Dino crisis 2: بازی که فدای قسمت اول شد

یکی از موفق ترین بازی های کپکام همین داینو کرایسیس بود که واقعا من خودم با شماره 2 زندگی کردم و حدودا 5 - 6 سال پیش تموم کردم :d
ولی متاسفانه این بازی نتونست مثل سری رزیدنت اویل موفقت خودش رو تکرار کنه و رفت که فقط یک خاطره بشه...

سلام به همه ی دوستان خوبم ، مخصوصا اونایی که معتقدن گرافیک همه چیز نیست!
خوشحال شدم که دیدم تو این سایت هم روشن فکر وجود داره...

خوب من یه چند روزی نیومدم تو تاپیک مثل اینکه ترکوندین! 3 صفحه رفتین ! حالا من که اومدم الان تاپیک می خوابه!

امین جان ! دوای دردت پیش خودمه!
این دوستان مثل اینکه باور نمی کنن من حدود 40 ، 50 بار تمومش کردم!
بخدا راست میگم! من میمیرم برای این بازی! این جا جاشه که ثابت کنم حرفم رو !

امین جون شما می دونی باید چکار کنی؟؟!
اگه اشتباه نکرده باشم و با زنه باشی ، باید بری به همون شهر اولیه توی محوطه ای که توش یه دونه آلوزوروس کشتی (از این بزرگ آبی ها ) . همون محوطه که وقتی از نردبون کشتی میری بالا بهش میرسی. 3 تا در داره که هر کدوم یه چراغ کنارشونه و چراغشون هم قرمزه.
باید با شمشیر زنه به چراغ ها ضربه بزنی تا سبز شن و درشون باز شه. همین. در آینده هم به این معماها بر میخوری که باید با شمشیر زنه به جون چراغ های قرمز بیفتی!

خداییش حال کردین؟
حالا همتون دارید فکر میکنید : "" اه....چرا به فکر خودم نرسید .... اصلا یادم نبود .... ""
خوب میدونید چرا شما یادتون نیفتاد؟
چون مثل من 40 ، 50 بار تمومش نکردین!

در ضمن من موندم شما چرا در مورد اومدن و نیومدن Dino Crisis 3 بحث میکنید!
راحت برید تو یگم اسپات سرچ کنید تا ببینید برای xbox اومده. فکر کنم لینکش این باشه
http://www.gamespot.com/xbox/adventure/dinocrisis3/index.html?q=dino crisis
فقط هم برای ایکس باکسه.
هم عکساشو داره هم چیزای دیگه.
هر کس هم 3 رو بازی کرده میگه خیلی آشغاله...هر کس....بازی از حال و هوای اصلی خودش بیرون اومده و بیشتر فضاییه و اصلا جالب نیست.
لطفا هر کس از اون زن مو قرمزه عکس قشنگ داره بذاره . چون تا اخرین لحظه همون جوری موند.
می فهمید منظورم رو که ..!!!

خدا را شکر که هنوز هم گیمرهای قدیمی ای داخل این سایت یافت می شوند که وقتی یک احمق که هیچی از این شاهکار نمی دونه و الکی گرافیک نسل ها را مقایسه می کند و بر پایه ی این نظراتش ( که مطمئنا" برای وی جای افتخار دارد ) میاد و میخواد دینو کرایسیس 2 رو محکوم کند ؛ به رگ غیرت شون برمی خورد و جوابی بهش می دهند که حقش است.
این جور اعضاء رو ازشون تشکر می کنم و امیدوارم منم جزوشون باشم.
حامد جون واقعا برا شما مطعصفم که این قدر زود برداشت میکنی:rolleyes:
قانون شماره 2) کاربران سایت می‌ بایست در هنگام ارسال پیغام در انجمن‌ها از کلمات مناسب استفاده نمایند. در صورت مشاهده کلمات زشت و نامناسب، اشتراک آن کاربر در اولین فرصت حذف و دسترسی وی به انجمن‌ ها قطع خواهد شد.

در ضمن من موندم شما چرا در مورد اومدن و نیومدن Dino Crisis 3 بحث میکنید!
راحت برید تو یگم اسپات سرچ کنید تا ببینید برای xbox اومده. فکر کنم لینکش این باشه
http://www.gamespot.com/xbox/adventu...=dino crisis
فقط هم برای ایکس باکسه.
درباره ی این بازی من تو صحفه 2 توضیح دادم...

میگم اگه موافق باشید بیان اینجا در مورد سری داینو مطلب بنویسیم....از مدیرها هم می خوام که اسم تاپیک رو عوض کنند...

