emperor 69 Killer کاربر سایت Oct 3, 2012 #77 Tekken 3D Prime Edition ---------- نوشته در 09:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:15 PM ارسال شده بود ---------- Assassin’s Creed III
Tekken 3D Prime Edition ---------- نوشته در 09:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:15 PM ارسال شده بود ---------- Assassin’s Creed III
emperor 69 Killer کاربر سایت Nov 27, 2012 #85 Metal Gear Revengeance ---------- نوشته در 10:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:14 PM ارسال شده بود ---------- Guardians of Middle-Earth
Metal Gear Revengeance ---------- نوشته در 10:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:14 PM ارسال شده بود ---------- Guardians of Middle-Earth
K KTJ کاربر سایت Nov 28, 2012 #88 نوشته شده توسط emperor 69: GTA V بیشتر... مرسی ولی یه سوال: دوستان منظور از تولید خودتون چیه؟ من این عکسارو بدون تغییر خیلی جاها دیدم
نوشته شده توسط emperor 69: GTA V بیشتر... مرسی ولی یه سوال: دوستان منظور از تولید خودتون چیه؟ من این عکسارو بدون تغییر خیلی جاها دیدم
Alkazar کاربر سایت Nov 28, 2012 #89 نوشته شده توسط KTJ: مرسی ولی یه سوال: دوستان منظور از تولید خودتون چیه؟ من این عکسارو بدون تغییر خیلی جاها دیدم بیشتر... گوشه عکس ها (بالا سمت چپ) یک عهلامت الماس (Diamond) میبینی که مخصوص این تاپیک هست ! یعنی توسط یچه های بازیسنتر ساخته شده و تولید بازیسنتر هست !
نوشته شده توسط KTJ: مرسی ولی یه سوال: دوستان منظور از تولید خودتون چیه؟ من این عکسارو بدون تغییر خیلی جاها دیدم بیشتر... گوشه عکس ها (بالا سمت چپ) یک عهلامت الماس (Diamond) میبینی که مخصوص این تاپیک هست ! یعنی توسط یچه های بازیسنتر ساخته شده و تولید بازیسنتر هست !
K KTJ کاربر سایت Nov 28, 2012 #90 گوشه عکس ها (بالا سمت چپ) یک عهلامت الماس (Diamond) میبینی که مخصوص این تاپیک هست ! یعنی توسط یچه های بازیسنتر ساخته شده و تولید بازیسنتر هست ! بیشتر... آخه میگین تولید و ساخته شدن،اینا که همون عکسای GTA V هست با یه علامت الماس گوشش. کلمه تولید رو میگم،به نظرم کار خاصی رو عکس انجام نشده.
گوشه عکس ها (بالا سمت چپ) یک عهلامت الماس (Diamond) میبینی که مخصوص این تاپیک هست ! یعنی توسط یچه های بازیسنتر ساخته شده و تولید بازیسنتر هست ! بیشتر... آخه میگین تولید و ساخته شدن،اینا که همون عکسای GTA V هست با یه علامت الماس گوشش. کلمه تولید رو میگم،به نظرم کار خاصی رو عکس انجام نشده.