Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
همه بازی ها فعلا لگ هستن با چیز پی ان یا سوکس باید رفت تا درست بشه .

مگه هنوز چی پی ان کار می کنه ؟ از کجا می تونم بگیرم اگه هنوز هست ، بهم پ خ می تونی بدی ؟
و در ضمن یکی گفت با htptps برو یا من چیزی نمی دونم یا شما کم توضیح می دید ؟

نوشته شده توسط [DeAD_MAn];2639372:
مگه هنوز چی پی ان کار می کنه ؟ از کجا می تونم بگیرم اگه هنوز هست ، بهم پ خ می تونی بدی ؟
و در ضمن یکی گفت با htptps برو یا من چیزی نمی دونم یا شما کم توضیح می دید ؟

دوست عزیز، سا.ک.س. یا اچ‌ تی‌ تی‌ پی‌ اس‌ یا سوکس هماشون یکی‌ هستن. همون برنامهٔ پراکسیفایر. یه اکانت بخار بشین بازی کن ، تمام

اینم یه سرور مجانی که فقط دیابلو باهاش کار می‌کنه، اما هیچ سایتی باز نمی‌کنه ها
176.9.67.141 port 3128

کسی‌ ویدیوِ یوتیوب رو دید ؟‌ها ها شونصد تا درخواست دوستی اومده برام توی دیابلو !!! ۳ ۴ تا از رنک‌های ویچ دکتر ۱ تا ۲۰ِ اروپا ‌ام هستن ! لووولللزززز

قاق من چه یا سوسک خودم و شما چه با اینترنت معمولی یا لود نمیکنه بازی یا اگرم لود کنه کسی نیست توبازی یه بار ساعت 4.5 صبح امتحان کردم رفت یه 5 دقیقه تو بازی بعد dc شد

قاق من چه یا سوسک خودم و شما چه با اینترنت معمولی یا لود نمیکنه بازی یا اگرم لود کنه کسی نیست توبازی یه بار ساعت 4.5 صبح امتحان کردم رفت یه 5 دقیقه تو بازی بعد dc شد

مثل اینکه این قضیه به آی‌اس‌پی رپط داره متأسفانه ، اگه اینطوره که شما میگین

اهههههه من کلی مشکل اینترنت دارم، حیف که صاحابش گفت ننویس D:

- - -ویرایش - - -

عزیزم عکس خودم و نشون نمیده این مال خود باضی‌ سنتر توی آواتارا:)

Sorven داداش بازی نه باضی D:

ویدیو تو دیدم خیلی حال کردم. خودمم مونک دارم ولی کلن آیتماش دیده!

اهههههه من کلی مشکل اینترنت دارم، حیف که صاحابش گفت ننویس D:

- - -ویرایش - - -

Sorven داداش بازی نه باضی D:

ویدیو تو دیدم خیلی حال کردم. خودمم مونک دارم ولی کلن آیتماش دیده!
:)) :)) از اونجایی که من خیلی‌ تنبلم تو عدیت کردن این فارسی‌‌ها هی‌ غلط غولوط می‌شه وقتی‌ از بهنویس می‌خوام ایمپرت کنم توی سایت :p خلاصه اینو بگم که آقا دیگه ببخشین ما هی‌ بد فارسی می‌نویسیم، سخته !!!! :))

آیتم ییهوو از آسمون نمیفته یه کم بازی کنی‌ و دوس داشته باشی‌ بازیو با دراپ شدن یه آیتم خوب همه چی‌ دیگه میافته روی غلتک.:bighug:
اصلا تمام لذت دیابلو و اینکه این همه آدم بهش اعتیاد دارن همین انتظار واسه دراپ شدن یه ایتمه خوبه، من تاحالا ۳ تا ممپو کریت پیدا کردم ، اولیشو ۴میلیارد فروختم اون زمان خیلی‌ بود ۴میلیارد، توی سایته دی ۲ جی اس‌ پی‌ فروختم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or