Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
یک سوال :
روی سلاحهای بازی توی اینونتوری میزان دمیج رو نوشته
این عدد physical damage هست یا روی magical damage من که کلاس wizard هستم هم تاثیر میذاره
اینجور که من فهمیدم تاثیر میذاره . اگه اینطوریه فایده سلاحهای تخصصی هر کلاس چیه ؟
آیا مثلن فرقی بین استفاده از wand که سلاح تخصصی کلاس منه با شمشیر و تیرکمان وجود داره ؟ ( البته صرف نظر از آیتمهایی که مال کلاس ما نیستند و نمیتونیم ازشون استفاده کنیم‌ )
سلام
ببین بسته به بیلد هست، ویزارد 2 تا بیلد خوب داره یکی Critical Mass یکی Archon که اون کریتیکال مس با آپدیت بعدی به F میره
یه سرچ بزن گوگل archon build ببین به نتیجه ای میرسی یا نه (من چون خودم کریتیکال مس هستم نمیتونم راهنماییت کنم!)

کسی اکانت بازی رو برای فروش داره؟ بعد یه سوال، من اگر اکانت بازی رو بخرم حتما باید ستاب بازی رو داشته باشم رو همین بازی کپی که 8 گیگ دان کردیم قابل اجراست؟

سلام من دیگه بازی نمیکنم اگه خواستی ایمیل بزن
اکانتم رو میفروشم به قیمت اورجینالش.
تمامی Gear ها و فکر کنم 1 میلیارد گلد هم روشه .
coolkiss@gmail.com
Amir - Community - Diablo III
Hasti - Community - Diablo III
Shaghayegh - Community - Diablo III

سلام دوستان . بنده یه اکانت پیدا کردم StarCraft 2 wings of liberty و diablo 3 که میشه 70تومن . قیمتش بنظر شما خوب هست ؟ :)

بعضیها میگن نمیشه الان درست Diablo3 بازی کرد ؟! درسته ؟ میگن باید Reapers of souls رو بخری تا بتونی بازی کنی ؟!!!

ولی این متن رو ملاحظه کنید منبع the new expansion - Forums - Diablo III

Before the expansion is released, we intend to have a pre-patch that will implement many of the new systems and features we’ve talked about for Diablo III for free. We want to make improvements to the core gameplay experience for all players, but at this time we don’t have a full list on which features will be included in this free update and which will be exclusive to the expansion.

The features we’re looking to require the Reaper of Souls expansion are the new Crusader class, Act V, the Mystic, and progressing beyond the current level cap (level 60).

سلام دوستان . بنده یه اکانت پیدا کردم StarCraft 2 wings of liberty و diablo 3 که میشه 70تومن . قیمتش بنظر شما خوب هست ؟ :)

بعضیها میگن نمیشه الان درست Diablo3 بازی کرد ؟! درسته ؟ میگن باید Reapers of souls رو بخری تا بتونی بازی کنی ؟!!!

ولی این متن رو ملاحظه کنید منبع the new expansion - Forums - Diablo III

Before the expansion is released, we intend to have a pre-patch that will implement many of the new systems and features we’ve talked about for Diablo III for free. We want to make improvements to the core gameplay experience for all players, but at this time we don’t have a full list on which features will be included in this free update and which will be exclusive to the expansion.

The features we’re looking to require the Reaper of Souls expansion are the new Crusader class, Act V, the Mystic, and progressing beyond the current level cap (level 60).
اگه سبکه بازی هارو دوست داری میرزه فعلا که xpack جدیده نیومده میشه بازی کرد اون بیادش فک کنم باید بخریدش

سلام دوستان
من دیابلو رو دانلود کردم میخوام سی دی کی رو هم بخرم ولی فعلا دارم بازی میکنم واسه تست ببینم خوشم میاد یا نه
یه جوری حوصله آدم رو سر میبره (منی که DOTA 2 بازی میکنم اینجوی حس میکنم)
میخوام ببینم توی دیابلو چجوری میشه با بقیه بازی کرد ؟ مثلا من و 3 نفر از دوستان با هم بریم
یا اصلا برم توی مپ با بقیه بازی کنم
اصلا میشه همچین چیزی ؟ والا من تا LVL 6 رفتم ولی همچنان دارم تک نفره بازی میکنم

و یه سوال دیگه
من اگر بخوام بخرمش باید بازم بعدا دی ال سی جدیدشو بخرم ؟ آخه بعضی دوستان گفتن باید بخرید !!!!!!!!!!!!!!

