چقدر عالی بود این تیکه:
![]()
![]()
![]()
![]()
یاد و خاطره اون دست Addams Family زنده شد.![]()
موجودات این قسمت هم چیزهای خیلی جالب و متفاوتی بودن. نسبت به خیلی از جک جونورهای Doctor Who هم حالت ترسناک تری داشتن و کلاً پتانسیل بالایی برای حضور توی سیزن های بعدی دارن.
چی شد یهو توی تاردیس عوض شد؟
الان دیدم ولی بازم دلیل اونو نشون نداد؟The Snowmen رو دیدی؟ کریسمس اسپشال پارسال. بین قسمت چهار و پنج فصل هفت ـه.

در ضمن این اسپشیال ها رو به چه صورت باید دید؟![]()
من قضیه این Special هارو نفهمیدم... قضیه چیه ؟
الان توی فصل 1 رو مثلا گشتم قسمتی به اسم Christmas Invasion پیدا نکردم ... قضیه چیه ؟![]()
ممنوناین ها بعلاوه قسمت هایی هست که برای یک فصل ساخته میشه یعنی هر فصل 13 قسمت هست و در کنار این 13 قسمت ها یه اپیزودهای دیگه هم ساختن که با اینکه توو شمارش این سیزده تا نیستن ولی داستانشون توو زنجیره 13 قسمت فصل هست حالا یه وقت میوفته وسط فصل یه وقت آخر فصل , بیشتر آخر هر فصل :d
من که خودم از تورنت گرفته بودم

ممنون
پس چرا سایت ها برای دانلود نزاشتن این قسمت هارو ؟
پس با تورنت بگیرم ؟
چون نمیدونن جریان چیه :dاینا خودشون از جایی میگیرن بعد روو سرور خودشون آپلود میکنن باید سریع آپلود کنن در نتیجه کارشون میشه کپی پیس , مگر اینکه کسی که آپلود میکنه خودش درگیر سریال بوده باشه , فک کنم the snow men رو گذاشته باشن , آره من فایلای تورنتشو پاک کردم وگرنه زیپ میکردم برات میفرستادم سرعتشون هم عالی بود فقط اینکه تعداد کمیشون ترجمه فارسی داره باید با زیرنویس انگلیسی ببینی