Dice: شاید نسخه PS4 بتلفیلد از Mouse/Keybord پشتیبانی کند

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

28958676984368870773.jpg

با اینکه شما می توانید با خیال راحت برروی کنسول بازی کنید، ولی اول شخص بازان حرفه ای بازی با موس و کیبورد را به دسته ترجیح می دهند. و این چیز بدی نیست، ما شک داریم کسی بتواند نسخه جدید Battlefield را بدون سیستم خوب بازی کند. با این حرف های زده شده، آیا شماره چهارم از کیبرد و موس پشتیبانی می کند؟

حداقل DICE انجام این کار را در نظر گرفته است. وقتی AusGamers از تهیه کننده بخش چند نفره Battlefield 4، آقای Aleksander Grøndal پرسید که آیا PS3 از هردوی آن ها (موس و کیبورد) پشتیبانی خواهد کرد، سازندگان چه زمانی برای پیاده سازی این موضوع را در نظر گرفته اند و آیا این موضوع در مورد PS4 نیز صادق خواهد بود، وی گفت:"

معلوم است که نسخه PC از موس و کی برد پشتیبانی می کند، ولی در مورد کنسول های نسل بعد مطمئن نیستم. اما اگر این کار در جهان Battlefield معنی داشته باشد، برای یک Battlefield، ما انجام این کار را در نظر می گیریم."

این بازی در 29 اکتبر برای PS3, Xbox 360 و PC عرضه می شود. بعدا هم برای Xbox One و PS4.

Source

آخرین ویرایش:
این کارشون خوبه ولی خوب سلیقه ای هست - اگر موس و کیبورد هم شُک داشتن خیلی خوب بود.

داشتن شُک خیلی به هبجان بازی اضافه میکنه به نظر من.

این حرکت حتی ممکن موجب بیداری اسلامی بین گیمرها بشه
:d
=))
الان شما چجوری به این نتیجه رسیدی که شرکت ها دچار بحران مالی میشن؟میشه بگید کدوم شرکت ها؟مگه MOUSE,KEYBOARD در انحصار PC هستند که نشه رو کنسول استفاده کرد اتفاقا با این کار فروش بازی رو کنسول ها بیشتر میشه و این یعنی سود بیشتر EA چون هیچ وقت رو pc تضمین قطعی واسه فروش بالای یه بازی وجود نداره و بالعکس چرا وجود داره
اگه این اتفاق بیفته من دیگه هیچی از یه کنسول نمیخوام:d[/QUOT
وقتی موس و کیبورد بیان رو کنسولا دیگه یه گیمر هاردکور نمیاد سیستم میلیونی خرج کنه و پولا بره تو جیب شرکت nvidia یا ati دیگه ارزش pc کم کم میاد پایین اینطوری !!! اینو باید قبول کنین همتون ! ولی اگه میخواستن اینکار رو بکنن چرا نیومدن از xbox و ps3 شروع کنن ؟
من که از خدامه اینکار انجام بشه و آخر سر همه چی تو یه کنسول خلاصه بشه و آدم بین انتخاب های مختلف گیج نشه ... دیگه هیشکی سراغ کنترلر ps4 نمیره اینطوری :d همه میرن سراغ موس و کیبورد البته اگه اینکار انجام بشه عالیه ....
دوستان به بیداری اسلامی هم توجه داشته باشن :))

موس و کیبورد یعنی PC. آوردنش رو کنسول اصلا به صلاح نیست.
کنسول یعنی کنترلر
همين الان هم با يه Converter 50$ ميشه روي 360 و PS3 از Mouse و keyboard استفاده كرد، من خودم روي ps3 bfbc2 رو با mouse keyboard بازي كردم پس چيز عجيبي نيست نسل بعد پشتيباني كنن.

اگه اینطوری باشه از فن بودن ماکرو انصراف داده و دیگر فن هیچ یک از کنسول هت نخواهم بود و یه ps4 خواهم خرید و لذت خواهم برد از این حرکت و بسی خوشحال خواهم شد ولی اگر ایسک وان این حرکت و انجام بده از فن بودون ماکرو انصراف نخواهم داد و تمام فن های سونی رو درهم خواهم کوبید یه ایکس وان خواهم خرید

اگه اینطوری باشه از فن بودن ماکرو انصراف داده و دیگر فن هیچ یک از کنسول هت نخواهم بود و یه ps4 خواهم خرید و لذت خواهم برد از این حرکت و بسی خوشحال خواهم شد ولی اگر ایسک وان این حرکت و انجام بده از فن بودون ماکرو انصراف نخواهم داد و تمام فن های سونی رو درهم خواهم کوبید یه ایکس وان خواهم خرید

تز نده :دی

بنظرم ازش استقبال نمیشه ..

=))=))=))
هنوز مایکروسافتو نشناختی بهت قول میدم یک بازی رو ONE با موس کیبرد اجرا نشه اینا اونقدر وضعشون خرابه که از هدست و دسته نسل قبل که فرق خاصی با این نسل نداره پشتیبانی نمیکنن تا سر سوکت های محصولاتش رو انحصاری میزنه تا مردمو بدوشه!
میخوان دستشونم مثل کینکت بکنن تو پاچه ملت!
PS4 رو میشه با Move , Eye , PS Vita ,(احتمالا دسته PS3) , و دسته PS4 و در بعضی بازی ها موس و کیبرد هم پشتیبانی میکنه!

ONE فقط دسته خودش و کینکت

همين الان هم با يه Converter 50$ ميشه روي 360 و PS3 از Mouse و keyboard استفاده كرد، من خودم روي ps3 bfbc2 رو با mouse keyboard بازي كردم پس چيز عجيبي نيست نسل بعد پشتيباني كنن.
آره من خودمم دارم یکی از اون کانورتور ها رو همونطور که تو امضام میبینین میفروشم !‌ اما اینا غیر مجازن ٬ فکر نکنم نسل بعد اینکار رو بکنن و باز هم از این کانورتور ها میاد :p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or