واقعا حوصله خوندن 70 صفحه رو ندارم،لینک تمام مواد لازم رو میدید؟![]()
بگید چی رو کجا کپی کنم و بازی رو دیسک رو تو PC میزارم iso کنم یا با دیسک اجرا کنم؟
همینا.باقیش رو نمیخوام![]()
دوستان من برای اولین باره کخ می خوام یه بازی Wii رو اجرا کنم.
Super Mario Galaxy 2 رو دانلود کردم اما نمی دونم چرا با آخرین ورژن Dolphin یعنی r6864 که گرفتم ، مشکل دارم.بازی شروع به اجرا شدن می کنه اما پیغام میده که باید ظاهرا کنترلر رو متصل کنم.
سرچ کردم تو تاپیک و راهنمایی یکی از دوستان رو خوندم اما این گزینه ها تو دولفین وجود نداشت تا تغییرش بدم.
دولفین ورژن قدیمی تر البته اجراش کرد. اما کند اجرا می کنه.
با cpu core 2 dual 2.2 میشه خوب اجرا کرد؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟یعنی تا حالا کسی اجرا نکرده که جوابی نمیدید؟؟؟![]()
واقعا حوصله خوندن 70 صفحه رو ندارم،لینک تمام مواد لازم رو میدید؟![]()
بگید چی رو کجا کپی کنم و بازی رو دیسک رو تو PC میزارم iso کنم یا با دیسک اجرا کنم؟
همینا.باقیش رو نمیخوام![]()
از این جا شبیه ساز رو دانلود کن چیز دیگه ای نمیخاد
http://www.dolphin-emulator.com/download.html
با دیسک نمیشه اجرا کرد باید iso کنی
چه نوع کنترلری میخواد کلاسیک یا نانچاک
شبیه ساز رو باز میکنی
روی wii mote گوشه بالا سمت راست شبیه ساز کلیک میکنی
روی configure کلیک میکنی
از پنجره باز شده سمت راست پایین صفحه چند نوع انتخاب داری
حالا از اون انتخابها کنترلری رو که بازی میخواد رو روش بیار
روی configure پایینش کلیک کن
یک صفحه ای باز میشه اونجا کلیدهات رو تنظیم کن
من خودم امتحان کردم جواب گرفتم
متاسفانه من این XInput/0/Gamepad رو تو قسمتwiimote setting در بخش configure و در تب deviceدر مورد دسته ی xbox هم به اون دوستمون میگم ببین اصلا تو قسمتwiimote setting تو بخش configure و در تب device این رو میبینی: XInput/0/Gamepad
اگه دسته رو بشناسه باید تو قسمت device علاوه بر موس و کیبرد یه گزینه واسه gamepad باشه.ویندوزت چیه؟
متاسفانه من این XInput/0/Gamepad رو تو قسمتwiimote setting در بخش configure و در تب device
نمی بینمویندوزم سرویس xp پک 3 هستش دستم بیسیمه با کابل شارژش وصل کردم به سیستم :d
دوستان من بلد نیستم .
می خوام Super Mario Galaxy 2 رو با موس و کیبورد بازی کنم. باید چی رو انتخاب کنم ؟ نانچاک؟اصلا نانچاک چی هست ؟
تنظیمات کیبورد چه جوریه ؟
ممنون
دوستان جواب ما رو بديد لطفا. تنظيمات كيبورد چه جوريه؟