DiRT 3 | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    dirt 3
Developer: Codemasters
Publisher: Codemasters
Genre: Racing - Cars
Platforms: PC - 360 - PS3
Release Date: 24 May
3 خرداد
ESRB: E​

دنباله ی سری بازی های Racing و پرطرفدار Dirt, در سال 2011 منتشر خواهد شد و علاوه بر افزایش گرافیک, ویژگی های دیگری نیز با خود خواهد آورد. خودروهای بیشتر, جاده های بیشتر و مسابقات بیشتر و متنوعتر, از جمله ی این ویژگی ها خواهند بود. همانطور که اشاره شد تعداد خودروهای این بازی افزایش یافته و به بیش از 50 مدل خودرو رسیده که این تعداد خودرو, از میان خودروهای مسابقه ای 5 دهه ی اخیر, بدقت گلچین شده اند. با افزایش دوبرابری تعداد جاده های موجود در بازی, بازیکنان در نقش یک راننده ی حرفه ای ظاهر شده و در مسابقات بیرون از جاده ای و خاکی به رقابت میپردازند.
تنوع جاده ها و شرایط آب و هوایی نیز به مقدار زیادی افزایش یافته بطوری که شاهد آب و هوای برفی و یا بارانی در نقاط مختلف جهان از قبیل قاره ی اروپا, آفریقا و آمریکا خواهیم بود.​

نکاتی از بازی :​

- این بازی همانند شماره ی قبلی خود از موتور Ego استفاده می کند ولی با این تفاوت که برخلاف بازی Dirt 2 که از ورژن 1.0 این موتور استفاده می کرد, در این بازی از موتور Ego 2.0 استفاده شده که دارای پیشرفتهای گرافیکی بسیاریست​

- همانند بازی قبلی, این بازی نیز از قابلیتهای DirectX 11 استفاده می کند​

604706_20101117_640screen001.jpg

وبسایت رسمی :​

تصاویر :​

تریلر :​

سیستم مورد نیاز و پیشنهادی :

Minimale Systemanforderungen: Dirt 3
- CPU: AMD Athlon 64 X2 2,8 GHz, Intel Pentium D 2.8 GHz
- RAM: 2 GiB
- HDD: 15 GByte
- Grafikkarte: AMD Radeon HD 2000 256 MiB, Geforce 8000 Serie 256 MiB

Empfohlene Systemanforderungen: Dirt 3
- DirectX 11
- Betriebssystem: Windows Vista oder Windows 7
- CPU: AMD Phenom II oder Intel Core i7
- RAM: 3 GiB
- Grafikkarte: AMD Radeon HD 6000 Serie

آخرین ویرایش:
GFWL هیچ مشکلی نداره... تنها کاری که باید بکنین اینه که بعد از ساختن یه پروفایل آفلاین دکمه Home رو بزنین و برین روی اسم یوزر تون بعد گزینه Auto Sing in رو Enable کنین وگرنه چون بازی در موقع لود یوزرتون رو ساین این نمی کنه نمی تونه سیو هاتون رو پیدا کنه. راه دیگه اش ام اینه که خودتون تا بازی ران میشه همون اول برین توی GFWL و ساین این کنین. (به صورت آفلاین)

شماره دو آسون بود خیلی ها داد و هوار کردن شماره 3 رو کنترلش رو سخت تر کردن
بنده خدا ها نمی دونن با ساز کدوم یک از طرفدار های بازی برقصن!:دی
فرمونش همون جوره کاریش نمی شه کرد. یه مدت بری عادت می کنی
آخه کنترل سخت یه چیزه کنترل مزخرف یه چیز دیگه :d
خیلی بازی های دیگه هست که کنترل واقعی و مشکل داره ولی واسه اینکار بر نداشتن حساسیت فرمون رو ببرن بالا. کنترلش اصلاً حس واقعی نداره. هرچی هم سرعت میره بالا بجای اینکه فرمون سفت تر بشه شل تر میشه!
منوهاشم که در حد کودکستانه. یکسری نوشته با فونت 92 و یه تعداد مثلث که پرت میشه اینور اونور :d خاک بر سرشون!

