DLC جدید برای Red Dead Redemption

Boss Hunter

کاربر سایت
74998.jpg

کمپانی محبوب Rockstar Games رسما جزییات و تاریخ عرضه افزونه های جدید بازی Red Dead Redemption که به نام Myths and Mavericks Bonus Pack شناخته میشوند را اعلام کرد.
این افزونه ها رسما از تاریخ 13 سپتامبر در شبکه لایو مایکروسافت عرضه میشوند و این افزونه شامل 8 شخصیت و 11 مکان جدید است.
مکانها

• Cochinay
  • Nekoti Rock
  • El Presidio
  • Plainview
  • Gaptooth Mine
  • Pike's Basin
  • Rio Bravo
  • Perdido
  • Benedict Point
  • Beecher's Hope
  • Torquemada
شخصیت ها

• Landon Ricketts
  • Vicente Desanta
  • Drew MacFarlane
  • Deputy Eli
  • Deputy Jonah
  • Javier Esquella
  • Nastase
  • Uncle

هر چند از نسخه ی پی سی ناامید شدم ولی کاشکی رو پی سی هم بدن(مثله L.A:|)
شماها هنوز امید به نسخه پی سی دارین؟ وردارن گند بزنن به گوتی؟
ایشالاه تمامی محتویات اضافه رو رو یه دیسک عرضه کنن تا همه بتونن دوباره یه حال مشتی و به قولی یه Tribute خوب به بازی داشته باشن....

• Like
Reactions: Daedalus
آقا این مجانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون قبلا قرار بود یه DLC مجانی بدن بیرون!!!بعد DLCهای قبلی این بازی رو تو کدوم قسمت لایو میتونم پیدا کنم؟؟!!!

این DLC جدید رو اعلام کردن که مجانیه . فقط Undead Nightmare بوده که غیر از مُدهای جدید در مالتی پلیر حالت داستانی هم در single player داشت . DLC های دیگه تماماً مربوط به بخش مالتی پلیر هستند و روی دیسک عرضه نمیشن .

مکانها که تکراریه ولی احتمالا challenge های جدید به بازی اضافه شده و نکته خوشحال کننده واسه من اینه که بالاخره شخصیت Landon Ricketts توی این DLC آخری اضافه شد :دی

• Like
Reactions: bluestar
این بازی واقعا فوق العاده است . ولی هر بازی ای یه مدت زمانی داره . این بازی می تونه تا تعطیلات دوام بیاره و باید این راکستار یه فکری بکنه . شاید بهترین راه دنباله باشه که تازه تغییرات خاصی هم نمی خواد چون اینقدر بازی فوق العاده است که هرچی بازی می کنی خسته نمیشی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or