Dishonored دارای 12-14 ساعت گیم پلی

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
برای اتمام بازی بازی Dishonored به 12-14 ساعت زمان نیاز دارید .

60984885932488066239.jpg

Harvey Smith و Raphael Colantonio از جمله مدیران خلاق بازی Dishonored به این سوال که از همه مهم تر است پاسخ داده اند " مدت زمان بازی چقدر خواهد

بود ؟
"

در Bethblog Q&A آقای Smith-tonio
توضیح میدهد که " سبک بازی اهمیت بسیار زیادی دارد ,

احتمالا گیمران در این بازی به طور مستقیم از 12-14 ساعت گیم پلی بهره مند خواهند شد . "

آنها همچنین تایید کرده اند که در این بازی این ویژگی ها و خصوصیات وجود خواهد داشت " شش قدرت بزرگ فعال و چهار قدرت غیر فعال و همچنین اسلحه , اسباب

بازی و 40 طلسم کوچک مافوق طبیعی . "

ظاهرا معلوم است که در همان اوایل بازی تمامی طلسم ها در اختیار گیمران نمی باشد .

قدرت های فعال نیازمند به مانا هستند که همیشه به صورت recharge (قابلیت شارژ مجدد) خواهند بود و فقط به اندازه کافی برای توانایی های اساسی مانند

چشم انداز تیره و teleport Blink (چشمک دوربری) میباشند .

اگر شما میخواهید بیشتر از این قابلیت ها استفاده کنید میبایست دوباره خط شارژ معجون ها را پر کنید .

آخرین ویرایش:
تریلر اولیه بازی دیدم کلی هایپ شدم، ولی تریلر گیم پلی بازی . . .
نمیدونم، فکر نمیکنم بازی موفقی بشه. نهایت نمره ای که میگیره 8 هست.

خیلی خوبه.
تنوع بازی اگه مثل Bioshock باشه (که به نظر میاد هست) و به صورت بالانس و به موقع چیزهای جدید اضافه بشه که گیم پلی تکراری نشه از مدت زمان زیاد ـه گیم پلی استقبال میشه.
شدیدا به این بازی امیدوارم.
فکر میکنم در بدترین حالت ممکن با یه بازی ـه خوب طرف باشیم، نه کمتر.

واسه یه بازی خطّی خیلی‌ طولانی‌ هست :دی.
فضای عجیب و غریبی داره، عاشقشم از همین الان، فقط به نظر میاد امتیازاش زیاد نزنه به سقف :دی

خطی نیست
شبیه AC هست
منظورم از غیر خطّی تو جمله بالا اون بود که هر گوشه یه ماموریت باشه بیشتر از داستان اصلی‌ درگیر اونا بشی :دی
P.S :AC به جز پرّ و اون‌Temple ها چیز اضافه دیگه‌ای نداشت :دی هر چی‌ داشت زود حوصله سر بر میشدن :دی

یه چیزی تو مایه های Legendary ــه ! کلآ من با این سبک بازیا حال نمیکنم! :d

نه اشتباه نکن ممد. یه بازیه خیلی خاصیه و با اون Legendary اصلا قابل مقایسه نیست. تو Stage Demo یی که سایت گیم اسپات ازش گذاشته بود، مجری و یکی از منتقدین گیم اسپات خیلی از بازی خوششون اومده بود. گرافیک بالایی نداره. شاید گرافیکش برای دو یا 3 سال پیش باشه ولی گیم پلی خیلی جالبی داشت.

مثلا تو اون دمو که نشون دادن شخصیت بازی می خواست یه نفر رو ترور کنه که داخل یه قلعه بود. برای اینکه وارد قلعه بشه با استفاده از یک ماهی وارد بدن ماهی شد و از فاضلاب وارد قلعه شد و بعد از کلی مخفی کاری غیر خطی با یه حرکت باحال طرف رو ترو کرد. خیلی جالب بود به نظرم.

خطی نیست
شبیه AC هست

خطی نیست ولی از چه نظر منظورته شبیه AC هست؟

تنوع گیم پلی واقعا عالیه
راههای متفاوت خیلی زیادی برای پیشبرد بازی وجود داره
خیلی دست گیمرو برای ادامه بازی باز میکنه

پ.ن: منم اون یگم پلی تو استیج دیدم برای همون خیلی حال کردم باهاش
گرافیکش هم یه جورایی سل شیده و در حده این بازی خوبه
گیم پلی بازی باعث میشه زیاد این چیزا به چشم نیاد و ارزش بازی کردن داشته باشه

نه اشتباه نکن ممد. یه بازیه خیلی خاصیه و با اون Legendary اصلا قابل مقایسه نیست. تو Stage Demo یی که سایت گیم اسپات ازش گذاشته بود، مجری و یکی از منتقدین گیم اسپات خیلی از بازی خوششون اومده بود. گرافیک بالایی نداره. شاید گرافیکش برای دو یا 3 سال پیش باشه ولی گیم پلی خیلی جالبی داشت.

مثلا تو اون دمو که نشون دادن شخصیت بازی می خواست یه نفر رو ترور کنه که داخل یه قلعه بود. برای اینکه وارد قلعه بشه با استفاده از یک ماهی وارد بدن ماهی شد و از فاضلاب وارد قلعه شد و بعد از کلی مخفی کاری غیر خطی با یه حرکت باحال طرف رو ترو کرد. خیلی جالب بود به نظرم.

البته شایدم اگر بازی کنم خوشم بیاد :d من تریلرش رو ندیدم اما عکساش زیاد بهم نچسبید! :d تو بازیای این دوره هم که گرافیک و گیم پلی حرف اول رو میزنه. بازیایی که گرافیک نداشته باشن، زیاد طرفدار پیدا نمیکنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or