ولی متاسفانه این بازی نتونست مثل سری رزیدنت اویل موفقت خودش رو تکرار کنه و رفت که فقط یک خاطره بشه...
اره چون سوژش دیگه تکراری میشه....ولی فقط می خواد میکامی اراده کنه یا کامیا راحت میتونند یه بازی موفق رو تولید کنند دوباره...
یادمه 2 سال پیش که کپکام یه سایت زده بود و گفته بود که منتظر نسخه 4 یکی از موفق ترین بازیها کپکام باشید...
من که خیلی خوشحال شدم فکر کردم حتما یا داینو4 هست یا کلاکتوور4...ولی متاسفانه onimisha 4 توش دراومد...
ولی من هنوز هم امیدوارم...
بهترین قسمت بازی داینو2 هم برام لحظه اخرش بود که بم اتمی قرار بود منفجر بشه و رژینا و دایلن می خواستن از طریق دستگاه زمان فرار کنند ولی دایلن وایساد و همراه اون دختره به ملکوت پیوست...!!
البته تو اون اون داینوی که برای پی.اس2 ساخته شد چیزی مثل روح دایلن رو نشون میداد تو چندجا که با شخصیت ما صحبت می کرد...

راستی من چند سال پیش چندنامه برای کپکام فرستادم و ازشون تقاضا کردم که داینو4 رو بسازنند ولی متاسفانه جوابی نیافتم..

حامد جون واقعا برا شما مطعصفم که این قدر زود برداشت میکنی
اولا" اینکه متاسفانه رکورد غلط املایی در یک ارسال در این فوروم شکسته شد :
متاسفم
دوما" اینکه دوستان صمیمی ام هم منو حامد جان خطاب نمی کنند چه برسه به شما... اگر خواستید در خطاب به من جمله ای بنویسید نهاد جمله را محذوف درنظر بگیرید.( قوانین نگارشی تون که مثل املا نوشتن تون نیست ؟ )
سوما" اینکه توی این فوروم هیچ کسی بهم نگفته زود برداشت می کنم.چون اکثر دوستان صمیمی ام میدونند که من اول از موضوع کلی تاپیک در تک تک ارسالهای موجود در آن سردر می آورم و بعد از آن اگر مطلبی که در حوزه ی اطلاعات خودم بود و در اون تاپیک نگفته شده بود اقدام به ارسال پست می کنم.در غیر اینصورت مثل بعضی ها به فکر زیاد کردن ارسال نیستم،چون میدونم در درجه ی اول خدایی هست که اعمالم رو می بیند و بعدش هم اینکه پس فردا پیش مدیرها شرمنده نشوم.( امین سوء تفاهم نشه باز ! منظورم شما نیستی به هیچوجه )
چهارما" اینکه میدونم اون کسی که باهام دشمنی دارد از عمد نقطه ضعف اصلی ام که همین مورد الکی حرف زدن در مورد بازیهای قدیمی است به شما گفته تا از این طریق بهم ضربه بزند.بهش تبریک میگم ! تنها مساله ای که من رو به عصبانیت شدید رساند تا اونجا که مجبور بشوم از لفظ ناشایست احمق استفاده کنم همین مورد بود.پیشنهاد می کنم برای این موفقیت اسپند دود کنید.
پنجما" اینکه یک سوال داشتم از بقیه ی اعضای این تاپیک :
به نظرتون چه دلیلی وجود دارد که یک نفر اول حسابی از این تاپیک تعریف کند و داینو کرایسیس 2 را بهترین بازی عمرش بداند ولی در پست بعدی اش تغییر جناح بدهد؟اگر شما فهمیدید من رو هم در جریان بگذارید.
ششما" ؛ دلیل و استناد برای حرفم :
مقایسه گرافیک بازیهای 2 نسل پیش با گرافیک کنونی،کار عبثی است.هر چند که دموها و میان پرده های داینو کرایسیس 2 روی کارتهای گرافیک معمولی نسل حاضر ، کیفیت به مراتب بالاتری از بازی ای مانند توم ریدر : افسانه دارند.امتحانش ضرری ندارد و فقط کمی پول خرج کردن و تهیه ی این دو بازی را می طلبد.اتفاق جالب اینکه من الان بشدت از دست طه رسولی دلخورم،چونکه در مقاله ی دموهای آدم کش!در کلیک از دموی ابتدایی داینو کرایسیس 2 نامی نبرد.
دلیل اینکه از لفظ احمق استفاده کردم این بود که مبحث گرافیک برای مقایسه بازیهایی از نسل هایی متفاوت انتخاب شده بود.من و طه و امین و هادی و رضا جان در یک مورد شاید مشترک باشیم.بازیهای قدیمی ای مانند سری دوک ناکم و داینو کرایسیس 1 و 2 را می شود بخاطر گیم پلی یا آنچه روند بازی نامیده می شود 40 بار هم پشت سر هم بازی کرد و خسته نشد.می شود در آینده با دیدن بازیهای مزخرف بیاد اونها افتاد و دوباره نصبشون کرد و در روند بازی درگیر شد و هیچ گلایه ای نکرد.می شود تمام سختی ها را تحمل کرد تا بازی دوباره تمام بشود.سری جزیره میمون ها و سام و مکس را می توان چند بار تمام کرد ، بدون اینکه از سختی این دو بازی که در گیم پلی روان است شکایتی کرد ، همه ی اینها را با کارهای عجیب گایبروش و شیرین کاری های سام ، این خرگوش دیوانه ! ، میشه فراموش کرد...
می شود یاد اون روز افتاد که برای داینو کرایسیس 2 ، اولین بازی دو Cd پلی 1 بایست در صف خرید منتظر می موندی در حالی که 1500 تومان در دست داشتی.میدانستی که گران است ولی الان خوشحالی که یک شاهکار را در اختیار داری....;)

