گرافیک بهتری داره و این یه جک یا شوخی نیست که ما میگیم !
http://www.dsogaming.com/news/proof-that-doom-3-is-still-one-of-the-best-looking-games-to-date/
با توجه به عکسها واقعا هم حرفه این سایته درسته . منم دقیقا تو همین فکر هستم به توجه به اینکه فقط یه ارتقاء تکسچر داده شده ولی به نوع نورپردازی و سایه زنیه بازی که تو سال 2004 انجام شده ! واقعا هم هنوز بین بهترین هاست عکسها واقعا شگفت انگیز هستند .

حالا اینا چه ربطی داره به DOOM4 ؟ منظور اینه که با توجه به این تصاویر و ارتقاء تکسچر به راحتی میشه حدس زد که DOOM 4 واقعا چه هیولای گرافیکی میتونه باشه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PXG
مشخصه كه بايد اينطوري باشه ..
كلا مبناي ايجاد ترس توي دوم بر پايه نور و سايه و تاريكي هست ..
پس بايد بهترين نورپردازي و سايه زني رو داشته باشه !!
هنوزم بي رقيبه ..
تنها رغيب اين بازي رو توي نورپردازي و سايه زني من Fear 1ميدونم و بس

fear و doom 3 هر دو عالی بودن ولی خوب باید تاریخ عرضه شونم در نظر گرفت !!!

البته Riddick هم نباید فراموش کرد سایه زنیش بی نظیر بود .
درسته ريديك هم خيلي خوب بود :d
كلا اين سبك بازي ها خيلي روي نورپردازي و سايه زني كار ميكنن ..
تو Thief رو تصور كن ...
يادته چه نورپردازي و سايه زني داشت زمان خودش؟
------------------------------------------
دوم هنوزم به نظرم بهترينه ..
اون زمان درست يادم نيست ولي زماني بود كه هنوز هيچكس نميدونست درست انتي انالايزينگ چي هست و چيكار ميكنه ...
و اين بازي (دوم) 12 ايكس انتي ميخورد اون موقع !!!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: uriel
fear و doom 3 هر دو عالی بودن ولی خوب باید تاریخ عرضه شونم در نظر گرفت !!!

البته Riddick هم نباید فراموش کرد سایه زنیش بی نظیر بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or