dirt 2 زیباترین racing game با استفاده از dx11 !

nathan mckane

کاربر سایت
دایرکت ایکس 11 به کمپانی انگلیسی codemasters این توانایی را می دهد تا دست به خلق"زیباترین بازی در سبک ریسینگ که تا به کنون وجود داشته " بزند.

در حالی که نسخه های ps3 و 360 بازی طبق تاریخ اعلام شده در 11 سپتامبر 2009 منتشر خواهند شد , نسخه ی pc این بازی برای استفاده از ّAPI جدید مایکروسافت dx11 به طور رسمی به ماه دسامبر امسال موکول شد.

طراح ارشد بازی rulph fulton در ادامه ی مصاحبه با videogamer افزود: "تاخیر نسخه pc بازی برای استفاده از dx11 ارزنده بود."
"بدون اینکه بخواهم وارد جزییات شوم , به علت اینکه به اندازه ی کافی شخصا از جزییات اطلاعی ندارم , می توان بگویم که شما برتری نسخه ی dx11 بازی را به وضوح مشاهده خواهید کرد."
"تصمیمی که ما در به تاخیر انداختن بازی و استفاده از dx11 گرفتیم صرفا به علت این بود که ما شرایط را سنجیدیم و به خودمان گفتیم :خوب چه چیزی باعث میشود که ما بتوانیم زیباترین بازی از لحاظ گرافیکی در سبک racing را که تا به حال وجود داشته بسازیم.نه فقط زیباترین بازی سال یا تنها بروی pc بلکه زیباترین گرافیکی که تا به حال ساخته شده.به علت اینکه ما اولین تیمی خواهیم بود که از این تکنولوزی پیشرفته در بازیمان استفاده می کنیم قطعا ارزش به تاخیر انداختن بازی را داشت"

منبع

البته اینو باید متذکر بشیم که تا به حال هیچ بازی که بتواند کاملا از قدرت DX10 استفاده بکند تولید نشده. اما کلا کرایسیس کمی توانست قدرت دایرک ایکس 10 را به نمایش بگذارد (و کمی هم World In Conflict ). اگر در سیستم بازار یابی بازی های پی سی چیزی به نام پایرسی (Piracy )وجود نداشت و سازنده ها تا به امروز جرات ساخت بازی انحصاری بر روی پی سی را داشته بودند ، عناوین بسیار بسیار با کیفیت و بزرگی را میتوانستیم بر روی پی سی ببینیم . ای کاش کنسول ها DX 10 را ساپورت میکردند.
DX11 هم اگر قرار باشد مثل DX10 بیاید و کسی بر روی آن سرمایه گذاری نکند به هیچ دردی نمیخورد . البته منظور من اینست که شرکتی بیاید و از تمامی قابلیت های این API استفاده بکند خوب است ، نه اینکه فقط اسما ردپایی از آن را بر روی گیم ببینیم، مثل DMC4 , Lost Planet , GOW , Farcry2 ,...

خواشمندیم اگر کسی ایده ای را بیان میکند (مثلا میگوید DX10.1 همان DX11 است ). برای حرف خود دلیل منطقی و تکنیکی بیاورد.
در ایران وقتی پیچ وسیله ای شل میشود ما نمیتوانیم آن را سفت کنیم . اما با قاطعیت میگوییم DX10 همان DX11 است!!! :eek::eek::eek:

البته اینو باید متذکر بشیم که تا به حال هیچ بازی که بتواند کاملا از قدرت DX10 استفاده بکند تولید نشده. اما کلا کرایسیس کمی توانست قدرت دایرک ایکس 10 را به نمایش بگذارد (و کمی هم World In Conflict ). اگر در سیستم بازار یابی بازی های پی سی چیزی به نام پایرسی (Piracy )وجود نداشت و سازنده ها تا به امروز جرات ساخت بازی انحصاری بر روی پی سی را داشته بودند ، عناوین بسیار بسیار با کیفیت و بزرگی را میتوانستیم بر روی پی سی ببینیم . ای کاش کنسول ها DX 10 را ساپورت میکردند.
DX11 هم اگر قرار باشد مثل DX10 بیاید و کسی بر روی آن سرمایه گذاری نکند به هیچ دردی نمیخورد . البته منظور من اینست که شرکتی بیاید و از تمامی قابلیت های این API استفاده بکند خوب است ، نه اینکه فقط اسما ردپایی از آن را بر روی گیم ببینیم، مثل DMC4 , Lost Planet , GOW , Farcry2 ,...
کاملا موافقم. و به نظرم تا کنسول بعدی مایکروسافت نیاد و از نسخه ی جدید دی اکس استفاده نکنه اینها به هیچ دردی نمی خورند!!

خوب همین طور که گفتی امیر جون هیچ کودوم از دو کنسول به طور کامل از DX10 استفاده نمی کنند. خوب RSX که اصلا بر پایه ی هسته ی لینوکس هست و در کل بر پایه گذاریه Open GL بنا شده پس ربطی ان چنانی با DX نداره و بحث زیادی رو می طلبه که اینجا در حوصله نمی گنجه ولی Xenos اولین پردازنده ی گرافیکی با ساختار سایه زنی متحد محصوب می شه که به نوعی پدر تمامی پردازنده های ATI در پشتیبانی از DX 10 به شمار میاد که این پردازنده حداقل به صورت نظری از تمامیه توابع DX 10 پشتیبانی می کند.

من کراسفایر 1950xtx داشتم با اینکه دایریکس 9 بود اما رو بالاترین تنظیمات اجرا کردم پس نتیجه می گیریم که کرایسیس بلوف زده :biggrin1:

چه ربطی به اجرا روی بالاتریت تنظیمات داره؟! فریم ریت یک چیزه و امکانات تصویری دایرکت ایکس 10 یک چیزه دیگه در ضمن منظورتون از بالاترین تنظیمات چیه؟ به نظر من بازی روی وری های با رزولوشن 2560 در 1600 هستش با aa,fa که با جیفروس 295 جی تی اکس اس ال شده هم 10 فریم نمیتونی بیشتر بگیری

البته فروختمش بعد 4870 گرفتم اما قدرت کراسفایر اندازه یک 8800 بود دایریکس 10 تو کرایسیس نسخه اولش به غیر از وارحد از 10 پشتیبانی نمی کرد

من کراسفایر 1950xtx داشتم با اینکه دایریکس 9 بود اما رو بالاترین تنظیمات اجرا کردم پس نتیجه می گیریم که کرایسیس بلوف زده :biggrin1:
عزیزم برای اینکه رو بالاترین تنظیمات بازی کنی نیاز به ویستا داری که بازی رو ربتونی روی DX10 اجرا کنی.
بالاترین تنظیمات نیاز به دایریکس10 داره.
پس در نتیجه شما رو بالاترین تنظیمات اجرا نکردی:biggrin1:
کرایسیس شماره 1 از دی ایکس 10 پشتیبانی نمیکند ! :eek::eek:
البته کرایسیس غیر از اون نسخه فرعی وارهد یک نسخه بیشتر عرضه نشده;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or