• Like
Reactions: Kavigne
با سلام
١.دوستان ایا بسته مونته کارلو کرک شده ؟ اگه لینکی بود ممنون میشم
٢.اگه کرک نشده ، آیا میشه دی ال سی مونته کارلو رو اورجینال بخرم و روی بازی کرک شده نصبش کنم ؟
اگه نمیشه بهترین سایت خارجی (لطفا سایت ایرانی نباشه )رو که میدونید بگید که بتونم به صورت اورجینال دانلودی کد بازی و بسته ی مونته کارلو رو بخرم ؟
٤. آیا میتونم دوباره بازی رو دانلود نکنم و فقط کدش رو روی بازی کرک شده ی خودم نصب کنم که بازیم اوریجینال بشه ؟
با تشکر

1-هیچ کدام از DLC ها کرک نشده.
2-بله می تونید dlc رو بخرید و بر روی بازی کرک شده نصبش کنید. نیازی نیست که حتما خود بازی رو هم خریده باشید. (البته فعال کردن dlc روی نسخه کرک شده یک ترفند کوچیک داره).
dlc را که حتما باید از marketplace بخرید. خود بازی رو اگه نمی خواهید بصورت سی دی کی بخرید, marketplace و steam گزینه های خوبی هستند.
بله میتونید کد رو توی همین نسخه های کرک شده استفاده کنید, فقط نباید کرکش رو کپی کنید.

خیلی متشکرم دوست عزیز
بسیار خوب ، حالا من میرم dlc رو میخرم ... میشه بفرمایید چجوری نصبش کنم روی بازی کرک شده ؟
ولی آیا غیر از marketplace هیچ جای دیگه ای وجود نداره برای خرید dlc ؟

آخرین ویرایش:
شما باید با اکانت لایو خودتون که DLC را براش خریدید, بصورت آفلاین در بازی لاگین کنید. برای این کار باید حداقل یک بازی توی اکانت خودتون داشته باشید.
به marketplace میروید و بازی رایگان Tinker را به اکانت اضافه میکنید. این لینک مستقیم:
http://marketplace.xbox.com/en-US/P...115-d804584109eb?purchase=1&DownloadType=Game
برنامه لایو را از مسیر start> all programs>Microsoft Games for Windows Marketplace اجرا می کنید و به قسمت downloads می روید و بازی tinker را دانلود و نصب میکنید.
در همین قسمت باید DLC مونته کارلو را هم دانلود و نصب کنید.

بازی tinker را اجرا می کنید و با اکانت خود در منوی لایو لاگین میکنید, نکته مهم این هست که حتما تیک auto sign in را بزنید تا هر دفعه از شما پسورد نخواهد. بعدش باید بگذارید تا آپدیت tinker دانلود و نصب شود تا وارد منوی اصلی بازی شوید, حالا میتوانید از بازی خازج شوید.

بازی dirt 3 را اجرا کنید و باید بصورت اتوماتیک در لایو لاگین کند و بعد از شما key می خواهد که دکمه Esc را میزنید. حالا شما با اکانت لایو خودتون بصورت آفلاین وارد بازی شدید و باید یک پروفایل برای سیو بازی بسازید و کار تمومه.

برای اینکه dlc دزست کار کند, حداقل آپدیت 1 بازی باید نصب شده باشد. اگر هنوز هیچ آپدیتی را نصب نکردید, آپدیت 2 را از لینک زیر دانلود و نصب کنید:
http://download.xbox.com/content/434d0fa0/tu10000082_10000382.cab

DLC را فقط از Marketplace می تونید بخرید که به 800 پوینت برای خرید این dlc نیاز دازید.

دوباره و صد باره تشکر
ولی آیا نمیشه بدون پوینت و با پرداخت همون ٩.٩٩$ اون dlc رو بخرم ؟
و یک سوال دیگه : من از طریق یه شرکت این dlc رو میخرم ، آیا مشکل پیش نمیاد اگه اونا با یه اکاونت دیگه دی ال سی رو بخرن و روی dvd بدن به من ؟

dlc باید مستقیما از طریق اکانت شما خریده بشه و در اکانت شما ثبت بشه که dlc رو خریدید. اگر اون طرف نخواد که از کردیت کارت خودش توی اکانت شما استفاده کنه, باید پوینت بخری.

