Dice : امکان عرضه BF4 بصورت 60 فریم و مولتی پلیر 64 نفره بر روی کنسول های نسل بعد

Red Dev!ls

کاربر سایت
Battlefield-4-banner.jpg

بر اساس صحبت های تهیه کننده اجرایی بازی Battlefield 4 یعنی Patrick Bach ( پاتریک بچ ) با سایت یوروگیمر ، Dice امیدوار است که بر روی کنسول های نسل بعد BF4 را بصورت 60 فریم بر ثانیه و همچنین بهمراه مولتی پلیر 64 نفره عرضه کنیم .

طی این مصاحبه با یوروگیمر Bach ادامه داد : " ما در حال ساخت یک بازی بسیار پیچیده بهمراه قسمت های متحرک زیادی هستیم ، ما باید تصمیم میگرفتیم و بله ، ما این بازی را بصورت 60 فریم خواهیم ساخت و باقی موارد در اولویت دوم قرار دارند "

در ادامه :

"ما میدانیم زمانی که بازی بصورت 60 فریم و بهمراه تخریب پذیری های زیاد باشد فوق العاده خواهد بود و اگر ما میتوانستیم همین قابلیت ها را که بر روی PC خواهد بود به اتاق های شما و دسته هایتان منتقل کنیم فوق العاده تر خواهد شد و همین هدف ما نیز در ساخت BF4 است "

Bach همیشه تحت فشار قرار میگیرد وقتی که صحبت این میشود که BF4 تجربه کامل تری را در ورژن PC خواهد داشت در حالی که هدف DICE این است که تجربه ای برابر را برای تمامی کنسول های نسل بعد به ارمغان بیاورد البته او همچنان میگوید که تجربه BF4 ، تجربه ای شگفت انگیز در هرج و مرج و تخریب پذیری است که تا بحال نمونه ان وجود نداشته .

در ادامه Bach میگوید :

" انها ( بازیبازان کنسول های نسل بعد ) تجربه ی دیگری از هرج و مرج را خواهند دید که تا بحال ندیده اند . 12نفر بر علیه 12 نفر واقعا فوق العاده است و افراد زیادی وجود خواهند داشت تا شما انها را از بین ببرید اما وقتی صحبت از 32 نفر بر علیه 32 نفر میشود مطمئنا شما تجربه چیزی بزرگتر را احساس خواهید کرد و احساس میکنی اتفاقات بزرگتری در اطراف در حال رخ دادن است .

" این تجربه ای است که ما همیشه در کسنول ها میخواستیم بدون اینکه به دیگر تجربه های بازی لطمه بزنیم . "

ایا شما هم میخواهید تا تجربه ای به مانند PC را در کنسول های نسل بعد از بازی Battlefield 4 ببینید ؟

ایا شما موافق هستید این اتفاق بیفتد ؟

منبع

آخرین ویرایش:
فکر کنم اگر بشه 64 نفره موضوع پینگ فقط نباشه و مسئله پهنای باند هم بوجود بیاد - البته ممکنه سرور های بنسبت قوی تری هم راه اندازی کنن.:-b

شما هم قبول داريد bf4 از cod ghost خيلي بهتر شده خوب من خودم به شخصه mw3 رو خيلي دوست داشتم و فكر نميكردم bf مال اين صحبتا باشه ولي با توجه به چيزايي كه تو e3 و قبل و بعدش ديدم نظرم بدجور عوض شده به علاوه اينكه cod با اين سگدوني كه راه انداخته بد ضد حال شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or