DICE: ما هنوز از Mirror's Edge دل نکنده ایم

Augustus

Caesar
کاربر سایت
18498747514417995557.jpg

استودیو DICE مدت ها است که در مورد عنوان Mirror's Edge 2 اظهار نظر خاصی را انجام نداده است، اما امروز Patrick Bach تهیه کننده اجرایی استودیو DICE در مصاحبه ای عنوان کرده است: "ما هرگز عنوانی بزرگ را رها نخواهیم کرد، Mirror's Edge نیز بازیی هست که همه ما آن را دوست داریم. بازی بزرگی که هم چون بقیه بازی ها معایبی نیز داشت. با این حال ما از این بازی را رها نخواهیم کرد، چون ارزش بالایی دارد." وی هم چنین برای عنوان B@ttlefield: B@d Company 2 نیز چنین تعاریفی را به کار برده است ولی از بیان این مساله که چه برنامه ای برای این سری بازی ها دارند خود داری کرده است. وی عنوان کرده است: " سری بازی های B@d Companyهنوز هم بازی هایی هستند که ما به آنها علاقه مندیم. از طرفی این عناوین برای من بسیار عزیز هستند چون بر روی هر دوی آنها کار کرده ام ، اما هیچ اطلاعات جدیدی پیرامون ادامه سری بازی های Bad Company در دست نداریم."در ماه می شایعه ای مبنی بر ساخت عناوین Mirror's Edge 2 و B@d Company 3 توسط Electronic Arts مطرح شد که در ادامه شرکت هیچ گونه واکنشی نسبت به این شایعات ارائه نداد.
منبع
{صفحه اصلی}
 
آخرین ویرایش:
نسخه ی اولش رو به هیچ عنوان نمیشد با PC تموم کرد چون به شدت سخت بود! اما با کنسول خیلی راحت تر بود. ایده ی این بازی هم بسیار جالبه و اگر نسخه ی دومی در کار باشه استقبال میشه.
 
نسخه ی اولش رو به هیچ عنوان نمیشد با PC تموم کرد چون به شدت سخت بود! اما با کنسول خیلی راحت تر بود. ایده ی این بازی هم بسیار جالبه و اگر نسخه ی دومی در کار باشه استقبال میشه.
دادا ما با PCخوردیمش یه دور تموم کردن که سهله:))
 
نسخه ی اولش رو به هیچ عنوان نمیشد با PC تموم کرد چون به شدت سخت بود! اما با کنسول خیلی راحت تر بود. ایده ی این بازی هم بسیار جالبه و اگر نسخه ی دومی در کار باشه استقبال میشه.

اتفاقا من اول با PC تموم کردم بعد با 360 و آخر سر هم با اژدها :d PC خیلی راحت بودا !

من که شدیدا از بازیشم خوشم می یاد یعنی می شه دوباره فیت رو با گرافیک بالا ببینیم ؟:d کلا پارکور خیلی حال می ده .
 
جون اون مادرتون این Mirror's Edge 2 رسما تایید کنید هم خیال خودتون رو راحت کنید هم مارو. :|
ولی نمی دونم چرا یه حسی بهم می گه، دارن می سازن ولی رو نمی کنن تا وقتش برسه.
 
اصلی ترین نقص ME1 سیستم سعی و خطاش بود رابط کاربری اینقدر ضعیف بود که گاهی 10 بار باید یه قسمت رو میرفتید و می مردید
تا رد کردنش رو یاد میگرفتید
 
آخرین ویرایش:
این بازی با پتانسیل قربانی کل کل بتل و کاد شد که EA فشار وحشتناکی رو DICE آورد که فقط رو بتل کار کنن و هنوزم داره میاره
یان بازیو به احتمال زیاد نسل بعد میبینیم ادامشو
 
ا
صلی ترین نقص ME1 سیستم سعی و خطاش بود رابط کاربری اینقدر ضعیف بود که گاهی 10 بار باید یه قسمت رو میرفتید و می مردید
تا رد کردنش رو یاد میگرفتید
به نظر من ضعیف نبود ....مخصوصا این طوری طراحی شده بود تا یه سری چلنج براتون به وجود بیاره یه سری پازل تو محیط بازی....
مگرنه اموزش های لازم داده شده بود...ابجکت های مورد نظر هم هایلایت قرمز میشد...
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or