دوستان بیشترین فریمی که در RE0 گرفتین چقدر بوده ؟
چطور مگه؟:confused:
من با سيستم زغال تونسم 8تا بگيرم![]()
من سیستمم اینه
P4 3Ghz
2 GIG Ram
8600GT DDR3
الان بدون اینکه به هیچ تنظیماتی دست بزنم 11 فریم میتونم بگیرم . اگه تنظیماتی داشته باشه که بشه 20-25 فریم گرفت خیلی خوب میشه . داره ؟ :biggrin1:
سلام بچه برای من بازیهارو نصفه نشون میده برای چیه هست ؟ :confused:
يعني چي نصفه نشون ميده؟:confused:
گرافيك بازي رو ميگيد؟:confused:
یعنی اینجوری :biggrin1:
![]()
ببخشید، می خواستم بپرسم که بازی ها روی هر سیستمی یه گرافیک رو نشون می دن یا هرچی سیستم بهتر باشه تکسچرها پررنگ تر و شفاف تر می شه ؟
می خواستم نظر همگی رو درباره ی بازی های درحال اجرا در شبیه ساز و تفاوت های گرافیکی روی خود کنسول گیم کیوب رو بدونم تا در مورد گرافیک بازی ها در شبیه ساز و چگونگی پیشرفت اونا بحث بشه و هم بصورت عکس نمایش داده بشه. مخصوصاً کسانی که کنسول گیم کیوب و Wii دارن بیشتر می تونن در این مورد کمک کنن.
(چون احتمال می دم، برای خیلی ها سوال باشه که گرافیک بازیهای گیم کیوب بر روی کنسولش، دقیقاً چه تفاوت هایی با شبیه سازش داره.)
دوستان بیشترین فریمی که در RE0 گرفتین چقدر بوده ؟
مشکل پا برجا هست
ظاهرا از بیلدهای 2000 به بالا کیبرد و دسته با شبیه ساز مشکل داره (تو ویندوز های 64 بیتی)
کلا مشکل داره با هر دو پلاگین دسته
اخرین ورژن ها رو هر روز امتحان میکنم ولی ...
یک ID تو فرومشون داشتم اینقدر نرفتم یادم رفته اگر یادم امد خودم میپرسم شاید معلوم شه مشکل از کجاست
البته خود سیستم عامل دسته رو میشناسه ولی شبیه ساز نه
سلام دوستان من بازی Resident evil remake رو اجرا میکنم ولی کاراکتر هاش از هم پاشیدن راهی برای درست کردن هست
:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
وری وری وری ممنونمبا فايل DolphinIL بازي رو اجرا كن حله :cheesygri