Doom 4 در QuakeCon حضور خواهد داشت

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام

id-logo-with-steam.jpg

هنوز هم راه بسیار طولانی تا انتشار Doom 4 باقی‌ست اما جای خوشحالی‌ست که بزودی اولین خبر‌ها و جزییات را در مورد این بازی خواهیم شنید.

Id در سال گذشته همه را نا امید کرد و هیچ جزییاتی از Doom4 فاش نکرد اما Todd Hollenshead، رییس شرکت، اخیرا قول داده است که این بازی قطعا در QuakeCon 2010 حضور خواهد داشت و اطلاعات کاملی از آن منتشر می‌شود.

وی گفت:" وقتی بازی را به شما نشان دهیم، عاشقش خواهید شد".

QuakeCon 2010 در آگوست 2010 برگزار می‌شود.

Source

برعکس به نظرم بهترین گیم پلی رو داشت همون گیم پلی 3 باشه عالی میشه
موافقم ! به شخصه یه گیم پلی خطی و محدود رو بیشتر مناسب Doom میدونم تا Open World .
شاتگان Doom3 منحصر بفرد بود و بعدش هم توی هیچ بازی نظیرش را ندیدم. امیدوارم هر چی را عوض می‌کنند، این یکی را بزارن اوریج بمونه.
حس قدرتی که به آدم میداد عالی بود !
کلآ سری Doom از نظر کیفیت و کمیت اسلحه و دشمن جزو بهترین سری بازیهاست. فقط حیف که توی Doom 3 خبری از Spider Mastermind نبود ! توی طراحی های اولیه بازی دیده میشد (در کنار یه موجود خیلی جالب که اسمش رو گذاشته بودن Bird Man !) ولی این دو تا توی بازی نهایی حذف شدن.

آخرین ویرایش:
کسری بازی دات نیست پیش نمایش بازی بنویسه؟:دی خدایی این قدر تو کف بازیش بودم روزی چند بار پیش نمایشش رو میخوندم!! چه دورانی بود :love: رفتم یه ge force 5700 گرفتم بتونم دووم 3 بازی کنم:دی

برعکس به نظرم بهترین گیم پلی رو داشت همون گیم پلی 3 باشه عالی میشه
کاملا موافقم. یکی از دلایل عمده ی ترسش همین محیط های بسته و خطی بودن مراحل بود.
یه SURVIVAL HORROR از نوع OPEN WORLD خیلی حال می ده....
= نابودی بازی!

خیلی وقت بود منتظر بودم یه خبری از doom4 منتشر بشه ولی خبری نبود کم کم داشتم ناامید میشدم دیگه!
به هر حال خبر خوشحال کننده ای بود.خداییش Doom3 برام سرتاسر خاطره هستش.
به نظر من doom همون روند خطی رو ادامه بده بهتره تا بخواد open world بشه.
دلم لک زده واسه اون محیطهای تاریک و اون چراغ دستیش وااااای چه گرافیکی داشت :biggrin1::love:
هوس کردم doom3 رو دوباره نصب کنم:love:

ولی علت اصلی عدم استقبال منتقدین از شماره ی 3 همین استیل run&gun سنتی بازی بود...
من خودم با محیط های بسته مسکلی ندارم ولی دلم نمی خواد شاهد یه دوم تکراری باشیم
و امتیازات نازل منتقدین وبلایی که سر فیر2 و حتی quake4 اومد...
به هر صورت من به کارمک ایمان دارم،مخترع سبک شوتر مطمئنا کارشو خوب بلده...
به نظر من بایوشاک و فیر این استیل رو به کمال رسوندند.
مطمئنا کارمک ما را با تغییرات بنیادی شگف زده می کنه...

Doom 3 همچین بازی مالی نبود اگه گرافیک بذاریم کنار. مشکلش این بود که دوم اصلا بازی ترسناکی نبود یک شوتر جذاب بود که به لطف رفتن استعداد هایی همچون رومرو و مکگی این شکلی شد. ( البته رمرو فقط استعداد داشت طراح مراحل باشه نه مدیر یک تیم که این موضوع را هم نشان داد. )

البته رمرو فقط استعداد داشت طراح مراحل باشه نه مدیر یک تیم که این موضوع را هم نشان داد.
دقیقا.
رومرو کلی زور زد با کلی هایپ(یکی ازریشه های این فعل ناپسند همین بازی است)
DaiKatana ساخت گند زد به خودش و Ion storm وEidos....
اخر کارم یه چندتا 3و4 نصیبش شد....
114387468_daikatanalogo-735872.jpg

با تمام احترامی که به بازی Doom و هری پاتر بزرگ ( قیافه جان کارمک :biggrin1:) قائلم ، اما باید بگم Doom 3 واقعا بازی چرتی بود . اصلا حال نداد . فقط به درد بنچ مارک گرفتن میخورد . اون موقع همه رفتن اون بازیو خریدن تا قدرت سیستمشون رو به رخ هم بکشونن تا بازی رو انجام بدن .. امیدوارم کمی تنوع تو بازی بدن مثل همون Expansion که بعدا بیرون دادن .

پس Crysis تاريخ رو تكرار كرد !
این از اون حرفای تایپیک قفل کن بوداا!!!خب یه چیزی میگی که فن بویای کرایسیس بریزن اینجا (از جمله خودم:biggrin1:) و بعدشم هیچی دیگه بقیش مشخصه..
یهویی چی شد همه ریختن از doom3 بد وبیرا بگن!ما که با بازیش خیلی حال کردیم.ولی امیدوارم شماره بعدش مثل شماره 3 نباشه!:biggrin1:

میشه خواهش کنم انقدر خبر زیرخاکی بیرون نکشید !

شاید من و شما اینترنتمون پرسرعت باشه اما یکم به فکر این DIAL-UP های بنده خدا باشید .
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or