Doom و Wolfenstein II به زودی Xbox Game Pass را ترک خواهند کرد

WonderMahdi

کاربر سایت
با اینکه هر ماه بازی‌های جدیدی به Xbox Game Pass اضافه میشوند اما بازی‌های قدیمی‌تر حذف میشوند تا جا برای عناوین جدید باز شود.

سرویس Xbox Game Pass

طبق اطلاعاتی که در نرم‌افزار Xbox Game Pass سیستم عامل iOS منتشر شده است، بازی‌های زیر این سرویس را به زودی ترک خواهند کرد:

• Grand Theft Auto V
  • Doom
  • Wolfenstein II: The New Colossus
  • Mega Man Legacy Collection 2
  • Metal Gear Survive
  • Black Desert
  • The Banner Saga
  • The Lego Ninjago Movie Video Game
این بازی‌ها تا اخر ماه می از این سرویس حذف خواهند شد. لازم به ذکر است که بازی Red Dead Redemption 2 به زودی به این سرویس اضافه خواهد شد. همچنین پنجشنبه قسمت جدیدی از برنامه Inside Xbox پخش خواهد شد که احتمال معرفی بازی‌های جدید برای این سرویس وجود دارد.

Continue reading...

به این زودی اخه؟
فک کنم تهش پاسشون میدن PSNOW:D
حالا نه اینکه همین ماه بیاد، ولی خبرش رو ممکنه بدن. X019 هم کلی بازی واسه گیم‌پس معرفی شد که چند ماه بعد اومدن رو سرویس. Doom فکر کنم الان هم رو PS Now باشه، Wolf 2 رو نمی‌دونم.

به این زودی اخه؟
فک کنم تهش پاسشون میدن PSNOW:D
سابقه داشته که بازی بعد از خارج شدن از گیم پس سریع روی ناو عرضه بشه ...ROTR وJust Cause و...

چرا حس میکنم قراره Doom Eternal رو بیارن؟ :D احتمال اینکه نسخه نسل بعدش رو هم نشون بدن زیاده چون یکی از بنچمارک های گرافیکی نسل هست.
اتفاقا منم سریع به فکر Doom Eternal افتادم ... مخصوصا این ایونت 7 می که نزدیکه ممکنه چندتا عنوان بزرگ و زمان لانچ برای گیم پس معرفی بشه ...

سابقه داشته که بازی بعد از خارج شدن از گیم پس سریع روی ناو عرضه بشه ...

اتفاقا منم سریع به فکر Doom Eternal افتادم ... مخصوصا این ایونت 7 می که نزدیکه ممکنه چندتا عنوان بزرگ و زمان لانچ برای گیم پس معرفی بشه ...
این فیک هست و برای چند وقت پیشه، ولی یهو دیدی واقعی شد! :دی

Fallout 4
Wolf 2014
Wolf 2017
Doom 2016
اينا خارج ميشن يا شدن
الان از نظر محتوا FPS بشدت ضعيف ميشه گيم پس چون شديدا بازيهاي خوبي بودن
Doom eternal بعيده وقتي پارسال بخاطر E3 اوندن metro exodus رو اضافه كردن
الانم كه تو اين اونت چون RDr2 معرفي ميشه ديگه يه بلاك باستر ديگه خيلي خيلي بعيده اضافه بشه

البته كلا نميشه پيش بيني كرد گيم پس رو ولي واقعا تو شوتر بايد يه فكري بكنن.٠

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or