Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
ای بابا معلوم نیست چی شده الان نزدیک 20 ساعته که سرورهای بازی از کار افتادن و موقع login انواع و اقسام error ها رو میده تو تاپیک دیابلو هم همه شاکین

سلام برادر کجا بودی تو پسر غیبت طولانی داشتی :d

والا حامد جان خسته شدم :| اون همه مدت وقت گذاشتیم، شبا با هم 3-4 تایی میزدیم تو دل Act 3 یا 1 :d یا پرتال :x ولی آخرش چی؟! باید گلد میگرفتیم که به نظر من اشتباه بود و کلا نگرفتم... ولی با اون وضعیت تو پارا 100 کردی، علی پارا 100 کرد، من یه DH 66 یه WD 47 ... بدون گلد سخت میشد!
اما دیگه دیابلو رفته تو رگ و خونمون :d همه کسایی که گرفتن و باش زندگی کردن نمیتونن کامل بیخیالش بشن، برمیگردن حتما :)
بعدشم، طاقت دوری از دوستای گلی مثل تو و علی و نیما و امیر (فرهاد) و ممد و حسین و ... نداشتم :) ایشالا تو این پچ جدیده (Expansion Pack) همه چی درس میشه، باز همه با هم با پینگای فیکس MP 10 میریم پرتال :d (من میمردم هی، حامد منو زنده میکرد هی، علی هم با اون چماقش (Skorn) هی میزد تو کله ی کچله) :)) =))
این Reaper Of Souls رو هم حتما میگیرم!
به امید جم شدن هممون تو بازی، مثل قدیما :)

آخرین ویرایش:
اقا بلاخره شما تونستید به صورت هک شده بخش داستانی بازی رو بازی کنید ؟؟
اگر میشه لینک دانلود بدید من بازی رو دانلود کنم من تا الان موفق نشدم
همون اوایل یه چند تا کرک برای بازی منتشر شد و به درد هم نخورد فعلا فقط به صورت اورج میشه بازی کرد مگر اینکه یه پچ افلاین برای بازی بدن بیرون شاید کرک شه !

امشب تجدید میثاق جالبی بود:d
من، سینا، حامد و سالار MP5 رفتیم و به شدت لذت بردیم. متاسفانه حامد کبیر (The Phenom) نتونست به ما ملحق بشه:(
دوستان اگر هنوزم بازی میکنین، توی همین تاپیک یه وقتی رو اعلام کنیم و همه حضور داشته باشن که بتونیم راحت کمک کنیم و هیرو لول آپ کنیم. امشب نزدیک 1 تا 2 ساعت بازی کردیم و کیلو کیلو لول آپ میشدیم:d

میخوای منم بیام؟؟؟=))
پشت سرتون فقط Loot می کنم!!!:d
آره مجتبی. اصن MP رو میذاریم روی 10 و ما پشت سرت میاییم و لوت میکنیم، نظرت چیه؟:d
تو هنوز روی وضعیت اول هستی و باقی وضعیت ها رو آزاد نکردی. حتی اگر بازی این اجازه رو میداد، بازم اینقدر قدرت نداشتی که دشمنا رو بکشی:d باور کن حتی تصورش رو هم نمیتونی بکنی اونجا چه خبره:d حالا فکر کن سینا با اون لیزر دهشتناکش و حامد و سالار هم با Witch Doctor های خفنشون اونجا میمردن (من که کلا تعطیل بودم:d).

ولی تو نگران نباش. من هر وقت شد میام باهات تا بتونی زودتر لول آپ کنی:d

پ.ن: دیشب بعد از بازی یه خارجیه توی چت گفت کی میتونه کمکم کنه Skeleton King رو روی وضعیت Hell بکشم؟:d سریع پیام دادم من. رفتم با 4 ضربه کشتمش و الان از این کارم به شدت راضیم و در پوست خویش نمیگنجم. لول:d

پ.ن: دیشب بعد از بازی یه خارجیه توی چت گفت کی میتونه کمکم کنه Skeleton King رو روی وضعیت Hell بکشم؟:d سریع پیام دادم من. رفتم با 4 ضربه کشتمش و الان از این کارم به شدت راضیم و در پوست خویش نمیگنجم. لول:d

SK که توی Hell MP10 با یه نیش کریت میمیره :p :">

SK که توی Hell MP10 با یه نیش کریت میمیره :p :">
نه باو بحث اینکه با چند ضربه میشه کشتش نبود:d بحثه اینه که بنی آدم اعضای یکدیگرند و این حرفا:d بدبخت اینقدر ذوق کرده بود که کم مونده بود خودشو خیس کنه=)) لول:d
راستی ادم کنید واسه ساعت 8 هستم.Nima#1429
ادیدم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or