Multi Platform Dispatch

سازنده
AdHoc Studio
تاریخ انتشار
۳۰ مهر ۱۴۰۴
ناشر
AdHoc Studio
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
بعد از مدت‌ها یه درام تعاملی بسیار قشنگ رو تجربه کردم و به همه دوستانی که از این جور بازی‌ها خوششون میاد، به شدت پیشنهاد می‌کنم.
AdHoc به عنوان اولین محصول خودش تونسته با Dispatch عملکرد بسیار خوبی داشته باشه و به عنوان تیمی که از باقی‌مونده‌های Telltale و یه سری استودیوی دیگه تشکیل شده، آدم رو می‌بره به دوران اوج Telltale، البته با تفاوت‌های ریز و درشت نسبت به اون بازی‌ها.
با اینکه بخش داستانی بازی از نظر مفهوم گیم‌پلی، خیلی آزادی عمل خاصی نداره و یه جور انیمیشن با قابلیت انتخاب دیالوگ هست و خبری از هدایت کاراکتر توی محیط نیست، ولی به شخصه مشکلی با این قضیه نداشتم. چون خیلی از بازی‌های این مدلی هم با وجود کنترل کاراکتر، آزادی عمل خاصی ندارن و فقط باید الکی توی محیط بچرخی و چند تا آیتم پیدا کنی و با ملت صحبت کنی و... یعنی بیشتر «توهم گیم‌پلی» به آدم می‌دن تا واقعاً یه گیم‌پلی آزادانه! حالا اون موارد توی Dispatch به شکل انیمیشن از پیش طراحی شده جلو می‌رن و کیفیت انیمیشنش هم خیلی خوبه و این وسط می‌شه دیالوگ انتخاب کرد یا بعضی جاها دکمه‌هایی برای اکشن زد و...
داستان جالبی هم داره، با لحظات تلخ و شیرین و شخصیت‌پردازی‌های عالی! یه سری کاراکتر باحال و دوست‌داشتنی و خل و چل که یکی از بهترین ماجراهای کمیک‌طورِ سال‌های اخیر رو روایت می‌کنن و انقدر خوب طراحی شدن که آدم بعد از مدت کمی باهاشون احساس نزدیکی می‌کنه.
صداگذاری کاراکترها هم عالیه و کمک زیادی به جذاب‌تر شدن‌شون می‌کنه. افراد خوبی برای این کار انتخاب شدن و از آرون پال و لورا بیلی تا جفری رایت صداپیشگی کردن، یا مثلاً ارین ایوِت که قبلاً صداپیشگی شخصیت سفیدبرفی رو توی The Wolf Among Us برعهده داشت.
یکی از ویژگی‌های جالب بازی هم بخش‌های فرعی هستن که کمبود گیم‌پلی رو جبران می‌کنن و از مینی‌گیم هک کردن تا بخش اعزام نیرو باعث می‌شن تنوع خوبی پیدا کنه و مخصوصاً بخش اعزام نیرو به لطف موقعیت‌های متنوع و دیالوگ‌های بامزه، خیلی جالب کار شده و بعضی وقت‌ها حتی یه حالت مهیجی هم پیدا می‌کنه! :دی
در کنار همه خوبی‌های Dispatch، قیمتش هم مناسبه و اگه یه ذره بگردین، احتمالاً با قیمت خوبی گیر بیاد. خودم که ظرفیت یک رو مدتی قبل به قیمت ۲۵۰ تومن (نصف یه پیتزا!) گرفتم و جزو بهترین خریدهای عمرم بود. :دی
تجربه لذت‌بخش بازی باعث شد بیشتر از قبل به The Wolf Among Us 2 امیدوار بشم که همین استودیو داره روش کار می‌کنه. خوشبختانه فروش بازی هم خیلی خوب بوده و ایشالا بهشون روحیه بیشتری برای ادامه کار بده. به عنوان یه IP کاملاً جدید که هیچ هایپی هم قبل از انتشار نداشت، در عرض یک ماه دو میلیون نسخه فروخت و اوضاع در حدی بوده که احتمالاً توی سه ماه اول عرضه، به میزان فروشی می‌رسن که برای سه سال اول پیش‌بینی کرده بودن! :دی
---------
در مورد انتخاب‌هایی که کردم، توی اسپویلر می‌گم و اگه بازی رو تموم نکردین باز نکنین:

