Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
بالاخره ممکنه بلاک شه دردسر بشه ازش عکس پاسپورتو اینا بخوان. انگلیس انتخاب کنه برای راف توی wow بهتره.
hehe دردسرش اون موقعس که حالا به هر دلیلی اکانتش بلاک بشه و ازش پاسپورت UK بخوان ولی ایشون ندارن :دی
انتخاب ایران هیچ ریسکی نداره الکی حرف تو دهن ملت نگذارید من حتی موقع تحریم هم کشورم ایران بود بازی هم می کردم بن هم نشدم :)

hehe دردسرش اون موقعس که حالا به هر دلیلی اکانتش بلاک بشه و ازش پاسپورت UK بخوان ولی ایشون ندارن :دی
انتخاب ایران هیچ ریسکی نداره الکی حرف تو دهن ملت نگذارید من حتی موقع تحریم هم کشورم ایران بود بازی هم می کردم بن هم نشدم :)
باشه بابا حالا همه به من حمله میکنن:| @macman:یه اکانت دیگه بساز ایران انتخاب کن پدر منو در آوردن:|

امروز تونستم با هزار مشکل به سرور های بازی وصل شم با کریو ( نمی دونم چرا ولی بدون چیز به سرور های بازی نمی شد وصل شد) ، چند تا عکس هم گرفتم ، اینجا بزارم حال کنید .

بعد از عرضه بازی این تغییرات رخ خواهند داد .

تصویر ورودی بازی :

اضافه شدن کلاس جدید به لیست کلاس ها .

تغییر سطوح سختی بازی از سیستم کلاسیک به شکل زیر .

تو پچ بعدی سیستم پاراگون به این شکله که شما یه پاراگون بصورت کلی دارید که بین هیروهاتون به اشتراک و با لول آپ کردنش به ازای هر پاراگون لول یه پوینت می گیرید که توی بخش پاراگون می تونید از اونا استفاده کنید ، وقتی بازی رو بخرید سیستم بصورت هوشمند میاد هیرویی که بالاترین پاراگون رو توی لیست هیروهاتون قرار داره رو به عنوان پاراگون لول اکانتتون انتخاب می کنه نه مجموع پاراگون های تمامی هیروهاتون رو . برای مثال فرض کنید 3 تا هیرو با پاراگون های 66 و 42 و 14 دارید ، توی پچ بعدی همه هیروهاتون پاراگون 66 هستند .

بخش های پاراگون هر لول :

پس از انتخاب کارکتر مورد نظر توی صفحه بعدی یه گزینه به اسم game setting وجود داره :

صفحه pause توی بازی هم این شکلی شده + هنگامی که دکمه m برای نمایش map روی صفحه رو می زنید هم مپ جدیدی به بازی اضافه شده ، که یادم رفت عکس بندازم :P

Rune های spell ها هم یه سریشون تغییر پیدا کرده بود . و passive ها چهار تا شدند .

بخاطر تغییرات جدید توی بازی ایتم ها اسپل ها و اینا dps ام 27 K کمتر شده بود .

قابلیت Clan به بازی اضافه شده .

Stay tuned for more info :P

دمت گرم ولی اینا به کنار چه این Crusader مونث خوشکله!!:d:d​

همانا alt ـم خواهد بود :دی
پینگ 2000 بود اصل نتونستم بازی کنم ، این امتحانات تموم شه ، با نت درست حسابی ویدئو می گیرم :P

loot بازی هم خیلی خوب شده بود ، اولین trash mob ریر داد :دی ایتم های سفید خیلی خیلی کمتر شده بودن .
گفته بودن mini boss اول بازی گارانتی یه legendary mace میده ، نداد :(

همانا alt ـم خواهد بود :دی
پینگ 2000 بود اصل نتونستم بازی کنم ، این امتحانات تموم شه ، با نت درست حسابی ویدئو می گیرم :P

loot بازی هم خیلی خوب شده بود ، اولین trash mob ریر داد :دی ایتم های سفید خیلی خیلی کمتر شده بودن .
گفته بودن mini boss اول بازی گارانتی یه legendary mace میده ، نداد :(

منم میخوام:(( نمیشه کاری کرد برات beta key رو بفرستن؟:|

تو پچ بعدی سیستم پاراگون به این شکله که شما یه پاراگون بصورت کلی دارید که بین هیروهاتون به اشتراک و با لول آپ کردنش به ازای هر پاراگون لول یه پوینت می گیرید که توی بخش پاراگون می تونید از اونا استفاده کنید ، وقتی بازی رو بخرید سیستم بصورت هوشمند میاد هیرویی که بالاترین پاراگون رو توی لیست هیروهاتون قرار داره رو به عنوان پاراگون لول اکانتتون انتخاب می کنه نه مجموع پاراگون های تمامی هیروهاتون رو . برای مثال فرض کنید 3 تا هیرو با پاراگون های 66 و 42 و 14 دارید ، توی پچ بعدی همه هیروهاتون پاراگون 66 هستند .
فکر کنم این رو اشتباه میگید.پارا لول ها با هم جمع میشه.اگه اینجوری بود که ملت دیوونه نبودن 10 تا هیرو پارا 100 بکنن.

