Dino crisis 2: بازی که فدای قسمت اول شد

اون زمان که نسل جدید نبوده ساسان جان:)
من منظورم اینه که اگه بخواهیم الان بازیش کنیم ... :D
ببین دوست عزیز.. شما فکر کنم ندونی Dino Crisis چیه ، وگرنه این حرفو نمیزدی!
نه فقط شما میدونی!!:cheesygri [راستی چی هست؟ خوردنیه؟!:-"]

خوووب من اومدم :) ...
دیگه فکر کنم همه حسابه کارشونو کردن با ای دی من :) ...
امین اگه میخوای ادامه بدی برات بگم اگه نه نگم چون خز میشه :cheesygri ...
ولی یه راهنمایی میکنم ( دقیق خودم هم یادم نیست چون 5 سال پیش بازیش کردم) جوابه معما همون جنازست ...
ولی خدایی شما که توی 2 گیر کردین 1 بازی میکردین که دیگه همون اول گیر میکردین... 1 خیلی سخت تر بود چطور توی 2 گیر کردین ؟!
blink.gif

من منظورم اینه که اگه بخواهیم الان بازیش کنیم ... :D
همین الان هم بخوای بازیش کنی به خدا خیلی خوبه حتما امتحان کنش:love:

امین اگه میخوای ادامه بدی برات بگم اگه نه نگم چون خز میشه :cheesygri ...
ولی یه راهنمایی میکنم ( دقیق خودم هم یادم نیست چون 5 سال پیش بازیش کردم) جوابه معما همون جنازست ...

:eek:
اون جنازه؟؟؟
باید چی کارش کنم:confused:
کاری که نمیشه بهش کرد;)

اون جنازه؟؟؟
باید چی کارش کنم
کاری که نمیشه بهش کرد
میگم که درست یادم نیست شاید هم اصلا اون جنازه نباشه:cheesygri ... ولی فک کنم یه چیزی تو جیبش بود...
اگه ps1 نفروخته بودم بهت میگفتم ولی فروختم ...
حالا اونو یه جوری رد کن :cheesygri ... جلو تر رفتی یه جا دیگه هست از این سخت تره اونو بهت میگ:cheesygri ...

میگم که درست یادم نیست شاید هم اصلا اون جنازه نباشه:cheesygri ... ولی فک کنم یه چیزی تو جیبش بود...
اگه ps1 نفروخته بودم بهت میگفتم ولی فروختم ...
حالا اونو یه جوری رد کن :cheesygri ... جلو تر رفتی یه جا دیگه هست از این سخت تره اونو بهت میگ:cheesygri ...
:):)
بابا دمت گرم از اونجا نمیتونم رد بشم:blushing: البته الان یه 1 سالی هست دیگه بازیش نکردم چون به نتیجه ای نرسیدم!!
تو جیبش هم هیچی نبو دیگه این قدر هم خنگ نیستم:)

من هم از طرفداران این بازی بودم..هستم...خواهم بود...
واقعا که اساسا با این دوبازی حال کردم..
فقط یه چیز رو مشخص کنم که اون نسخه ای که برای پی.اس2 اومد اون اوایل با اینی که برای ایکسباکس تو سال 2003 اومد خیلی فرق داره...اون یکی یه بازی ساده بود و بیشتر برای تبلیغ من خودم بازی رو تو2ساعت دفعه اول تموم کردم...اول شخص هم بود...به این صورت هم بود که کارکتر ما موقع جنگ(فکر کنم جنگ جهانی دوم)که داشت با دشمنان با هواپیما جنگ می کرد...یهو یه اتفاق غیر منتظره ای براش پیش اومد و سر از جزیره دایناسورها دراورد با همون هواپیماش..و...
ولی اینی تو سال 2003 اومد برای ایکس باکس اولا سوم شخص بود...مثل داینو2 و...و داستان اون هم تو یک کشتی فضایی اتفاق میوفتاد...و...

نمیدونم با وجود نسل جدید آدم چطوری میتونه گرافیک 2 نسل پیش رو تحمل کنه؟
من یکی هنوز هم تحمل می کنم...!!
چون بازی که اصولا گرافیک نیست...
من هنوز هم هرچند وقت یکبار میشینم اویل2 رو بازی می کنم...کلا من تنها بازی از بازیهای کپکام رو که تنها یک بار تمومش کردم کلاک توور3 بود(البته 1 و2 روش بازی کردم ولی نتونستم تمومش کنم)..
بازیهای کپکام کلا به من خیلی حال دادند خصوصا اویل2 و داینو2...