------------------------------------------------------------------------------
اینم از اون ارسالهای تک خطی بود که برای زیاد کردن پست هایم زده شد ! :)

بابا حامد بيخيال شو خودتو ناراحت نكن;)
می شود یاد اون روز افتاد که برای داینو کرایسیس 2 ، اولین بازی دو Cd پلی 1 بایست
ولي فكر كنم دينو كرايسيس دو يك سي دي بود و دينو كرايسيس يك بود كه دو سي دي بود;)
ناگفته نباشه كه اين شاهكار امتياز 9.2 از گيم اسپات گرفته كاري كه بازي هاي نسل جديدي كه تا به حال اومدن هم نتونستن بكنن

بابا حامد بيخيال شو خودتو ناراحت نكن
مهرداد بابت دلداری دستت درد نکنه ولی چیکار کنم؟طاقت نوشته های بی مضمون را درباره بازیهای مورد علاقه ام ندارم.;)
من حواس درست و حسابی ندارم.احتمالا" این چیزی که میگی درسته...ولی توی اون دور و زمان این بازی با نام ژوراسیک پارک 2 به فروش می رسید.
راستی رضا جان !
من شما را از فوروم آرشام جان بعد از بسته شدن فوروم بازیدات بیاد دارم.اون فوروم درسته نقص هایی داشت ولی باعث آشنایی من با دوستان خوبی مثل خلیل ، امین و شما شد.حالا اینکه من رو بخاطر نمی آورید از فراموشی و کم لطفی خودتون است.:) ;)

تذکر.....

دوستان تاپیک رو از مسیر اصلی منحرف نکنند و کل کل بیخودی نکنند......
بعد هم داینو 1 و2 هر دو در 1 سی دی منتشر شدند.....
و میخام دلیل عوض کردن اسم تاپیک رو بدونم.....:evil:
با تشکر.....

بچه ها بیان این بحث رو تموم کنیم...و درمورد داینو بیشتر صحبت کنیم...
حامد جان من هم خیلی وقت شده که یکی که از بازی هیچ نمیدونسته اومده به بازی مورد علاقه من حرف بیهوده زده...منم که زود در این مورد مثل شما عصبانی میشم و شروع کردن به حرف زدن باهاش تا شاید بفهمه..اگه میدیدم هنوز هم روی حرفش هست میپریدم روش و میزدمش(بدون شوخی البته این کار در مرحله های اخره!!)...
باز خوبه این دوستمون حالا اومده این حرف رو زده...اون دوست من 5سال پیش این حرف رو به من زد البته به اینصورت که گفت داینو2 گرافیک نداره همش یه مشت صحنه هست که توش فقط میتونی بچرخی...بعدش هم که من رفتم سراغش....

ولی همانطور که گفتم بهتره این بحث ها رو تموم کنیم...چون خودم هم به این نتیجه رسیدم بالاخره یکی پیدا میشه که این حرف را دوباره تکرار کنه وما هم هرچی بگی...حالا بگیریم که این هم قانع بشه دوباره یکی دیگه پیدا میشه...و همون ماجرا...

میخام دلیل عوض کردن اسم تاپیک رو بدونم.....

