DLC هاي alan wake بيش از يك عدد همين امسال

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
alanwake4.jpg

Remedy تائيد كرد كه بسته هاي الحاقي براي بازي در سال 2010 وجود خواهد داشت.
Matias Myllyrinne گفته كه :
" ما امسال بيش از يك اِپيزود براي بازي خواهيم داشت. "

او همچنين تصريح كرد كه بازي قالب تلويزيون گونه داره اين چيزي هست كه شركت خيلي روش تاكيد داره.

"اين خيلي به تماشاچي و مخاطب بستگي داره , ولي مطمئنا ما خواهان اين هستيم و اگر موفق بشه ما حتما يك قسمت دوم بزرگ رو براي بازي در نظر داريم."
قسمت دوم همون يك بازي ديگه هست!
منبع

حدسی که در مورد DLC ها زده میشه به این صورته:

بعد از انتشار بازی در 18 May به فاصله دو ماه یکبار، یک DLC روی XBL منتشر میشه. در سال 2011 تمام این DLCهایی که منتشر شده را یکجا می‌کنند و روی یک دیسک به اسم Alan Wake 2 منتشر می‌کنند.
مهدی فکر نکنم DLC ها رو بکنن AW2 !
AW2 باید از همه لحاظ پیشرفت داشته باشه. بعید میدونم این کار رو بکنن! اونم Remedy :دی ولی قرار گرفتن DLC ها در دیسک، بعد از یه مدت 100% است.

بعد از انتشار بازی در 18 May به فاصله دو ماه یکبار، یک DLC روی XBL منتشر میشه
و اینجاست که سیاست دزدانه ماکروسافت نمایان میشود هنوز بازی نیومده به فکر 10000 تا DLC هستن

رسما اعلام جنگ کردی...! :دی منتظر عواقبش باش!
رسما یه اظهار نظر خوشحال دیگه کرد...:دی
لابد این مایکروسافت ـه که قراره واسه Heavy Rain هم DLC منتشر کنه...:laughing:
DLC یه راهکاری ـه که تو این نسل مد شده!مایکروسافت و سونی هم نداره!کل شرکت ها دارن از این روش استفاده می کنن!یه شرکت میاد مثل راک استار DLC میده واسه IV در حد یه بازی کامل یه شرکتی هم مثل Capcom همه رو سر کار گذاشته با RE5...

لابد این مایکروسافت ـه که قراره واسه Heavy Rain هم DLC منتشر کنه...:laughing:
شما سعی کن نظرت را برای خودت نگه داری عزیز اول که خدمتت عرض کنم اینا 60 ساله دارن بازی را تاخیر میزنن بعد میشه بگی dlc را از کجاشون در آوردن؟ اینا دارن میگن هر 2 ماه یک dlc ولی سونی برای hr یک dlc میده و تمام و هنوزم تاریخی مشخص نکرده ولی از الان ماکروسافت کمر همت بسته برای جیره خواری بزارید بازی بیاد بعد در مورد DLC صحبت کنید

شما سعی کن نظرت را برای خودت نگه داری عزیز اول که خدمتت عرض کنم اینا 60 ساله دارن بازی را تاخیر میزنن بعد میشه بگی dlc را از کجاشون در آوردن؟ اینا دارن میگن هر 2 ماه یک dlc ولی سونی برای hr یک dlc میده و تمام و هنوزم تاریخی مشخص نکرده ولی از الان ماکروسافت کمر همت بسته برای جیره خواری بزارید بازی بیاد بعد در مورد DLC صحبت کنید
نه خب حرف من اینه که مایکروسافت کسی رو که مجبور به خرید این DLC ها نکرده!کرده؟
کسی که عقیدش مثل شما باشه مجبور نیست اینجور DLC هایی رو بازی کنه...

اول اینکه AW هیچ وقت تاخیر نخورده! یک بار براش تاریخ عرضه اعلام شد و همون موقع هم منتشر میشه.
بعد اون " هر دو ماه یک DLC " نظر و حدس مهدی بود:دی Remedy فقط گفته بازی DLC داره. نه معلومه چیه، نه معلومه قیمتش چقدره، نه معلومه چندتاست! شاید 4 تا باشه ولی قیمت هر کدوم 400 MP (یعنی 5 دلار) یا میتونه یه دونه باشه با قیمت 1600 MP (یا همون 20 دلار!)

پس بزار اول معلوم بشه داستان DLCـهاش چجوریه بعد نظرتو بگو!

اصلا جدای این صحبتها، مهم محتوای DLC هست! که فکر کنم Alan Wake هر DLCش خودش به اندازه ی یه بازی باشه! اون وقت 5 دلار که هیچ، 50 دلار هم ارزشش رو داره! خدا لعنت کنه یکی مثل کپکام رو که با اون DLC 4 کیلوبایتی و 5 دلاری که برا RE5 داد، ذهنیت همه رو نسبت به کلمه ی DLC خراب کرد! :دی

نه خب حرف من اینه که مایکروسافت کسی رو که مجبور به خرید این DLC ها نکرده!کرده؟
کسی که عقیدش مثل شما باشه مجبور نیست اینجور DLC هایی رو بازی کنه...

عقیده کلی من اینه اینا فعلآ تمرکزشون را بزارن روی خو بازی و منتشر کنن و بعد بیان در مورد DLC صحبت کنن

عقیده کلی من اینه اینا فعلآ تمرکزشون را بزارن روی خو بازی و منتشر کنن و بعد بیان در مورد DLC صحبت کنن
به نظر شما این 5 ساله تمرکز بازی رو روی DLC گذاشته بودند؟؟؟خیر
تازه 1 ماهه گفتند بازی DLC داره-اونم بخاطر حذف نسخه PC و دلایل دیگه بوده!

دزدی DLC رو UBI و AC II انجام میدن و کپکام!
نه MS -شما میتونی نخری!بازی رو کامل عرضه میکنن!اگه خاطر خاشی میتونی بخری!اگه نه
خواهشا-نظرات غیر منطقی ندیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or