دوست عزیز استراتژی کاملش تو سایت لوحه خانه هست.(www.lohekhane.com) اما من هر کاری کردم صفحش باز نشد....:confused: شما هم یه تست کن!!!
اما همون طوری که گفتم برو پیش آبشار تو شهر اولی و چند جاش امتحان کن و ضربدر بزن بعد یه کارت میاد بیرون و میتونی برش داری و بری تو شهر های دیگه با کشتی و استفادش کنی....بی خودی هم سرکار جنازه نباش....!!!:cheesygri

دوستان اگه بین نید فر اسپید بازی کردنشون وقت کردند این بازی رو هم بازی کنند چون نسخه ی فارسی پی سی اش هم اومده.....
نسخه فارسی شده ی PC اش رو دیدم ولی نخریدم.چون نسخه PC قدیمی ش رو دارم.البته اگر بروید و داخل قسمت کنترلش دقت کنید می فهمید که این نسخه اصلا" یک نسخه تبدیلی از PSone برای PC می باشد و همه چیز بر مبنای دسته PSone است.مانند MGS2 نسخه تبدیلی برای PC که داخل صفحه ی کنترلش تصویر دسته Xbox رو می دیدیم.

وقتی یه مشت احمق اونور دنیا به خاطر یه بازی ، پا میشن میرن کنسولش رو میخرن ، خوب طبیعیه که شرکتهای بازی سازی بخاطر فروش بیشتر کنسولها ( که اینم جزء قراردادشونه) بعضی بازیها رو فقط برای یک کنسول بسازن.
داینو کریسیس 2 ... این بازی زمانیکه بیشتر بازیهای ps چرت بودن ، برای من همه چیز بود.!
حساب این رو هم بکن که اونجا همه چیز مفت است.اگر نرخ پایه ی هر دلار که در زمان شاه 10 تومن بود رادرنظر بگیریم می بینیم که قیمت کنسول مایکروسافت مفت بود.البته انگیزه ی دیگر این احمق ها رو نمیشه درنظر نگرفت:من که نمی توانم قید بازی نکردن شاهکارهایی مانندNinja Gaiden و Dead or Alive 1,2,3 رو با داشتن کنسول Xbox بزنم.شما چطور ؟:)
اما در این مورد که یک شرکت فقط بخاطر درآمد بیشتر ، طرفداران یک بازی رو اینجوری کنف کند باهات موافقم چون شدیدا" حال گیری است.

نمیدونم با وجود نسل جدید آدم چطوری میتونه گرافیک 2 نسل پیش رو تحمل کنه؟
آدم داریم تا آدم...یکی مثل من و هادی و امین و مهرداد و رضا ی عزیز با وجود اومدن نسل جدید هنوز هم در دوران ابتدایی شان زندگی می کنند.اصلا" میدونی فلسفه ی وجود تاپیک های بررسی بازیهای قدیمی و دانلود بازیهای قدیمی و پرطرفدار از نظر نسل سومی های تازه به دوران رسیده چیه ؟ با خودشون می گویند : اینها رو بایست ول کرد تا هر چی دلشون میخواد در مورد بازیهای محبوب قدیمی و مومیایی شده شون حرف بزنند تا خسته بشوند.اصلا" اینها نمی فهمند نسل جدید و Next-Gen و اینجور چیزها یعنی چی ! اگر بزاریمشون توی موزه گیمر شناسی ایران احتمالا" مردم بیشتری می توانند به این زنگ زده ها نگاه کنند !!!
از تمام دوستان نسل سومی که این نظرات رو دارند می خواهم نظرات اسکاری شون رو برای خودشون نگه دارند و خواهشا" با این فرضیه هاشون انجمن عالی ای مثل انجمن طرفداران بازی ها را به گند نکشند.خیالشون راحت ! بقیه ی سایتهای متعلق به تازه به دوران رسیده هایی مثل خودشون آماده پذیرفتن راهکار بشدت فلسفی شون هستند.این سایت جای نظراتشون نیست...

ببین دوست عزیز.. شما فکر کنم ندونی Dino Crisis چیه ، وگرنه این حرفو نمیزدی!
مشکل اصلی اسن سایت در همین جمله ی شما خلاصه می شود :
اظهارنظر های واهی اعضای تازه به دوران رسیده در مورد چیزهایی که روحشون هم ازشون خبر نداره !

خدا را شکر که هنوز هم گیمرهای قدیمی ای داخل این سایت یافت می شوند که وقتی یک احمق که هیچی از این شاهکار نمی دونه و الکی گرافیک نسل ها را مقایسه می کند و بر پایه ی این نظراتش ( که مطمئنا" برای وی جای افتخار دارد ) میاد و میخواد دینو کرایسیس 2 رو محکوم کند ؛ به رگ غیرت شون برمی خورد و جوابی بهش می دهند که حقش است.
این جور اعضاء رو ازشون تشکر می کنم و امیدوارم منم جزوشون باشم.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز استراتژی کاملش تو سایت لوحه خانه هست.(www.lohekhane.com) اما من هر کاری کردم صفحش باز نشد....:confused: شما هم یه تست کن!!!
اما همون طوری که گفتم برو پیش آبشار تو شهر اولی و چند جاش امتحان کن و ضربدر بزن بعد یه کارت میاد بیرون و میتونی برش داری و بری تو شهر های دیگه با کشتی و استفادش کنی....بی خودی هم سرکار جنازه نباش....!!!:cheesygri

سلام.
ممنون
ولی سایتش رو باز میکنه ولی قسمت استراتژی بازی ها کار نمیکنه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or