DLC مس افکت 3 و انتقادها از Bioware

Acatalectic

کاربر سایت

56fc81623da2.jpg

این هفته اطلاعاتی از اولین DLC مس افکت 3 منتشر شد که قرار است دقیقا در روز عرضه بازی اصلی منتشر شود!!. بلافاصاله انتقادهایی از بایوور در نت شکل گرفت که آنها قصد دارند با بریدن بعضی از محتویات بازی اصلی و عرضه جداگانه آن پول بیشتری از مخاطبان دریافت کنند. BioWare در جواب اعلام کرد که ساخت این DLC ربطی به فرآیند ساخت بازی اصلی نداشته (باعث انحراف از آن نشده ) و تیم جداگانه ای بر روی DLC کار می کرده اند. اما از نظر GameSpy این جواب قانع کننده نیست.

در این DLC یک عضو جدید از نژاد Prothean به تیم فرمانده شپرد ملحق خواهد شد. موجودیت این عضو جدید زیر سوال است چرا که از شروع داستان سری Mass Effect این نژاد هزاران سال قبل منقرض شده بودند. به گزارش GameSpy چنین اتفاقات عظیمی مانند بازگشت Prothean ها بدون خراب کردن داستان غیرممکن است.

اگر از فن های پیگیر Mass Effect باشید حتما گذشتن از این DLC سخت است. قیمت From Ashes ده دلار می باشد و عرضه آن در اولین روز این شک را برمی انگیزد که آیا Bioware و EA قصد دارند یک بازی را با قیمت 70$ عرضه کنند؟!.

07002223884599389474.jpg

Some things are cut from the original version for a reason.
منبع - منبع 2

ویدئوی معترضین.

آخرین ویرایش:
واقعا خجالت آوره
متاسفم برای EA یا هر کسی که مسئول اینکاره !
من یکی میخواستم از Origin بخرم این بازی رو ! اما دیگه قطعا این کار رو نمیکنم.
پایرت میزنم جیگرم خنک شه ! گوره بابای DLC هم کرده.

دوستان طوری از دزدی حرف میزن انگار یادشون رفته خودشون به طور میانگین روزانه 50 60 دلار دزدی میکنن!!!:|
ولی در کل امیدوارم این EA از صفحه ی روزگار حذف بشه.:دی

دوست عزیز اولا هر کسی رو توی قبر خودش میخوابونن ! شما ناراحت نباش.
ثانیا گیمری که تو ایرانه به نظرت میتونه با این وضعیت اقتصاد همه عناوینی که میخواد رو اورجینال تهیه کنه ؟
نه خداوکیلی شدنیه ؟

اونم با دلار ۲۰۰۰ تومنی و حداقل تاخیر یکی دو هفته ای تا رسیدن بازی !

این حرف رو در شرایطی میزنم که تمام بازیهای PS3مو (ده عنوان انحصاری) + چندین عنوان برای PC و X360 اوریجینال تهیه کردم
شرایط بیشتر خریدن نبود وگرنه قطعا همه عناوین رو اورجینال میخریدم.

دوست عزیز اولا هر کسی رو توی قبر خودش میخوابونن ! شما ناراحت نباش.
ثانیا گیمری که تو ایرانه به نظرت میتونه با این وضعیت اقتصاد همه عناوینی که میخواد رو اورجینال تهیه کنه ؟
نه خداوکیلی شدنیه ؟

اونم با دلار ۲۰۰۰ تومنی و حداقل تاخیر یکی دو هفته ای تا رسیدن بازی !
این دیگه مشکل ایرانی جماعته که دوست دارن هربازیی که میاد رو امتحان کنن.اگه مردم بد عادت داده نمیشدن خیلی هم راحت میتوستن ارجینال بخرن مثلا من خودم فقط rpg های خـفن و سری هیلو رو میخریدم و دیگه پولم رو پای ات و اشغالایی نظیر بتلفیلد و MW نمیدادم.

كي گفته كه همه PROTHEAN ها نابود شده بودن !!!

توي اخر ME1 بود همون جايي كه به سيار اصلي PRO ها مي رفتيم اون جا اون هوش مصنوعي توضيح مي داد كه نژاد PRO هنوز كامل از بين نرفته و برخي از اون ها در اون كپسول هاي بيرون هنوز زنده اند !
حتي من يادمه كه توي بازي خودم از AI پرسيدم كه چه چوري همه رو زنده نگه داشتي گفت من توانايي زنده نگه داشتن همه رو ندارم و بعد از اين مدت منابع ام رو به پايانه و مجبور شدم راه هاي زنده موندن افراد دون پايه تر PRO هارو قطع كنم تا منابع به افراد باهوش و دانشمند برسه !!!
توي ME2 هم كه به صورت دشمن بودن و تغييرات پيدا كرده بودن !!!

ولي به هر حال ارائه DLC اون هم در روز اول اصلا" درست و جالب نيست !!!

این دیگه مشکل ایرانی جماعته که دوست دارن هربازیی که میاد رو امتحان کنن.اگه مردم بد عادت داده نمیشدن خیلی هم راحت میتوستن ارجینال بخرن مثلا من خودم فقط rpg های خـفن و سری هیلو رو میخریدم و دیگه پولم رو پای ات و اشغالایی نظیر بتلفیلد و MW نمیدادم.

اون بازیهایی که شما بهشون میگی آشغال (بتلفیـــــلد و COD)! برای خیلی ها بسیار دلچسب هستن.
بعد یه جوری از ایرانی جماعت صحبت میکنی که انگار خودت تو ایران نیستی (شایدم نباشی) ، برای ایرانی جماعت n نوع تفریح نذاشتن که هر کدوم رو میخواد انتخاب کنه و بعد گلچین کنه !
خیلی ها همین گیم تنها سرگرمیشونه و دوست دارن هر عنوانی رو تست کنن.

خیلی ها هم توانایی خرید یک بازی اوریج در ماه رو ندارن !

خوب میشه اینها رو از تفریح کرد منع کرد ؟

كي گفته كه همه PROTHEAN ها نابود شده بودن !!!

توي اخر ME1 بود همون جايي كه به سيار اصلي PRO ها مي رفتيم اون جا اون هوش مصنوعي توضيح مي داد كه نژاد PRO هنوز كامل از بين نرفته و برخي از اون ها در اون كپسول هاي بيرون هنوز زنده اند !
حتي من يادمه كه توي بازي خودم از AI پرسيدم كه چه چوري همه رو زنده نگه داشتي گفت من توانايي زنده نگه داشتن همه رو ندارم و بعد از اين مدت منابع ام رو به پايانه و مجبور شدم راه هاي زنده موندن افراد دون پايه تر PRO هارو قطع كنم تا منابع به افراد باهوش و دانشمند برسه !!!
توي ME2 هم كه به صورت دشمن بودن و تغييرات پيدا كرده بودن !!!

ولي به هر حال ارائه DLC اون هم در روز اول اصلا" درست و جالب نيست !!!
اگه يادم باشه توي ME1 ١٢ تا دانشمند prothean ها بعد از reaper باقي ميمونند و به citadel ميرن

DLC این بازی رو هم میگیریم چون ارزش داره براش جداگانه خرج کرد با اینکه با این کار Bioware زیاد حال نکردم اما در هر صورت دمش گرم با این بازیهایی توپی که میسازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or