Dissidia: Final Fantasy جدید تایید شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
1283989739.jpg

کم‌کم به برگزاری نمایشگاه TGS نزدیک می‌شویم. به نظر می‌رسد که امسال اسکوار انیکس حضور نسبتا خوبی در این نمایشگاه داشته باشد و اقدامات خود را از هم‌اکنون برنامه ریزی کرده است. دیروز سرانجام اسکوار اعلام کرد که FFXIII در ژاپن برای 360 منتشر می‌شود.

ادامه عنوان زیبای Dissidia: Final Fantasy نیز خبری بود که بسیاری از طرفداران PSP منتظر شنیدن آن بودند.

کاراکتر لایتنینگ از FFXIII و Kain از FFIV به بازی اضافه شده‌اند. اطلاعات دیگری در دسترس نیست.

این بازی در TGS قابل بازی خواهد بود و زمان انتشار آن سال آینده می‌باشد.

Source

هرچند اصل خبر خیلی خوبه اما برای من ناامید کننده هم بود! من انتظار داشتم حداقل از هر سری یک شخصیت جدید اضافه بشه، دوتا خیلی کم هست!

کاشکی حداقل SE حرف مارو گوش کنه Vincent و Zack رو هم بیاره تو بازی! کشت مارو!

راستی این FFXIII که توی ژاپن میاد درواقع نسخه International اش هست! یعنی درجه سختی آسان تر و دوبله انگلیسی! SE چی فکر کرده همچین چیزی رو میخواد توی ژاپن عرضه کنه؟ ضربه خوده به مغزشون فکر کنم چون اصولا این تغییرات موقع حرکت بازی از ژاپن به غرب اعمال میشه نه الان!

من فکر میکنم SE اول FFXIII رو میخواد توی ژاپن عرضه کنه ببینه اوضاع چجوری هست بعد بیاد در مورد Versus نظر بده! کلا خودشون و مارو 5 ساله سرکار گزاشتن!

هرچند اصل خبر خیلی خوبه اما برای من ناامید کننده هم بود! من انتظار داشتم حداقل از هر سری یک شخصیت جدید اضافه بشه، دوتا خیلی کم هست!

کاشکی حداقل SE حرف مارو گوش کنه Vincent و Zack رو هم بیاره تو بازی! کشت مارو!

راستی این FFXIII که توی ژاپن میاد درواقع نسخه International اش هست! یعنی درجه سختی آسان تر و دوبله انگلیسی! SE چی فکر کرده همچین چیزی رو میخواد توی ژاپن عرضه کنه؟ ضربه خوده به مغزشون فکر کنم چون اصولا این تغییرات موقع حرکت بازی از ژاپن به غرب اعمال میشه نه الان!

من فکر میکنم SE اول FFXIII رو میخواد توی ژاپن عرضه کنه ببینه اوضاع چجوری هست بعد بیاد در مورد Versus نظر بده! کلا خودشون و مارو 5 ساله سرکار گزاشتن!

البته ماکان من بیشتر دوست دارم تمام شخیصیت های اصلی فینال هفت را بیارند داخل خدایش خیلی جالب میشه
دمت گرم مهدی بابته تاپیک:x

البته ماکان من بیشتر دوست دارم تمام شخیصیت های اصلی فینال هفت را بیارند داخل خدایش خیلی جالب میشه
دمت گرم مهدی بابته تاپیک:x
حسین!!!
کارکتر Tifa Lockhartتایید شد!!:)>->:d<
همچنین Kingdom Hearts Cloud character هم تایید شد!.
بعیده: اما ممکنه پای کارکترهای kh هم باز شه گرچه اسم ff روی این بازی هست...

نه خیرم
عزیزم شما از یه بازی خوشت میاد دلیلی نداره بقیه هم خوششون بیاد
من خیلی بازیش کردم و کاملا هم دستم اومده بود
الانم می گم از بازی خوشم نیومده
به بزرگ بودنشم شکی ندارم

نه خیرم
عزیزم شما از یه بازی خوشت میاد دلیلی نداره بقیه هم خوششون بیاد
من خیلی بازیش کردم و کاملا هم دستم اومده بود
الانم می گم از بازی خوشم نیومده
به بزرگ بودنشم شکی ندارم
پس از این بعد بگو بازی کردم و خوب بود و من خوشم نیومد ! چون توی همین سایت که پره Anti J هستن بگردی میبینی که هیچ کس از بازی بد نگفته ... فقط من خوشم نیومده که بخوام فن بازی در بیارم .
حالا شما ببخش که من از بازی خوشم نیومده
میتونی ابراز خوش نیومدنت رو توی جیبتوت قرار دهید تا اینکه به یکی از عظیم ترین بازی های تاریخ توهین کنید .

آخرین ویرایش:
نمی دونم شما چی می گی این وسط
توهین کدومه
من دارم نظرمو می دم و به هیچ کس ربطی هم نداره نظرم چیه
بازی نکرده که از خودم حرف بیرون نمی دم

میتونی ابراز خوش نیومدنت رو توی جیبتوت قرار دهید تا اینکه به یکی از عظیم ترین بازی های تاریخ توهین کنید .

تو مثله اینکه فرق توهین با اظهار نظرو نمی فهمی
شماره های قبلی فاینال رو کم و بیش بازی کردم این یکیرو ازش خوشم نیومده
و هستن کسایی که نظرمو دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or