خوب همین اینکه یکم طولانی هست...هم اینکه تنها در مورد داینو2 هست....اگه اسمش رو عوض کنیم در موردداینو1 هم میشه نوشت..:مثل این:
Dino Crisis Fan Cloub

راستی رضا جان !
من شما را از فوروم آرشام جان بعد از بسته شدن فوروم بازیدات بیاد دارم.اون فوروم درسته نقص هایی داشت ولی باعث آشنایی من با دوستان خوبی مثل خلیل ، امین و شما شد.حالا اینکه من رو بخاطر نمی آورید از فراموشی و کم لطفی خودتون است.:) ;)
اختیار داری.. کوتاهی از من بود که توی این مدت طولانی به سایت سر نزدم و بعضی از دوستان رو بیاد نمیارم.! :cool: شرمنده.!

اولا" اینکه متاسفانه رکورد غلط املایی در یک ارسال در این فوروم شکسته شد
بسوزه پدر این املا!:blushing:
دوما" اینکه دوستان صمیمی ام هم منو حامد جان خطاب نمی کنند چه برسه به شما...
بابا مگه شما حامد هنرفر خودمون نیستی؟:D
سوما" اینکه توی این فوروم هیچ کسی بهم نگفته زود برداشت می کنم.چون اکثر دوستان صمیمی ام میدونند که من اول از موضوع کلی تاپیک در تک تک ارسالهای موجود در آن سردر می آورم و بعد از آن اگر مطلبی که در حوزه ی اطلاعات خودم بود و در اون تاپیک نگفته شده بود اقدام به ارسال پست می کنم.در غیر اینصورت مثل بعضی ها به فکر زیاد کردن ارسال نیستم،چون میدونم در درجه ی اول خدایی هست که اعمالم رو می بیند و بعدش هم اینکه پس فردا پیش مدیرها شرمنده نشوم.
بعد میگم زود برداشت میکنی برا همینه، من اولم گفتم این بازی یکی از بهترین بازی های PSone بوده که تا الان بازی کردم، بعد بچه ها گفتن که بریم بازی رو از اول بازی کنیم که منم گفتم که دیگه گرافیکش خیلی پایین نشون میده! نمیدونم شما چطوری از گرافیکش حالتون بهم نمیخوره
65.gif

چهارما" اینکه میدونم اون کسی که باهام دشمنی دارد از عمد نقطه ضعف اصلی ام که همین مورد الکی حرف زدن در مورد بازیهای قدیمی است به شما گفته تا از این طریق بهم ضربه بزند.بهش تبریک میگم ! تنها مساله ای که من رو به عصبانیت شدید رساند تا اونجا که مجبور بشوم از لفظ ناشایست احمق استفاده کنم همین مورد بود.پیشنهاد می کنم برای این موفقیت اسپند دود کنید.
شما حالت خوبه حامد جون؟!
58.gif
من فکر نمیکنم چنین موجود بیکاری تو این جهان وجود داشته باشه که چنین کاری کنه ...
به نظرتون چه دلیلی وجود دارد که یک نفر اول حسابی از این تاپیک تعریف کند و داینو کرایسیس 2 را بهترین بازی عمرش بداند ولی در پست بعدی اش تغییر جناح بدهد؟
من که چنین کاری نکردم:-" شما زود برداشت کردی
208.gif

هر چند که دموها و میان پرده های داینو کرایسیس 2 روی کارتهای گرافیک معمولی نسل حاضر ، کیفیت به مراتب بالاتری از بازی ای مانند توم ریدر : افسانه دارن
خیلی جالبه که شما داری دمو یه بازی رو با گرافیک یه بازی دیگه مقایسه میکنی
59.gif

جالب اینکه من الان بشدت از دست طه رسولی دلخورم،چونکه در مقاله ی دموهای آدم کش!در کلیک از دموی ابتدایی داینو کرایسیس 2 نامی نبرد.
اینجا حق با شماست، و علاوه بر دموی اول اون دمویی که اون دایناسور گوشت خواره بشون حمله میکنه:cheesygri
دلیل اینکه از لفظ احمق استفاده کردم این بود که مبحث گرافیک برای مقایسه بازیهایی از نسل هایی متفاوت انتخاب شده بود
نمیدونم شما از کدوم سیاره اومدید ولی تا حالا هر کسی رو که دیدم، با دیدن گرافیک نسل جدید دیگه از گرافیک نسل قدیم زده شده [ یعنی نمیتونه دیگه تحملش کنه]
اینم از اون ارسالهای تک خطی بود که برای زیاد کردن پست هایم زده شد !
نمیدونم شما چرا از این پست های تک خطی میزنی ولی به خدا چیزی بت نمیدن با این پست ها:D
تنها مساله ای که من رو به عصبانیت شدید رساند تا اونجا که مجبور بشوم از لفظ ناشایست احمق استفاده کنم همین مورد بود
یعنی هنوز شما یاد نگرفتی خودتو کنترل کنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or