١.دست شما درد نکنه ، تینکر رو دانلود کردم و بعدشم با همون آفلاین که گفتید یه بسته مجانی ماشین رۆ واسه دیرت ٣ دانلود کردم واسه اینکه ببینم درسته ، و بدون مشکل نصب شد...
حالا اگه بخوام هم بازی و هم dlc رو بخرم ،ولی منظورم اینه که بازی رو از یه سایت دیگه بخرم و بازیم اورجینال باشه و بعدش dlc رو از marketplace بخرم دیگه این دردسرها رو نداره ؟
٢.چرا تو بخش اچیومنت ها همشون قفل هستن در حالیکه من تقریبا دارم بازی رو تموم میکنم و کلا همشو با رتبه اول و پلاتینوم رفتم ولی قبلا با افلاین ، آیا میشه یه کارێش کرد یا باید برا ی بدست آوردن اچیومنتها دوباره بازی رو بصورت آنلاین برم ؟
واقعا شرمنده سوالام خیلی زیاد شد

آخرین ویرایش:
این بازی خیلی سخته.همین که میپیچی از جاده میاد بیرون.

یه کرک درست به من میدید.هنمیتونم توش سیو کنم.

آخه کنترل سخت یه چیزه کنترل مزخرف یه چیز دیگه :d
خیلی بازی های دیگه هست که کنترل واقعی و مشکل داره ولی واسه اینکار بر نداشتن حساسیت فرمون رو ببرن بالا. کنترلش اصلاً حس واقعی نداره. هرچی هم سرعت میره بالا بجای اینکه فرمون سفت تر بشه شل تر میشه!
منوهاشم که در حد کودکستانه. یکسری نوشته با فونت 92 و یه تعداد مثلث که پرت میشه اینور اونور :d خاک بر سرشون!

من تازه این بازی رو نصب کردم اولش که بازی رو شروع کردم کنترل ماشین واقعا برام مشکل بود و حتی به زحمت به خط پایان میرسیدم:d ولی الان که دستم به فرمونش عادت کرده تو بالاترین درجه سختی مراحل رو پشت سر هم اول میشم و بازی برام خیلی اسون شده b-) . نمیدونم بقیه هم اینجورین یا نه؟؟

من تازه این بازی رو نصب کردم اولش که بازی رو شروع کردم کنترل ماشین واقعا برام مشکل بود و حتی به زحمت به خط پایان میرسیدم:d ولی الان که دستم به فرمونش عادت کرده تو بالاترین درجه سختی مراحل رو پشت سر هم اول میشم و بازی برام خیلی اسون شده b-) . نمیدونم بقیه هم اینجورین یا نه؟؟
بله ، همین که یکم عادت کنی
ولی واقعا عجب بازی شده ، تا حالا با هیچ بازی همچین حال نکردم ، الآن هم مثلث چهارم هستم ، چهارمین و آخرین مثلث همون چهارم رو هم دارم تموم میکنم ...

١.دست شما درد نکنه ، تینکر رو دانلود کردم و بعدشم با همون آفلاین که گفتید یه بسته مجانی ماشین رۆ واسه دیرت ٣ دانلود کردم واسه اینکه ببینم درسته ، و بدون مشکل نصب شد...
حالا اگه بخوام هم بازی و هم dlc رو بخرم ،ولی منظورم اینه که بازی رو از یه سایت دیگه بخرم و بازیم اورجینال باشه و بعدش dlc رو از marketplace بخرم دیگه این دردسرها رو نداره ؟
٢.چرا تو بخش اچیومنت ها همشون قفل هستن در حالیکه من تقریبا دارم بازی رو تموم میکنم و کلا همشو با رتبه اول و پلاتینوم رفتم ولی قبلا با افلاین ، آیا میشه یه کارێش کرد یا باید برا ی بدست آوردن اچیومنتها دوباره بازی رو بصورت آنلاین برم ؟
واقعا شرمنده سوالام خیلی زیاد شد

اگه بازی را هم بخرید دیگه این کار ها را نمی خواد انجام بدید.
شما بازی را با اکانت آفلاین تموم کردید و اچیومنت روی اکانت آفلاین کار نمیکنه. ولی با این روش اچیومنت هم کار میکنه, فقط بازی را باید دوباره از اول برید.
در ضمن از فایل bink32.dll اصلی استفاده کنید. فایل کرک شده اسکیدرو خراب کاری میکنه.

2 میلیون سی دی کی dirt 3 از سایت AMD لیک شده. علاقمندان پیغام خصوصی بدن. :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or