DLC جدید برای Batman : Arkham City

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت

مدتی پیش شایعاتی در مورد DLC جدید برای بازی Batman:Arkham City پخش شده بود که به نظر می رسید این DLC مربوط به شخصیت Harley Quinn و آشکار کردن موارد تازه ای در مورد داستان بازی باشد.

اکنون Rocksteady یک تصویر از DLC در تویتر بازی منتشر کرده است که چکمه ای به همراه یک چکش بزرگ در آن نمایان است.به نظر می رسد که این چکمه ها ، چکمه هایی هستند که Harley quinn در بازی به پا داشت.

همچنین یک لیست از تروفی های این DLC منتشر شده که مشخص نیست رسمی هستند یا ساختگی:

هنوز به طور رسمی اعلام نشده که این DLC شامل چه مواردی است و چه زمانی منتشر خواهد شد، اما به نظر می رسد Robin به عنوان شخصیت اصلی قابل بازی در آن حاضر خواهد بود.

من هنوز دارم آرخام سیتی میرم انگار تمومی نداره :دی دقیقا آخر بازی برای من جای سوال باقی موند که چی به سر هارلی کویین اومد. احتمالا این DLC قراره پاسخ این سوال باشه

من هنوز دارم آرخام سیتی میرم انگار تمومی نداره :دی دقیقا آخر بازی برای من جای سوال باقی موند که چی به سر هارلی کویین اومد. احتمالا این DLC قراره پاسخ این سوال باشه
من یعد از این نفهمیدم اون جریان سری جوکر با Dr Ice که هارلی دقیقا همونجا که چسب رو از دهنش میکنم دربارش گفت و زن Dr Ice چه بلایی سرشون اومد :d

من یعد از این نفهمیدم اون جریان سری جوکر با Dr Ice که هارلی دقیقا همونجا که چسب رو از دهنش میکنم دربارش گفت و زن Dr Ice چه بلایی سرشون اومد :d
Dr Freeze منظورته؟! :دی
اگه ساید کوئست ها رو میرفتی، زنشو توی یکی از خونه های تحت کنترل جوکر پیدا میکردی. زنش خیلی وقته که مرده منتها دکتر فریز اونو منجمد کرده و با خودش نگه میداره. آخر هم این دو کفتر عاشق رو به هم میرسونی :دی

اصلا این یارو کی بود:-/
هارلی کوئین یا رابین؟ در هر صورت،

هارلی کوئین: دکتر معالج جوکر که بعد از اینکه شروع به معالجه میکنه، خودش عاشق جوکر میشه و دیوانگیش گل میکنه :دی

رابین: فرزند یه خانواده بند باز سیرک که بعد از اتفاقاتی که می افته (اگه یادم نرفته باشه، سانحه آتش سوزی بود) بتمن اونو نجات میده و تربیتش میکنه و رابین میشه دست راست و کمک دست بتمن.

Dr Freeze منظورته؟! :دی
اگه ساید کوئست ها رو میرفتی، زنشو توی یکی از خونه های تحت کنترل جوکر پیدا میکردی. زنش خیلی وقته که مرده منتها دکتر فریز اونو منجمد کرده و با خودش نگه میداره. آخر هم این دو کفتر عاشق رو به هم میرسونی :دی
Dafuq ؟ Critical Mind Error XD ! به فریز گفتم Ice ! :d

رابین: فرزند یه خانواده بند باز سیرک که بعد از اتفاقاتی که می افته (اگه یادم نرفته باشه، سانحه آتش سوزی بود) بتمن اونو نجات میده و تربیتش میکنه و رابین میشه دست راست و کمک دست بتمن.
من از اینا نیستم که گیر بدم ولی رابین توی AA تیم دریک ـه. اونی که شما میگی Dick Grayson ـه. اون رابین بعدا میشه Nightwing. آتش سوزی هم نبود گنگستر میریزه و میکشنشون. البته نه مستقیما.

من از اینا نیستم که گیر بدم ولی رابین توی AA تیم دریک ـه. اونی که شما میگی Dick Grayson ـه. اون رابین بعدا میشه Nightwing. آتش سوزی هم نبود گنگستر میریزه و میکشنشون. البته نه مستقیما.
نه عزیز این حرفا چیه. گفتم که مطمئن نیستم. کلا این کاراکتر ها چندین نسخه دارن که داستاناشون فرق میکنه. این آتش سوزی هم یادم نمیاد از کجا به ذهنم اومد اما یه جایی شنیده یا دیدم :دی

ولی یه چیزی !
اینا قبل از عرضه بازی گفته بودن هیچ DLC در کار نخواهد بود چی شد پس :d
فکر کنم با این DLC میخوان داستان Harley Queen رو هم تموم کنند و با خیال راحت برن سروقت پروژه بعدیشون ، بی صبرانه منتظریم >:d<
فکر کنم قبلش رفتن
تو VGA معلوم بود که رفتن :d

یه حدسی من میزنم.
( فقط کسایی که بازی رو تموم کردن بخونن )
اگر قراره راجب هارلی کوئین باشه، خیلی چیزای جالبی میتونه اتفاق بیوفته. چون همونطور که تقریبا اکثرا متوجه شدید، الان ایشون در دوره بارداری هستند :دی! اونم فرزند جوکر رو :دی! مقابله با بتمن توی این زمان واقعا میتونه جالب باشه. اون موقعی که بتمن متوجه میشه... چیز جالبی میتونه باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or