DJ Hero / X360 Ver

بی خود امیدوار نباش چون با این سیاست پول جویی که این شرکت داره عمرا بشه با دسته بازی کرد:-"
بالاخره براي شماره ي اول بايد يه كاري بكنن كه ملت بيان بخرن بازي كنن ؟ با لوازم جانبي تو اروپا هم قيمتش بالا در مياد . حالا من نميدونم ولي اميدوارم ديگه !

آخرین ویرایش:
هنوز کسی این بازی رو نگرفته؟ ميشه با دسته هم بازی کرد؟
من تازگی خر شدم ميخوام برم گيتارشو بخرم ، يکی از بچه ها ميگفت خوب این بازی هم آمده بورو دستگاه اینو بخر!! اما با خودم گفتم اگر گيتار بگيرم ميتونم 5-6 نسخه از بازی های موزيک رو بازی کنم اما اگر اینو بگيرم فقط همين يک نسخه هست که اونم معلوم نيست با استقبال مواجه بشه يا نه ، که نسخه های بعديشم بسازن!

من یه جایی دیدم بادسته و گیتارو... میشه بازی کرد.:biggrin1:

من یه دوره تو امضام یه trailer گذاشته بودم که یکی با turntable و دیگری با گیتار گیتار هرو داشتن بازی می کردن.
میگم منظورت اون ویدیو نباشه؟

دوستان دلشون رو خوش نکنند بدون دستگاهش یا اصطلاحا همون دی جی بوک اصلا نمیشه بازی کرد حتما باید اون رو داشته باشید که با سی دی اورجینال بازی 160$ قیمت داره و یه پک ویژه که شامل کیف مخصوص دستگاه و پایه و اهنگ های امینم و jay-z هست 200$ قیمت داره ...
البته اهنگ های EM و jay-z تو نسخه معمولی هم هست ولی نه همشون !!!
راستی دوستان کسی جایی دیده این رو داشته باشند ؟ ... بنظرتون کجا میشه بازی رو گیر اورد ؟ بازی رو اصلا خودش رو هک کردن ؟... احتمالا اونجایی که گیتار گیتار هیرو رو بفروشن این هم میفروشن ..
................
یه سوال دیگه هم درباره نصب دستگاه به کنسول داشتم که به صورت وای فای وصل میشه دیگه به کنسول؟
عین همون گیتار هست ولی چون من ندارم نمیدونم اگه کسی میدونه بگه گیتار رو چه جوری باید به کنسول وصل کرد اینم همون طور هست !!!
ممنون ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or