DLC رایگان برای Uncharted 2

Victarion

Loyal Member
2009-11-25-Thanksgiving.jpg

Naughty Dog اعلام کرد اولین DLC بازی Uncharted 2 در راه است.

این DLC شامل یک مپ جدید به نام Fort برای بخش مالتی‌پلیر بازی است که بر پایه مرحله The Fortress از قسمت اول بازی طراحی شده‌است. بر طبق اعلام ND این مپ فردا به صورت رایگان بر روی PSN قرار می‌گیرد.
همچنین به مناسبت عید Thanksgiving، در تعطیلات این هفته بخش مالتی‌پلیر بازی Double Cash خواهد بود.
نکته دیگر اینکه Lazarevic و Nathan به دلیل مصرف زیاد از حد بوقلمون چاق شده‌اند.

منبع

نکته دیگر اینکه Lazarevic و Nathan به دلیل مصرف زیاد از حد بوقلمون چاق شده‌اند.
همش تقصیر توئه کیوان :دی چقدر گفتم Chloe و Elena رو برندار، یکم با این دو تا بازی کن چاق نشن :دی
Double XP رو هستم ، شدید :دی

آخرین ویرایش:
دمشون گرم!!خیلی حال کردم :d
بابت ترجمه هم ممنون

اینجا برید ببینیدش :

http://www.gametrailers.com/video/the-fort-uncharted-2/59484

ویرایش :الان خودم دیدم خیلی باحاله!!خیلی قشنگ درستش کردن !این آهنگی هم که گزاشتن روش خیلی قشنگه :d

آخرین ویرایش:
خبر رو دیشب میخواستم بذارم، سایت خراب بود:

عنوان : DLC رایگان برای Uncharted 2 در روز جمعه!

متن خبر:

با آپدیتی که روز جمعه برای این بازی زیبا ارائه میشه، یک مپ جدید به اسمه The Fort (به معنی قلعه) به صورت رایگان اضافه میشه که برگرفته از مرحله The Fortress بازی است. این مپ مربعی شکل دارای فضاهای بسیار وسیع برای جنگ بوده و در عین حال دارای قسمت های زیرزمینی نیز برای حرکت های مخفی نیز میباشد.

همراه این مپ، یک آپدیت به بازی اضافه شده که Global and Friends list Leaderboards بوده و در قسمت Multiplayer شما اطلاعات بهتری از بازی دوستان و کل بازی کنندگان رو میتونید بدست بیارید.

ضمنا اون تبلیغ Twitter تو صفحه Multiplayer به Player Card تغییر کرده و به شما اجازه میده آمار بازی خودتون رو ببینین.

ضمنا آخرهفته این هفته (جمعه تا دوشنبه) یک Double Cash Weekend هستش که همونطور که اسمش مشخصه مقدار پولی که در بخش Multiplayer بدست میارن 2برابر میشه. ضمنا تو این مدت 2 عدد Skin جدید به اسم های Doughnut Drake and Doughnut Lazarevic هم به بازی اضافه میشن. (Doughnut یه ایهام از کلمات پول و پیراشکی هستش)

به شخصه از مجانی بودن این تعجب کردم! نمیدونم برای رقابت با MW2 و BF2 اومده یا چی.

منبع: سایت Destructoid

من معمولا خبر نمیذارم، اینم صبر کردم دیدم کسی نذاشت من گذاشتم، کم و کاستی داشت ببخشین.

مرسی آیدین
آخه الان وقت اضافه کردن Leaderboard ه :دی
باید بازم برگردیم Uncharted 2 تا عزیز ِ دل Bad Company 2 بیاد .
ی بابا:biggrin1:
عین آدم از همون اول میذاشتن یه انگیزه ای داشتیم Rank up بشیم:biggrin1:
اینا هم که برای هر مناسبتی Skin میذارن:biggrin1:
Halloween که اسکلت گذاشتن. الانم که برای Thanks giving این دو تارو گذاشتن. حتما برای Christmas هم بابا نوئل میذارن با کالسکه اش:biggrin1:
شما دو تا هم که فقط بلدید غر بزنید :دی

آخرین ویرایش:
اینا هم که برای هر مناسبتی Skin میذارن:biggrin1:
Halloween که اسکلت گذاشتن. الانم که برای Thanks giving این دو تارو گذاشتن. حتما برای Christmas هم بابا نوئل میذارن با کالسکه اش:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or