با تل تیل به مشکل خورده بودن، فک نکنم دیگه روش کار کنن.تجربه لذتبخش بازی باعث شد بیشتر از قبل به The Wolf Among Us 2 امیدوار بشم که همین استودیو داره روش کار میکنه.
ای بابا!با تل تیل به مشکل خورده بودن، فک نکنم دیگه روش کار کنن.
من دلم خوش بود که شاید خیلی طول نکشه تا The Wolf Among Us 2 رو ببینیم، ولی انگار طلسم این بازی تمومشدنی نیست و ۱۲ سال بعد از انتشار نسخه اولش، هنوز ماجراهای عجیبی داره!هر چه از هر کدوم از این دو تا استودیو برآید، خوش استای بابا!من دلم خوش بود که شاید خیلی طول نکشه تا The Wolf Among Us 2 رو ببینیم، ولی انگار طلسم این بازی تمومشدنی نیست و ۱۲ سال بعد از انتشار نسخه اولش، هنوز ماجراهای عجیبی داره!
امیدوارم این Telltale جدید بتونه از پسش بربیاد (حالا یا تنهایی یا با کمک یه استودیوی دیگه) و از اون طرف هم AdHoc فصل دوم Dispatch رو بسازه (که مطمئناً میسازه با این میزان موفقیت)، چون واقعاً پتانسیل بالایی برای ادامه مسیر داره.![]()
بله همراه با آپشن سانسور برای توییچ و یوتیوبآیا بازی محتوای nsfw داره؟
میگن داستان رو نوشتن و از اون تیم جداشدن ولی نمیدونن که تیم جدید از اون داستان استفاده میکنه یا نهای بابا!من دلم خوش بود که شاید خیلی طول نکشه تا The Wolf Among Us 2 رو ببینیم، ولی انگار طلسم این بازی تمومشدنی نیست و ۱۲ سال بعد از انتشار نسخه اولش، هنوز ماجراهای عجیبی داره!
امیدوارم این Telltale جدید بتونه از پسش بربیاد (حالا یا تنهایی یا با کمک یه استودیوی دیگه) و از اون طرف هم AdHoc فصل دوم Dispatch رو بسازه (که مطمئناً میسازه با این میزان موفقیت)، چون واقعاً پتانسیل بالایی برای ادامه مسیر داره.![]()
در حد حذف سکانس یا تاری دید؟بله همراه با آپشن سانسور برای توییچ و یوتیوب![]()
(مایی که بدون سانسور دیدیم و نمیدونیمدر حد حذف سکانس یا تاری دید؟

در حد صدای بوق و مربع سیاهدر حد حذف سکانس یا تاری دید؟

) با قوس شخصیتی قوی
بین انتخاب Phenomaman و Waterboy هم سراغ Waterboy رفتم، چون شخصیت متفاوت و مظلوم و کج و کولهای داشت و میخواستم ببینم چطوری وارد تیم میشه.

نه واقعاً!واقعیت رو بگو
تو Phenomaman رو انتخاب نکردی چون موقعیت خودتو توی خطر دیدی گفتی شاید یه درصد blond blazer از دست بدم![]()