Doom 4 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
38001668502281305413.jpg

گفتم تاپیکش را بزنم :d البته نمیدونم هست یا نه ؟

تنها اطلاعاتی که اینه که بازی از سال 2008 در حال ساخت بوده .
بازی از قدرت اصلی id tech5 استفاده خواهد کرد و بازی در 30 فریم اجرا خواهد شد که به گفته کارمک 3 برابر rage گرافیک بیشتر خواهد داشت .
حتی چون بازی 30 فریم در نظر گرفته شده شما میتونید 30 دشمن داری هوش مصنوعی در یک صحنه ببینید ولی با این حال کارمک گفته بخش مولتی بازی همچنان در 60 فریم اجرا خواهد شد .

4 روز بعد در Quakecon 2011 قرار اطلاعات جامعی از بازی داده بشه .

آخرین ویرایش:
فرخ مطمئنی توی Quakecon چیزی از بازی میگن ؟! :دی من که از خدامه ولی توی سایتش چیزی ننوشته بود !

آره :دی الان هیل شکن ندارم ولی چند روز پیش خوندم .

من یه همچین چیزی تو تصور دارم :دی البته کیفیت تصویر پایینه :دی

30573027281649418625.jpg

آخرین ویرایش:
آره :دی الان هیل شکن ندارم ولی چند روز پیش خوندم .

من یه همچین چیزی تو تصور دارم :دی البته کیفیت تصویر پایینه :دی

30573027281649418625.jpg
این تصویر احیانا مال فیلم doom هست دیگه:-/
ولی خدایی بازیه خیلی خوفیه مخصوصا اگه doom3 و doom2 رو بازی کرده باشین میفهمین که این بازی با بازیهای آبکی prey):d( هم سبکش خیلی فاصله داره..

فقط خدا کنه یهو Doom of duty نبینیم، خدا کنه یه چیزی از بازی نشون بدن یه تیز 10 ثانیه هم کفایت میکنه.
توبه کن میثم ! :دی
من فقط دوست دارم جو بازی مثل قبل باشه و الکی نخوان علمیش کنن و Demon ها رو زیاد تغییر بدن و ...
ولی بعید نیست کلآ ریبوت بشه و یه دفعه تحت عنوان Doom معرفی بشه !

آره :biggrin1: الان هیل شکن ندارم ولی چند روز پیش خوندم .

من یه همچین چیزی تو تصور دارم :biggrin1: البته کیفیت تصویر پایینه :biggrin1:

30573027281649418625.jpg
این برای فیلم داغونش هست (چقدر چرت بود این فیلم ! :دی) و ایشالله 2 نسل دیگه همچین چیزی رو می بینیم ! :دی

و البته گفتن بعد از عرضه Rage روی این بازی کار می کنن.
من حدس می زنم بازی سال 2013 عرضه شه.
نه اتفاقا، یه تیم دیگه از سال 2008-2009 داره رو این کار میکنه. Rage که عرضه شه همشون میریزن سر این بازی که زودتر تموم شه.
این پیش بینی رو از من داشته باشید، Doom 4 اواخر سال دیگه عرضه میشه...:دی

پ.ن: راستی ما (343) از تیم Doom 4 هم آدم گرفتیم...b-):دی

و البته گفتن بعد از عرضه Rage روی این بازی کار می کنن.
من حدس می زنم بازی سال 2013 عرضه شه.

عزیزم تو پست اول گفتم از سال 2008 دارن روی این بازی کار میکنن ولی بعد rage تمام کمال همه تیم میرزن رو سرش تا کاملش کنن :دی
به همین خاطره که میگن برای doom4 انتظار زیادی نمکشین به احتمال زیاد همین سال 2012 دیدی بازی اومد !

این برای فیلم داغونش هست (چقدر چرت بود این فیلم ! :دی) و ایشالله 2 نسل دیگه همچین چیزی رو می بینیم ! :دی

وقتی گرافیکش را دیدی دنودنات ریخت زمین خودت میفهمی :دی وقتی doom3 تو سال 2004 اون باشه doom4 قابل پیشبینیه :دی

روی کنسولها ؟!!

اصولا فریم ریت تو pc مفهموم نداره چون با pc حتی 100 فریم هم میتونی بگیری در عوض 10 فریم هم میتونی بگیری ! خب وقتی میگه 30 فریم منظورش همون کنسول هست که 3 برابر گرافیک میتونید ببینید البته خود کارمک گفته حتی در این شرایط هم pc گرافیکه خیلی بهتری خواهد داشت ! یعنی نسخه pc یه 4الی 5 برابری از rage بهتره :دی

پلتفرم هاش رو هم مشخص نكردن؟!البته چون 30 فريم هستش يحتمل روي كنسول ها هم مياد

پلتفرمها خب عینه rage روی همش میاد.

آخرین ویرایش:
حرام است اگر کسی در اختیارش PC ـه خوبی باشد و DooM 4 را روی کنسول بازی کند . مخصوصا جناب فرخ :دی

یعنی نسخه pc یه 4الی 5 برابری از rage بهتره :biggrin1:
تا اونجایی که یادمه گفته بازی واقعا یه بازی نسل بعده رو PC ! :دی یعنی DX11 ساپورت هست کامل :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or