بنده از همون اوایل بازی بیشتر سمت مندی خانم (Blonde Blazer) رفتم و با اینکه کورتنی (Invisigal) هم خیلی بانوی محترمی بود، ولی دیگه دل‌مون پیش مندی اسیر شد. :دی
یه جاهایی هم داشتم اغفال می‌شدم و به سمت کورتنی کشیده می‌شدم، ولی شرم و حیا باعث شد همون انتخاب اول رو حفظ کنم! :-"
بین اخراج Sonar و Coupe، گذاشتم Sonar توی تیم بمونه و کلاً شخصیتش رو خیلی دوست داشتم. الآن که رفتم ویدیوهای حالت دوم رو نگاه کردم هم از انتخابم راضی‌ام! Coupe موقع اخراج خیلی پُررو بازی درمیاره، ولی Sonar با وجود خوی وحشی‌ای که داره، موقع خروج از شرکت محترمانه‌تر رفتار می‌کنه و حتی در و دیوار رو منهدم نمی‌کنه! :دی
بین انتخاب Phenomaman و Waterboy هم سراغ Waterboy رفتم، چون شخصیت متفاوت و مظلوم و کج و کوله‌ای داشت و می‌خواستم ببینم چطوری وارد تیم می‌شه. چه قابلیت‌هایی هم داشت بنده خدا! مخصوصا جاهایی که آب بالا می‌آورد روی اشیای مختلف که تمیزشون کنه! :دی
در نهایت هم Invisigal برای دفاع از رابرت تیر خورد و بعدش به تیم برگشت (در کنار Coupe) و جناب Shroud رو هم حلال کردم و نکشتم.

با تل تیل به مشکل خورده بودن، فک نکنم دیگه روش کار کنن.
ای بابا! :| من دلم خوش بود که شاید خیلی طول نکشه تا The Wolf Among Us 2 رو ببینیم، ولی انگار طلسم این بازی تموم‌شدنی نیست و ۱۲ سال بعد از انتشار نسخه اولش، هنوز ماجراهای عجیبی داره!
امیدوارم این Telltale جدید بتونه از پسش بربیاد (حالا یا تنهایی یا با کمک یه استودیوی دیگه) و از اون طرف هم AdHoc فصل دوم Dispatch رو بسازه (که مطمئناً می‌سازه با این میزان موفقیت)، چون واقعاً پتانسیل بالایی برای ادامه مسیر داره. :دی

• Like
Reactions: EAST2WEST and MoonD
ای بابا! :| من دلم خوش بود که شاید خیلی طول نکشه تا The Wolf Among Us 2 رو ببینیم، ولی انگار طلسم این بازی تموم‌شدنی نیست و ۱۲ سال بعد از انتشار نسخه اولش، هنوز ماجراهای عجیبی داره!
امیدوارم این Telltale جدید بتونه از پسش بربیاد (حالا یا تنهایی یا با کمک یه استودیوی دیگه) و از اون طرف هم AdHoc فصل دوم Dispatch رو بسازه (که مطمئناً می‌سازه با این میزان موفقیت)، چون واقعاً پتانسیل بالایی برای ادامه مسیر داره. :دی
هر چه از هر کدوم از این دو تا استودیو برآید، خوش است :D

• Like
Reactions: Dinosaur
میگن داستان رو نوشتن و از اون تیم جداشدن ولی نمی‌دونن که تیم جدید از اون داستان استفاده می‌کنه یا نه

• Like
Reactions: Dinosaur and MoonD
بسیار لذت بردم از این بازی، شدید پیشنهادش میکنم :-bd

نقاط قوت:

شخصیت‌های جذاب (hot as hell :Twisted:) با قوس شخصیتی قوی

موسیقی عالی

صدا پیشگی و اجرای فوق العاده با حضور چهره‌های بسیار درخشان

انیمیشن زیبا و فرای مدیوم بازی‌های ویدیویی

استفاده درست از sub-plot های عاشقانه و رمانتیک برای بهتر کردن عمق شخصیتی

نقاط ضعف:

تکراری و خسته کننده شدن mini-game ها در اپیزودهای پایانی

فصل دوم معرفی نشده p: