saeed-crisis2
کاربر سایت
سلام.امین لینک دانلود برنامه رو هم بده...
راستی چند مگه؟...
حامد جون واقعا برا شما مطعصفم که این قدر زود برداشت میکنی:rolleyes:خدا را شکر که هنوز هم گیمرهای قدیمی ای داخل این سایت یافت می شوند که وقتی یک احمق که هیچی از این شاهکار نمی دونه و الکی گرافیک نسل ها را مقایسه می کند و بر پایه ی این نظراتش ( که مطمئنا" برای وی جای افتخار دارد ) میاد و میخواد دینو کرایسیس 2 رو محکوم کند ؛ به رگ غیرت شون برمی خورد و جوابی بهش می دهند که حقش است.
این جور اعضاء رو ازشون تشکر می کنم و امیدوارم منم جزوشون باشم.
قانون شماره 2) کاربران سایت می بایست در هنگام ارسال پیغام در انجمنها از کلمات مناسب استفاده نمایند. در صورت مشاهده کلمات زشت و نامناسب، اشتراک آن کاربر در اولین فرصت حذف و دسترسی وی به انجمن ها قطع خواهد شد.
درباره ی این بازی من تو صحفه 2 توضیح دادم...در ضمن من موندم شما چرا در مورد اومدن و نیومدن Dino Crisis 3 بحث میکنید!
راحت برید تو یگم اسپات سرچ کنید تا ببینید برای xbox اومده. فکر کنم لینکش این باشه
http://www.gamespot.com/xbox/adventu...=dino crisis
فقط هم برای ایکس باکسه.
اره چون سوژش دیگه تکراری میشه....ولی فقط می خواد میکامی اراده کنه یا کامیا راحت میتونند یه بازی موفق رو تولید کنند دوباره...ولی متاسفانه این بازی نتونست مثل سری رزیدنت اویل موفقت خودش رو تکرار کنه و رفت که فقط یک خاطره بشه...
اولا" اینکه متاسفانه رکورد غلط املایی در یک ارسال در این فوروم شکسته شد :حامد جون واقعا برا شما مطعصفم که این قدر زود برداشت میکنی
ولي فكر كنم دينو كرايسيس دو يك سي دي بود و دينو كرايسيس يك بود كه دو سي دي بودمی شود یاد اون روز افتاد که برای داینو کرایسیس 2 ، اولین بازی دو Cd پلی 1 بایست
مهرداد بابت دلداری دستت درد نکنه ولی چیکار کنم؟طاقت نوشته های بی مضمون را درباره بازیهای مورد علاقه ام ندارم.بابا حامد بيخيال شو خودتو ناراحت نكن

اختیار داری.. کوتاهی از من بود که توی این مدت طولانی به سایت سر نزدم و بعضی از دوستان رو بیاد نمیارم.!راستی رضا جان !
من شما را از فوروم آرشام جان بعد از بسته شدن فوروم بازیدات بیاد دارم.اون فوروم درسته نقص هایی داشت ولی باعث آشنایی من با دوستان خوبی مثل خلیل ، امین و شما شد.حالا اینکه من رو بخاطر نمی آورید از فراموشی و کم لطفی خودتون است.![]()
![]()
شرمنده.!بسوزه پدر این املا!:blushing:اولا" اینکه متاسفانه رکورد غلط املایی در یک ارسال در این فوروم شکسته شد
بابا مگه شما حامد هنرفر خودمون نیستی؟دوما" اینکه دوستان صمیمی ام هم منو حامد جان خطاب نمی کنند چه برسه به شما...
بعد میگم زود برداشت میکنی برا همینه، من اولم گفتم این بازی یکی از بهترین بازی های PSone بوده که تا الان بازی کردم، بعد بچه ها گفتن که بریم بازی رو از اول بازی کنیم که منم گفتم که دیگه گرافیکش خیلی پایین نشون میده! نمیدونم شما چطوری از گرافیکش حالتون بهم نمیخورهسوما" اینکه توی این فوروم هیچ کسی بهم نگفته زود برداشت می کنم.چون اکثر دوستان صمیمی ام میدونند که من اول از موضوع کلی تاپیک در تک تک ارسالهای موجود در آن سردر می آورم و بعد از آن اگر مطلبی که در حوزه ی اطلاعات خودم بود و در اون تاپیک نگفته شده بود اقدام به ارسال پست می کنم.در غیر اینصورت مثل بعضی ها به فکر زیاد کردن ارسال نیستم،چون میدونم در درجه ی اول خدایی هست که اعمالم رو می بیند و بعدش هم اینکه پس فردا پیش مدیرها شرمنده نشوم.
شما حالت خوبه حامد جون؟!چهارما" اینکه میدونم اون کسی که باهام دشمنی دارد از عمد نقطه ضعف اصلی ام که همین مورد الکی حرف زدن در مورد بازیهای قدیمی است به شما گفته تا از این طریق بهم ضربه بزند.بهش تبریک میگم ! تنها مساله ای که من رو به عصبانیت شدید رساند تا اونجا که مجبور بشوم از لفظ ناشایست احمق استفاده کنم همین مورد بود.پیشنهاد می کنم برای این موفقیت اسپند دود کنید.
من که چنین کاری نکردمبه نظرتون چه دلیلی وجود دارد که یک نفر اول حسابی از این تاپیک تعریف کند و داینو کرایسیس 2 را بهترین بازی عمرش بداند ولی در پست بعدی اش تغییر جناح بدهد؟
شما زود برداشت کردی
خیلی جالبه که شما داری دمو یه بازی رو با گرافیک یه بازی دیگه مقایسه میکنیهر چند که دموها و میان پرده های داینو کرایسیس 2 روی کارتهای گرافیک معمولی نسل حاضر ، کیفیت به مراتب بالاتری از بازی ای مانند توم ریدر : افسانه دارن
اینجا حق با شماست، و علاوه بر دموی اول اون دمویی که اون دایناسور گوشت خواره بشون حمله میکنه:cheesygriجالب اینکه من الان بشدت از دست طه رسولی دلخورم،چونکه در مقاله ی دموهای آدم کش!در کلیک از دموی ابتدایی داینو کرایسیس 2 نامی نبرد.
نمیدونم شما از کدوم سیاره اومدید ولی تا حالا هر کسی رو که دیدم، با دیدن گرافیک نسل جدید دیگه از گرافیک نسل قدیم زده شده [ یعنی نمیتونه دیگه تحملش کنه]دلیل اینکه از لفظ احمق استفاده کردم این بود که مبحث گرافیک برای مقایسه بازیهایی از نسل هایی متفاوت انتخاب شده بود
نمیدونم شما چرا از این پست های تک خطی میزنی ولی به خدا چیزی بت نمیدن با این پست هااینم از اون ارسالهای تک خطی بود که برای زیاد کردن پست هایم زده شد !
یعنی هنوز شما یاد نگرفتی خودتو کنترل کنی؟تنها مساله ای که من رو به عصبانیت شدید رساند تا اونجا که مجبور بشوم از لفظ ناشایست احمق استفاده کنم همین مورد بود