شایعه DmC دارای مولتی پلیر میباشد !؟

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
91327d63593b.jpg

طی چندین هفته گذشته مجلات مختلف پیش نمایش های زیادی از DmC جدیدترین نسخه از سری بازی های محبوب Devil May Cry قراره داده اند ، از مجلات ایتالیایی و پرتقالی مثل PS Mania و MaxiConsolas گرفته تا مجلات معتبری مثل Xbox World ( عکس بالا مربوط به این مجله است )

هم اکنون در خبری عجیب به گفته مجله X360 سازنده بازی نینجا تئوری قول حضور بخش های مولتی پلیر و Co-Op Online را در نسخه جدید DMC داده است ، مسئولان نینجا تئوری هنوز واکنشی به این خبر نشان نداده اند

عکس از پیش نمایش بازی در مجله X360 و اشاره به وجود مولتی پلیر در بازی

DSC02120.jpg

612936dcc852.jpg

TES V:Skyrim آیا؟!:d

این هم که می بینی بازی رو از لحاظ عمق ِ RPG بودن خیلی آورده پایین که تونسته همچین فروشی داشته باشه . به قول سیاوش Skyrim یه Acion Adventure ـه Open World ـه خوبیه :دی

یعنی جز دو راه ساده سازی و مولتی پلیر داشتن راه سود آور تری نیست برای یه بازی . DmC هم احتمالا هم ساده تر میشه هم مولتی پلیر بهش اضاف میشه .

بجای خراب کردن اسم این سری حداقل میومدن این ایده هاشونو تو یه IP جدید به کار میگرفتن ...کلا چیزی که تا حالا نشون دادن شباهتی به این سری نداره (نریزین رو سرم کلی گفتم :دی) بهتر بود یک بازی جدید معرفی میکردن...

این روزا بخش چند نفره تاثیر بسازایی تو فروش یک بازی داره و هیچ سازنده ای هم از فروش بیشتر بدش نمیاد ایجاست که بعضی چیز ها قربانی بعضی چیزها میشود که رو کلمه بعضی تمرکز نکنیم بهتره :دی ... با توجه نمایش ها و اخبار این بازی تا به الان شاید برای طرفداران این سری بازی جالبی نباشه ولی میتونه طرفداران جدیدی رو به خودش جذب کنه

از اولشم فقط اسم DmC روش بود ، نیازی به زانوی غم بقل گرفتن نیست . کسایی که فن قدیمیشن حالیشونه این کجا و DmC کجا ، پس بزارید هر کار دلشون میخواد بکنن

خدا بیامرزه.بازی خوبی بود.احتمالا الان تو بهشت کنار resident evil نشسته.بقیه بازی ها کپکام هم اونجا هستن.
یک مد team deathmatch یا capture the flag هم بزارن دیگه.اگه یک مد horde هم مثل GeOW بزارن دیگه حله.

TES V:Skyrim آیا؟!:d

همه بازیها لزوما نباید مولتی داشته باشن،اونایی که به ته خط رسیدن و دیگه ایده ای برای بازی ندارن،میزنن تو خطِ مولتی بلکه بازی رو متنوع تر بکنن.اونایی که مثال زدی هم از این دست بازیها هستند.

پ.ن:و این یعنی سینگل فرت؟!امیدوارم حداقل یه سینگلِ درست و حسابی داشته باشه.زشتِ به خدا.
اون اکثر رو برای همین Bold کرده بودم دیگه :دی
بازی های RPG احتیاجی به بخش آنلاین ندارن ، چون خودشون دنیای بزرگی دارن و ساعت ها میتونند گیمر رو سرگرم کنند ولی یه بازی خطی مثل DMC اگه میخواد خیلی خوب بفروشه یا باید Extra های فوق العاده زیاد و با ارزشی داشته باشه یا اینکه مولتی داشته باشه

من خودم کلا با مولتی حال نمیکنم و از اضافه شدنش به هر بازیی ناراحت میشم ولی خب میتونند این Co Op Online رو توی Bloody Palace که به صورت دو نفره این بخش رو بازی کرد یا وقتی به درجات بالا توی این بخش میرسی باید با گیمر های دیگه مبارزه کنی

در کل به نظرم مولتیش چیز جالبی از آب در نمیاد

اصلا مولتی بر فرض بذارن. میخوان دو نفری بیوفتن به جون یه دیمن؟ اصلا کمبوهای DMC قابلیت این رو دارن که دو نفره و به نوعی Tag Team باشن؟ بخدا این نینجا تئوری خودشم نمیدونه داره چیکار میکنه!!

اصلا مولتی بر فرض بذارن. میخوان دو نفری بیوفتن به جون یه دیمن؟ اصلا کمبوهای DMC قابلیت این رو دارن که دو نفره و به نوعی Tag Team باشن؟ بخدا این نینجا تئوری خودشم نمیدونه داره چیکار میکنه!!

Mortal Kombat : Shaolin Monks
شاید میخوان شبیه اون بسازن!
مثلا با لقد یکیو پرت کنی طرف اونیکی بعد Home Run پرت شه تو هوا بترکه...
درضمن حتما وقتی Co Op بازی میکنی، دوبرابر میشه دشمن ها...
بنظر من بازیهای H n S قابلیت Co Op ـه خوبیو دارن، اگه بخوان جوندار بسازنش...خدایی دارین الکی به بازی گیر میدین دیگه!
Co Op که همیشه حال داده، حتی بدترین بازیها ـم Co Opـش جالبه! همین Gaming Exp رو با یکی شریک شدن خیلی خوبه، چه بسا که Special Someone باشه!
آفلاین ـم داره Co Opـش صد در صد دیگه!

