hamedsony کاربر سایت Oct 14, 2020 #16 سلام dlc اساسین اوریجین کسی داره من این بازی را خیلی دوست دارم ولی دی ال سی ها گیرم نمیاد همه سایتها برداشتن
سلام dlc اساسین اوریجین کسی داره من این بازی را خیلی دوست دارم ولی دی ال سی ها گیرم نمیاد همه سایتها برداشتن
alibax25 کاربر سایت Oct 15, 2020 #17 نوشته شده توسط hamedsony: سلام dlc اساسین اوریجین کسی داره من این بازی را خیلی دوست دارم ولی دی ال سی ها گیرم نمیاد همه سایتها برداشتن بیشتر... این فایل زیپ رو دانلود و استخراج کن، یه فایل html داخلشه که بک آپ سایت دانلودها هست. بازش کنی میره تو سایت دانلودها و اونجا میتونی لینکارو پیدا کنی Reactions: iman91168
نوشته شده توسط hamedsony: سلام dlc اساسین اوریجین کسی داره من این بازی را خیلی دوست دارم ولی دی ال سی ها گیرم نمیاد همه سایتها برداشتن بیشتر... این فایل زیپ رو دانلود و استخراج کن، یه فایل html داخلشه که بک آپ سایت دانلودها هست. بازش کنی میره تو سایت دانلودها و اونجا میتونی لینکارو پیدا کنی
iman91168 کاربر سایت Oct 15, 2020 #18 نوشته شده توسط alibax25: این فایل زیپ رو دانلود و استخراج کن، یه فایل html داخلشه که بک آپ سایت دانلودها هست. بازش کنی میره تو سایت دانلودها و اونجا میتونی لینکارو پیدا کنی بیشتر... سلام.ممنون بابت گذاشتن ادرس.بک اپ سایت دانلودها برای بازی left alive را نداری؟ Reactions: alibax25
نوشته شده توسط alibax25: این فایل زیپ رو دانلود و استخراج کن، یه فایل html داخلشه که بک آپ سایت دانلودها هست. بازش کنی میره تو سایت دانلودها و اونجا میتونی لینکارو پیدا کنی بیشتر... سلام.ممنون بابت گذاشتن ادرس.بک اپ سایت دانلودها برای بازی left alive را نداری؟
alibax25 کاربر سایت Oct 15, 2020 #19 نوشته شده توسط iman91168: سلام.ممنون بابت گذاشتن ادرس.بک اپ سایت دانلودها برای بازی left alive را نداری؟ بیشتر... برو اینجا بک آپ بازیای حذف شده ps4 دانلودها رو گذاشته. left alive هم توش هست Reactions: iman91168
نوشته شده توسط iman91168: سلام.ممنون بابت گذاشتن ادرس.بک اپ سایت دانلودها برای بازی left alive را نداری؟ بیشتر... برو اینجا بک آپ بازیای حذف شده ps4 دانلودها رو گذاشته. left alive هم توش هست
hamedsony کاربر سایت Oct 17, 2020 #20 نوشته شده توسط alibax25: این فایل زیپ رو دانلود و استخراج کن، یه فایل html داخلشه که بک آپ سایت دانلودها هست. بازش کنی میره تو سایت دانلودها و اونجا میتونی لینکارو پیدا کنی بیشتر... سلام نمیدونم چطوری تشکر کنم از فایل آرشیو به راحتی دانلود و نصب کردم Reactions: alibax25
نوشته شده توسط alibax25: این فایل زیپ رو دانلود و استخراج کن، یه فایل html داخلشه که بک آپ سایت دانلودها هست. بازش کنی میره تو سایت دانلودها و اونجا میتونی لینکارو پیدا کنی بیشتر... سلام نمیدونم چطوری تشکر کنم از فایل آرشیو به راحتی دانلود و نصب کردم
haxso کاربر سایت Nov 26, 2020 #21 سلام برای بازی Metal Gear Solid V: The Definitive Experience هم DLC هست ؟
AVerg کاربر سایت Nov 26, 2020 #22 نوشته شده توسط haxso: سلام برای بازی Metal Gear Solid V: The Definitive Experience هم DLC هست ؟ بیشتر... سلام همه ی dlc های mgs v همراه نسخه Definitive هست Reactions: silent ops
نوشته شده توسط haxso: سلام برای بازی Metal Gear Solid V: The Definitive Experience هم DLC هست ؟ بیشتر... سلام همه ی dlc های mgs v همراه نسخه Definitive هست
hamedsony کاربر سایت Nov 26, 2020 #23 سلام آپدیت 1.32 gtav برای کپیخور کسی سراغ داره همه سایتها یا حذف کردن یا کپیخور ندارن
silent ops کاربر سایت Nov 27, 2020 #24 نوشته شده توسط hamedsony: سلام آپدیت 1.32 gtav برای کپیخور کسی سراغ داره همه سایتها یا حذف کردن یا کپیخور ندارن بیشتر... سلام تو این سایت موجوده تمام ریجن آبدیتها برای .gta v برای کپی خورم میشه استفاده کرد pkg CUSA00419 Reactions: amin200200 and hamedsony
نوشته شده توسط hamedsony: سلام آپدیت 1.32 gtav برای کپیخور کسی سراغ داره همه سایتها یا حذف کردن یا کپیخور ندارن بیشتر... سلام تو این سایت موجوده تمام ریجن آبدیتها برای .gta v برای کپی خورم میشه استفاده کرد pkg CUSA00419
haxso کاربر سایت Dec 1, 2020 #25 نوشته شده توسط nihilnigritude: سلام همه ی dlc های mgs v همراه نسخه Definitive هست بیشتر... روشی به جز سیو جایگزین نیست که بشه فعالشون کرد ؟
نوشته شده توسط nihilnigritude: سلام همه ی dlc های mgs v همراه نسخه Definitive هست بیشتر... روشی به جز سیو جایگزین نیست که بشه فعالشون کرد ؟