DLC آنلاین Booster Map Pack برای GeoW3 عرضه شد

Boss Hunter

کاربر سایت
78974.jpg

کمپانی Epic Games تصمیم به ارایه یک DLC برای بازی Gears of War 3 در بخش single-player campaign بازی گرفته است که در این افزونه به جای Shotgun شما دارای یک Cluckshot ویژه هستین که تخم مرغ و مرغ به طرف دشمن پرتاب میکنه و این افزونه در تاریخ 24 یعنی امروز عرضه میشه و میتونین دانلودش کنین.
یک تعداد عکس از این افزونه
[TABLE="width: 1, align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

ویرایش مدیریت و تصحیح خبر:
این خبرا رو از کجا در میارین ؟!
این فقط یه weekend event ِ به مناسبت thanksgiving ! مربوط به مالتی پلیر هم هست و ربطی به single player نداره ... تو مُد king of the hill، اسلحه ی Gnasher Shotgun با Cluckshot تعویض میشه! همین.
Booster Map Pack هم که شامل 5 تا مپ مالتی پلیر میشه بصورت free امروز عرضه شده، حجمش هم 200mb+ ِ
____

متن کامل خبر

نمیدونم دوستان نمیخوان بفهمن خبری که دوستمون در مورد مرغ و تخم مرغ گذاشته ربطی به DLC ِ بازی نداره ؟!

حسین مپ آ چی هست ؟!
مپای جدیده یا همون قبلیاس ؟!

Blood Drive،Azura و Rustlong مربوط به همون DLC ِ اوله که الان برای همه بصورت free عرضه شده + 2 تا مپ جدید در کنارش ...

نمیدونم دوستان نمیخوان بفهمن خبری که دوستمون در مورد مرغ و تخم مرغ گذاشته ربطی به DLC ِ بازی نداره ؟!

Blood Drive،Azura و Rustlong مربوط به همون DLC ِ اوله که الان برای همه بصورت free عرضه شده + 2 تا مپ جدید در کنارش ...
البته این 3 مپ Blood Drive،AzuraوRustlong
تو Quck Match و Ranked Match به صورت Free قابل بازی هستن
برای Private و Horde و Beast یابد خریداری بشن اینجور که من تو سایت Gears of War خوندم
این حرکتشونم خیلی باحاله و همینطور که حسین گفت یک weekend event هستش و چند روز شما میتونید از این قابلیت استفاده کنید

مثل ابنکه برای دوستان weekend event قابل فهم نیست
این چیز جدیدی نیست من یادم هفته دوم بعد از عرضه مد Big Head Mode هم وجود داشت که صورت کاراکتر ها بزرگ شده بود
خوی جالب بود و برای چند روز هم قابل بازی
همه جای دنیا دارن با این حرکات حال میکنن (تو فروم ها)
ولی یک مشت PS3 فن که نمیدون تو این تاپیک چیکار دارن هی تیکه میتدازن
مثل اینکه میانگین نمرات خوب حرص در ابرده

• Like
Reactions: Mehrdad
اون کسی که این تاپیک رو زده نباید این خبره اشتباه رو درست کنه؟ همه رو به اشتباه انداخته. تعجب کردم گفتم بیشتر به weekend event تا dlc!
خودم منتظره این dlc بودم(چون میدونستم رایگانه:d) حدس هم زده بودم مپ پکه!
اون weekend event که به مناسبت هالووین گذاشته بودن هم باحال بود که کله همه کدو میشد!:d

مثل ابنکه برای دوستان weekend event قابل فهم نیستاین چیز جدیدی نیست من یادم هفته دوم بعد از عرضه مد Big Head Mode هم وجود داشت که صورت کاراکتر ها بزرگ شده بودخوی جالب بود و برای چند روز هم قابل بازیهمه جای دنیا دارن با این حرکات حال میکنن (تو فروم ها)ولی یک مشت PS3 فن که نمیدون تو این تاپیک چیکار دارن هی تیکه میتدازنمثل اینکه میانگین نمرات خوب حرص در ابرده
همین طور که حسام گفت weekend event هستش . . . . این مرغ ها هم به مناسبت عید *شکر گزاری* گذاشته شدن
برای هالووین هم کله ی همه کدو شده بود !

• Like
Reactions: Mehrdad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or