من هم بعد از مدت مدیدی امروز لانچر باز کردم همین مشکل دارم بدون چیز پی ان کار نمیکنه! دوباره بیلیزارد قاطی کرده؟!!:|
--------------------------------
اپدیت: من بعد از اینکه یک بار با چیز وصل شدم بار دوم بدون چیز وضل شد!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من دیابلو رو دانلود کردم میخوام سی دی کی رو هم بخرم ولی فعلا دارم بازی میکنم واسه تست ببینم خوشم میاد یا نه
یه جوری حوصله آدم رو سر میبره (منی که DOTA 2 بازی میکنم اینجوی حس میکنم)
میخوام ببینم توی دیابلو چجوری میشه با بقیه بازی کرد ؟ مثلا من و 3 نفر از دوستان با هم بریم
یا اصلا برم توی مپ با بقیه بازی کنم
اصلا میشه همچین چیزی ؟ والا من تا LVL 6 رفتم ولی همچنان دارم تک نفره بازی میکنم

و یه سوال دیگه
من اگر بخوام بخرمش باید بازم بعدا دی ال سی جدیدشو بخرم ؟ آخه بعضی دوستان گفتن باید بخرید !!!!!!!!!!!!!!

آقا کسی جواب ما رو نمیده ؟ خواهشا بگید تو رو خدا من از سردرگمی دربیام

خیلی ممنون میشم اگر کمک کنید دوستان :)

بنده یه اکانتی پیدا کردم 70 تومن شامل Diablo 3 و StarCraft 2 wings of liberty و Hearthstone که فعلا بتا هست . قیمتش خوب هست؟ من از Battle.net هیچ اشنایی ندارم.

چند تا از فروم های خارجی خوندم میگفتن Torchlight 2 از Diablo 3 بهتره. مولتی پلیر باحالی هم داره بازی تو استیم هست... حالا حرف اونها درست هست ؟ من تا حالا دیابلو بازی نکردم. سیستم ایتم دادن بازی مثل استیم هست ؟ میشه ایتمها رو Trade کرد ؟

اعتیادی هم که SC2 WOL میاره فقط با بازیهای استراتژیک Turned Based مثل Civ 5 و Total war قابل مقایسه هست :))

خیلی ممنون میشم اگر کمک کنید دوستان :)

بنده یه اکانتی پیدا کردم 70 تومن شامل Diablo 3 و StarCraft 2 wings of liberty و Hearthstone که فعلا بتا هست . قیمتش خوب هست؟ من از Battle.net هیچ اشنایی ندارم.

چند تا از فروم های خارجی خوندم میگفتن Torchlight 2 از Diablo 3 بهتره. مولتی پلیر باحالی هم داره بازی تو استیم هست... حالا حرف اونها درست هست ؟ من تا حالا دیابلو بازی نکردم. سیستم ایتم دادن بازی مثل استیم هست ؟ میشه ایتمها رو Trade کرد ؟

اعتیادی هم که SC2 WOL میاره فقط با بازیهای استراتژیک Turned Based مثل Civ 5 و Total war قابل مقایسه هست :))

با این قیمتی که میگی بله قیمتش خوبه در مورد بازی هم این نظر شخصی خودمه از زمانی که بازی رو گرفته تا الان هم که همچنان بازی میکنم هرگز خسته نشدم درسته که بازی یه مقدار تکراری شده ولی کرم پیدا کردن ایتم و level up کردن هیرو از بین نرفته و این هم مستلزم یه نت خوبه که راحت بشینی بازی کنی و لذت ببری .
من خودم torchlight بازی نکردم ولی مطمئنم اگه یک بار بازی کنی معتادش میشی .
بله بازی قابلیت trade داره و تو خود بازی به راحتی میتونی GOLD وایتم ترید کنی.
سیستم ایتم دادن تو این بازی با استیم فرق میکنم و قابل مقایسه با اون نیست کلا هر چی Magice find هیروت بیشتر باشه احتمال دراپ ایتم بهتر برات بیشتره

خوب بنده هم امروز نسخه ی ROSرو پیش خرید کردم(بگو مبارکه:دی) . بازی در تاریخ 25 مارچ برام فرستاده میشه :دی

راستی تاپیک جداگانه زده نمیشه واسه نسخه ros؟ :دی 2ماه دیگه میادا:|

آخرین ویرایش:
خوب بنده هم امروز نسخه ی ROP رو پیش خرید کردم(بگو مبارکه:دی) . بازی در تاریخ 25 مارچ برام فرستاده میشه :دی

راستی تاپیک جداگانه زده نمیشه واسه نسخه rop؟ :دی 2ماه دیگه میادا:|
من بفهمم بازی بچ افلاین براش منتشر میشه بی درنگ میخرم اما با وضع فعلی نه !

من بفهمم بازی بچ افلاین براش منتشر میشه بی درنگ میخرم اما با وضع فعلی نه !

پس منتظر نباش نمیشه:| البته شایدم بشه اما من بعید میدونم. پینگ که بد نیست بابا؟ بخرین بیاین. یعنی فقط منم که انقدر ذوق و شوق دارمو پیش خریدش کردم؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or