با این سیستم
cpu=amd phen x4 9950 be
ram=4gb
vga=ati hd 4850
hdd=500gb seagate
mb=asus m3a32mvp deluxe
os=windows vista
بازی
resident evil0
با 20-60 فریم اجرا میشه و افت فریم داره و در cut scene ها گیر میکنه
همچنین در بازی های
re1
re3
recv
فقط کاراکتر ها معلوم اند و دیگر چیزی پیدا نیست
نسخه ی نرم افزار
Dolphin_2276 و 704
لطفا من را راهنمایی کنید
در ضمن جز ءییات در حد 480*640 است
re0 کاملا صحیح اجرامیشود
در هر دو نسخه ی نرم افزار ارور مبنی بر لود شدن باشکست پلاگین ها داده میشود
در صورتی که تمام پلاگین هادر فایل پلاگین موجود است
خيليهدوستان، مي خواستم بپرسم كه فرق 32bit با 64bit دقيقاً چيه؟
خيليه
اگر شما از سيستم عامل 64 بيتي استفاده مي كنيد حتما از نسخه 64 استفاده كنيد كه واقعا سريعتر است و ميزان پايداري آن به دلايل نامعلومي از نسخه 32 بيتي بيشتر مي باشد ( البته تو نسخه هاي اخير ديگه زياد اينطوري نيست ، منظورم پايداريه چون تقريبا برابرند )
يه خبر خوب هم براي كساني كه دنبال Resident Evil 0 , Remake بودند اونم اينكه الان مشكل جفت اينها حل شده و به طور كامل قابل اجرا مي باشد.
كلا Dolphin اين چند وقته خيلي پيشرفت داشته كه قابل بحث مي باشد.
مثلا قابليت اجراي فايل هاي WAD ( بازي هاي WiiWare و VC و ... ) رو به اون اضافه كردند.
قابليت اجراي سيستم عامل Wii رو به اون اضافه كردند.
تعداد زيادي از بازي هايي كه چند وقت پيش مشكلات زيادي داشتن و حتي اجرا نمي شدند خيلي كم شده مثل همين اويل ها و متال گير كه قبلا اصلا بالا نمي اومد ولي الان يه كارايي ميكنه و ...
خيلي زياده
ولي با اين همه بهتون پيشنهاد ميكنم 2 هفته ديگه صبر كنيد تا كد نويسي اين شبيه ساز به يك مرحله پايدار برسه بعد ازش استفاده كنيد.( به گفته خود سايت )
موفق باشيد.![]()
خواهش مي كنم ( البته اگه با من بوديد :laughing: )از شما خيلي خيلي ممنونم.
آخرين پلاگين ها رو از كجا بايد بطور دسته اي و كامل بگيريم؟ چرا وقتي شبيه ساز رو اجرا مي كنم با كلي ارور پلاگين مواجه مي شم؟
دقيقاً از كجا ميشه فهميد كه سيستم 64 يا 32 بيته؟
درضمن ميشه لطفاً تنظيمات گرافيكي و صدا و ... رو هم توضيح بدين؟
خيلي ممنون مي شم
ممنون از خبر دادن ولي ليستش واقعا كمه.
بايد بگم كه بازي مشتي هاي گيم كيوب مثل PS2 زياد نيست ( خدار و شكرتا حالا گیم کیوب بازی نکردم برو بچ یه بازی مشتی معرفی کنن تا دان کنم چند مگ هست بازیاش؟![]()
برای اجرای رزیدنت اویل ریمیک چه سیستمی مورد نیازه؟ بدون باگه بازی ؟