Dino crisis 2: بازی که فدای قسمت اول شد

من با اینکه هزار بار این دو نسخه رو بازی کردم یادم نمیاد کدوم شماره یک بود کدوم شماره دو ببینم اونی که سوار یه قایق نظامی میشد شماره دو بود نه؟

من با اینکه هزار بار این دو نسخه رو بازی کردم یادم نمیاد کدوم شماره یک بود کدوم شماره دو ببینم اونی که سوار یه قایق نظامی میشد شماره دو بود نه؟
آره، همونجا كه دختره رو واسه اولين بار ميبينيم و ماسكشون رو برميداريم و ...

سلام.
خوب من زمان خودشون هر دو شماره رو بازی کردم.
شماره 1 رو بیشتر دوست دارم چون گیم پلی بازی اصولی تر و سخت تر و نفس گیر تر بود اما شماره 2 مثل مور و ملخ از در و دیوار دایناسور میریخت که بیشتر جنبه اکشن داشت. هرچند همینشم خیلی جالب بود.
فقط نکته ای که تو اولین پستها دیدم و برام جالب بود اینه که یه سری اومدن گفتن از رزیدنت ایول بهتره و و قورتش میده و ... !!! بابا بی خیال . :smile:

واقعا" بازی قشنگی بود مخصوصا" قسمت دومش . یادمه قسمت 2 بازیو توی 2 ساعت تموم کردم :cheesygri ( یعنی واقعا بازیهای اون موقع اینقدر کوتاه بودن :confused:)

فوقا العاده و به همون اندازه که ورژن یک و دوش زیبا بودن (خصوصا دو ) ورژن سومش مزخرف بود به معنای کامل ! حال من بهم خورد وقتی دیدمش .

وقتی دورو تموم کردم برای اولین بار یادمه تا مدتها دپرس بودم که چرا دیلن مرد! و آخرش اینطور تمومشد! خدا خدامیکردم ورژ« سومش بیاد و ببینم که رجینا برمگیرده که دیلن رو نجات بده یا نه ! رفت که رفت !

واقعا زیبا بود این بازی واقعا

عجب بازی بود تا جایی که یادمه روزی یه بار با دوستم بازیشو فتح میکردیم بس که قشنگ بود همیشه هم سر ان قسمت بازیش که باید یرین زیر آب باهم سنگ کاغذ قیچی مینداختیم که کسی که باخت اون قسمت رو بره:laughing:

داشتم تو انجمن میچرخیدم. خیفم هومد در مورد این بازی فوق العاده نظر ندم.
دینو کریسیس واقعا یک شاهکار از کپکام بود. گرافیکی فوق العده . ارزش بالا که این انگیزه رو ایجاد میکرد تا 15-20 بار تمومش کنی.
دینو کریسیس هم خوب بود اما واقعا در حد 2 نبود. دوستانی که [نسخه ی ژاپنی Resident Evil 3] Biohazard : Last Scape رو بازی کرده بودن میتونستن تریلری از شماره ی اول این بازی رو ببینن.

دوستان من بخاطر تعریف های شما ازDINO CRISIS 2 رفتم نسخه ی دوبله شده کامپیوترش رو از این سایت خریدم
http://www.dvdbazi.ir/index1.htm
فقط من هر جا میگردم راهنمای قدم به قدم این بازی رو پیدا نمیکنم لطفا اگر کسی میتونه راهنمای قدم به قدم این بازی رو بذاره ویا جایی رو معرفی کنه که راهنمای قدم به قدم این بازی رو گذاشته باشه.

دوستان من بخاطر تعریف های شما ازDINO CRISIS 2 رفتم نسخه ی دوبله شده کامپیوترش رو از این سایت خریدم
http://www.dvdbazi.ir/index1.htm
فقط من هر جا میگردم راهنمای قدم به قدم این بازی رو پیدا نمیکنم لطفا اگر کسی میتونه راهنمای قدم به قدم این بازی رو بذاره ویا جایی رو معرفی کنه که راهنمای قدم به قدم این بازی رو گذاشته باشه.

سلام اولا راهنمای کاملش رو میتونی تو سایت gamefaqs.com براحتی پیدا کنی .

دوما یه سری بازیها واقعا جاودانه میمونن که متاسفانه سازنده ها با بیشرمی قسمتهای بعدی رو یا خراب میکنن و یا اصلا ساختنشون رو ادامه نمیدن مثل:

psone:
parasite eve
dino crisis
vagrant story
dreamcast:
shenmue
D2
sword of the berserk

موفق باشی

ممنون بخاطر راهنماییت دوست عزیز.ولی من راهنمایی قدم به قدمه کاملا فارسیش رو میخوام .اگر جایی رو میشناسید که راهنمایی قدم به قدمه فارسیش رو داره لطفا معرفی کنید.و گرنه انگلیسیه همه ی بازیها هست.در مورد بازی هایی که گفتید منم با شما هم عقیدم بنظرم باید یادی از بازیه ICO هم بکنیم چون واقعا بازیه منحصر بفردی بود و اگر گرافیکش رو در نظر نگیریم بازیه سخت و قشنگی بود که من خودم کلی باش حال کردم.

سلام.
من تو داینو کریسیس 2 یه جاییش گیر کردم:cheesygri
البته ماله ps1 هست ;)
در بازی در جایی که سواره کشتی میشیم و به چند جا سر میزنیم;) گیر کردم یعنی به اون مکان ها که میرسم هیچ کاری نمیشه کرد و راهی برای ادامه ی بازی نیست;) تو یکی از اون مکان ها تو نقشه زده در وجود داره ولی مقابلش که میرم یه دیواره که یه جنازه پایینش افتاده;)
البته یک در هم اونجا هست که بسته هست و نمیشه بازش کرد.
از اون به بعد رو دیگه نیمدونم چی کار کنم:confused:

شمشیر دختره میتونست درهای بسته رو سبز کنه .

شاید هم منظورت اون جایی که باید کارت کنار آبشار رو داشته باشی .

منم وافعا منتظر ورژن های بعدی دینو هستم...
حیف کاپکوم نمیدونه این بازی چه قدر طرفدار داره
به نظرم این بازی خیلی بالاتر از حد PS1 بود....
من خودم دو دفعه بازی رو تموم کردم یه بار Normal یه بار Hard

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or