Dice: شاید نسخه PS4 بتلفیلد از Mouse/Keybord پشتیبانی کند

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

28958676984368870773.jpg

با اینکه شما می توانید با خیال راحت برروی کنسول بازی کنید، ولی اول شخص بازان حرفه ای بازی با موس و کیبورد را به دسته ترجیح می دهند. و این چیز بدی نیست، ما شک داریم کسی بتواند نسخه جدید Battlefield را بدون سیستم خوب بازی کند. با این حرف های زده شده، آیا شماره چهارم از کیبرد و موس پشتیبانی می کند؟

حداقل DICE انجام این کار را در نظر گرفته است. وقتی AusGamers از تهیه کننده بخش چند نفره Battlefield 4، آقای Aleksander Grøndal پرسید که آیا PS3 از هردوی آن ها (موس و کیبورد) پشتیبانی خواهد کرد، سازندگان چه زمانی برای پیاده سازی این موضوع را در نظر گرفته اند و آیا این موضوع در مورد PS4 نیز صادق خواهد بود، وی گفت:"

معلوم است که نسخه PC از موس و کی برد پشتیبانی می کند، ولی در مورد کنسول های نسل بعد مطمئن نیستم. اما اگر این کار در جهان Battlefield معنی داشته باشد، برای یک Battlefield، ما انجام این کار را در نظر می گیریم."

این بازی در 29 اکتبر برای PS3, Xbox 360 و PC عرضه می شود. بعدا هم برای Xbox One و PS4.

Source

آخرین ویرایش:
کوچکترین تفاوتی بین موس و کیبورد برا من در اول شخص وجود نداره و اصلا به حالم فرق نمیکنه با کدوم بازی کنم!
البته 2 تفاوت در این سبک وجود داره وقتی با موس و کیبورد اول شخص بازی میکنی دقت بالاتر میره ووقتی با کنترلر بازی میکنی سرعت ! هر کدوم مزایای خودشون رو تو این سبک دارن !
البته کسی که میره سمت کنسول کنترلر رو حتما به موس و کیبورد ترجیه داده دیگه!

خب اینطوری که خیلی به ضرر اونایی که با دسته بازی می کنن میشه ! DPI ـه موس کجا و آنالوگ های دسته کجا !
اگر اين كار رو انجام بدن حتما سرور هارو جدا ميكنن، چون كسي با Mouse keyboard بياد تو سروري كه همه كنترلر دارن راحت بقيه رو ميكشه.

با این خبر دست و پام سُست شد برا خرید PS4 !! :دی
---------------------------------------------------------------------------------
اونایی که کنسول بازن دسته رو ترجیح میدن !
آیا اون وقت با کنترلرشون می تونن حریف موس و کی برد دارها بشن؟:-/
---------------------------------------------------------------------------------
دسته اکس باکس بهترین کنترل برا بازی هایfpsبرا من حتی از موس و کیبرد هم لذت بخش تره
الان این قسمتی که قرمز کردم نظر شخصی بود یا فکت صادر نمودید؟ یا شاید هم اون " برا من " که تو جمله دوم نوشتید در مورد جمله اولتون هم صدق می کنه؟ :-/ یه کم علائم نگارشی بذارید که من شخصا قاطی کردم چی چی شده!:confused:

اونایی که کنسول بازن دسته رو ترجیح میدن !

ترجیح دادن رو من نمی گم ، نا عدالتیه ، هر چه قدر شما جنگجوی خوبی باشی با شمشیر چوبی نمی تونی جلوی شمشیر آهنی به راحتی واستی . مگر این که خود خدا باشی ! :دی مثه قضیه پینگ ما ایرانیا و خارجیا میشه که تهه ناجوانمردیه باید با بدبختی انقد خوب شیم تا جلوی تجهیزات اینترنتی اونا مقاومت کینم :دی

ترجیح دادن رو من نمی گم ، نا عدالتیه ، هر چه قدر شما جنگجوی خوبی باشی با شمشیر چوبی نمی تونی جلوی شمشیر آهنی به راحتی واستی . مگر این که خود خدا باشی ! :دی مثه قضیه پینگ ما ایرانیا و خارجیا میشه که تهه ناجوانمردیه باید با بدبختی انقد خوب شیم تا جلوی تجهیزات اینترنتی اونا مقاومت کینم :دی
آره یه نسل در مقابل این نا جوانمردی ایستاددگی کردیم :d

تمام بازیکنان حرفه ای BF و CODE از موس و کیبور استفاده میکنن ( هم چنین ) اگه این کارو بکنه موج عظیمی از پی سی گیمر ها رو جذب خودش کرده ( ME ) !

دوستان این هایپه خبر نیست ! اون بد بخت یه شِرُوِری رو بلغور کرده دیگه اگه بشه موس و کیبورد به کنسول زد به قول یکی از دوستان سرورا حتماً باید جدا بشن یه عالمه مشکلات مالی به وجود میاد ! اینطور یه دفعه ای که نمیتونن اجازه ی وصل کردن موس و کیبورد رو بدن بعضی شرکتا دچار بحران مالی میشن ، الکی که نیستش ... مرز بین pc و ps4 اینطوری از بین خواهد رفت ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or