Multi Platform Dispatch

سازنده
AdHoc Studio
تاریخ انتشار
۳۰ مهر ۱۴۰۴
ناشر
AdHoc Studio
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
اقا چه عجب تاپیکش زده شد .من دارم بازیش میکنم کلمه فوق العاده براش کمه .واقعا حیفه تو بازیسنتر اصلا تا الان تاپیک نداشته چه برسه که بخوایم درموردش صحبت کنیم.
اگه از بازی های telltale گیم خوشتون میومده این چند درجه از اونا بالاتر و خفن تره

میشه گفت Dispatch یکی از بهترین داستان ها، شخصیت پردازی و طنز این نسل رو داره. دو تا وایفوی قابل رومنس داره که جفتشون شخصیت های چند لایه و دوست داشتنی ای دارن. انتخاب بینشون شدیدا سخته و آدم جفتشونو همزمان میخاد. :دی مینی گیم Dispatch کردن قهرمان ها به اندازه کافی جالبه و کشش داره. به غیر از اون تمام بازی Pre Render هست و انتخاب هاتون روند کات سین هارو مشخص میکنه.

میشه گفت Dispatch یکی از بهترین داستان ها، شخصیت پردازی و طنز این نسل رو داره. دو تا وایفوی قابل رومنس داره که جفتشون شخصیت های چند لایه و دوست داشتنی ای دارن. انتخاب بینشون شدیدا سخته و آدم جفتشونو همزمان میخاد. :دی مینی گیم Dispatch کردن قهرمان ها به اندازه کافی جالبه و کشش داره. به غیر از اون تمام بازی Pre Render هست و انتخاب هاتون روند کات سین هارو مشخص میکنه.
اون مینی گیم های هک زیاد جالب نبود! نمیدونم فقط من اینطوری حس میکنم یا بقیه هم همینطورن.

• Like
Reactions: Mohammad@li
سلام
منم این سبک بازیا رو دوس دارم واقعا و این گیم تا اپیزود پنجمش که پلی دادم خیلی لذت بردم و بازی هنوز تموم نشده در فکر ادامه اش هستم :-". البته اگر بازی این سبکی دوس ندارید خیلی بهتون پیشنهاد نمیکنم پلی بدیدیه ۱۵ گیگ دانلود میکنید بعدش میخوره توی ذوق تون که این همه هیاهو و سرو صدا الکیه چیه این گیم:D

• Like
Reactions: MoonD
گیم پلیش خسته کننده نمیشه؟ کسایی ک بازی کردن بفرمایید
ببین کلا این سبک از بازی ها به نظر من یک بار مصرفه چون گیم پلی خاصی اونچنان نداره و بیشتر انتخاب دیالوگ و یکسری qte داره یکبار که تموم میکنی دیگه رقبتی برای دوباره بازی کردن نداری مگر بحث پلات کردن و اینا باشه.
حالا اینجا یکسری گیم پلی هم اضافه کردن شما ۸ تا نیرو دارید که میتونید به ماموریت های مختلف بفرستید این وسط یک سری مینی گیم هک و اینا هم داره ولی در کل چیزی که باعث شده بازی اینقدر سر و صدا کنه این چیزا نیست بلکه داستان جذاب و دیالوگ های کمدی و شخصیت های دوست داشتنی اونه .invisigal و blonde blazer ,همین دو تا دختر بازی را بینظیر کردن میتونید باهاشون رمنس هم داشته باشید و کات سین هایی تو بازی هست که من خودم مدت ها بود ندیده بودم .تازه یه مصاحبه از سازنده هاش خوندم گفته بودن کلی صحنه سک. سی تو بازی بوده که تو نسخه نهایی حذف شده که کاشکی نمیشد در کل بازی فوق العاده است حد اقل برای بار اول که داستان تازگی هم داره بی نظیره

ببین کلا این سبک از بازی ها به نظر من یک بار مصرفه
اتفاقاً به نظر من چون انتخاب ها روی ادامه داستان تاثیر داره، خالی از لطف نیست دیدن اینکه اگه اونجوری انتخاب میکردم چی میشد. نمیگم از اول بازیو بری برای اون انتخاب ولی به نظرم یک بار مصرف نیست.

• Like
Reactions: Katsura
اتفاقاً به نظر من چون انتخاب ها روی ادامه داستان تاثیر داره، خالی از لطف نیست دیدن اینکه اگه اونجوری انتخاب میکردم چی میشد. نمیگم از اول بازیو بری برای اون انتخاب ولی به نظرم یک بار مصرف نیست.
اره تو این بازی به خصوص چون یکسری انتخاب های واقعا تاثیر گذار داری دوست داری بدونی چه اتفاقی میوفته البته من قبل از اینکه بازی را بگیرم چنتا ویدئو ازش دیده بودم در ظاهر انتخاب ها شاید تاثیر گذار باشه ولی نهایت تو کات سین بعدیش مثلا به جای اون شخصیت اون یکی ظاهر میشه تو روند کلی داستان اونقدر تاثیری نداره .ولی شخصا انقدر با بازی حال کردم حتی دیدن کات سین های تکراریشم لذت بخشه

• Like
اره تو این بازی به خصوص چون یکسری انتخاب های واقعا تاثیر گذار داری دوست داری بدونی چه اتفاقی میوفته البته من قبل از اینکه بازی را بگیرم چنتا ویدئو ازش دیده بودم در ظاهر انتخاب ها شاید تاثیر گذار باشه ولی نهایت تو کات سین بعدیش مثلا به جای اون شخصیت اون یکی ظاهر میشه تو روند کلی داستان اونقدر تاثیری نداره .ولی شخصا انقدر با بازی حال کردم حتی دیدن کات سین های تکراریشم لذت بخشه
آره درسته، و همونجوری که خودتون هم اشاره کردید واقعا بازی زیباست. کلاً این سبک آرت استایل رو خیلی دوست دارم.

• Like
Reactions: ashe
من خیلی ترغیب شدم بخرمش :دی اما چندتا سوال دارم!
- روایت بازی چه قدر بزرگسالانه ست یا چه قدر تینیجری؟ یعنی مثلا با The Boys طرفیم یا اسپین آفش Gen V ؟

- چه قدر کرینج ئه و بنفش؟ گل درشت یا قابل تحمل؟

- بازی ظاهرا خیلی از نظر گیم پلی لایت هست حتی لایت تر از Wolf among us، پلات بازی و انتخاب ها کشش جبران کردنش رو دارن؟

• Like
من خیلی ترغیب شدم بخرمش :دی اما چندتا سوال دارم!
- روایت بازی چه قدر بزرگسالانه ست یا چه قدر تینیجری؟ یعنی مثلا با The Boys طرفیم یا اسپین آفش Gen V ؟

- چه قدر کرینج ئه و بنفش؟ گل درشت یا قابل تحمل؟

- بازی ظاهرا خیلی از نظر گیم پلی لایت هست حتی لایت تر از Wolf among us، پلات بازی و انتخاب ها کشش جبران کردنش رو دارن؟
تینیجری که نیست واقعا، داستانش بخوام خلاصه بگم اگه اون کمپانی The Boys خوب بودن، ولی خب خیلی چیزای بیشتری هم داره. کرینج نیست خداروشکر، کاراکتراش همه دوست داشتنی هستن. حقیقتاً اون انتخاب ها اونقدری که فکر میکنی توی جای جای بازی تاثیر نمیزاره، بیشتر فقط آخرشه، تقریبا مثه همون Wolf Among Us.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or