فکر کنم این رو اشتباه میگید.پارا لول ها با هم جمع میشه.اگه اینجوری بود که ملت دیوونه نبودن 10 تا هیرو پارا 100 بکنن.

اول من یه نکته رو بگم :
سیستم لول پاراگون بصورت افزایشی ـه ، برای مثال اگه لول 1 پاراگون به 100 xp نیاز باشه لول 2 پاراگون به 150 xp نیاز داره لول ، اینکه این تصاعد افزایشی به چه نحو باشه یعنی هر لول نسبت به لول قبلیش چند درصد (2 % ، 3 % ، یا 4 % یا هر چی .. ) افزایش میزان XP داشته رو دقیقا نمی دونم ولی خب حدس میزنم افزایشش توی پچ قبلی بدلیل کپ بودن پاراگون روی 100 ، رابطه ایه .
پ ن : برای بدست آوردن میزان دقیقش ببینید پاراگون لول 1 چقدر xp نیاز داره ، لول 2 چقدر بعد یه چهار تا ضرب تقسیم کنید ببنید چند درصد افزایش داشته . :p

با این حال در پاسخ به سوال شما حتی اگه این تصاعد افزایشی 50 % درصد باشه ، overall xp مورد نیاز برای داشتن پاراگون 1000 توی پچ بعدی برابر 10 تا کاراکتر نیست . برای مثال : فرض کنیم ده تا کاراکتر پاراگون 100 داریم ، اگه خوایم به روش جمع پاراگون ها عمل کنیم :

به ازای کاراکتر اول : پاراگون تا 100 بالامیاد
به ازای کاراکتر دوم : پاراگون تا 150 میاد بالا
به ازای کاراکتر سوم : پاراگون تا 175 میاد بالا
و الی آخر ...

این در حالیه که میزان افزایش xp توی هر لول بصورت افزایشی 50 % باشه .

نکته دوم اینکه پاراگون لول بالاترین کاراکتر من wd بود 18 ، این Barbarian 12 بود .
و نکته آخر اینکه من wd ـم رو خیلی وقت پیش حذف کردم :<

منم میخوام
yahoo_20.gif
نمیشه کاری کرد برات beta key رو بفرستن؟
yahoo_22.gif

beta invitation های بلیزارد بصورت موج ـیه ، توی یه موج میان به 2000 نفر بتا میدن ، توی یه ماه میان feedback هارو جمع می کنند ، اگه مفید باشه اعمال می کنند ، بعد مثلا بعد یه ماه برا 2000 نفر دیگه می فرستند . الان PTR پچ 2 اومده و فکر نکنم دسترسی به کانتنت های ROS داشته باشند . برای همین بعید بدونم بازی بره توی مرحله Open beta ... (شاید هم رفت ، کسی chmdne :دی)

keep your fingers crossed
yahoo_10.gif

آخرین ویرایش:
اگه منظورت hearthstone , heroes of the storm هست بشین تا صبح دولتت بدمت
هنور بتا هستن و باید درخاست بتا کی بدی یه سال دیگه بهت میدن ایشالا :d

چرا بنده خداها رو میترسونی من برا hesrthstone درخواست دادم به چهار روز نکشید بتا کی رو برام فرستاد

سلام .
دوستانی که در حال حاظر Diablo III رو بازی میکنند میخواستم بدونم وضعیت پینگشون چطوره ؟ با این isp های ایران میشه بدون مشکل بازی کرد یا همچنان مثل قبل از بس لگ داری از جات نمیتونی جم بخوری ؟ :دی
و اینکه کلا بدون V-PN میشه بازی کرد یا خیر ؟
یه توضیحی در این رابطه بدید ممنون میشم .

سلام .
دوستانی که در حال حاظر Diablo III رو بازی میکنند میخواستم بدونم وضعیت پینگشون چطوره ؟ با این isp های ایران میشه بدون مشکل بازی کرد یا همچنان مثل قبل از بس لگ داری از جات نمیتونی جم بخوری ؟ :دی
و اینکه کلا بدون V-PN میشه بازی کرد یا خیر ؟
یه توضیحی در این رابطه بدید ممنون میشم .

الان بازی مستقیم و بدون هیچ برنامه v-pn اضافه یا کریو باز میشه و تنها مشکل پینگ بالا هستش
دوستم سینا سرویس اینترنتشو فکر کنم از سپنتا میگیره (؟) اون با پینگ عالی اط صبح کله سحر تا بوق سگ :d میتونه بازی کنه بهتره از اون شرکت سرویس بگیرید
سپنتا بودی سینا دیگه؟ نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or