Divinity 2: The Dragon Knight Saga | PC

درود برهمه کسانی که اهل بازی های نقش افرینی هستند .
divinity2-cover.jpg

نسخه دیگری از سری divinity منتشر شد حماسه شوالیه اژدها..نسخه دیگری از سری بازی های زیبا و معروف Divinity بازی اسطوره ای حماسی و تخیلی اکشن نقش آفرینی که به داستان اساطیر باستان باز می گردد
بازی را همون استودیوی معروف Larian Studios ساخته هست . گرافیک بازی خیلی بالاست و خلق شخصیت های بی نظیر مثل تمام باز های نقش افرینی در ان وجود دارد
طبق معمول نبرد ما هیولا ها و اژدها در بازی به چشم می خورد که با استفاده از انواع سلاح وشمشیر ها و جادو ها جذابیت بازی را دو چندان می کند
در بازی کماکان مانند سری قبل تبدیل به اژدها می شوید که این خود در نوع خود بی نظیر هست که فقط در شماره قبلی بازی تجربه کرده بودیم و یکی از بهترین قسمت های بازی هست
پرواز کردن با اژدها بر فراز کوها ودریا ها از نکات جذاب و دیدنی در این بازی هست

آخرین ویرایش:
سلام
ممکنه مأموریتها رو جوری پاس کنی که نتونی بازی رو ادامه بدی ؟
الا ن موندم . بازی رو هم از نظر زمانی کش دادم ، یادم نیست چکار کردم .
تنها جایی که ممکنه اشتباه کرده باشم و یادم هست ، تو یکی از راهرو زیرزمینیاست که کارش رو که انجام میدی بهت میگه از بین جعبه سمت راست و سمت چپ یکی رو انتخاب کن .
من سمت چپی رو انتخاب کردم . الا ن عملاً قفل کردم .
حوصله ندارم بشینم از اول بازی کنم .
بازی راهنمای pdf نداره من ببینم کجا رو گند زدم ؟

سلام
ممکنه مأموریتها رو جوری پاس کنی که نتونی بازی رو ادامه بدی ؟
الا ن موندم . بازی رو هم از نظر زمانی کش دادم ، یادم نیست چکار کردم .
تنها جایی که ممکنه اشتباه کرده باشم و یادم هست ، تو یکی از راهرو زیرزمینیاست که کارش رو که انجام میدی بهت میگه از بین جعبه سمت راست و سمت چپ یکی رو انتخاب کن .
من سمت چپی رو انتخاب کردم . الا ن عملاً قفل کردم .
حوصله ندارم بشینم از اول بازی کنم .
بازی راهنمای pdf نداره من ببینم کجا رو گند زدم ؟
نه عزیز بازی شامل دو دسته ماموریت هست فرعی و اصلی اگه فرعی ها را اشتباه بری ماموریت متوقف و ناتمام می مونه که زیاد مهم هم نیست
ولی اصلی ها این طور نیست اصلا اشتباه کردن نداره هی ابدیت میشه تا کامل شه
به فرما عزیز

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: parham_safa
ببخشید تو این بازی برای من صفحه کاملا سیاهه مگر اینکه گرافیک رو روی low قرار بدم که در اون صورت اصلا فایده نداره. گرافیکم هم 9600 gt هست.

ببخشید تو این بازی برای من صفحه کاملا سیاهه مگر اینکه گرافیک رو روی low قرار بدم که در اون صورت اصلا فایده نداره. گرافیکم هم 9600 gt هست.
عزیز با اینکه اینجا جاش نیست 1440 900 نزار در ضمن 9600 خیلی برا این بازی ضعیف هست موفق باشی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Elika_gamer
عزیز با اینکه اینجا جاش نیست 1440 900 نزار در ضمن 9600 خیلی برا این بازی ضعیف هست موفق باشی

گرافیکش که زیاد شاخ نیست. چرا اینقدر سیستم بالا میخواد. ما بقیه ی بازی ها رو راحت بازی میکنیم مشکلی هم نداریم. بابا gamebryo قدیمی شده هی من میگم بعد باز این بازیساز ها از این موتور تاریخ مصرف گذشته استفاده میکنن!

گرافیکش که زیاد شاخ نیست. چرا اینقدر سیستم بالا میخواد. ما بقیه ی بازی ها رو راحت بازی میکنیم مشکلی هم نداریم. بابا gamebryo قدیمی شده هی من میگم بعد باز این بازیساز ها از این موتور تاریخ مصرف گذشته استفاده میکنن!
عزیز این بازی کلا سنگین هست با کارت های قوی تر از 9600GT هم نمیشه با فریم بالا بازی کرد البته نباید روی High صفحه سیاه بشه معمولا باید فریم پایین بیاد. کرک عوض کن درایور گرافیک آپدیت کن روی یه ویندوز دیگه تست کن شاید مشکلت حل بشه.

آخرین ویرایش:
دوستان سلام من در بازی دوم یعنیFlames of Vengeance در یکی از مراحل اصلی با کمک اون کلاه مخصوص پنج گوی با 5 رنگ مختلف بدست آوردم که عبارتنند از 1- Blue moon و ... در نهایت در زیز زمین جلوی مجسمه اژدها 8 جایگاه موجود است که از ج:(ته و مار و کوهستان و ... حالا من چند روزی است که موندم که این 5 گوی باید روی کدام نماد قرار بگیره از دوستانی که بازی را تمام کردن خواهش می کنم راهنمایی کنند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or