Mortal Kombat : Shaolin Monks
شاید میخوان شبیه اون بسازن!
مثلا با لقد یکیو پرت کنی طرف اونیکی بعد Home Run پرت شه تو هوا بترکه...
درضمن حتما وقتی Co Op بازی میکنی، دوبرابر میشه دشمن ها...
بنظر من بازیهای H n S قابلیت Co Op ـه خوبیو دارن، اگه بخوان جوندار بسازنش...خدایی دارین الکی به بازی گیر میدین دیگه!
Co Op که همیشه حال داده، حتی بدترین بازیها ـم Co Opـش جالبه! همین Gaming Exp رو با یکی شریک شدن خیلی خوبه، چه بسا که Special Someone باشه!
آفلاین ـم داره Co Opـش صد در صد دیگه!
ببین حرفت درست. ولی یه چیزی رو فرض کن. وسط یه دایره دو نفر دارن دیمن هارو میزنن. بین یه نقطه اینا با هم برخورد میکنن. اینا یا باید با هم برخورد داشته باشن ( به نوعی clash ) یه اینکه باگ مانند ( collision detection ) نامرئی باشن. هر کدام از اینا داغون میکنه Co opـش رو. با توجه به اینکه DMC یه بازی تک نفره Stylishـه، اصلا امکان پذیر نیست. مگر اضافه کردن یه سری QTE مسخره یا grab های شروور. مثلا یه حرکت تعیین شده داشته باشه که بندازی طرف رو بالا اون یکی رو هوا بزنتش یا...

حالا برفرض تمام اینها نشه. اصلا خودتون قضاوت کنید :دی! نینجا تئوری توی طراحی 3 4 تا کمبو روی هوا عاجزه. HS و Enslaved همین بودن دیگه. چجوری با این دانش پایینش میخواد یه همچین گیم پلی رو خلق کنه که مهارت زیادی رو میطلبه :دی؟ البته اینایی که گفتم کوچکترین نکاتش بود.

ببین حرفت درست. ولی یه چیزی رو فرض کن. وسط یه دایره دو نفر دارن دیمن هارو میزنن. بین یه نقطه اینا با هم برخورد میکنن. اینا یا باید با هم برخورد داشته باشن ( به نوعی clash ) یه اینکه باگ مانند ( collision detection ) نامرئی باشن. هر کدام از اینا داغون میکنه Co opـش رو. با توجه به اینکه DMC یه بازی تک نفره Stylishـه، اصلا امکان پذیر نیست. مگر اضافه کردن یه سری QTE مسخره یا grab های شروور. مثلا یه حرکت تعیین شده داشته باشه که بندازی طرف رو بالا اون یکی رو هوا بزنتش یا...

حالا برفرض تمام اینها نشه. اصلا خودتون قضاوت کنید :دی! نینجا تئوری توی طراحی 3 4 تا کمبو روی هوا عاجزه. HS و Enslaved همین بودن دیگه. چجوری با این دانش پایینش میخواد یه همچین گیم پلی رو خلق کنه که مهارت زیادی رو میطلبه :دی؟ البته اینایی که گفتم کوچکترین نکاتش بود.

من خودم استقبال نمی کنم از این قضیه ولی میشه با نزدیک شدن دو کاراکتر به هم یه جور Tag Combo براش معرفی کرد ، فکر کنی راه حل های زیادی می بینی :دی اتفاقا Co Op ته بازی خیلی حرفه ای میشه اینطوری :دی درجه سختی Co op ـش بالاتر باشه با DMC فن ها tag کمبو میزنی چون اگه نزنی رفتی فنا :دی

اصلا خوندی من چی نوشتم :دی؟ من میگم ساده ترین نکتش برخورد 2 تا کاراکتر با هم در حال مبارزه تک به تک هستن. بعد مگه DmC بچه بازیه که بخوان تق و تق براش tag combo بزنن؟ بهترین حالتش اضافه شدن QTE ـه دیگه درسته؟ موضوع اینه که آخه این بازی هم دست Platinum Games نیست که بگیم خب میتونه از پسش بر بیاد. نینجا تئوری توی گیم پلی افتضاحه کاملا.

اصلا خوندی من چی نوشتم :دی؟ من میگم ساده ترین نکتش برخورد 2 تا کاراکتر با هم در حال مبارزه تک به تک هستن. بعد مگه DmC بچه بازیه که بخوان تق و تق براش tag combo بزنن؟ بهترین حالتش اضافه شدن QTE ـه دیگه درسته؟ موضوع اینه که آخه این بازی هم دست Platinum Games نیست که بگیم خب میتونه از پسش بر بیاد. نینجا تئوری توی گیم پلی افتضاحه کاملا.

کی گفته tag Combo بچه بازیه ؟ احتمالا همون هم میگه بازی مال ِ بچه هاست :دی والا :دی عزیز دل این tag combo خیلی خیلی بهتر از QTE قابلیت داره بهش شاخ و برگ بدن . منتها خُب احتمالا برای Tag کمبو باید یه محدودیتی قائل شن و سختش بکنن :دی بهرحال من که به Tag Combo اُمید دارم اگه بیاد تو بازی :دی

خوب درسته حرفت، ولی چرا نیمه خالی رو ببینیم؟
به این تیکه بچسب که با دوستت تخمه میشکنی دیمن میزنی شروور میگی میخندی! اگه یه فضای Co Op ـه قابل تحمل بتونن بسازن خیلی عالی میشه!
گرچند این نینجا تئوری از پایه ویران است :دی
ولی امیدوار نیستیم، نکوبیم بازیو، شاید یه تجربه Spin Off ـه خوب در اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or